Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Tour de France: 2. etappe

  TV 2 12:30 Fra 2. etappe i Tour de France, Utrecht - Zeeland (Neelte Jans) (166 km). Kommentatorer: Christian Paasche og Johan Kaggestad. Løypa er paddeflat, men se opp for vinden. Landskapet er åpent og veldig vindutsatt. - Hvis vinden dukker opp, hvilket er meget sannsynlig, vil sterke lag sette seg foran i et forsøk på å splitte feltet. Viftekjøring blir da resultatet, med den ene vifta etter den andre, i frenetisk jakt på å tette luka til den foranliggende. Favoritter som ikke er våkne, eller gode på viftekjørring, kan miste mye tid, forteller TV 2s sykkelekspert Johan Kaggestad.

 • Allsang på grensen

  TV 2 19:00 Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister. Kurt Nilsen, Jonas Fjeld, Lou Bega, Postgirobygget, Sandra Lyng og de svenske MGP-vinnerne Herreys er artistene i premiere-programmet som ledes av programleder Katrine Moholt og gjesteprogramleder Ari Behn.

 • Jordskott

  TV 2 21:45 Kriminaletterforsker Eva Thörnblad kommer tilbake til Silverhöjd syv år etter at hennes datter, Josefine, forsvant ved en innsjø i skogen. Hun ble aldri funnet, og antatt druknet. Når en gutt blir sporløst borte lurer Eva på om saken har forbindelse til datterens forsvinning. Samtidig må hun ta hånd om arven etter sin far. Eva forstår bedre hva som skjedde med faren hennes. Samtidig planlegges det nye sprengninger i skogen, til tross for at fem barn har forsvunnet fra Silverhöjds barnesykehus. Panikken brer seg, og politiet ser ut til å miste all kontroll. Tom bestemmer seg for å finne ut hvem Wass egentlig er.

 • Tippeligaen: Bodø/Glimt - Rosenborg

  TV 2 Zebra 19:55 Fra Aspmyra stadion og kampen mellom Bodø/Glimt og Rosenborg i Tippeligaens 15. runde. Kommentatorer: Asbjørn Myhre og Egil Olsen.

 • Mr. Selfridge

  Britisk drama

  NRK 1 21:35 En reise gjennom grunnleggelsen av kjøpesenteret Selfridge i begynnelsen av 1900-tallet. Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Aksjeeiermøtet gir Harry en ny utfordring. Miss Mardle viser seg som en ekte venn for Mr. Grove. Med: Jeremy Piven, Amanda Abbington, Kelly Adams mfl.

 • FIFA Fotball-VM 2015: USA - Japan

  Finale direkte fra Vancouver

  NRK 1 00:55 Komm.: Andreas Stabrun Smith og Karl-Petter Løken.

 • The Next Three Days

  Am. thriller fra 2010

  NRK Super / NRK3 21:35 Lara lever et normalt og lykkelig familieliv inntil hun plutelig en dag blir anklaget og dømt for et mord hun nekter for å ha hatt noe med å gjøre. Ektemannen John gjør alt han kan for å få henne ut av fengsel, og i sin fortvilelse tyr han til kontroversielle metoder.

 • Miss Undercover

  FEM 21:00 Den store kåringen av årets amerikanske skjønnhetsdronning står i fare. En av landets mest kjente terrorister har truet med å detonere en bombe mens bikinidamene forsøker å vinne juryens gunst. FBI vil infiltrere konkurransen ved å la en agent opptre som en av de glamorøse missene. Og hvem andre enn guttejente og kickbokser Gracie Hart får oppdraget?

 • Premium Rush

  Amerikansk action/thriller fra 2012

  TV3 21:00 Wilee er et dyktig sykkelbud som må passe seg for biler i stor fart, aggressive taxisjåfører, åpne dører og åtte millioner sure fotgjengere i New York. Han har en leveranse som er så verdifull at en korrupt politimann på desperat pengejakt jager etter ham for å få tak i konvolutten før den blir levert.

 • Terminator Salvation

  Amerikansk/tysk sci-fi/thriller fra 2009

  Viasat 4 22:30 Denne filmen utspilles i det postapokalyptiske 2018, og John Connor er mannen som skjebnen har utpekt til å lede menneskenes motstandsbevegelse mot det kunstige intelligenssystemet Skynet og dets hær av Terminatorer. Men den fremtiden Connor ble oppdratt til å tro på blir delvis forandret når Marcus Wright, en fremmed hvis siste minne er fra dødscellene, dukker opp. Connor må avgjøre hvorvidt Marcus har blitt sent fra fremtiden eller reddet fra fortiden. Når Skynet forbereder sitt siste angrep, legger Connor og Marcus ut på en reise som tar dem til hjertet av Skynets operasjoner. Her avdekker de den skremmende hemmeligheten bak den mulige utslettelsen av menneskeheten.

 • Broene i Madison County

  FEM 00:00 På oppdrag for National Geographic stopper naturfotografen Robert Kincaid tilfeldigvis hos den ulykkelige bondekona Fransesca Johnson for å spørre om veien. Møtet utvikler seg raskt til et varmt vennskap, for så å slippe løs en brennende lidenskap de begge har gått og båret på. I løpet av de fire dagene romansen varer, må Fransesca ta en avgjørelse som vil prege hennes liv i all ettertid.

 • Nowhere Boy

  Br. drama fra 2009

  NRK 2 00:10 En biografisk fortelling om ungdomstiden til John Lennon. Han vokste opp hos sin tante og onkel og fikk senere kontakt med sin mor. John startet bandet The Quarrymen som siden utviklet seg til legendariske The Beatles.

 • Privat praksis

  Amerikansk komiserie fra 2008

  TV2 Bliss 08:50 Addison har forlatt Seattle og startet et nytt liv i California på en privat legepraksis. Men også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten. Addison drar til Seattle Grace Hospital når Dr. Derek "McDreamy" Shepherd trenger hennes hjelp.

 • Downton Abbey

  Brittisk dramaserie från 2014, femte säsongen.

  SVT1 09:10 Marys hemliga träff är väldigt nära att röjas, och det är Violets kvicka intellekt som räddar situationen.

 • Gossip Girl

  FEM 09:15 Blair pønsker på noe og presser Georgina til å hjelpe henne, Nate og Chucks rivalisering tilspisser seg, og Lily klekker ut en hemmelig plan for å hjelpe Rufus.

 • Veep

  Amerikansk komiserie fra 2015 med Julia Louis-Dreyfus.

  C More Series 09:30 Det er valgnatt og hos Selina og hennes stab står nervene i høyspenn. Det viser seg å bli en lang og dramatisk natt etter hvert som stemmene tikker inn.

 • Defiance

  Amerikansk dramaserie fra 2013

  Viasat 4 09:30 Mens Irzus innflytelse over Irisa øker, inngår Niles en avtale med Yewll. Datak innser at Stahma ikke vil at han skal komme hjem.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 11:20 Jeremy kjører den svenske superbilen Koenigsegg CCX, Richard tester den nye Nissan Micra-cabrioleten, og James prøver en ny Honda Civic.