Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Åsted Norge

  TV 2 21:40 «Åsted Norge» vil hver uke gjøre dypdykk i norsk kriminalitet. Ved hjelp av dyktige journalister og et eget ekspertteam skal «Åsted Norge» avdekke og forsøke å oppklare forbrytelser. TV-seerne kan forvente en intensiv jakt på ettersøkte kriminelle. Uansett hvor de måtte befinne seg.

 • Alle Gutta: Mjøndalen IF

  TV 2 Zebra 21:30 Annerledesklubben Mjøndalen, med sin karismatiske trener Vegard Hansen i spissen, rykker opp til Tippeligaen etter å ha slått storlaget Brann. Det er et stort steg for både spillere og støtteapparat, som må omstille seg til en ny og mye mer profesjonell hverdag.

 • Ungkaren i paradis

  FEM 21:30 Deltakerne ankommer til et privat paradis i Vallarta-Nayarit i Mexico med håp om å få en ny sjanse til å finne kjærligheten. Men humøret svinger fort når en mystisk kvinne stiger inn i Paradis.

 • Anno

  NRK 1 19:45 Norsk realityserie. Denne uken får to nye svennelærlinger sjansen til å prøve seg i vognmakerlauget. Det blir hardt fysisk arbeid, og for én av lærlingene blir det tøft å holde motivasjonen oppe. Når det kommer til arbeidet med mesterstykke, er det ikke alle som unner svennen å bli mester. Programleder er Selda Ekiz.

 • Top Chef

  TV 2 20:00 Dagens ildprøve er at deltagerne skal lage dessert. Ekspertene som møter dem er dommernes barn som kommer inn med grønnsaker i hendene. Desserten må inneholde en eller flere grønnsaker.

 • Inne­sper­ret

  NRK 1 21:30 Islandsk krimserie Episodebeskrivelse Is. krimserie. Et snøskred har ødelagt strømnettet. Byen er mørklagt, og folk er redde. Noen benytter mørket til å gi ordføreren en ubehagelig overraskelse.

 • Catch 44

  Am. action fra 2011

  NRK Super / NRK3 21:35 Tre kvinner jobbar for ein narkokonge. Når dei skal gjere ein jobb like ved ein kro, oppstår det ein uventa situasjon. Damene trekker fram våpna sine og truar både gjestene og dei tilsette. Så viser det seg at kokken også er involvert i dei lyssky forretningane. Regi: Aaron Harvey.

 • Uro

  No. thriller fra 2006

  NRK Super / NRK3 01:35 Hans Petter har en fortid han helst ikke vil skal være kjent, særlig ikke nå når han begynner å jobbe som undercover-politibetjent i Uro-patruljen. Men en dag innhenter fortiden ham.

 • Top Gear

  Britisk under­hold­nings­se­rie

  NRK 1 15:15 Episodebeskrivelse Br. bilserie. James May feller sin dom over en Vauxhall Corsa VXR Nurburgring og den nye Fiat Panda. Med: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.

 • Modern Family

  Ame­ri­kansk komiserie

  TV 2 15:30 Jay blir frustrert av å få jobb-besøk og Lily blir med i en reklame på tilfeldig vis.

 • Solsidan

  Svensk komiserie

  TV 2 17:00 Freddes tålmodighet settes på prøve når han og Mickan får besøk av Freddes kusine Linn og hennes mann Göran. Anna kjemper om en rolle i en film og blir tvunget til å trene hardt for å se bedre ut. Alex skal til IKEA, men blir istedet tvunget til å bli med Ove til Jysk.

 • Two and a Half Men

  TVNorge 17:10 Charlie viser Alan fordelene ved å ha slått opp med en kvinne.

 • The Big Bang Theory

  TVNorge 18:05 Raj må finne en ny jobb om han skal unngå å bli sendt tilbake til India. Sheldon, derimot, har en løsning som innebærer at Leonard og Penny må håndtere Howard som et tredje hjul på vogna.

 • Hotel Cæsar

  TV 2 19:00 Jenny får en tøff første dag på teaterskolen. Læreren Nikolaj får han henne til å fremføre monologen fra auditionen på nytt foran hele klassen. Han slakter opptredenen hennes, og ydmyker henne foran de nye medelevene.