Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Hamilton: I nasjonens interesse

  TV 2 21:40 Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) klarer å infiltrere en internasjonal liga som har stjålet avanserte svenske GPS-styrte rakettvåpen. Men ligaen utsettes plutselig for et dødelig angrep fra en gruppe veltrente leiesoldater med ukjente oppdragsgivere. Hamilton kommer seg unna massakren, men rakettene er sporløst forsvunnet.

 • Fader Brown

  Br. krimserie

  NRK 1 22:30 En landsby er rammet av polioutbrudd, mange barn dør og innbyggerne er desperate etter å finne en kur. Når en jente blir funnet død på en forhistorisk steinsirkel, konkluderer fader Brown med at mørke krefter er i sving og at et nytt offer kan være nært forstående. Med: Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll mfl. The Standing Stones.

 • Victoria's Secret Fashion Show

  Amerikansk underholdningsprogram

  TV2 Bliss 22:30 Verdens mest berømte moteshow, "Victoria Secret" er tilbake, med verdenskjente undertøysmodeller, rosa løper og kjente artister!

 • Norway Cup: Kjendiskampen

  TV 2 Sport 11:50 Fra Ekebergssletta og årets "kjendiskamp".

 • Dronning Elizabeths hage

  Br. dokumentar

  NRK 1 19:50 Bli med inn i storslåtte Buckingham Palace Garden, en oase midt i hjertet av London. Med dronning Elizabeths samtykke får vi følge slottshagens forvandling gjennom fire årstider. Hagen er som et eventyrland med en bemerkelsesverdig historie. The Queen's Garden.

 • Percy Jackson & Lyntyven

  Kanadisk/amerikansk action/eventyr fra 2010

  Viasat 4 22:00 En tenåring oppdager at han er etterkommeren av en gresk gud, og drar i vei for å gjøre slutt på det evige slaget mellom gudene. Basert på den første boken i Rick Riordans bestselgende bokserie.

 • Percy Jackson & Lyntyven

  Kanadisk/amerikansk action/eventyr fra 2010

  Viasat 4 22:00 En tenåring oppdager at han er etterkommeren av en gresk gud, og drar i vei for å gjøre slutt på det evige slaget mellom gudene. Basert på den første boken i Rick Riordans bestselgende bokserie.

 • Heaven is for Real

  Amerikansk drama fra 2014

  Viasat Film 21:00 Denne sanne historien er basert på den bestselgende boken med samme navn om Todd og Sonia Burpos sønn Colton, som hevder at han besøkte himmelen under en nær-døden-opplevelse. Colton gjenforteller detaljene fra den utrolige reisen med barneaktig uskyldighet, og snakker om ting som skjedde før han ble født ... ting han aldri i verden kunne vite. Todd og familien hans utfordres til å se nærmere på meningen med den bemerkelsesverdige hendelsen og finne motet og overbevisningen til å dele sønnens erfaring med resten av verden.

 • Mission: Impossible III

  TV4 22:15 Vapenhandlaren Davian vill lägga beslag på ett vapen som kan hota världsfreden, något som gör att man kallar in styrkan Impossible missions force, IMF. Men när Davian kidnappar agenten Ethan Hunts fästmö ställs Hunt inför sitt livs svåraste val, att rädda sin fästmö eller världen.

 • Chicago

  Amerikansk musikaldrama fra 2002 med Renee Zellweger.

  C More Emotion 05:05 Oscarbelønnet musikaldrama om kabaretsangerinnen Roxie Hart, som er fengslet for mord og bruker berømmelse i et forsøk på å unnslippe galgen.

 • Barton Fink

  Amerikansk drama fra 1991 signert Coen-brødrene.

  C More Emotion 03:00 Særpreget drama fra Coen-brødrene. En dramatiker må skrive et Hollywood-manus, men rammes av skrivesperre og dramatiske hendelser i det virkelige liv.

 • Jeremiah Johnson

  TCM 21:00

 • Lilyhammer

  NRK Super / NRK3 21:25 Alt går ikke som planlagt når New York-gangster Frank Tagliano starter et nytt liv i Lillehammer. Episodebeskrivelse Norsk dramaserie. Frank får tak i sine egne ID-dokumenter, men finnes det flere kopier? Forloveden til moren til Torgeir og Roar roter det til på sitt eget utdrikningslag.

 • Modern Family

  TV2 Humor 21:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Claire stiller til valg, og hele familien prøver å samle stemmer til henne. Men det går selvsagt ikke helt som planlagt.

 • CSI: NY

  VOX 21:30 Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå.

 • House

  Amerikansk dramaserie

  NRK Super / NRK3 22:10 Dr Gregory House mangler sosiale antenner, og oppførselen hans grenser til det asosiale. Likevel nyter han stor respekt for sitt ukonvensjonelle tenkesett og sine perfekte instinkter Episodebeskrivelse Am. dramaserie. Legeteamet får inn en tenåringsgutt som trenger en benmargstransplantasjon. Samtidig må Taub takle at eks-kona vil ta med datteren deres og flytte langt vekk. House skulle gjerne vært på en boksekamp. Parents.

 • The Big Bang Theory

  MAX 22:30 Sheldon sverger hevn etter at Amy ødelegger en av hans favorittfilmer, «Indiana Jones: Jakten på den forsvunne skatten». Samtidig oppdager Leonard hvordan han kan få Penny til å gjøre alt han vil, og Raj og Stuart prøver seg på nettdating.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK Super / NRK3 22:55 Episodebeskrivelse . Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! I kveldens program prøver James store stasjonsvogner med firehjulstrekk og kraftig motor, mens Jeremy må prøve den lille Renault Twingo. Richard arrangerer et billøp med forskjellige kjøretøy fra en flyplass. Guy Ritchie er kveldens gjest.