Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Palmesøndag i Foldnes kyrkje
  2. Vår med Kringkastingsorkestret
  3. Til minne om Robin Williams
 • NRK2
  1. VM cricket: Finale New Zealand - Australia
  2. Ja, vi elsker cricket
  3. Datajournalistikk og big data
 • NRKSUPERNRK3
  1. Ikke gjør dette hjemme
  2. Nytt på nytt
  3. Underholdningsavdelingen
 • TV2
  1. Bonanza
  2. Våre idrettshelter
  3. Celebrity Masterchef
 • TV3
  1. Annie
  2. Norges styggeste rom
  3. Norges styggeste rom
 • TVNORGE
  1. Friends
  2. Two and a Half Men
  3. Two and a Half Men
 • Northugs triumf

  Norsk dokumentar

  NRK 1 20:25 Etter et mislykket OL i Sotsji og fyllekjøringen 4. mai hadde Petter Northug jr. stort press på seg idet han gikk inn i det som skulle bli et jubel-VM. Vi var med langrennskongen under hans viktigste mesterskap noen sinne. Bli med bak lukkede dører og opplev hvordan han og teamet jobber mellom triumfene og nedturene. Hva skjedde egentlig bak kulissene?.

 • 71° nord - Norges tøffeste kjendis

  TVNorge 20:00 Elven Rauma er rammen for den neste etappen. De åtte gjenværende kjendisene skal nok en gang jobbe sammen som ett samlet lag, og få prøve seg på et fremkomstmiddel ned elven som er nytt for mange. Ferden nedover elven blir dramatisk for enkelte, og avslutningen på etappen blir hektisk for kjendisene som for første gang har mulighet til å sikre seg noen goder som gjør livet på tur litt mer behagelig. Duellen blir av det luftige slaget når to kjendiser må konkurrere mot hverandre i hvert sitt tandemhopp med fallskjerm.

 • Neste sommer

  TVNorge 21:30 Terje (Eivind Sander) prøver å imponere søsteren Eva (Janne Formoe), og går til innkjøp av den dyreste og smaleste konkurransekajakken han kan finne. Men den viser seg å være vanskeligere å håndtere enn han tror. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) blir utsatt for en innpåsliten turkamerat.

 • Fast & Furious 5

  Amerikansk action/thriller fra 2011

  TV3 21:00 Gjør deg klar for fem ganger mer action, spenning og moro når Vin Diesel og Paul Walker gjenforenes med stjernene fra de foregående kapitlene i denne fartsfylte filmserien. Eksfangen Dom Toretto (Diesel) går sammen med ekspolitimann Brian O'Conner (Walker) på feil side av loven i eksotiske Rio de Janeiro i Brasil. De jaktes av en føderal spesialgruppe ledet av den tøffe Hobbs (Dwayne Johnson) og en hær av korrupte politimenn som jobber for en nådeløs narkotikasjef. For å sikre seg frihet må de utføre en siste jobb - verdt 100 millioner dollar.

 • Thomas Giertsen: Helt perfekt

  TVNorge 22:00 Eivind vil ha med Thomas på TVNorges personalseminar. Thomas har ikke lyst, men så oppdager han at skjørtejegeren Magnus har begynt å legge seg etter nyansatte Cathrine. Thomas bestemmer seg for å dra på seminar for å redde Cathrine fra Magnus' klør. Men klarer Thomas å slå Magnus i hans eget spill? Og har Lilli Bendriss rett i at det spøker på hotellet?

 • Frikjent

  TV 2 23:15 Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Aksel må sjonglere sitt forhold med Tonje når Angeline og sønnen Tim kommer til Lifjord. Han blir nødt til å fortelle sin kone om Karine og sin fortid, men unngår å si hele sannheten. Forretningene går bra for Solar Tech, men når Lars begår en stor tabbe blir Aksel nødt for å be Angeline om hjelp, noe som får Tonje til å føle seg overflødig. Eva bruker sine kontakter til å få tak i gamle saksmapper. Hun er bestemt på å finne noe politiet har oversett som kan være nok til å gjenoppta saken mot Aksel.

 • Fast & Furious 5

  Amerikansk action/thriller fra 2011

  TV3 21:00 Gjør deg klar for fem ganger mer action, spenning og moro når Vin Diesel og Paul Walker gjenforenes med stjernene fra de foregående kapitlene i denne fartsfylte filmserien. Eksfangen Dom Toretto (Diesel) går sammen med ekspolitimann Brian O'Conner (Walker) på feil side av loven i eksotiske Rio de Janeiro i Brasil. De jaktes av en føderal spesialgruppe ledet av den tøffe Hobbs (Dwayne Johnson) og en hær av korrupte politimenn som jobber for en nådeløs narkotikasjef. For å sikre seg frihet må de utføre en siste jobb - verdt 100 millioner dollar.

 • Jakten

  Da. drama, 2012

  NRK Super / NRK3 21:35 Lucas er i ferd med å få livet på rett kjøl igjen etter en tøff skilsmisse, inntil det blir spredd en løgn om at han skal ha seksuelt misbrukt sin beste venns datter. Vi følger en manns desperate kamp for eget liv og verdighet når det lille lokalsamfunnet vender seg mot ham i hysteri.

 • Mr. Deeds

  Amerikansk romantisk komedie fra 2002

  TV3 19:20 Longfellow Deeds er en godt likt fyr som lever et enkelt og lykkelig liv i lille Mandrake Falls, New Hampshire. Han eier en populær pizzarestaurant som dessverre ikke tjener så mye penger. Livet hans blir snudd på hodet den dagen to menn banker på hos Deeds for å fortelle ham at han ikke trenger å lage pizza lenger. Han har nemlig arvet 40 milliarder dollar, verdens største medieselskap, et amerikansk fotballag, et basketballag og et privat helikopter som står klart til å fly ham inn i Amerikas forretningsverden. Hele lokalsamfunnet blir satt på hodet, og byens journalister inkludert Babe Bennett nærmest sikler over historien og dens potensiale. Med hjelp fra sin trofaste venn Emilio oppdager Deeds til slutt hva livet egentlig handler om, og at penger endrer alt - men ikke alle!

 • Annie

  Amerikansk familiefilm fra 1999

  TV3 11:00 Tv-versjon av musikalen om Annie som bor på et barnehjem. En eksentrisk milliardær vil adoptere henne, men Annie er overbevist om at hennes foreldre en dag kommer tilbake for å hente henne. Milliardæren må derfor finne en plan som får henne til å bli.

 • Apollo 13

  Amerikansk drama fra 1995

  NRK 2 22:15 I april 1970 sendte USA opp sin tredje ekspedisjon til månen, Apollo 13, med tre astronauter om bord. De første dagene gikk alt som det skulle - oppdraget var perfekt - men så mottok bakkemannskapet den nervepirrende beskjeden: "Houston, vi har et problem ..." Med Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, Gary Sinise og Ed Harris. Regi: Ron Howard.

 • The Fast and the Furious

  Amerikansk actionthriller fra 2001

  TV3 01:25 Om natten eier "Dom" Toretto gatene i Los Angeles. Tiljublet av sine fans kjører han som en annen rockestjerne mot enhver som har nerver nok til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom, og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er en politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterring med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og hans grenser til det ytterste.

 • New Girl

  TV2 Humor 11:00 En ukonvensjonell og vakker jente flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Schmidt og Cece får panikk når de tror at hun har blitt gravid, mens Winston prøver å få sjefen inn på et talkshow.

 • Gossip Girl

  FEM 11:15 Midt i Yom Kippur-feiringen med familie og venner befinner Blair og Louis seg i en maktkamp med Louis’ familie. Serenas sjef setter henne i en vanskelig situasjon når han ber henne velge mellom sin nye jobb og forholdet til Dan.

 • Top Gear

  BBC Entertainment (N) 11:20 Mens Jeremy utfører en grundig test av en Renaultsport Twingo 133, møter James damen som er ansvarlig for utformingen av britiske veiskilt.

 • Frustrerte fruer

  Amerikansk komiserie fra 2004

  TV2 Bliss 11:35 Intriger, hemmeligheter, utroskap, sex og menn som ikke forstår en kvinnes behov. Dette er nok til å få husmødrene i "Frustrerte fruer" til å strekke seg langt for å takle hverdagen. I siste sesong-episode av "Frustrerte fruer" innhenter fortiden nabolaget i forstadsgaten Wisteria Lane, og hemmeligheter avsløres. Neste tirsdag overtar "Judging Amy" stafettpinnen etter fruene med en ny sesong.

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 11:45 Alan blir sjalu da en tidligere klassekamerat, som nå er en vakker kvinne, er mer interessert i å date Charlie.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  Viasat 4 12:30 Doug arrangerer en paint ball-fest for Deacons bursdag, som snart utvikler seg til noe mer enn bare lek...