Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Asbjørns jule­ka­len­der

  TVNorge 20:00 Det er få som elsker julen like mye som Asbjørn Brekke, og derfor har TVNorge hyret ham til å lage sin helt egen julekalender. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. Første gjest ut er Tone Damli Aaberge.Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Asbjørn Brekkes julekalender blir å se på TVNorge i desember. - Om det er vi i TVNorge eller våre seere som har vært snille i år, det vet jeg ikke, men dette er i hvert fall litt av en gave å få fra nissen. Espens to tidligere julekalendere på TVNorge har vært ekstremt fornøyelige og de har betydd mye for kanalens humorprofil. Med Asbjørn Brekke som direktørnisse for det hele, så er det vel ingenting som tyder på at det blir en lang og kjedelig ventetid fram mot julaften i år, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks. Espen Eckbo forteller om en begeistret julekalendervert. - TVNorge har lovet Asbjørn en gjest hver kveld i 24 dager. Bedre julekalender kan han ikke få! Så han flytter gladelig hele juleverkstedet til studio, der han vil by gjestene på rikelig med julegløgg, filt og dorullkjerner. Så her blir det garantert julestemning og gode samtaler. Og hvem vet, kanskje han endelig finner noen å feire jul med, sier Espen Eckbo. Første gjest ut er Tone Damli Aaberge. Espen Eckbo stod bak julekalenderne Nissene på låven i 2001 og oppfølgeren Nissene over skog og hei i 2011, begge sendt på TVNorge. Eckbo og TVNorge har også hatt suksess med talkshowet Asbjørn Brekke-show de senere årene.

 • The Jule­ka­len­der

  TV 2 Zebra 18:40 The Julekalender ble vist på TV 2 første gang i 1994, og den utradisjonelle julekalenderen ble en stor suksess. «Det e` bærre lækkert» og «bob bob» ble innført i det norske vokabular og «Støveldance» ble en slager på diskotek landet rundt. Nå er det klart for en ny runde med nissene. Hver dag fram til jul kan du følge den populære kultserien med The Travellin` Strawberries.

 • Grey's Anatomy

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2015

  TV 2 21:40 Presset er stor på Bailey når hun tar fatt på sin første arbeidsdag som sjef. Ekteskapet til April står i fare, og hun har problemer med å finne ut hva problemene hennes skyldes. Meredith sliter med å sjonglere alle oppgavene sine, og Amelia prøver å definere forholdet til Owen.

 • Jule­kon­gen

  Norsk drama­se­rie

  NRK 1 18:05 Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Det er flere ting som kan ødelegge planene hans, derfor har han forberedt seg ekstra godt. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det var mulig å forestille seg! Episodebeskrivelse Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Det er flere ting som kan ødelegge planene hans, derfor har han forberedt seg ekstra godt. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det var mulig å forestille seg!.

 • Jule­kon­gen

  Norsk drama­se­rie

  NRK Super 18:00 Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Det er flere ting som kan ødelegge planene hans, derfor har han forberedt seg ekstra godt. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det var mulig å forestille seg! Episodebeskrivelse Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Det er flere ting som kan ødelegge planene hans, derfor har han forberedt seg ekstra godt. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det var mulig å forestille seg!.

 • Forsvaret

  MAX 21:30 Førstegangstjenesten i forsvaret er en norsk institusjon med lange tradisjoner. I denne serien følger vi unge menn og kvinner fra forskjellige våpengrener gjennom hele førstegangstjenesten. Fra den fomlende tiden på rekruttskolen til proffe soldater som dimitteres etter et år i Kongens tjeneste.

 • The Big Sleep

  TCM 07:45 Howard Hawks berømte kryptiske versjon av Chandlers krimthriller om død som etterlates i kjølvannet til en rik generals ville døtre. Humphrey Bogart (som etterforskeren Philip Marlowe) og Lauren Bacall avgir den vanlige potente magien.

 • Now, Voyager

  TCM 02:40 Den betydningsfulle Hollywood-romansen med Davis som den forknytte jomfruen som slår ut I full blomst med hjelp av den vennlige psykologen Rains, og vinner Henreids hjerte. Cooper glitrer den fæle moren. Magisk film!

 • Pianot

  Aust­ra­lisk-nyze­eländsk långfilm från 1993.

  SVT1 23:05 Ada, hennes nioåriga dotter och hennes piano anländer till Nya Zeeland för ett förutbestämt giftermål med landägaren Stewart. Pianot byter Stewart bort mot en bit mark med grannen Baines. Baines ber att Ada ska lära honom spela på pianot och en passionerad kärlekshistoria utvecklas mellan dem. (The Piano)

 • One True Thing

  Ame­ri­kansk drama fra 1998 med Meryl Streep og Renee Zel­l­we­ger.

  C More Emotion 10:30 Familiedrama med Meryl Streep og Renee Zellweger. En ung kvinne velger bort jobben i New York for å ta hånd om sin kreftsyke mor.

 • Thirty Seconds Over Tokyo

  TCM 09:40 Oscar-vinnende spesialeffekter i dette dramatiske, nesten dokumentariske dramaet som følger motgangen som må tåles av amerikanske flygere som fløy nesten suicidale bombetokter over Tokyo. Pilotene ble tvunget til å krasjlande i Kina, og måtte overleve så best de kunne.

 • Lassie Come Home

  TCM 16:35 Den første - og av mange ansett som den beste - av den berømte serien hundefilmer, med Elizabeth Taylor og Roddy McDowall som barna som slåss for å få den barske colliehunden tilbake til sine rettmessige eiere.

 • Livs­far­lig fangst

  Discovery World 06:00 Kapteinene må stri med is og ødelagt utstyr når sesongen nærmer seg slutten og de jobber for å fange den gjenværende kvoten. En illevarslende beskjed fanges opp over radioen.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 06:00 Jeremy, Richard og James oppdager at det er vanskelig å kjøre tungtransport, og Michael Parkinson er kveldens stjerne i en billigbil. 1/8

 • Veep

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2015 med Julia Louis-Dreyfus.

  C More Series 06:30 Det er valgnatt og hos Selina og hennes stab står nervene i høyspenn. Det viser seg å bli en lang og dramatisk natt etter hvert som stemmene tikker inn.

 • Community

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2010

  Viasat Film Drama 07:45 Pierces mor dør, og resten av gjengen gjør det de kan for å trøste han. Professor Bauer må ta seg fri etter at hun sender Jeff på sykehus, og professor Duncan tar over antropologiklassen.

 • Mad Men

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 08:00 Don og Peggy forbereder pitchen til Burger Chef dagen etter månelandingen til Apollo 11. Men en maktkamp på kontoret mellom Sterling og Cutler gjør at Dons framtid ser usikker ut.

 • 30 Rock

  Ame­ri­kansk kome­di­se­rie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 09:00 Jack overtaler ledelsen til å gi Liz en siste sjanse til å vise hva showet er godt for. Nå henger showets skjebne i episode nummer 100!