Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Skaperverket: Kåt som en kanin
  2. NRK nyheter
  3. Riksforsamlinga
 • NRK2
  1. Distriktsnyheter Østnytt
  2. Distriktsnyheter Østafjells
  3. Distriktsnyheter Sørlandet
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. P3morgen
  3. Sexeffekt
 • TV2
  1. God morgen Norge
  2. En bit av Norge
  3. Celebrity Masterchef
 • TV3
  1. Hell's Kitchen USA
  2. The Ellen DeGeneres Show
  3. The Real Housewives of Orange County
 • TVNORGE
  1. Millionær søker kjæreste
  2. The Big Bang Theory
  3. The Big Bang Theory
 • Matkontrollen

  TV 2 20:00 Vi nordmenn stoler på de som produserer maten vår, men burde vi det? Vet du egentlig hva du spiser? «Matkontrollen» skal undersøke smak, hygiene og kvalitet, og sjekke om du får det du betaler for. Vi avslører hvordan du blir lurt - og hvem som står bak. Spiser du frokostblanding? «Matkontrollen» har tatt en nærmere kikk på ti frokostblandinger som alle virker sunne ved første øyekast. En av dem har et sukkerinnhold tilsvarende 48 sukkerbiter i pakken. De færreste forventer at en ferdigrett skal se like delikat ut som på pakken. Men Toros biff stroganoff er en «suppe» som tar kaka. «Matkontrollen» spør produsenten hva de har tenkt. Og hvorfor er wienerpølsene hos IKEA og Statoil så billige? Kan de tjene penger på det? Og er de av like god kvalitet som pølsene fra kjente merker? Mange fyller glasset nå framover med bobler, men hvilke smaker best? «Matkontrollen» tester 12 musserende viner i tre kategorier: Champagne, cava og prosecco.

 • Kardashians: Take the Hamptons

  TV2 Bliss 20:30 En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm! Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. Kim betviler sine beste venners lojalitet, etter at familiehemmeligheter har begynt å lekke ut i media.

 • TV 2 hjelper deg

  TV 2 20:30 HD. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Den forhatte, slimete, lille krabaten som hvert eneste år herjer i våre vakre hager, er tilbake for fullt. «TV 2 hjelper deg» har undersøkt hvordan du lokker brunsneglen i fella, og som de sier på internett: Du vil ikke tro hva som fungerte best! Få også med deg tester av 3D-printer, leker til smarttelefon, samt selvbruning.

 • Bloggerne

  TV2 Bliss 21:30 Vi følger livene til Norges største bloggere. Bli bedre kjent med Kristin «Styleconnection» Gjelsvik, Marna «Komikerfrue» Haugen , Sophie Elise Isachsen og Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen. Sophie Elise og Robin har reist på roadtrip til USA. De har lenge lengtet etter en kjærestetur, men likevel er det noe som plager Sophie. Marna og ektemannen har bestemt seg for å endelig gjøre en fotoshoot sammen.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Torsdag betyr parseremoni, og i kveld må nok en gjest sjekke ut av paradiset. Taktikkpraten sitter løst, nye allianser vurderes og følelser blomstrer. Ingen ønsker å sende hjem noen, men slik er nå dessverre spillet. Parseremonien blir som alltid dramatisk, og når det siste ord fra jentene er sagt må en gjest levere romnøklene i resepsjonen og sjekke ut.

 • Kan vi bli med?

  TVNorge 20:30 Gutta våkner opp hos eventyrerne Tina og Roan i Mehamn, der de tester en hundeslede. Før de reiser sørover blir de kjent med verdens nordligste glamourmodell, og så får de prøve seg som reinarbeidere, noe som krever både mot og maskulin styrke. Når de ender opp i Oppdal blir de kjent med en familie som inviterer på middag, og en mann som spiller fele.

 • The Breakfast Club

  Amerikansk dramakomedie fra 1985 av John Hughes.

  C More First 15:30 Kjent og kjær 80-tallsklassiker om fem tenåringer som fremstår helt forskjellige, helt til de må sitte igjen sammen på skolen en hel dag.

 • Being John Malkovich

  Amerikansk komedie fra 1999 med John Cusack og Cameron Diaz.

  C More Emotion 13:00 Oscarnominert surrealistisk komedie signert Spike Jonze, hvor en mislykket dukkespiller finner en portal til skuespilleren John Malkovich sitt hode.

 • The Trip

  Britisk komedie fra 2010

  Viasat Film 13:10 Når Steve Coogan blir spurt av The Observer om han vil anmelde landets beste restauranter, ser han for seg en romantisk tur med sin vakre kjæreste. Men hun trekker seg fra turen, og Steve har intet annet valg enn å invitere med seg sin beste venn og største kilde til evig irritasjon, Rob Brydon. Gourmetmat, Michael Caine-imitasjoner og lange samtaler om alt og ingenting følger.

 • Den enestående Will Hunting

  Oscarbelønnet drama fra 1997 med Matt Damon og Robin Williams.

  C More First 12:00 Robin Williams fikk Oscar for sin rolle i denne hyllede dramafilmen hvor Matt Damon spiller et bebyrdet mattegeni.

 • An Education

  Engelsk långfilm från 2009.

  SVT2 22:15 Jenny är en begåvad ung kvinna i 1960-talets London som inför sin sjuttonårsdag dras in i en stormande förälskelse med den äldre David. Hon förtrollas av en fartfylld och förbjuden livsstil som är oförenlig med de seriösa universitetsplaner hennes familj har bäddat för. När den dekadenta fasaden spricker står hon inför svikna löften och spruckna drömmar och tvingas snabbt in i den vuxna världen.

 • Apollo 13

  Amerikansk historisk drama fra 1995 med Tom Hanks.

  C More Emotion 10:40 Nervepirrende drama med Tom Hanks basert på den sanne historien om dramatikken som fant sted under måneferden til Apollo 13.

 • New Girl

  TV2 Humor 11:45 En ukonvensjonell og vakker jente har slått opp med kjæresten, hun flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Nick og Jess drar til Mexico etter Ceces bryllup, hvor Nick havner på kant med loven. Schmidt klarer ikke å velge mellom Cece og Elizabeth, mens Winston sliter med et puslespill.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 11:45 Valerie prøver å selge en dokusåpe til TV-kanalen Bravo når hun får høre at erkefienden Paulie G. skriver en sitcom for HBO basert på hennes liv, noe som gjør Valerie forbannet og hevnlysten.

 • One Tree Hill

  FEM 11:45 Nathan er bekymret for helsen til halvbroren Lucas som nekter å ta hjertetesten. Peyton sliter med ryktene om at hun er lesbisk, noe som ødelegger forholdet til Anna. Samtidig glir nygifte Nathan og Haley fra hverandre.

 • The Big Bang Theory

  TVNorge HD 11:55 Når Penny gjør det slutt med kjæresten, tar Leonard endelig mot til seg og ber henne med ut på en ordentlig date. Hun svarer ja, og begge søker råd hos en motvillig rådgiver - Sheldon.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 12:00 Springfield blir kåret til "Verdens tykkeste by" takket være at Motherloving Sugar Corporation tilsetter sukker i all maten innbyggerne får i seg.

 • Frustrerte Fruer

  Amerikansk komiserie fra 2006

  TV2 Bliss 12:15 Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. Etter en het natt hos Ian, blir Susan møtt med en iskald skulder av kjærestens butler.