Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Ut av stillheten

  TV 2 22:00 Mange lever uten hørsel, men hvordan ville det oppleves å plutselig kunne høre verden rundt deg? Det skal seks personer oppleve i «Ut av stillheten». Lilly har hatt "digital hørsel" fra hun var 6 månder. Grethe håper hun kan få hørselen tilbake.

 • Barneavdelingen

  FEM 21:30 På Oslo Universitetssykehus ligger to år gamle Ole i strekk. Et fall fra sandkassa i barnehagen førte til et komplisert brudd, og mor er med når han skal gipses under narkose. En 14 år gammel jente med skoliose skal gjennomgå en stor ryggoperasjon, og Avansert hjemmesykehus besøker fem uker gamle tvillinger som ble født seks uker for tidlig.

 • Suverene Helter

  TV 2 20:00 «Suverene helter» er en dokumentarserie om noen helt spesielle, men hittil ukjente norske idrettsutøvere og deres vei mot den store begivenheten, Special Olympics i Los Angeles 2015 (OL). Forberedelsene til Spesial Olympic er i full gang men idrettsutøverne får tid til både jubileumsfest, maleriutstilling og hobbyer i tillegg til å trene.

 • Et hundeshow

  TVNorge 20:30 Dokuserie om utstillingshunder og eierne deres. Alle jager de etter å oppnå den gjeveste tittelen av alle: «Best in Show». Vi følger hundeierne og hundene i hverdag og konkurranse. Veien til toppen er ingen dans på roser og det legges ned ekstremt mange timer med trening og stell. Det spares ikke på noe, når livet er hund!Et hundeshow er en dokuserie om utstillingshunder og eierne deres. Alle jager de etter å oppnå den gjeveste tittelen av alle: "Best in Show" Vi følger hundeierne og hundene i hverdag og konkurranse. Veien til toppen er ingen dans på roser og det legges ned ekstremt mange timer med trening og stell. Det spares ikke på noe, når livet er hund! I første episode blir vi kjent med alle hundene og eierne deres, og det er klart for utendørs utstilling i Drammen. Holder været seg slik hundeeierne ønsker?

 • Sinnasnekker'n

  TVNorge 19:30 Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men prosessen stoppet opp da han oppdaget at huset var isolert med leire. Han er veldig nøye, og det har tatt ham flere år å få ferdig ett eneste rom. Siden huset ikke er beboelig har han de siste sju årene bodd i boden utenfor.Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Denne gikk han løs på med stor entusiasme. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men underveis oppdaget han at huset var isolert med leire. Det førte til at hele prosessen stoppet opp. Per-Olav er veldig nøye når han jobber, og det har tatt ham snart sju år å få ferdig et eneste rom i huset. Siden huset ikke er beboelig bor han i boden utenfor huset. Her har han holdt til de siste sju årene, istedenfor å bli ferdig innendørs. Det er broren til Per-Olav som har meldt ham på Sinnasnekker'n. Familien er bekymret for at Per-Olav aldri skal bli ferdig, og de maser konstant om at han må komme i mål med huset. All masingen har ført til at Per-Olav har begynt å melde seg ut av sosiale sammenkomster med familien, og har sluttet å gå i bursdagene til onkelbarna sine.

 • MasterChef Norge

  Norsk underholdningsserie fra 2015

  TV3 19:30 Denne første uken i høstens MasterChef er det Jenny Jensen, Lene Alexandra Øien, Anders Nilsen, Mette Solli, Abu Hussain og Fridtjof Nilsen som skal vise hva de kan – eller ikke kan – på kjøkkenet. Dessert og lagarbeid står på menyen i dag! Det vanskeligste med denne oppgaven er at deltakerne kun får en oppskrift og får ikke se hvordan desserten ser ut. Det laget som klarer seg best går direkte videre til i morgen, mens det andre laget må servere dommerne terteskjell på en helt ny og utradisjonell måte. Hvem er mest kreativ?

 • Livet går videre

  Amerikansk romantisk komedie fra 1998

  TV6 03:10 Birdee Pruitt har tilsynelatende alt. Den tidligere skjønnhetsdronningen giftet seg med kjæresten fra videregående, og sammen har de den skjønne datteren Bernice. En dag sprekker glansbildet. På et riksdekkende talkshowprogram avslører bestevenninnen hennes at hun har et forhold med ektemannen til Birdee. I mangel av noen andre å henvende seg til, reiser hun fra Chicago tilbake til hjemstedet Smithville for å flytte sammen med den eksentriske moren sin. For å unngå den offentlige ydmykelsen, tilbringer hun mesteparten av dagen hjemme i pyjamasen. Det er imidlertid én person som ikke har glemt den tidligere skjønnheten.

 • Rød rettferdighet

  Amerikansk thriller fra 1997 med Richard Gere og Bai Ling.

  C More Emotion 03:40 Nervepirrende thriller med Richard Gere i rollen som en amerikansk advokat feilaktig anklaget for mordet på en ung kvinne i Kina.

 • Unconditional

  Amerikansk drama fra 2012 med Lynn Collins.

  C More First 22:40 Drama om Samantha, hvis liv faller i grus når hennes mann myrdes. To år senere har hun nærmest gitt opp, men to møter skal vise seg å forandre alt.

 • Elysium

  Amerikansk sci fi-action fra 2013 med Matt Damon og Jodie Foster.

  C More First 00:15 Spektakulær science fiction fra nær framtid, hvor planetens elite har gitt opp jorden og flyttet til eksklusive romstasjoner.

 • Gallowwalkers

  Zombiewestern fra 2012 med Wesley Snipes.

  C More First 03:50 Zombiewestern med Wesley Snipes som den fordømte revolvermannen som opplever at hans ofre vender tilbake fra de døde.

 • Yves Saint Laurent

  Fransk-belgisk drama fra 2014 om moteskaperen Yves Saint Laurent.

  C More First 05:20 Biografisk drama om moteskaperen Yves Saint Laurent og hans forhold til forretningspartneren og elskeren Pierre Bergé.

 • CSI

  TVNorge HD 23:25 En tennisstjerne blir knivstukket og drept etter å ha vunnet en viktig kamp, og CSI-teamet må finne ut hvem som kan ha hatt motiv for å drepe henne. Samtidig blir alle overrasket av at Hodges er forlovet med en italiensk sexbombe.

 • Two and a Half Men

  MAX 23:30 Alan gjør Jake klar til bryllupet til Judith. Samtidig fortsetter Charlie å flørte med søsteren til Herb.

 • Elementary

  Amerikansk kriminaldramaserie från 2012/2013.

  TV4 23:55 Reprisstart. Sherlock och Watson hjälper poliskåren i New York med ett fall där en kvinna försvunnit från sitt hem. Sherlock hittar kvinnan död och han får även tag på förövaren. Men att bevisa mördarens skuld visar sig vara komplicerat.

 • Shameless

  Amerikansk dramakomiserie med William H. Macy og Emmy Rossum.

  C More Series 00:00 Bianca har det gøy med den nye kompisen Frank, men frykter at han begynner å få følelser for henne. Men Frank tenker ikke å bli avvist uten å by på motstand og lover Bianca og ikke stille noen krav fremover.

 • Castle

  TVNorge HD 00:20 Castles agent, Paula Haas, frister ham med tilbud om en ny karriere. Takker Castle ja, betyr det at han må se langt etter forholdet med Beckett. Vil drapet på en uidentifisert kvinne, som er funnet død i en kum bli deres siste oppdrag sammen?Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle (Nathan Fillion) begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. Han blir hyret inn til å hjelpe politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett (Stana Katic) med å løse drapsgåtene. Kontrollfriken Kate får store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. Castle er ingen tradisjonell etterforsker og stemningen blir mildt sagt spent mellom de to - på mange måter.

 • NCIS

  Amerikansk krimserie fra 2012

  TV6 00:25 Teamet oppdager en link mellom et mordoffer og kjæresten til Gibbs eks-kone, noe som naturligvis skaper konflikter.