Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Dagsrevyen
  2. Påskenøtter
  3. Solgt!
 • NRK2
  1. Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda
  2. David Suchet og gåten Agatha Christie
  3. Árdna: Samisk kulturmagasin
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. Top Gear
  3. Ryan Giggs' liv i Man Utd
 • TV2
  1. Toget - på sporet av en morder
  2. Hotel Cæsar
  3. Tjukken & Lillemor
 • TV3
  1. Idas fristelser
  2. Boligjakten
  3. Two and a Half Men
 • TVNORGE
  1. Mom
  2. Top 20 Funniest
  3. Mellom bakkar og berg
 • Påskekrim: Prey

  Britisk krimserie

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Br. krimserie. Kriminalbetjent Marcus Farrow blir mistenkt og arrestert for å ha drept kona og sønnen. Han er uskyldig, og når muligheten byr seg, rømmer han fra politiet. Farrow gjør alt han kan for å finne sannheten og renvaske seg, mens etterforsker Reinhardt er hakk i hæl. Prey.

 • Frikjent

  TV 2 21:40 Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Angeline tror ikke lenger på at Aksel er uskyldig, og for at han skal klare å overbevise henne trenger han Tonjes hjelp.

 • Mord uten grenser

  Dansk krimserie

  NRK 1 22:15 Episodebeskrivelse Da. krimserie. Når det danske politiet ankommer den illegale kyllingfarmen, står den i full brann. Mange av arbeiderne blir innestengt og omkommer. Er dette moderne slaveri på sitt verste? Og er alle bevis mot Loukauskis gått opp i røyk? For å nagle Loukauskis må etterforskningsteamet ty til Jean Louis' materiale. The Team.

 • Solgt!

  Norsk dokumentarserie

  NRK 1 19:45 To lag med eiendomsmeglere blir rusket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Episodebeskrivelse Hemsedal er kjent som eit vinterparadis med eksklusive og dyre hytter, men kva kostar ei hytte med utedo og utan straum og veg? Programleiar Frode Søreide tek med seg meklarar til skibygda i Hallingdal for å tippe salsprisen på tre ulike hytter. Kven tippar nærast?.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Ny uke i paradiset – eller i helvetet? Denne uka er det nemlig «Ondskapens hotell»-tema, der gjestene får et aldri så lite tilbakeblikk over hvilke gjester som har sjekket ut. I dag sjekker det også inn en gammel kjenning, og på kvelden er det kostymefest, der ikke alle gjestene er like fornøyde med sitt antrekk for kvelden.

 • Toget - på sporet av en morder

  TV 2 19:00 Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. I rollene som de to politietterforskerne finner vi ingen ringere enn John Brungot og Morten Ramm.

 • The Nanny Diaries

  TV2 Bliss 20:00 Annie (Scarlett Johansson) får kultursjokk da hun får jobb som praktikant hos en overklassefamilie på Manhattan. Her må hun manøvrere mellom krevende foreldre, bortskjemte unger og den altfor kjekke naboen Harvard.

 • Green Zone

  Am. thriller fra 2010

  NRK Super / NRK3 21:35 En amerikansk offiser kommer over falske etterretningsrapporter i Irak. Han gjør alt han kan for å jakte på masseødeleggelsesvåpen i det svært ustabile og farlige området. Historien er basert på faktaboken "Imperial Life in the Emerald City".

 • Beverly Hills Purk

  TV 2 Zebra 18:30 Vi møter en ung Eddie Murphy i denne første Beverly Hills Cop-filmen. Og selvsagt må han passes på, den unge politimannen med de uortodokse metodene.

 • Veiviseren

  Norsk drama fra 1987

  NRK 2 23:25 Legenden om unggutten Aigins kamp for å redde seg selv og sitt folk fra de hensynsløse tsjudene hadde gått i arv i Finnmark i nær 1000 år. Å lage en film på samisk ble først sett på som urealistisk, men regissøren Nils Gaup lyktes over all forventning. Filmen skulle vise seg å bli den største internasjonale suksess som norsk film noen gang har hatt. Med bl.a. Mikkel Gaup, Henrik H. Buljo, Ailu Gaup, Ingvald Guttorm, Nils Utsi og Nils-Aslak Valkeapää. Regi: Nils Gaup.

 • Jakten på hevn

  TV 2 Zebra 23:30 Pierce Brosnan og Liam Neeson spiller hovedrollene i dette intense actiondramaet om to menns kamp, fem år etter at den amerikanske borgerkrigen sluttet. Den ene søker hevn over fortidens gjerninger, den andre kjemper desperat for å overleve. Det er øye for øye, tann for tann, og taperen vises ingen nåde.

 • Les Miserables

  Amerikansk musikaldrama fra 2012 med Hugh Jackman og Russell Crowe.

  C More Emotion 20:00 Påkostet musikalversjon av Victor Hugos klassiske roman med Hugh Jackman, Russell Crowe og Anne Hathaway.

 • Hotel Cæsar

  TV2 HD 19:30 På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Juni og de andre får triste nyheter. Pelle virker å ha stålkontroll frem mot skjenkebevilgningsprøven, og er derfor høyt oppe.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK Super / NRK3 19:55 Episodebeskrivelse Br. bilserie. Richard Hammond er i Abu Dhabi for å kjøre en ny hybrid sportsbil fra Porsche.

 • Simpsons

  Amerikansk komiserie fra 2010

  Viasat 4 20:00 Etter å ha redde fru Krabappels liv begynner Ned Flanders og Edna å date. Det går bra helt til Ned oppdager alle mennene Ms. Krabappel har dated, noe som inkluderer Moe, Lenny, Comic Book Guy, og Aerosmith trommisen Joey Kramer. Homer prøver imidlertid å overbevise Ned om å ikke la Ednas fortid komme i veien for et potensielt forhold mellom de to.

 • NCIS

  FOX 20:05 NCIS-teamet tar saken når en soldat man trodde hadde frosset i hjel, våkner opp på Duckys obduksjonsbenk.

 • Once Upon a Time

  FEM 20:30 Kaptein Krok prøver å finne ut hva Ursula vet om Golds motiver. Gold og mørkets dronning torturerer August for å få informasjon om forfatteren, mens Emma, Mary Margaret og David gjør alt de kan for å finne dem. I et tilbakeblikk til Eventyrland innser Ursula at hun ikke kan stole på en pirat som Kaptein Krok.

 • Two and a Half Men

  Amerikansk komiserie fra 2014

  TV3 20:30 Etter å ha blitt ordentlig skremt på Halloween bestemmer Walden seg for å re-prioritere livet sitt med Alans hjelp.