Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. NRK nyheter
  2. Kjærlighetens laboratorium
  3. Arkitektens hjem
 • NRK2
  1. Hotellet
  2. Midt i naturen: Costa Rica
  3. Oddasat - nyheter på samisk
 • NRKSUPERNRK3
  1. RUSS 2015: Busskåring
  2. Bondi Beach
  3. P3morgen
 • TV2
  1. God morgen Norge
  2. God morgen Norge
  3. En bit av Norge
 • TV3
  1. Kongen av Queens
  2. The Ellen DeGeneres Show
  3. Dr. Phil
 • TVNORGE
  1. Cougar Town
  2. Ullared
  3. Sinnasnekker'n
 • Neste sommer

  TVNorge 22:30 Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) får vite svært intime detaljer om Oddvar (John Nytstumo) og Ingrid (Ellen Horn), og blir skadet på unevnelige steder. I den gule hytta har Terje (Eivind Sander) bestemt seg for å ta et stort skritt i forholdet til Anki (Pia Tjelta).

 • Svenske Hollywoodfruer

  Svensk realityserie fra 2015

  TV3 20:30 Agnes-Nicole har sammen med Caroline invitert til den tradisjonelle fruelunsjen, men ikke alle er like imøtekommende. En av fruene dukker ikke engang opp til alles store overraskelse.

 • Aamodt og Kjus på bortebane

  TVNorge 20:30 Det er Larvik Arena og håndball-legendene Gro og Anja Hammerseng-Edin som er vertskap når Lasse og Kjetil for første gang må konkurrere foran en hall full av «borte»-supportere. Klarer de å motstå presset og hale i land nok en seier? Det blir et brutalt møte med ballen for Lasse og Kjetil, men heldigvis ellers veldig hyggelige dager med to av håndballens aller største stjerner.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie

  TV 2 21:40 Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. En skoletur får dramatiske konsekvenser for barna, når de blir vitne til at to skadde politibetjenter ankommer akutten. Stephanie blir svært betatt av en av de vokse som passer på barna, mens Amelia må konfrontere følelsene sine for Owen.

 • UEFA Champions League: Juventus-Real Madrid

  Fotball

  Viasat 4 20:00 Den gamle dame tar i mot fjorårets vinner av UEFA Champions League i sesongens første semifinale. Begge lagene tok seg til den nestsiste fasen i europas gjeveste klubbturnering ved å kun score ett mål hver i kvartfinalene, mot henholdsvis Monaco og Atletico Madrid. Begge målene kom på hjemmebane. Juventus har hjemmefordel i denne første matchen, og kan også ha et visst overtak ettersom Real Madrid sliter med skader på sentrale stjernespillere. I studio sitter Guro Fostervold Tvedten med gjester.

 • Thomas Giertsen: Helt perfekt

  TVNorge 23:00 Thomas har endelig stablet tilværelsen på beina igjen, når han oppdager at det er slutt mellom Ine og Hans Olav Brenner. Nå gjelder det å gjøre alt riktig for å vinne Ine tilbake. Ine, på sin side, er bekymret fordi den forestående filminnspillingen med Vibeke Løkkeberg står i fare. Thomas bestemmer seg for å hjelpe henne. Men overvinner kjærligheten virkelig alt - også en erotisk filminnspilling med Henrik Mestad?

 • For Me And My Gal

  TCM 07:25 Judy Garland og Gene Kelly (i filmedebuten) spiller i denne nydelige musikalen om varietédagene. Inkluderer en rekke fantastiske musikalnumre og gnistrende danserutiner.

 • The Breakfast Club

  Amerikansk dramakomedie fra 1985 av John Hughes.

  C More Emotion 01:30 Kjent og kjær 80-tallsklassiker om fem tenåringer som fremstår helt forskjellige, helt til de må sitte igjen sammen på skolen en hel dag.

 • Green Street Hooligans 2

  Showtime 01:55 Following the deadly climax of "Green Street Hooligans," several members of the West Ham firm and numerous members of Millwall end up in jail. The GSE quickly discover the brutality of life on the inside, as they are constant targets of the better-financed and superior numbers of the Millwall crew.

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More Emotion 05:00 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Thirty Seconds Over Tokyo

  TCM 16:45 Oscar-vinnende spesialeffekter i dette dramatiske, nesten dokumentariske dramaet som følger motgangen som må tåles av amerikanske flygere som fløy nesten suicidale bombetokter over Tokyo. Pilotene ble tvunget til å krasjlande i Kina, og måtte overleve så best de kunne.

 • Blue in the Face

  Amerikansk komedie fra 1995 med Harvey Keitel.

  C More First 13:40 Harvey Keitel, Michael J. Fox, Madonna og Lou Reed i komedie med mye improvisert humor. Handlingen kretser rundt en tobakkshandel i Brooklyn.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie fra 2011

  TV2 Bliss 07:45 Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye «Dallas»-serien. Etter det storslåtte bryllupet mellom Rebecca og Christopher er det nå følelser mellom andre som må skjules.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  TV3 08:00 Doug og Carrie møter på en eks av Doug, og Carrie inviterer henne med ut på lunsj etter at Doug forteller henne at kvinnen tok bruddet hardt. Allerede før maten har kommet på bordet, angrer Carrie bittert på invitasjonen.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 Ola-Conny besøker optikeren for å kontrollere synet og prøve nye briller. Kjell og Rose-Marie sjekker inn på det nye hotellet, men Kjell er skeptisk. Han foretrekker å grille og se på folk på campingplassen. Boris tar oss med på en omvisning i varehuset, men presterer å gå seg vill.

 • New Girl

  TV2 Humor 09:00 En ukonvensjonell og vakker jente har nettopp slått opp med kjæresten, hun flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. I denne episoden får du innblikk i hvordan Jess, Cece og gutta mista jomfrudommen og effekten det har hatt på dem i forhold til forholdene de er i nå.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 09:00 Hannah står overfor et dilemma innad i familien. Jessa, Ace, Mimi-Rose og Adam kommer ut for et merkelig møte. Ray holder i en kampanjefest der Marnie kommer med en kunngjøring.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery Channel 09:30 På Beringhavet er en skokk hardbarkede fiskere på jakt. Eventyr er kallet, krabbe er byttet, og 100 millioner dollar er belønningen.