Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Maria Lang

  TV 2 21:40 Vi møter kriminalbetjent Christer Wijk og hans venner Puck og Einar Bure. Historiene utspiller seg i den vakre og idylliske småbyen Bergslagen på 50-tallet, et sted fullt av intriger, svik, hemmeligheter og løgner. Puck og Einar har besøkt barndomshjemsted til Einar på Skoga. De har rukket å komme frem før idyllen slår sprekker og Einar finner en død mann på plenen. Christer har kommet for å etterforske saken, og får hjelp av Puck. (Inte flera mord - Del 2 av 2)

 • OBOS-ligaen: Brann - Levanger

  TV 2 Zebra 18:55 Fra Brann Stadion og kampen mellom Brann og Levanger i OBOS-ligaens 17. runde. Kommentator: Asbjørn Myhre.

 • Siste tango i Halifax

  Br. komedie

  NRK 1 21:30 Alan og Celia møtes igjen etter seksti år, og den gamle forelskelsen blusser opp. Episodebeskrivelse Br. dramakomedie. Alan og Celia bestemmer seg for å arrangere en ny bryllupsseremoni, med alle venner og familie til stede. Caroline er ikke helt fornøyd med Kates valg av surrogatfar, men Kate insisterer på å gjennomføre planen. Alan og Celia møtes igjen etter 60 år og bestemmer seg for å dele livet med hverandre. Men familieintriger skaper hodebry for det tilårskomne paret. Med: Derek Jacobi, Anne Reid, Sarah Lancashire mfl. Last Tango in Halifax.

 • Babyliv

  Br. dokumentar

  NRK 1 22:25 Hva skjer med oss de første to årene av våre liv? Vi vokser, lærer og slåss mer enn noen annen gang i livet. Som babyer ler vi 300 ganger om dagen, vi kan drikke og puste samtidig, og vi kan høre og lære i søvne. Hvorfor husker vi ingenting fra denne første og viktige perioden? Ny forskning gir oss et spennende innblikk i babyens verden. The Secret Life of Babies.

 • God sommer Norge

  TV 2 20:00 Direktesendt underholdende aktualitetsprogrammet som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig.

 • Ungkaren Australia

  FEM 21:30 Blake tar med seg en av jentene på en alenedate som ender opp i ungkarsleiligheten hans. På gruppedaten blir seks av jentene utfordret til å jobbe i en barnehage så Blake kan se hvor flinke de er med barn. Blir han imponert?

 • Law abiding Citizen

  Am. actionfilm fra 2009

  NRK3 HD 21:35 Clyde Shelton får livet ødelagt den dagen hans kone og datter blir brutalt myrdet av to innbruddstyver. Han bestemmer seg for å ta loven i egne hender.

 • Grusomme meg 2

  Amerikansk animert familiekomedi fra 2013.

  C More First 09:00 Den tidligere superskurken Gru og hans bråkete minioner er tilbake i en fargesterk og fartsfylt eventyrkomedie for hele familien.

 • Intolerable Cruelty

  Amerikansk komedie fra 2003 med George Clooney, Catherine Zeta-Jones.

  C More Emotion 18:20 George Clooney er en suksessrik skilsmisseadvokat som faller for Catherine Zeta-Jones som lykkejeger i finurlig, svart komedie av brødrene Coen.

 • One True Thing

  Amerikansk drama fra 1998 med Meryl Streep og Renee Zellweger.

  C More Emotion 09:55 Familiedrama med Meryl Streep og Renee Zellweger. En ung kvinne velger bort jobben i New York for å ta hånd om sin kreftsyke mor.

 • The Parole Officer

  Britisk komedie med Steve Coogan og Lena Headey.

  C More Emotion 04:35 Steve Coogan er tilbake med en ny, klassisk rollefigur i denne hysterisk morsomme komedien.

 • Marlowe

  TCM 15:00 James Garner er den hardkokte privatdetektiven Philip Marlowe, i denne stilige tolkningen av Raymond Chandlers "The Little Sister". Mange mord og mye kaos i denne fortelligen om forsvunne personer når to menn befinner seg på feil side av en isøks.

 • House

  VOX 09:55 Mens House og teamet jobber med en mann med en gigantisk, hoven tunge, braser en tidligere pasient inn på House sitt kontor og skyter ham. House bestemmer seg for å fortsette å behandle pasienten, men effektene av skytingen begynner å påvirke ham, og han tviler på sin egen evne til å stille riktig diagnose.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 10:30 Hannah forsøker å finne seg til rette i Iowa, og oppdager at hun får mer bolig for pengene på sitt nye hjemsted. Hun videochatter med Marnie og spør hvordan det går med Adam. På sitt første seminar advarer hun medstudentene om at teksten hennes kan vekke sterke følelser, men hun får ikke de tilbakemeldingene hun hadde håpet på.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 10:30 Jeremy, Richard og James oppdager at det er vanskelig å kjøre tungtransport, og Michael Parkinson er kveldens stjerne i en billigbil.

 • The good wife

  Amerikansk dramaserie från 2013/2014.

  TV4 10:55 Alicia försvarar en professor som anklagas av användarna av en webbsajt för att vara terrorist. Will går emot Dianes önskan och hyr in Damian Boyle. En familjehemlighet orsakar en spricka mellan Eli och Jackie.

 • Privat praksis

  Amerikansk komiserie

  TV2 Bliss 10:55 Addison har forlatt Seattle og startet et nytt liv i California på en privat legepraksis. Men også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten. Addison og Sams nye kjæreste havner i tottene på hverandre over behandlingen av en trilling-gravid kvinne i livsfare. Samtidig sliter Naomi med sitt kompliserte kjærlighetsliv.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 11:00 Donna og Joe skal gifte seg og brudepiken April hjelper til slik at alt skal gå som planlagt. Ron forårsaker en ubekvem situasjon for Tom og Lucy. Jen Barkley kommer til Ben og Leslie med en interessant mulighet.