Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Okkupert

  TV 2 22:15 Norge i nær fremtid: Statsminister Jesper Berg har av miljøhensyn stengt landets olje- og gassproduksjonen, noe som har ført til en energikrise i hele Europa. Russland får derfor i oppdrag fra EU å gå inn i Norge og ta kontroll over oljeproduksjonen. Hvordan skal statsminister Berg forholde seg til en slik situasjon, og hvordan reagerer det norske folk på å være okkupert av en annen statsmakt? Statsministeren har innkalt til pressekonferanse hvor alle forventer at han skal avbryte oljestansen, men Berg gjør det motsatte. Han opprettholder løftet og bedyrer at Thorium vil erstatte oljen. Hans Martin Djupvik er Jesper Bergs livvakt og har ansvar for statsministerens sikkerhet på presskonferansen. På vei ut klarer han imidlertid ikke å forhindre en katastrofe.

 • Farmen 2015

  TV 2 20:00 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Høydepunktet for mange av deltakerne er om ukens harde arbeid har lønnet seg eller ikke, noe som igjen er avgjørende for hvordan utbyttet på markedet vil bli. Det er tid for nok en avgjørende tvekamp. Vil førstekjempen ha en "fair fight", eller blir andrekjempevalget gjort ut av ren taktikk? Det blir en spennende kamp som ender med at Farmens andre deltager må reise hjem.

 • Farmen 2015

  TV 2 21:45 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

 • Downton Abbey

  Britisk dramaserie

  NRK 1 21:10 NRK har dessverre ikke rettigheter til å vise denne serien i full HD-kvalitet. Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Edith er fremdeles i tvil om hun skal velge London eller Downton Abbey. Vil Anna og Bates kunne legge fortida bak seg, og vil Carson og Mrs Hughes endelig gå i gang med bryllupsforberedelsene? Vi følger familien Crawley og deres tjenere på herregården Downton Abbey.

 • Alt for Norge

  TVNorge 20:00 Etter å ha boltret seg med norsk populærkultur i en uke, er det nå åtte norsk-amerikanere som reiser den korte strekningen fra Bergen til Voss. Her skal de får lære mer om våre lokalsamfunn, og hvordan høye fjell og dype daler har sørget for at lokale skikker og dialekter har holdt seg levende gjennom tidene.Etter å ha boltret seg med norsk populærkultur i en uke, er det nå åtte norsk-amerikanere som reiser den korte strekningen fra Bergen til Voss. Her skal de får lære mer om våre lokalsamfunn, og hvordan høye fjell og dype daler har sørget for å at lokale skikker og dialekter har holdt seg levende gjennom tidene. Den siste strekningen inn til Voss tar deltagerne opp stupbratte Stalheimskleiva, og de får kjenne på kroppen hvordan naturen har skapt naturlige barrierer mellom de norske bygdene. Senere i programmet får våre venner høre rare lokalhistorier fra befolkningen i Voss. De lærer å lage smalahove og de spiser en dessert med et noe udelikat utseende - nemlig Rauddravlen...

 • Åndenes makt

  TVNorge 21:30 Alle foreldre ønsker det beste for barna sine! Vi beskytter dem mot farer og tilrettelegger for at de skal ha det så bra som mulig. Slik er det også i generasjonsboligen på Tertnes utenfor Bergen som vi besøker i dette programmet. Men hvordan skal en beskytte seg og barna sine mot farer en ikke kan se, og som i tillegg befinner seg innenfor husets fire vegger?Alle foreldre ønsker det beste for barna sine! Vi beskytter dem mot farer og tilrettelegger for at de skal ha det så bra som mulig. Slik er det også i generasjonsboligen på Tertnes utenfor Bergen som vi besøker i dette programmet. Her bor Astrid. Hun har 2 døtre, Isabelle og Christine, og Christine har sin egen familie med mannen Thomas og de 2 barna Astrid og Sofia. Men hvordan skal en beskytte seg og barna sine mot farer en ikke kan se, og som i tillegg befinner seg innenfor husets fire vegger?

 • Phone Booth

  Amerikansk spenningsfilm fra 2002

  Viasat 4 02:45 New York har 8 millioner innbyggere, 22 millioner telefoner, og en milliard telefonsamtaler hver dag. Sjansen for at Stuart svarer når det ringer i en telefonboks burde derfor være under null. Likevel er det han som løfter av røret når det kimer. Det skal vise seg å bli en langt mer alvorlig samtale enn han hadde ventet seg. Fra øyeblikket han tar telefonen henger livet hans i en tynn tråd. Et sted lenger oppe i gaten sitter en mann i et vindu. Han har våpen og kikkert, og han har Stuart i siktet. Hvis Stuart legger på røret, blir han skutt.

 • Ben-Hur

  TCM 08:15 Det utrollige 20 minutter lange kjerreløpet er bare ett av høydepunktene i denne fantastiske filmen. Enorme sett, svært budsjett, snerrende rivaler Charlton Heston og Steven Boyd, og en fengende menneskelig historie gjør at Ben Hur simpelthen tar pusten fra deg.

 • Welcome to Mooseport

  Amerikansk komedie fra 2004 med Gene Hackman og Ray Romano.

  C More Emotion 05:05 Amerikansk komedie om borgermestarvalget i en idyllisk småby, der kampen står mellom en populær butikkinnehaver och USA:s förre president.

 • Vin i vrangstrupen

  NRK Super / NRK3 02:10 Amerikansk komedie fra 2008 om rivaliseringen mellom de verdensberømte franske vinprodusentene og oppkomlingene fra California på 70-tallet. Regi: Randall Miller Bottle Shock.

 • Anchors Aweigh

  TCM 06:00 Oscar-vinnende musikal med Gene Kelly og Frank Sinatra soom sjømenn som opplever en hendelsesrik landlov, inkludert en dans for Kelly med Jerry, tegneseriemusen fra "'Tom og Jerry".

 • Uptown Girls

  Amerikansk romantisk komedie fra 2003 med Brittany Murphy.

  C More Action 08:20 Romantisk komedie om en barnslig kvinne som plutselig får ansvaret for en veslevoksen åtte år gammel jente kan de lære noe av hverandre?

 • Shameless

  Amerikansk dramakomiserie med William H. Macy og Emmy Rossum.

  C More Series 03:00 Når Frank kommer til Lou for å hente forsikringspengene sine, oppdager han til sin store forbauselse at han allerede har hentet dem, og må nå prøve å huske hva som har skjedd. Lip besøker Amanda og hennes familie i deres luksuriøse hjem i Miami.

 • Cold Case

  FEM 03:10 Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet, har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer – å gjenoppta uløste drapssaker.

 • South Park

  TV2 Humor 03:20 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet. Legen diagnostiserer hele klassen med ADD, og Cartman sier til Stan og Kyle at de må ta ritalinen sin.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie

  TV6 03:20 Gibbs er forvirret på grunn av Vances ordre om å kryssforhøre en tenåringsgutt som er anklaget for å ha drept faren sin, en pensjonert marinesoldat.

 • Vegas

  Amerikansk dramaserie fra 2012

  TV2 HD 04:00 Sheriffen Ralph Lamb skal håndheve loven i den voksende gamblingbyen Las Vegas på 1960-tallet. Den største trusselen er en Chicago-gangster som ønsker å gjøre Vegas til sin egen kriminelle drømmeby. Sheriff Lamb, Jack og Katherine finner ut mer om hvordan Savino svindler fra sitt casino. I mellomtiden ankommer Dixon og Yvonne Los Angeles for å besøke Violet på et filmstudio. Yvonne får endelig muligheten til å vise frem sitt sangtalent på en hollywoodfest.

 • The Mentalist

  Amerikansk serie fra 2009

  TV6 04:10 En uidentifisert kvinne lider av hukommelsestap og enheten blir bedt om å hjelpe henne å få hukommelsen tilbake. Hun husker verken navnet sitt, hva hun jobber som eller hvem som skjøt henne, og Jane bruker alle tenkelige tips for å hjelpe henne. Hun viser seg å være Camille Dillon, en lokal journalist som ble skutt mens hun researchet en story.