Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Allsang på grensen

  TV 2 20:00 Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister. Kurt Nilsen, Jonas Fjeld, Lou Bega, Postgirobygget, Sandra Lyng og de svenske MGP-vinnerne Herreys er artistene i premiere-programmet som ledes av programleder Katrine Moholt og gjesteprogramleder Ari Behn.

 • Criminal Minds

  TV 2 21:40 For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet etterforsker forsvinningen til en kongressmanns kone, og må se nærmere på mulige mistenkte blant mannens politiske fiender.

 • Cilla

  Britisk serie

  NRK 1 22:30 Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Cilla er i ferd med å få tilbake selvtilliten etter den mislykkede sangprøven. Bobby overtaler henne til å forsøke en gang til, og neste audition ender med hennes debut-single. Det blir ikke den helt store suksessen, men når hun senere gjør en coverversjon av en av Dionne Warwicks ballader, havner hun på listetoppen. Vi følger Liverpool-sangerinnen Priscilla "Cilla" White på veien til berømmelsen. Med: Sheridan Smith, Aneurin Barnard, John Henshaw mfl.

 • The Night Shift

  Amerikansk dramaserie fra 2014

  TV3 21:30 Når en bonde skyter sin egen kone ved et uhell gjør TC, Kenny og Paul alt de kan for å redde henne, men uten hell. TC utfører en risikofylt operasjon for å redde livet til en ung fotballspiller.

 • Million Dollar Listing New York

  Amerikansk realityserie fra 2014

  TV3 20:30 Fredrik og Ryans turbulente forhold blir satt på prøve, både personlig og profesjonelt, når Fredrik og ektemannen Derek overrasker Ryans forlovede med en provoserende forespørsel.

 • Dicte

  TV 2 22:35 I denne sesongen av det danske krimdramaet "Dicte", har Dicte Svendsen virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokaleavisen , Dagbladet, bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans , kampfiksing , barnemishandling og salg av bloddiamanter. I den nye sesongen av det danske krimdramaet "Dicte", har Dicte Svendsen virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokaleavisen , Dagbladet, bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans , kampfiksing , barnemishandling og salg av bloddiamanter. Del 1 av 2.

 • Sanne løgner

  Oscar-nominert amerikansk action-komedie fra 1994

  Viasat 4 22:00 Harry Tasker lever et dobbeltliv. Familien hans tror han har en kjedelig jobb som selger, mens han i virkeligheten er en hemmelig agent. Harry er på sporet av noen atomvåpen som har havnet i hendene på fanatiske terrorister, men plutselig dukker det opp en mer interessant sak. Harry finner nemlig ut at kona hans har et forhold til en annen mann, og han bestemmer seg for å gi henne en lærepenge.

 • There Will Be Blood

  Amerikansk drama fra 2007 med Daniel Day-Lewis.

  C More Emotion 23:25 Et fullkomment historisk drama med Daniel Day-Lewis som ble Oscarbelønnet for hovedrollen som en hensynsløs oljebaron.

 • Chicago

  Amerikansk musikaldrama fra 2002 med Renee Zellweger.

  C More Emotion 05:05 Oscarbelønnet musikaldrama om kabaretsangerinnen Roxie Hart, som er fengslet for mord og bruker berømmelse i et forsøk på å unnslippe galgen.

 • Paranoid Park

  Silver 00:40

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More Emotion 16:30 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Manhattan mordmysteriet

  Showtime 14:30 A husband and wife find themselves involved in a murder mystery.

 • Glee

  Amerikansk komiserie

  TV2 Bliss 09:10 Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, «New Directions». Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. Kvelden har endelig kommet for Rachels Broadway-debut i «Funny Girl». Hun har helt spesielle gjester der som er der for å støtte henne.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery Channel 09:30 Skipperne står overfor hvert sitt personlige helvete når frosne krabber, fiskeutstyr og havner gjør livet vanskelig for fiskerne. Sig Hansen prøver å stumpe røyken.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 09:40 Richard Hammond og James May tester en Porsche Panamera mot det britiske postvesenet i et kappløp fra den ene enden av de britiske øyer til den andre.

 • Anger Management

  Amerikansk komiserie fra 2013

  Viasat 4 10:00 Hjerteknuseren Charlie forsøker å motstå fristelsen fra Seans yngre, sexy søster.

 • House

  VOX 10:10 En ung jente med kreft begynner å hallusinere idet hun skal ta medisinen sin. House er syk og ber Wilson om hjelp med saken. Legene finner ut at hallusinasjonene ikke er relatert til pasientens kreft, men House tror at jentas mot er et symptom på en farlig sykdom.

 • Privat praksis

  Amerikansk komiserie fra 2008

  TV2 Bliss 10:55 Addison har forlatt Seattle og startet et nytt liv i California på en privat legepraksis. Men også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten. Archer og Naomi kommer nærmere hverandre, mens Addison mistenker at broren har vendt tilbake til gamle vaner igjen.