Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • 71° nord

  TVNorge 20:30 12 nye deltakere legger ut på tur fra Lindesnes, i håp om å bli den første til å nå Nordkapp. - Vi har ikke bare sett etter de klassiske friskusene når vi har valgt deltakere i år, men tatt med oss mange sterke personligheter. Jeg håper alle seerne vil finne en de kan identifisere seg med og heie på, sier Tom Stiansen. Deltakerne blir, i kjent 71° nord-stil, presset til det ytterste og skal blant annet overnatte i hengekøyer 700 meter over bakken i Gygrekjeften i Sogn og Fjordane.12 nye deltakere legger ut på tur fra Lindesnes, i håp om å bli den første til å nå Nordkapp. - Vi har ikke bare sett etter de klassiske friskusene når vi har valgt deltakere i år, men tatt med oss mange sterke personligheter. Jeg håper alle seerne vil finne en de kan identifisere seg med og heie på, sier Tom Stiansen. Deltakerne blir, i kjent 71° nord-stil, presset til det ytterste og skal blant annet overnatte i hengekøyer 700 meter over bakken i Gygrekjeften i Sogn og Fjordane. Til høsten leder eks-alpinist Tom Stiansen sin tiende sesong av TVNorges realityflaggskip 71° nord. - Den første sesongen lo crewet av meg fordi jeg ikke klarte å gå og snakke samtidig. De ler vel egentlig ennå litt av dette. Men nå har jeg altså lært meg det òg. Jeg føler meg veldig privilegert. Jeg har fått lov til å holde på i ti år med dette fantastiske programmet. Og jeg sier i år som jeg har sagt de siste ti årene, denne sesongen er den beste vi har laget, sier Tom Stiansen. I første episode fraktes deltakerne til Kragerø hvor de i løpet av etappen blir utfordret på padling, svømming og ikke minst en 70 meter rappell ned i gammel gruve. Det blir definitivt ikke en drømmestart for en av deltakerne som har vannskrekk. Det laget som sist kommer i mål skal ut i en innbyrdes konkurranse, hvor taperen i neste program må i en duell og slåss for videre deltakelse.

 • Vinterveiens helter Norge

  National Geographic 22:00 I Odda kommer det kraftigste snøfallet de lokale bilbergerne Thord Paulsen og Olav Eike noen gang har sett. Det skaper kaos på veiene.

 • MasterChef Norge

  Norsk underholdningsserie fra 2015

  TV3 19:30 Denne første uken i høstens MasterChef er det Jenny Jensen, Lene Alexandra Øien, Anders Nilsen, Mette Solli, Abu Hussain og Fridtjof Nilsen som skal vise hva de kan – eller ikke kan – på kjøkkenet. Deltakerne må bokstavelig talt i ilden allerede første dag, da de må flambere en egenkomponert rett. Dette er nytt for flere av de og noen tar sjanser mens andre sliter med dårlig selvtillit og dårlig tid. Kun tre av rettene skal smakes, hvem har laget de mest fristende?

 • Sinnasnekker'n

  TVNorge 19:30 Trine og Marius kjøpte hus sammen for to år siden og startet mange oppussingsprosjekter. Men etter et år gikk de lei. Nå er stuen er full av malespann, materialer og bildekk, de mangler dør inn til do og Marius synes det trekker så kaldt fra vinduene på soverommet at han sover på sofaen i 1. etasje, mens Trine sover alene i 2. etasje. De trenger hjelp.Trine og Marius kjøpte seg hus sammen for to år siden. De startet friskt med mange oppussingsprosjekter, men etter et år gikk de lei, og nå er ingenting ferdig. Stuen er full av malespann, materialer og bildekk - de har hele garasjen sin inne i stuen. I tillegg mangler de dør inn til do. Marius synes det trekker så kaldt fra vinduene på soverommet at han sover på sofaen i 1. etasje, mens Trine sover alene i 2. etasje. Otto synes de lever som et gammelt ektepar, og situasjonen tærer virkelig på forholdet. Trine blir syk og deprimert av å bo i huset og er helt på randen av sammenbrudd. Marius er så petimeter at han nekter å ta imot hjelp av venner for å bli ferdig. De er helt fastlåst i huset, og de er begge redd forholdet skal ta slutt om de ikke får hjelp.

 • Alt for Norge

  TVNorge 22:00 Det er tid for den etterlengtede sjette sesongen av «Alt for Norge», der 12 norsk-amerikanere gjør sitt aller beste for å bli mest mulig norske. Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor.Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor? Etter en morgen der gutta konstaterer at temperaturen i sjøen er lav, prøver programleder Henriette Bruusgaard med vekslende hell å lære amerikanerne norsk. Deltakerne drar deretter ut for å snakke med lokalbefolkningen. Årets første konkurranse er basert på ordtaket «Ka sku vi ha gjort uten havet? Sku vi ha bært båtan???» Norsk-amerikanerne skal rett og slett bære en båt og fiske etter gjenstander på land, noe som setter kommunikasjonsevnene på en stor prøve. De som klarer oppgaven best, får en fordel i neste konkurranse. Uken avsluttes på spektakulært vis når amerikanerne får øye på en flokk med spekkhoggere i havgapet.

 • Maria Lang

  TV 2 22:00 Vi møter kriminalbetjent Christer Wijk og hans venner Puck og Einar Bure. Historiene utspiller seg i den vakre og idylliske småbyen Bergslagen på 50-tallet, et sted fullt av intriger, svik, hemmeligheter og løgner. Del 2 av 2. En kveld dør plutselig den eldste sønnen til nobelprisvinner Andreas Hallman. Spørsmålet er om det er av naturlige årsaker, eller om det ligger noe annet bak dødsfallet. Straks etterpå dør også Hallman selv og her er det uten tvil snakk om en drapssak.

 • 3 Godfathers

  TCM 07:55 Tre fredløse risikerer livet for å redde et lite barn som er forlatt i ødemarken. John Ford instruerte John Wayne i dette rørende dramaet, basert på historien om De tre vise menn i bibelen, som Ford hadde filmet tidligere i stumfilmperioden.

 • How the West Was Won

  TCM 09:40 Tre store western-instruktører, inkludert John Ford, slo seg sammen med en stjernespekket rolleliste for å skape dette fantastiske panoramaet av hvordan det amerikanske vesten ble vunnet - og tapt - sett gjennom øynene til pionerfamilien Prescott.

 • Barton Fink

  Amerikansk drama fra 1991 signert Coen-brødrene.

  C More Action 01:00 Særpreget drama fra Coen-brødrene. En dramatiker må skrive et Hollywood-manus, men rammes av skrivesperre og dramatiske hendelser i det virkelige liv.

 • Drop Zone

  Amerikansk actionfilm fra 1994 med Wesley Snipes.

  C More Action 04:20 Actionfilm om en politimann (Wesley Snipes) som lærer seg å hoppe i fallskjerm for å få has på en utspekulert kriminell bande.

 • American Pie 2

  Amerikansk komedie fra 2001 av J.B. Rogers.

  C More Emotion 10:45 Amerikansk tenåringskomedie om en hormonspekket kompisgjeng som tilbringer sommerferien sammen i et hus ved stranda.

 • Crazy Instinct

  Amerikansk komedie fra 1993

  C More Emotion 07:40 Hans kone forsøker gjentatte ganger å ta livet av ham. Hans sekretær er håpløst forelsket i ham og vil ha ham.

 • Burn Notice

  TNT Nordic 00:55 Michael og teamet hans beskytter den mentalt tilbakestående kusinen til en narkotikalanger mot en gjeng hensynsløse tyver. (Sesong 3 avsnitt 12)

 • Blue bloods

  Amerikansk kriminalserie från 2013.

  TV4 00:55 Danny och Baez undersöker mordet på en tonårsflicka som verkar ha knuffats framför ett tunnelbanetåg av en hemlös man. Frank är inte imponerad efter att ha träffat den nya generalinspektören.

 • Criminal Minds

  TV2 HD 01:00 For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere lik blir funnet druknet på mystisk vis i Las Vegas-ørkenen. BAU-teamet prøver å finne både motivet og den egentlige årsaken til dødsfallene.

 • Beverly Hills 90210

  Amerikansk dramaserie fra 2009

  TV2 Bliss 01:10 Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien.

 • South Park

  TV2 Humor 01:35 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet. Stan går bak ryggen til de andre for å teste ut et nytt mem, mens professor Lamont holder en leksjon om hvor farlig meming er.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK Super / NRK3 01:35 Episodebeskrivelse Br. bilserie. De tre programlederne har plukket ut høydepunkter fra og 21.