Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Ikke gjør dette hjemme - Canada
  2. Hvem tror du at du er?
  3. NRK nyheter
 • NRK2
  1. Hvem tror du at du er ?
  2. Med hjartet på rette staden
  3. Derrick
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. P3morgen
  3. Top Gear - en britisk hyllest
 • TV2
  1. Grey's Anatomy
  2. Home and Away
  3. Home and Away
 • TV3
  1. MasterChef Norge
  2. Svenske Hollywoodfruer
  3. Teenage Boss Sverige
 • TVNORGE
  1. Baby Daddy
  2. Cougar Town
  3. Friends
 • Bruce Jenner: Mann eller kvinne?

  TV2 Bliss 20:00 Det har lenge vært en enorm media-interesse hele verden rundt intervjuet med Bruce Jenner. Mange forventer at han skal åpne opp om ryktene som har gått om at han skal bli kvinne, i dette intervjuet gjort av amerikanske Diane Sawyer for ABC.

 • Frikjent

  TV 2 21:40 Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Politiet leter etter Aksels blodige t-skjorte fra 20 år tilbake. Han kan fortsatt ikke huske noe fra drapsnatten, men tilstår likevel ugjerningen. Saken tar en forbausende vending når en uventet person angir seg selv til politiet for drapet. Evas oppførsel byr på frustrasjon og bekymring for familien.

 • Snåsamannen

  TVNorge 22:00 Han startet som fattig gjetergutt i Snåsafjellene, og har endt opp som Norges mest kjente helbreder gjennom tidene. Det anslås at over 50 000 mennesker har fått hjelp av Snåsamannen Joralf Gjerstad. I dag er han 88 år, og forsøker å leve en roligere tilværelse sammen kona Signe og deres nærmeste. Hvem er egentlig denne sagnomsuste mannen som alle snakker om? Hva har han opplevd gjennom livet? Hvordan ser han selv på sine synske og helbredende evner, og hva tenker han om det livet han har levd? Møt mennesket bak Snåsamannen i et ærlig og nært portrett i hjemlige omgivelser i Snåsa.

 • The Biggest Loser Norge

  TVNorge 20:30 Savnet etter de som har måttet reise hjem preger hele gruppa, og som oppmuntring får alle spise en bedre middag. Men restaurantbesøket får ikke helt det utfallet de hadde ventet seg. Lin tar et oppgjør med de negative tankene sine, og alle sammen får for første gang se seg selv i speilet. Gleden er stor når de ser den store forvandlingen de har vært igjennom de siste ukene.

 • Den fjerde mannen

  NRK 1 21:30 Svensk krimserie Episodebeskrivelse Sv. krimserie. Den fjerde svensken som hjalp til ved okkupasjonen av den vest-tyske ambassaden, blir identifisert. Saken blir straks mer komplisert og ømtålig. Serien bygger på Leif GW Perssons roman "En annen tid, et annet liv".

 • The Kardashians

  Amerikansk realityserie

  TV2 Bliss 17:45 Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. Det går alt annet enn stille for seg når Kim Kardashian skal gifte seg med basketballspiller Kris Humphries. Drama - fra ende til annen!

 • X-Men: Days of Future Past

  Hugh Jackman i amerikansk action fra 2014.

  C More First 21:00 Wolverine reiser tilbake i tiden for å forhindre en hendelse som kan innebære slutten for hele menneskeheten.

 • Casanova

  Amerikansk komedie/drama fra 2005

  TV6 21:30 For første gang i sitt liv møter den legendariske Casanova (Heath Ledger) sin like, når den forførende Francesca (Sienna Miller) gjør det eneste den notoriske kvinnebedåreren ikke trodde var mulig – hun avviser ham. Med forkledninger, knep og list lykkes det Casanova å komme nærmere inn på Francesca. Men han spiller det farligste spillet han noensinne har begitt seg ut på. Et spill der han ikke bare risikerer sitt liv og rykte, men også sin eneste sjanse til ekte kjærlighet.

 • Man on a Ledge

  Am. thriller fra 2012

  NRK Super / NRK3 21:15 En rømt fange og tidligere politimann stiller seg opp på en smal hylle utenfor et hotellvindu og truer med å hoppe. Han krever å få snakke med en politikvinne. Hva er hans agenda?.

 • King of California

  Silver 20:00

 • Adam's Rib

  TCM 22:50 Spencer Tracy og Katharine Hepburn glitrer i denne komedien om kampen mellom kjønnene, som mann-og-kone-advokater som står på hver sin side i en viktig mordsak. Manuset til Gordon og Kanin var før sin tid, og bringer ekstra forfinelse til rettsforfølgelsen.

 • An American in Paris

  TCM 04:00 Gene Kelly er den amerikanske soldaten i etterkrigstidens Paris, som faller for sjarmerende Leslie Caron. Vincente Minnellis musikal vant flere Oscar. Filmen har fantastisk musikk av Gershwin, og utrolig oppfinnsom koreografi fra Kelly.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie fra 2009

  TV2 HD 15:05 Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. En fødende Sloan dukker opp på døren til Mark, som får problemer med tanken på at hans eneste barnebarn skal adpoteres bort.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 15:05 Jeremy, James og Richard introduserer mer motormani og bilprat, og prøver seg på fantastiske utfordringer i biler av alle typer.

 • Scrubs

  TV2 Humor 15:25 Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital. Carla og Elliot prøver å hjelpe Aggie, en døende pasient, med å miste jomfrudommen sin mens hun forbereder seg på å dø. Danni bestemmer seg for å flytte inn med JD etter å ha tatt søsteren og doktor Cox på fersken.

 • One Tree Hill

  FEM 15:25 Selv om Nathan og Haley allerede er gift insisterer Tim på å arrangere et utdrikningslag for Nathan. Samtidig inviterer Brooke jentene hjem til Haley. Midt i alle festligheter sliter Lucas med å bestemme seg for om han skal besøke sin syke far på sykehuset.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 16:00 I seriens siste episode gjør Parks-gjengen seg klare til et siste oppdrag før vi sier farvel til Pawnee.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 16:00 Marge blir dømt og satt i fengsel for å ha stjålet fra Apus butikk.