Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Tid for hjem

  TV 2 20:00 Kjøkkenet er samlingsstedet for familien på fire. De drømmer å få omgjort dagens kjøkken til et stort kjøkken/ allrom. Designerne Jonas og Morten fra Bergen er på saken.

 • Søsken til evig tid

  TV 2 21:40 En varm og poetisk dokumentar om søskenparet Magnar og Oddny som lever et enkelt liv på familiegården Kleiva i Naustdal kommune

 • Krig og fred

  Britisk drama­se­rie

  NRK 1 21:30 Med Paul Dano, James Norton, Lily James mfl. War & Peace :6 Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Napoleon inntar Moskva. Natasha flykter fra byen og blir overrasket da det går opp for henne hvem en i reisefølget hennes er. Pierre er tydelig preget av det han har opplevd i strid. Idet den strenge vinteren griper tak, blir han vitne til så vel grusomme som omtenksomme handlinger, og synet hans på tilværelsen forandres for alltid. Den klassiske historien etter Leo Tolstojs mesterverk er en episk og dramatisk fortelling, der vi følger tre unge mennesker i den russiske overklassen. Samtidig raser Napoleonskrigene, og samfunnet opplever store forandringer. Med Lily James, Paul Dano, James Norton, mfl. War & Peace.

 • V-cup kom­bi­nert: 10 km langrenn

  Direkte fra Granåsen

  NRK 1 15:10 Komm.: Peder Mørtvedt og Fred Børre Lundberg.

 • I kveld med YLVIS LIVE

  TVNorge 21:30 Brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick, Calle, danser igjen ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis.

 • The Big Bang Theory

  TVNorge 20:30 Gutta tar Leonard med på utdrikningslag til Mexico, mens jentene overtaler Penny til å fortelle foreldrene hva som skjedde i Las Vegas.

 • Madam Secretary

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2015

  TV 2 22:40 En amerikansk hjelpearbeider i Syria blir drept av IS, og Elizabeth må trekke ut alle hjelpearbeiderne som er stasjonert der. Dette inkluderer Elizabeths motvillige bror, som jobber som lege i frontlinjen.

 • CSI

  TVNorge 23:30 Etter år med forfølgelse og utallige drap, står Langston nå ansikt til ansikt med seriemorderen Nate Haskell i huset der drapene startet.

 • Castle

  TVNorge 00:25 Castle og Beckett går undercover som et nygift par i etterforskningen av et drap begått på et westerninspirert feriested.

 • The Good Wife

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2015

  TV 2 00:40 Alicia og Lucca slår seg sammen med Louis Canning for å forsvare en nettside beskyldt for rasisme. Samtidig bekymrer Eli og Ruth seg for om Alicias forhold til Jason kan påvirke Peters presidentkampanje.

 • Criminal Minds

  TV 2 01:35 Det dukker opp flere lik i livredder-tårnene langs stranda.

 • NCIS

  Ame­ri­kansk krimserie fra 2012

  TV3 01:45 Når en marinefotograf forsvinner før han skal vitne under en krigsrettshøring, må NCIS etterforske både mordet han var vitne til, samt saken han arbeidet på om hjemløse krigsveteraner i D.C. Abby forsøker å hjelpe en hjemløs kvinne med å gjenoppta kontakten med familien.