Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • V-cup langrenn: 5 km fri teknikk, kvinner

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 10:10 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • V-cup langrenn: 10 km fri teknikk, menn

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 11:55 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • Håndball: Norge - Nederland

  TVNorge 18:10 Møbelringen Cup, 1. omgang. Direkte fra Gjøvik Fjellhall. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • V-cup alpint: Utfor menn

  Direkte fra Lake Louise, Canada

  NRK 2 19:25 Komm.: Andreas Toft og Marius Arnesen.

 • Tore på sporet

  NRK 1 20:55 Tore Strømøy leter etter personer og steder - og sporet kan føre ham hvor som helst på kloden. Episodebeskrivelse Ann-Karin Thoresen og Berit Hellenes har samme far, men det fant de ikke ut før de var godt voksne. Sammen bestemmer de seg for å finne farens tredje barn, en datter han fikk i Irland under krigen. Men jakten på storesøster Eleanor blir ikke bare enkel.

 • Håndball: Før kampen

  TVNorge 17:40 Møbelringen Cup, Håndballjentenes oppkjøringsturnering før mesterskap. Carsten Skjelbreid er programleder. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • Bridget Jones' dagbok

  Bri­tisk/­fransk Oscar-nominert romantisk komedie fra 2001

  TV3 21:30 Bridget Jones starter det nye året med en rekke forsetter, for å ta tilbake kontrollen over livet sitt. Hun skal slutte å røyke, gå ned i vekt, og ikke minst få orden på kjærlighetslivet sitt. Moren hennes er bekymret fordi Bridget er over tredve og fortsatt ugift, og hun kommer med stadige formaninger om hvordan Bridget burde leve livet sitt for å kapre den rette mannen. Hun prøver også å spleise Bridget med den stive og noe kjedelige advokaten Mark i et juleselskap, uten at det blir noen umiddelbar suksess. Bridget faller i stedet for den forførende sjefen sin, og hun er overbevist om at hun endelig har funnet mannen med stor M. Skjebnen vil imidlertid andre ting for den vimsete, men ytterst sjarmerende Bridget. Det ble ramaskrik da det ble kjent at amerikanske, og ikke minst tynne, Renée Zellweger skulle spille hovedrollen i filmatiseringen av Helen Fieldings populære roman om den særdeles britiske og vektnevrotiske Bridget Jones. Mange hadde sterke meninger om hvordan kvinnen som hadde sjarmert og moret de fleste av sine medsøstre siden boken kom ut i 1996, skulle se ut, og Zellweger var så langt fra det man kunne komme. Men filmen holdt hva den lovet - Zellweger la på seg mange kilo for å kunne bli en troverdig Bridget, og hun gjør en glitrende skuespillerinnsats i denne filmen, som er både morsom, rørende romantisk og tidvis trist.

 • Hva angår Schmidt

  TV 2 22:15 Warren Schmidt har nådd flere av livets veiskiller. Han har akkurat gått av med pensjon etter lang og tro tjeneste i forsikringsbransjen, og føler seg fullstendig unyttig. Etter 42 års ekteskap blir han enkemann. Uten jobb og kone blir Warren desperat opptatt av å finne noe nytt og meningsfylt i tilværelsen.

 • James Bond: Diamanter varer evig

  TVNorge 23:25 Mens han undersøker noen mystiske begivenheter på det globale diamantmarkedet, oppdager 007 at hans erkefiende Blofeld hamstrer edelstenene for å bruke dem i sin dødelige lasersatellitt. Med hjelp fra den vakre smugleren Tiffany Case, kaster Bond seg ut i en intens jakt for å stoppe galningen, mens verden vipper på kanten av total ødeleggelse.

 • Hot Shots 2

  Ame­ri­kansk komedie fra 1993

  TV3 19:55 Topper Harley jobber som altmuligmann i et kloster. CIA derimot vil at han skal lede en redningsoperasjon i Irak. Forrige redningsteam som dro til Irak dro dit for å redde redningsteamet som dro dit for å redde redningsteamet før det og så videre... som ble sendt til Irak for å redde en kidnappet soldat. Så nå er spørsmålet om Topper Harley kan få en slutt på den onde sirkelen?

 • Bryllup på prøve

  FEM 22:30 Et ungt par ivrer etter å komme seg til alters, men brudens prest har satt seg fore å senke skilsmissetallene ved å splitte par han mener ikke passer sammen før de får sjansen til å kalle seg rette ektefolk. Pastor Franks ekteskapskurs er tøffere enn den hardeste helvetesuke – men mye morsommere.

 • Skal vi danse?

  Ame­ri­kansk romantisk komedie fra 2004

  TV3 23:15 Advokaten John Clark (Richard Gere) er en arbeidsnarkoman av de store. På tross av god lønn og en kjærlig familie føler han likevel at det er noe som mangler i livet hans - en hobby! Helt spontant tar John en dag turen innom et dansestudio på vei hjem fra jobb. Det viser seg snart at John har et talent for å danse, og han knytter sterke vennskapsbånd med instruktøren, den vakre Paulina (Jennifer Lopez). Johns humør og væremåte begynner å forandre seg etter at han begynner å danse, og han trener intenst til en forestående konkurranse. Han har derimot ikke fortalt konen sin om den nye fritidsinteressen, og ettersom John tilbringer mer og mer tid ute – og kommer hjem med et smil om munnen – begynner hun å frykte at han har en affære. For å bekrefte sine mistanker hyrer hun en privatdetektiv for å finne ut hva John driver med. Filmen er basert på den japanske filmen ”Skal vi danse?” fra 1996.

 • Modern Family

  TV2 Humor 19:00 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Mitchell og Camerons beste homofile venn, Sal, dukker opp på et av sine typiske overraskelsesbesøk, denne gangen med store nyheter. Hun skal gifte seg i morgen! Mitchell og Cameron tviler i midlertid på om denne partyjenten klarer å leve et nøkternt liv i ekteskap.

 • 30 Rock

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2007 med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 19:00 Jack prøver å få Liz til å inkorporere mer reklame i programmet, og dermed foreslår Liz at Jack selv skal være med i et innslag. Mens Frank og Toofer bestemmer seg for å spille Jenna et puss, begynner Liz å mistenke at Tracy lyver om at han er analfabet.

 • Awkward

  MTV 19:05 Jenna prøver å finne balanse, men er stresset pga college-søknader og gutteproblemer. Det kan ødelegge hennes siste Spring Break-ferie.

 • Simpsons

  Ame­ri­kansk tegne­film­se­rie

  Viasat 4 19:30 Marge vil at Springfield skal bli mer kulturelt og overtaler byen til å bidra slik at de kan ha sitt eget konserthus. Men klassisk musikk er ingen suksess i byen, og konserthuset går konkurs. Burns kjøper bygget og gjør det om til et fengsel i stedet.

 • NCIS

  FOX 19:55 En marinekaptein blir skutt på hotellrommet. NCIS teamet blir satt til å passe på den gravide partneren.

 • Veronica Mars

  Ame­ri­kansk kri­mi­nal­drama fra 2014 med Kristen Bell.

  C More Emotion 20:00 Amerikansk kriminaldrama med Kristen Bell som tøff, ung privatdetektiv som må hanskes med både kriminalitet og personlige relasjoner.