Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Fader Brown
  2. Ondt blod i New York
  3. Kystvakta
 • NRK2
  1. Treme, New Orleans
  2. Oddasat - nyheter på samisk
  3. Distriktsnyheter Østlandssendingen
 • NRKSUPERNRK3
  1. Jarhead
  2. Ungdom med pinlige sykdommer
  3. Bondi Beach
 • TV2
  1. Blue Bloods
  2. Elementary
  3. Suits
 • TV3
  1. Luksusfellen Sverige
  2. Paradise Hotel
  3. Kongen av Queens
 • TVNORGE
  1. Special Victims Unit
  2. CSI: NY
  3. Body of Proof
 • Det er lov å være blid med Else

  TV 2 21:40 I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Are Kalvø er gjest hos Else i spalten "Sånn er du".

 • Huskestue

  TV 2 20:00 Et uhøytidelige spørreprogrammet som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. "Midtøsten og Norske idrettshelter" er tema når Ida Fladen, Synnøve Skarbø og Magnus Devold er gjester i quizkonkurransen.

 • Fader Brown

  Br. krimserie

  NRK 1 21:35 Fader Brown står overfor to mordgåter, en gammel og en ny. Med: Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll mfl. The Sign of the Broken Sword.

 • Ullared: Den neste salgssuksessen

  TVNorge 20:30 I den nye serien fra Ullared er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgs-suksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på.I den nye serien fra Ullared er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgs-suksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på.

 • Ack Värmland

  TV 2 22:10 Anette (Mia Skäringer) driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter, Fanny. I tillegg har de begge blitt gravide med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av. Ola syns det er urettferdig at Fanny får all sympatien bare fordi hun er gravid, og bestemmer seg for å late som han har skadet foten sin. Samtidig får Janne en ny, strålende forretningside, mens Pontus overrasker Anette med en romantisk gest.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 De tre gjenværende parene er spente før finalen i morgen, men for paret som er sikret plass er livet bare sus og dus. De to andre får vite at juryen diskuterer deres skjebne, hvem av dem får en plass i finalen og hvem blir sendt til dødsriket. Den siste festen før finalen sparkes i gang og nå er det tid for stemmesanking fra jurymedlemmene. Dramatiske scener utspiller seg på festen da gammelt grums kommer opp til overflaten og gruppene er mer delt enn noensinne.

 • JCVD

  Silver 05:45

 • Capote

  Amerikansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More Emotion 01:25 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • Chicago

  Amerikansk musikaldrama fra 2002 med Renee Zellweger.

  C More First 08:20 Oscarbelønnet musikaldrama om kabaretsangerinnen Roxie Hart, som er fengslet for mord og bruker berømmelse i et forsøk på å unnslippe galgen.

 • Den enestående Will Hunting

  Oscarbelønnet drama fra 1997 med Matt Damon og Robin Williams.

  C More Action 09:25 Robin Williams fikk Oscar for sin rolle i denne hyllede dramafilmen hvor Matt Damon spiller et bebyrdet mattegeni.

 • Dark Passage

  TCM 01:55 Det udødelige paret både på og av lerretet, Bogart og Bacall, spiller i dette gripende mordmysteriet. Bogie spiller en mann som er anklaget for konas mord, og som oved hjelp av en plastisk kirurg, får ny identitet og legger ut på jakt etter den virkelige drapsmannen.

 • Jarhead

  Amerikansk krigsdrama fra 2005 med Jake Gyllenhaal og Jamie Foxx.

  C More First 02:05 Krigsdrama om den unge marinesoldaten Anthony Swoffords opplevelser under Kuwait-krigen, om dramatikk, hverdagsliv, uro og hjemlengsel.

 • Blue Bloods

  Amerikansk dramaserie fra 2010

  TV2 HD 01:25 HD. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan (Tom Selleck) er sjef både i politiet og i familien. Erins familie debatterer hennes jobbmetoder.

 • South Park

  TV2 Humor 01:50 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 01:55 Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye "Dallas"-serien. JR Ewing er død. Familien blir sjokkert når de får høre at dødsfallet skyldes et tilfeldig overfall. De forsøker å sette uenighetne til side sånn at de kan sørge i fellesskap. Men, ingenting er som det ser ut til med JR Ewing, selv ikke når han er død ...

 • Shameless

  Amerikansk dramakomiserie med William H. Macy og Emmy Rossum.

  C More Series 02:00 Når Lip og Fiona kommer for å hente Ian på psykiatrisk avdeling er ikke Mickey der som planlagt. Legen oppfordrer familien til å sørge for at Ian tar medisin mot sin bipolare lidelse, men det viser seg å være vanskelig ettersom Ian ikke aksepterer diagnosen sin.

 • Anger Management

  Amerikansk komiserie fra 2013

  Viasat 4 02:05 Charlie må kjempe for å forhindre at Lacey blir involvert med en tidligere kriminell.

 • CSI: NY

  TVNorge HD 02:10 Stesønnen til Mac, Reed Garret, gir etterforskerne verdifull informasjon som kaster nytt lys på omstendighetene rundt dødsfallet til en collegestudent. Offeret skrev for skoleavisen, og var i ferd med å avsløre detaljer som enkelte andre ønsket å bevare som en hemmelighet. Er det motivet de leter etter?