Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Hygge i hagen
  2. NRK nyheter
  3. NRK nyheter
 • NRK2
  1. Hvem tror du at du er ?
  2. Hovedscenen: Show Boat fra San Francisco Opera
  3. Fra fisk til menneske
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. P3morgen
  3. Top Gear - en britisk hyllest
 • TV2
  1. God morgen Norge
  2. God morgen Norge
  3. Celebrity Masterchef
 • TV3
  1. TV Shop
  2. Kongen av Queens
  3. The Ellen DeGeneres Show
 • TVNORGE
  1. Gøy på landet
  2. America's Funniest Home Videos
  3. Cougar Town
 • Bruce Jenner: Mann eller kvinne?

  TV2 Bliss 20:00 Det har lenge vært en enorm media-interesse hele verden rundt intervjuet med Bruce Jenner. Mange forventer at han skal åpne opp om ryktene som har gått om at han skal bli kvinne, i dette intervjuet gjort av amerikanske Diane Sawyer for ABC.

 • Frikjent

  TV 2 21:40 Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Politiet leter etter Aksels blodige t-skjorte fra 20 år tilbake. Han kan fortsatt ikke huske noe fra drapsnatten, men tilstår likevel ugjerningen. Saken tar en forbausende vending når en uventet person angir seg selv til politiet for drapet. Evas oppførsel byr på frustrasjon og bekymring for familien.

 • Snåsamannen

  TVNorge 22:00 Han startet som fattig gjetergutt i Snåsafjellene, og har endt opp som Norges mest kjente helbreder gjennom tidene. Det anslås at over 50 000 mennesker har fått hjelp av Snåsamannen Joralf Gjerstad. I dag er han 88 år, og forsøker å leve en roligere tilværelse sammen kona Signe og deres nærmeste. Hvem er egentlig denne sagnomsuste mannen som alle snakker om? Hva har han opplevd gjennom livet? Hvordan ser han selv på sine synske og helbredende evner, og hva tenker han om det livet han har levd? Møt mennesket bak Snåsamannen i et ærlig og nært portrett i hjemlige omgivelser i Snåsa.

 • The Biggest Loser Norge

  TVNorge 20:30 Savnet etter de som har måttet reise hjem preger hele gruppa, og som oppmuntring får alle spise en bedre middag. Men restaurantbesøket får ikke helt det utfallet de hadde ventet seg. Lin tar et oppgjør med de negative tankene sine, og alle sammen får for første gang se seg selv i speilet. Gleden er stor når de ser den store forvandlingen de har vært igjennom de siste ukene.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Nye par er dannet når vi går inn i Alice i eventyrland-uka. En ny jente sjekker inn og nå begynner spillet for alvor og nye allianser dannes i løpet av teselskapet på hotellet, mange føler seg usikre nå. Den nye jenta er populær blant guttene og dette skaper selvsagt dårlig stemning hos de andre jentene. Men ett av parene står sterkere sammen enn noen gang.

 • Den fjerde mannen

  NRK 1 21:30 Svensk krimserie Episodebeskrivelse Sv. krimserie. Den fjerde svensken som hjalp til ved okkupasjonen av den vest-tyske ambassaden, blir identifisert. Saken blir straks mer komplisert og ømtålig. Serien bygger på Leif GW Perssons roman "En annen tid, et annet liv".

 • Adam's Rib

  TCM 22:50 Spencer Tracy og Katharine Hepburn glitrer i denne komedien om kampen mellom kjønnene, som mann-og-kone-advokater som står på hver sin side i en viktig mordsak. Manuset til Gordon og Kanin var før sin tid, og bringer ekstra forfinelse til rettsforfølgelsen.

 • An American in Paris

  TCM 04:00 Gene Kelly er den amerikanske soldaten i etterkrigstidens Paris, som faller for sjarmerende Leslie Caron. Vincente Minnellis musikal vant flere Oscar. Filmen har fantastisk musikk av Gershwin, og utrolig oppfinnsom koreografi fra Kelly.

 • Thirst

  Showtime 00:25 A beloved priest volunteers at a local hospital when something goes terribly wrong and he is deceased with a virus that leads to a very painful death and makes him resurrect as a vampire. His new supernatural powers sets off many of his suppressed desires and soon his presence becomes deadly.

 • Moon

  Showtime 14:40 Astronaut Sam Bell is completing a lonely three-year contract with Lunar Industries mining Earth's primary source of energy, Helium-3 on the Moon. As he prepares to finally return to Earth, Sam has to confront himself and the discovery that the life he has created may not be his own and it's more than his contract that is set to expire.

 • Skrik

  Amerikansk grøsser fra 1996 av Wes Craven.

  C More Action 22:55 Nyskapende grøssersatire med Neve Campbell og Courteney Cox i fremtredende roller. Filmen blåste nytt liv i grøssersjangeren.

 • Vincere

  Silver 12:30

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2010

  Viasat 4 07:35 Shirley vil lage en religiøs film og ber Abed om hjelp. Så oppdager hun at Abed allerede planlegger å lage sin egen film. Pierce føler seg for gammel for gjengen, og blir rekruttert av en studiegruppe med medlemmer på hans egen alder.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie fra 2013

  TV2 Bliss 07:45 Dallas er en helt ny serie, basert på en av verdens mest populære dramaserier gjennom tidene, med samme navn. Fortsatt er det bitterhet og stridigheter innad i den mektige Ewing-familien.Utgangspunktet for uenighetene er familiens oljeimperium i Texas. I denne nye utgaven av Dallas er det sønnene til legendariske JR og Bobby Ewing, som fører kampen om verdiene videre.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 08:00 I seriens siste episode gjør Parks-gjengen seg klare til et siste oppdrag før vi sier farvel til Pawnee.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  TV3 08:00 Doug kunngjør sin kjærlighet til Carrie en kveld de er ute og spiser middag på en romantisk restaurant. Etterpå bestemmer de seg for å fornye ekteskapsløftet, men å planlegge et bryllup har aldri vært en enkel affære.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 Ekteparet Kjell og Rose-Marie er klare for storhandling på Gekås, men Kjell velger å bli på campingplassen mens Rose-Marie drar for å handle. Henke derimot, har latt kone og barn bli igjen hjemme, og gleder seg som en unge til å gå bananas på kjøpesenteret.

 • New Girl

  TV2 Humor 09:00 En ukonvensjonell og vakker jente har nettopp slått opp med kjæresten, hun flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Jess innser at det er Schmidt som gjør alt husarbeidet i leiligheten, og får ham til å gå til streik. Nick må skramle sammen penger etter å ha tapt i poker mot Winston.