Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Norske talenter

  TV 2 20:00 Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik, og Bjarne Brøndbo er klare til å vurdere nye talenter i kveld. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage. Det er et stort spekter av talenter i kveldens sending. Alt fra akrobatikk til buktale og sang står på menyen

 • Senkveld med Thomas og Harald

  TV 2 22:15 Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. John Arne og Louise Angelica Riise er gjester i studio, det er også Claus Lundekvam og Linn Skåber. Den svenske popstjernen Zara Larsson spiller sommerhiten "Lush Life" for oss.

 • Nytt på nytt

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin i en satirisk form relatert til ukens nyhetsbilde

  NRK 1 20:55 Episodebeskrivelse Sesongpremiere.Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Johan Golden og Pernille Sørensen.

 • Norske Talenter - fortsetter

  TV 2 21:40

 • Norges smarteste

  Norsk underholdningsserie

  NRK 1 19:55 Premiere! Nå skal noen av landets skarpeste hjerner konkurrere om den gjeve tittelen Norges smarteste. 25 usedvanlig kloke deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, logiske, musikalske og lingvistiske evner. De må også bevise at de har en sylskarp observasjonsevne når de må holde oversikt over alt fra hip hop-dansere, mattestykker og rebuser, til søsken og kjærestepar. Programleder er Nadia Hasnaoui.

 • The Graham Norton Show

  TVNorge 23:40 Michael Keaton, Jamie Oliver, Victoria Wood, Sir Ian McKellen og One Direction er gjester hos Graham Norton i kveld.

 • Now You See Me

  Amerikansk mysterie/thriller fra 2013

  Viasat Film 11:00 I "Now You See Me" jager en gruppe FBI- og Interpol-agenter fire av verdens beste illusjonister. "The Four Horsemen" utfører en rekke vågale bankran mot korrupte forretningsledere under forestillingene sine, og dusjer publikum med utbyttet. Men ranerne har en skjult agenda, og forfølgerne sliter med å forutse deres neste trekk.

 • Blues Brothers

  Amerikansk komedie fra 1980

  Viasat 4 03:45 Brødrene Jake og Elwood Blues kjemper for å samle inn 5 000 dollar for å redde barnehjemmet de vokste opp på. Dette skal de gjøre ved å samle bandet sitt og dra på turné. Mens de er på turné klarer de å skape kaos i Chicago og store deler av midtvesten.

 • Sunday in New York

  TCM 07:35 Morsom og sexy komedie, med Jane Fonda som en ung kvinne som lurer på om hun skal miste møydommen eller vente til bryllupsnatten. Broren hennes er en verdensvant flyger som forårsaker en forbausende endring i holdningene hennes.

 • Key Largo

  TCM 04:20 Detn udødelige paret Bogart og Bacall bringer klasse og karisma til denne gangsterfilmen. Handlingen foregår i Florida Keys, med Bogie som disillusjonert krigsveteran som setter seg opp mot en gjeng med gangstere.

 • Tribute to a Bad Man

  TCM 06:00 En sjelden western for James Cagney, som her spiller en hensynsløs hesteoppdretter. Han er brutal mot partneren (Irene Papas), noe som sender henne i armene til en annen mann. Bare tiden og en holdningsendring kan få kjærligheten hun en gang følte for mannen til å blusse opp igjen.

 • Dr. Dolittle 2

  Komedie med Eddie Murphy og Kristen Wilson.

  C More Emotion 07:45 Eddie Murphy som legen som kan snakke med dyr, er tilbake for å forvandle en sirkusbjørn til et skummelt villdyr.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 04:40 Et tilbakeblikk på serie 7 av Top Gear. Sabine Schmidt forsøker å kjøre en Ford Transit-van rundt Nürburgring på 10 minutter.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  TV3 05:25 Carrie bekymrer seg for at hun og Doug er på vei til å bli et uvitende og kjedelig par. Hun melder dem på et kurs i engelsk litteratur, og Doug vil gjerne imponere sin kone, men han klarer ikke å komme lenger enn til side to i boken de har i hjemmelekse...

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 06:00 Hannah og Adam pakker før hun reiser til Iowa, og de to forbereder seg på å pleie et avstandsforhold. Marnie og Desi opptrer under en jazzbrunsj på en restaurant, og Shoshanna gjør unna eksamen. Jessa ryker uklar med Beedies datter, Rickie.

 • Modern Family

  Amerikansk komiserie

  TV2 HD 06:40 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay, Gloria og Manny utfordrer hverandres komfortsoner. Samtidig har Mitch og Cams bryllup blitt så svært og dyrt at de må begynne å selge eiendelene sine.

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2012

  Viasat 4 07:35 Studiegruppen planlegger å feire Oktoberfesten, men er det bare for å lure tyskerne?

 • The Office

  Amerikansk komiserie fra 2008

  Viasat 4 08:00 Når Karen prøver å få Stanley vekk fra Scranton bestemmer Michael seg for å involvere seg og drar inn eks-kjæresten hennes, Jim, inn i krigen.