Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Arkitektens hjem
  2. Mannen som oppdaga Noreg
  3. Norge Rundt
 • NRK2
  1. Distriktsnyheter Møre og Romsdal
  2. Distriktsnyheter Midtnytt
  3. Distriktsnyheter Nordland
 • NRKSUPERNRK3
  1. Krøll på hjernen
  2. Folkeopplysningen
  3. P3morgens Eurovision-vorspiel
 • TV2
  1. Norges Grillmester
  2. Norges Hagemester
  3. The Voice - Norges beste stemme
 • TV3
  1. Million Dollar Listing New York
  2. Million Dollar Listing New York
  3. Svenske Hollywoodfruer
 • TVNORGE
  1. Friends
  2. Friends
  3. Friends
 • Eurovision Song Contest 2015

  Musikkonkurranse

  NRK 1 21:00 Episodebeskrivelse Direkte fra Wien. 20 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og fjorårsvinneren Østerrike. I tillegg - som en del av 60-års jubileet - har EBU invitert Australia for første gang. Programledere er Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler, Arabella Kiesbauer og fjorårets vinner Conchita Wurst i greenroom. Kommentator er Olav Viksmo Slettan.

 • La Liga: Real Madrid - Getafe

  MAX 20:25 1. omgang. Seriegullet glapp i siste liten for Real Madrid. Andreplassen er derimot sikret, så Ancelotti har en gylden mulighet til å teste ut unge talent i sesongens siste kamp. Direkte fra Santiago Bernabéu Stadium. Frode Marti kommenterer.

 • God kveld Norge

  TV 2 21:40 Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

 • Jaget

  TV 2 20:00 Fire deltakere må jobbe sammen som et lag for vinne tusenvis av kroner til en felles premiepott i et fartsfylt gameshow. Men en quiz-jeger er også ute etter pengene. Programleder: Sturla Berg-Johansen. Åge Sten Nilsen, Stig Henrik Hoff, Kyrre Haugen Sydness og Marco Elsafadi skal kjempe sammen mot quiz-jegeren. Vinner de penger, gir de gevinsten til et godt formål.

 • Klassequizen - Finale

  NRK 1 19:55 Fylkesfinaler + finale Episodebeskrivelse Kunnskapskonkurranse for 10. klassinger - de kan mer enn du tror.

 • The Real Housewives of Beverly Hills

  Amerikansk realityserie fra 2014

  TV3 16:00 Vi fortsetter å studere oppturer og nedturer fra sesongen som har gått. Eileen tar for seg hvordan blant annet Brandi har endret seg.

 • Nanny McPhee

  Britisk komedie fra 2006

  TV3 19:30 Cedric Brown har akkurat blitt enkemann, og sitter alene igjen med ansvaret for sine sju uregjerlige barn. Hele 17 barnepiker har sagt opp på grunn av barnas rampestreker, og Cedric vet ikke hva han skal gjøre. Så får han beskjed av en mystisk stemme om å ansette Nanny McPhee, en kvinne med magiske evner og helt spesielle triks for å holde barna under kontroll.

 • Transformers: De beseirede slår tilbake

  TV 2 Zebra 21:00 I oppfølgeren til "Transformers" jages Sam og Mikaela av Deceptions, ettersom Sam har informasjon om Transformers opprinnelse og deres fortid på jorden. Samtidig gjør USAs militære og en internasjonal koalisjon seg klar til å slå tilbake fiendens angrep sammen med Autobots.

 • Ocean's Eleven

  TV 2 22:15 Mindre enn 24 timer etter at han kommer ut fra fengselet, er Danny Ocean i gang med å samle troppene for å utføre det perfekte ranet. Han har nok av tid til å planlegge i fengselet, og nå har han kommet opp mde en genial plan for å rane de to største casinoene i Las Vegas på én og samme kveld. Gevinsten vil være på 150 millioner dollar! Klarer gutta å gjennomføre det ultimate kuppet?

 • Vehicle 19

  Amerikansk / Sør-Afrikansk actionthriller fra 2013

  Viasat 4 22:55 Michael (Paul Walker) har nettopp sluppet ut av fengsel på prøve, og legger straks ut på en lang reise for å finne sin elskede. Fanget i en ukjent by blir han plutselig målet for en stor politimenneskejakt etter å ha utilsiktet fått en leiebil hvor en kvinnelig kriminell blir funnet bakbundet i bagasjerommet. I all forvirringen bestemmer han seg for å forlate bilen når telefonen hans ringer og en ukjent stemme ber ham fortsette å kjøre. Kvinnen forteller ham at hun ble fanget med det formålet å tas livet av, fordi hun vet for mye om det lokale politiets innblanding i kriminelle handlinger. Mens politiet forsøker å få kvinnen til å holde munn før hun kan vitne mot dem, må Michael kjempe for å klarere sitt eget navn.

 • Politiskolen 4 - Borgere på vakt

  MAX 18:40 Operasjon «Borgere på patruljetjeneste» skal være kronen på verket for Lassard, som har planer om å gå av med pensjon. Han føler at den eneste måten å stoppe gatekriminaliteten på er å få naboene involvert. Derfor har han bestemt seg for å trene opp en utvalgt gjeng frivillige sivile, ved å bringe dem til politiskolen. Mens Lassard er bortreist, tar Harris over som kommandant. Med hans «hjelp og instruksjoner» blir de sivile trent på katastrofalt vis, og Lassards høye håp lider et voldsomt nederlag.

 • Min beste venns bryllup

  Amerikansk romantisk komedie fra 1997

  TV3 21:30 Julianne og Michael har et langvarig vennskap bak seg og har blant annet tidvis vært elskere. De har også en uskrevet avtale om at de skal gifte seg hvis ingen av dem har funnet "den rette" innen de fyller 28 år. Like før tidsfristen løper ut ringer Michael til Julianne for å fortelle at han er hodestups forelsket og skal gifte seg med den blonde og rike skjønnheten Kimmy. Dette blir mer enn Julianne kan svelge. Hun innser nemlig i samme sekund at det kun finnes én mann hun selv kan gifte seg med, og det er Michael. Michael trygler Julianne om å komme og hjelpe dem med bryllupsforberedelsene, og dessuten være hans moralske støtte i prosessen. Julianne reiser avgårde i full fart, men med et litt annet formål enn Michael har sett for seg. Julianne har nemlig bestemt seg for å ta alle midler i bruk for å få Michael til å innse at det egentlig er henne han elsker.

 • Bones

  Amerikansk krimserie fra 2012

  TV6 11:30 Etter en eksplosjon i en garasje på et hotell må Jeffersonian-teamet undersøke restene på gjerningsstedet for å sammenligne dem med offeret. Men etterforskningen blir enda vanskeligere når det viser seg at mannen som de trodde var død faktisk er i live. For å få en forfremmelse må Booth ta på seg litt papirarbeid, noe som betyr at Sweets får en midlertidig partner, FBI-agent Olivia Sparling.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 11:50 Jeremy, Richard og James reiser til USA for å legge ut på en episk "road trip" fra San Francisco til Utah med tre av de nyeste muskelbilene.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 11:50 Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for de fem nyutdannede legene som har kirurgpraksis ved prestisjetunge Grace Hospital i Seattle. Rivalene Derek og Mark må jobbe sammen når to - bokstavelig talt - tett knyttede brødre søker medisinsk hjelp.

 • 30 Rock

  Komeiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 12:00 Liz’ tidligere kjæreste Dennis hylles som en helt av hele New York siden han reddet en mann som falt ned på t-banesporet. Jack forsøker å finne en kjendis som kan skaffe stemmer til republikanerne i det kommende valget.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie fra 2005

  Viasat 4 12:30 Carrie husker plutselig hva det var Doug sa, som gjorde at hun ville gifte seg med ham.

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 13:10 Charlie blir tiltrukket til en litt eldre forfatter av «gjør det selv»-bøker, mens Alan og Jake krangler om en skoleoppgave.