Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Tore på sporet

  NRK 1 20:55 Tore Strømøy leter etter personer og steder - og sporet kan føre ham hvor som helst på kloden. Episodebeskrivelse Ann-Karin Thoresen og Berit Hellenes har samme far, men det fant de ikke ut før de var godt voksne. Sammen bestemmer de seg for å finne farens tredje barn, en datter han fikk i Irland under krigen. Men jakten på storesøster Eleanor blir ikke bare enkel.

 • Håndball: Norge - Nederland

  TVNorge 18:10 Møbelringen Cup, 1. omgang. Direkte fra Gjøvik Fjellhall. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • Bridget Jones' dagbok

  Bri­tisk/­fransk Oscar-nominert romantisk komedie fra 2001

  TV3 21:30 Bridget Jones starter det nye året med en rekke forsetter, for å ta tilbake kontrollen over livet sitt. Hun skal slutte å røyke, gå ned i vekt, og ikke minst få orden på kjærlighetslivet sitt. Moren hennes er bekymret fordi Bridget er over tredve og fortsatt ugift, og hun kommer med stadige formaninger om hvordan Bridget burde leve livet sitt for å kapre den rette mannen. Hun prøver også å spleise Bridget med den stive og noe kjedelige advokaten Mark i et juleselskap, uten at det blir noen umiddelbar suksess. Bridget faller i stedet for den forførende sjefen sin, og hun er overbevist om at hun endelig har funnet mannen med stor M. Skjebnen vil imidlertid andre ting for den vimsete, men ytterst sjarmerende Bridget. Det ble ramaskrik da det ble kjent at amerikanske, og ikke minst tynne, Renée Zellweger skulle spille hovedrollen i filmatiseringen av Helen Fieldings populære roman om den særdeles britiske og vektnevrotiske Bridget Jones. Mange hadde sterke meninger om hvordan kvinnen som hadde sjarmert og moret de fleste av sine medsøstre siden boken kom ut i 1996, skulle se ut, og Zellweger var så langt fra det man kunne komme. Men filmen holdt hva den lovet - Zellweger la på seg mange kilo for å kunne bli en troverdig Bridget, og hun gjør en glitrende skuespillerinnsats i denne filmen, som er både morsom, rørende romantisk og tidvis trist.

 • V-cup langrenn: 5 km fri teknikk, kvinner

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 10:10 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • V-cup alpint: Utfor menn

  Direkte fra Lake Louise, Canada

  NRK 2 19:25 Komm.: Andreas Toft og Marius Arnesen.

 • V-cup langrenn: 10 km fri teknikk, menn

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 11:55 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • Corio­la­nus

  TV 2 01:50 Romas innbyggere er sultne. Coriolanus, Romas store helt, en stor soldat og en mann med urokkelig tro på seg selv, avskyr folket. Hans ekstreme synspunkter fører til masseopptøyer og Roma bader i blod. Manipulert og utmanøvrert av politikere, inkludert hans egen mor Volumnia, blir Coriolanus utvist fra Roma. Han tilbyr sitt liv eller sine tjenester til sin svorne fiende Tullus Aufidius. Sammen marsjerer Coriolanus og Aufidius mot Roma.

 • Hot Shots 2

  Ame­ri­kansk komedie fra 1993

  TV3 01:15 Topper Harley jobber som altmuligmann i et kloster. CIA derimot vil at han skal lede en redningsoperasjon i Irak. Forrige redningsteam som dro til Irak dro dit for å redde redningsteamet som dro dit for å redde redningsteamet før det og så videre... som ble sendt til Irak for å redde en kidnappet soldat. Så nå er spørsmålet om Topper Harley kan få en slutt på den onde sirkelen?

 • Bridget Jones' dagbok

  Bri­tisk/­fransk Oscar-nominert romantisk komedie fra 2001

  TV3 02:50 Bridget Jones starter det nye året med en rekke forsetter, for å ta tilbake kontrollen over livet sitt. Hun skal slutte å røyke, gå ned i vekt, og ikke minst få orden på kjærlighetslivet sitt. Moren hennes er bekymret fordi Bridget er over tredve og fortsatt ugift, og hun kommer med stadige formaninger om hvordan Bridget burde leve livet sitt for å kapre den rette mannen. Hun prøver også å spleise Bridget med den stive og noe kjedelige advokaten Mark i et juleselskap, uten at det blir noen umiddelbar suksess. Bridget faller i stedet for den forførende sjefen sin, og hun er overbevist om at hun endelig har funnet mannen med stor M. Skjebnen vil imidlertid andre ting for den vimsete, men ytterst sjarmerende Bridget. Det ble ramaskrik da det ble kjent at amerikanske, og ikke minst tynne, Renée Zellweger skulle spille hovedrollen i filmatiseringen av Helen Fieldings populære roman om den særdeles britiske og vektnevrotiske Bridget Jones. Mange hadde sterke meninger om hvordan kvinnen som hadde sjarmert og moret de fleste av sine medsøstre siden boken kom ut i 1996, skulle se ut, og Zellweger var så langt fra det man kunne komme. Men filmen holdt hva den lovet - Zellweger la på seg mange kilo for å kunne bli en troverdig Bridget, og hun gjør en glitrende skuespillerinnsats i denne filmen, som er både morsom, rørende romantisk og tidvis trist.

 • Escape Plan

  Ame­ri­kansk action/­thril­ler fra 2013

  Viasat 4 01:10 Breslin (Sylvester Stallone), verdens fremste ekspert på sikring av fengsler, påtar seg en siste jobb: å bryte seg ut at det topphemmelige, høyteknologiske fengselet kalt "The Tomb". Men når planen slår feil og han feilaktig fengsles uten at noen vet hvem han er, må han rekruttere medfangen Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) for å sette sammen en vågal og nesten umulig plan om å flykte fra verdens sikreste fengsel.

 • Starting out in the evening

  Ame­ri­kansk långfilm från 2007.

  SVT1 00:45 En ambitiös student övertygar en författare att hennes tes kan återuppliva hans karriär.

 • Den talent­fulle Mr. Ripley

  Oscar­no­mi­nert drama-thriller fra 1999

  TV6 03:15 Tom Ripleys største talent er å lyve og imitere andre personer. Da en velstående skipsreder tilbyr ham penger for å reise til Italia mot å overtale mannens sønn til å vende hjem tviler han ikke et sekund. Tom har nemlig alltid drømt om å leve et bekymringsløst liv på stranden i et solrikt land, og dette er en sjanse han ikke kan gå glipp av. Skipsrederens sønn Dickie og kjæresten Marge derimot, aner fred og ingen fare helt til de skjønner hvor langt Tom er villig til å gå for å oppnå det livet han alltid har drømt om.

 • Livs­far­lig fangst

  Discovery Channel 01:30 Time Bandit og Cornelia Marie haler i land mengder med krabber. Men det gode humøret til kaptein Phil synker raskt når sønnen hans avslører en grusom hemmelighet.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 01:35 Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er tilbake med nye motoreventyr. 6/6

 • South Park

  TV2 Humor 02:05 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet. Cartmans plan om å fly inn i fremtiden for å ankomme presis på datoen for lanseringen av det nyeste, hotteste spillet, går fryktelig galt.

 • Nurse Jackie

  Ame­ri­kansk komi-/drama­se­rie fra 2009

  Viasat Film Drama 02:20 Jackie er sammen med familien, men når hun må på jobben, skaper Grace oppstyr. På sykehuset hjelper Jackie en hjemløs som falt om på gaten med en infeksjon i beinet.

 • Game of Thrones

  Ame­ri­kansk drama

  NRK Super / NRK3 02:55 Syv adlige familier kjemper om kontrollen over det mytiske landet Westeros. Episodebeskrivelse Am. fantasyserie. Sesongpremiere. Jon møter Mance Rayder, kongen på den andre sida av "The Wall", mens dei overlevande frå Night's Watch flyktar sørover. Tyrion ber om løna si. Littlefinger tilbyr Sansa ein utveg. Og Dany seglar inn i Slaver's Bay. Valar Dohaeris.

 • White Collar

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2013

  TV2 Livsstil 03:05 Peter er siktet for drapet på senator Pratt og Neal prøver å renvaske ham