Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Victoria's Secret Fashion Show

  Amerikansk underholdningsprogram

  TV2 Bliss 22:30 Verdens mest berømte moteshow, "Victoria Secret" er tilbake, med verdenskjente undertøysmodeller, rosa løper og kjente artister!

 • Hamilton: I nasjonens interesse

  TV 2 21:40 Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) klarer å infiltrere en internasjonal liga som har stjålet avanserte svenske GPS-styrte rakettvåpen. Men ligaen utsettes plutselig for et dødelig angrep fra en gruppe veltrente leiesoldater med ukjente oppdragsgivere. Hamilton kommer seg unna massakren, men rakettene er sporløst forsvunnet.

 • Mistresses

  FEM 22:50 Karen får hjemmebesøk fra Alec etter at siste legebesøk viser seg å være vondere enn forventet. Pauls tidligere overtredelser fortsetter å hjemsøke April. Når forsikringsselskapet forlanger at hun skal tilbakebetale forsikringsoppgjøret, vender April seg til Savis gamle erkefiende, Toni, for juridisk rådgiving. Samtidig hjelper Marc henne gjennom krisen ved å avsløre sin egen hemmelighet. Vil denne hemmeligheten skremme henne vekk eller bringe dem nærmere hverandre? Joss hjelper Calista med en jobbsak, og en liten distraksjon er nøyaktig hva hun trenger mens hun sliter med følelsene hun har for Harry.

 • Norway Cup: Kjendiskampen

  TV 2 Sport 11:50 Fra Ekebergssletta og årets "kjendiskamp".

 • Fader Brown

  Br. krimserie

  NRK 1 22:30 En landsby er rammet av polioutbrudd, mange barn dør og innbyggerne er desperate etter å finne en kur. Når en jente blir funnet død på en forhistorisk steinsirkel, konkluderer fader Brown med at mørke krefter er i sving og at et nytt offer kan være nært forstående. Med: Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll mfl. The Standing Stones.

 • Percy Jackson & Lyntyven

  Kanadisk/amerikansk action/eventyr fra 2010

  Viasat 4 22:00 En tenåring oppdager at han er etterkommeren av en gresk gud, og drar i vei for å gjøre slutt på det evige slaget mellom gudene. Basert på den første boken i Rick Riordans bestselgende bokserie.

 • Now, Voyager

  TCM 11:25 Den betydningsfulle Hollywood-romansen med Davis som den forknytte jomfruen som slår ut I full blomst med hjelp av den vennlige psykologen Rains, og vinner Henreids hjerte. Cooper glitrer den fæle moren. Magisk film!

 • Chicago

  Amerikansk musikaldrama fra 2002 med Renee Zellweger.

  C More Emotion 05:05 Oscarbelønnet musikaldrama om kabaretsangerinnen Roxie Hart, som er fengslet for mord og bruker berømmelse i et forsøk på å unnslippe galgen.

 • Little Women

  TCM 07:20 Varmhjertet og sjarmerende gjenfortelling av Louisa M. Alcotts klassiske fortelling om fire søstre fra New England som må greie seg selv når faren drar i den amerikanske borgerkrigen.

 • The Hours

  Amerikansk-britisk drama fra 2002 med Nicole Kidman.

  C More Emotion 11:25 Tre dramatiske dager i ulike epoker veves sammen i dette dramaet med en rekke Oscar-vinnere på rollelisten.

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More Emotion 13:15 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Barton Fink

  Amerikansk drama fra 1991 signert Coen-brødrene.

  C More Emotion 03:00 Særpreget drama fra Coen-brødrene. En dramatiker må skrive et Hollywood-manus, men rammes av skrivesperre og dramatiske hendelser i det virkelige liv.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 07:00 Leslie kniver med teknologibedriften Gryzzl om et stort landområde som hun vil gjøre om til en nasjonalpark. April og Andy prøver å gjeninnføre spontanitet i forholdet. Ben hedres på en galla der Tom holder tale.

 • Beverly Hills 90210

  Amerikansk dramaserie fra 2008

  TV2 Bliss 07:20 Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. Annie, Adrianna, Naomi og Silver drar på shopping for å finne riktig antrekk og besøker en berømt stylist for å "glamme" seg opp til eventet.

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2014

  Viasat 4 07:35 Jeff begynner i lærerjobben ved Greendale, og professor Hickey, som han deler kontor med, hjelper ham å komme inn i ting. Samtidig overtaler Abed resten av studiegruppen til å ta et kurs om Nicolas Cage.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 08:00 Hannah står overfor et dilemma innad i familien. Jessa, Ace, Mimi-Rose og Adam kommer ut for et merkelig møte. Ray holder i en kampanjefest der Marnie kommer med en kunngjøring.

 • Mike & Molly

  Amerikansk komiserie fra 2013

  TV3 08:00 Molly får øye på Carl når han sniker seg ut av Victorias rom og må vurdere om hun skal fortelle det til Mike eller ikke.

 • New Girl

  TV2 Humor 09:00 En ukonvensjonell og vakker jente flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Jess prøver å gripe inn når en elev blir mobbet, men ender opp som mobbeoffer selv. Schmidt er storfornøyd med sin siste erobring, ikke fullt så fornøyd med at hun insisterer på å holde det hemmelig.