Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Håndball: Norge - Russland

  TVNorge 19:45 Møbelringen Cup, 1. omgang. Direkte fra Gjøvik Fjellhall. Asbjørn Myhre er programleder og kommentator. Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • Håndball: Før kampen

  TVNorge 19:30 Møbelringen Cup, Håndballjentenes oppkjøringsturnering før mesterskap. Carsten Skjelbreid er programleder. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert i studio.

 • Criminal Minds

  TV 2 21:40 Criminal Minds er tilbake for fullt og denne gangen jakter de på en seriemorder, som er ekstra farlig siden han også er på hevntokt.

 • Euro­pa­liga­en: Rosenborg - St. Etienne

  MAX 19:00 1. omgang. Rosenborg sliter i mesterskapet og har behov for alle poengene de klare å skrape sammen. Forrige oppgjør mellom lagene endte uavgjort, men nå spiller trønderne på hjemmebane. Direkte fra Rosenborg Stadion. Kenneth Fredheim er kommentator.

 • TV 2 hjelper deg

  TV 2 20:30 Desember er rett rundt hjørnet og det er haugevis med adventskalendere å velge mellom. Men hvilke lever opp til forventningene? «TV 2 hjelper deg» har testet julekalendere for både barn og for voksne. Du får også svaret på hvilken dating-app som er best og hva som er den beste nødladeren når telefonen din går tom for strøm. Og skal du ha overnattingsgjester i jula kan det være nyttig om du får med deg hvilken oppblåsbar gjesteseng som kommer best ut i test.

 • Even­tyr­lig oppussing

  Norsk oppus­sings­pro­gram

  TV3 21:30 Interiørdesigner Halvor drar på tur til Geirangerfjorden for å pusse opp en hytte med verdens flotteste beliggenhet. Utilgjengeligheten har gjort det vanskelig for familien Bonsaksen å oppgradere hytta. Med fantasiske Geirangerfjorden som utsikt skal Halvor og teamet hans blåse nytt liv i det gamle. Halvor har også planlagt en hyggelig overraskelse for resten av gutta.

 • Tonight Show with Jimmy Fallon

  TV2 Humor 00:45 Jimmy Fallon er programleder for et av USAs mest populære talkshow, med de aller heteste Hollywood-stjernene som gjester. Fallon har vunnet drøssevis av priser for sitt komiske talent, og får alltid med seg gjestene sine på uforglemmelige, humoristiske stunts. Showet sendes allerede 24 timer etter at det har gått på TV i USA. Kveldens gjester er Nathan Lane, Walking Dead-skuespiller Steven Yeun og hiphop-stjerne Chris Brown.

 • American Gangster

  Ame­ri­kansk thriller fra 2007

  Viasat 4 21:30 Russell Crowe spiller en politimann som kjemper mot narkotika og politikorrupsjon i New York på 1970-tallet. I sentrum for etterforskningen hans står Frank Lucas, en karismatisk narkolanger som importerer enorme mengder heroin fra Asia. Basert på en sann historie.

 • Salvador

  Krigs­drama med James Woods og James Belushi.

  C More Action 21:00 Oliver Stones gripende, halvbiografiske historien om journalisten Richard Boyles dramatiske opplevelser i et krigsherjet El Salvador ble nominert til to Oscar.

 • Welcome to Mooseport

  Ame­ri­kansk komedie fra 2004 med Gene Hackman og Ray Romano.

  C More Action 13:30 Amerikansk komedie om borgermestarvalget i en idyllisk småby, der kampen står mellom en populær butikkinnehaver och USA:s förre president.

 • Det femte element

  Fransk sci fi-action fra 1997 med Bruce Willis og Milla Jovovich.

  C More Action 02:30 En fantasifull og farverik sci fi-actionfilm med Bruce Willis og Milla Jovovich, der en mystisk og utenomjordisk kraft truer planetens eksistens.

 • Le Divorce

  Ame­ri­kansk drama­ko­me­die fra 2003 med Naomi Watts.

  C More Emotion 15:00 Dramakomedie med Naomi Watts og Kate Hudson om kompliserte kjærlighetsintriger og kultursjokk i kjærlighetens hovedstad, Paris.

 • NCIS

  Ame­ri­kansk drama­se­rie

  Viasat Film Drama 09:15 NCIS-teamet må avsløre sannheten bak mordet på en fengselsvakt. Mordet førte til at de innsatte gjorde opprør og tok McGee til fange.

 • Ullared

  TVNorge HD 09:15 Ungkaren Morgan jobber på lageret i Ullared og bor alene i et stort hus der han filosoferer omkring det å være ensom og hvordan det ville være å treffe noen. Han har satset mest på jobben, men håper på at det kanskje vil dukke opp en kvinne i livet hans en gang.I ti år har Morgan jobbet med mange forskjellige oppgaver i varehuset. Blant annet har han jobbet i "blåset" der nyoppakkede klær får seg en gjennomblåsing for at de skal bli rette og fine før de henges ut i butikkene. Vi får også blir med Morgan hjem når han griller og forbereder seg til kveldens konsert i Falkenberg med Robert Wells dit administrerende direktør Boris tar med hele Ullareds personale. Shoppingdronningen Madde har tatt med sin forlovede, Martin, til Ullared. Hun er en trofast gjest, men nå når det skal handles inn til deres forestående bryllup må den motvillige Martin være med på handleturen. Bryllupet skal ha Gudfaren-tema og nå leter paret etter effekter som passer dette temaet. Peter Wahlbeck og hans sønn har tatt turen til campingen for å selge bøker, t-skjorter med mer. Han gjorde Ullared kjent med sin sang om Ullared i 1994, nå får han litt hjelp av administrerende direktør Boris når forretningene går litt tregt. Maggan og Gittan fra Gøteborg er tilbake for å shoppe og for å få seg en god latter. Vi får også bli med hjem til rekkehusene når de viser fram sitt hjemsted.

 • 30 Rock

  Ame­ri­kansk kome­di­se­rie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 09:30 Liz leier inn en kvinnelig manusforfatter for å gjøre showet mindre "guttete", men resultatet blir ikke helt som hun hadde tenkt seg...

 • Livs­far­lig fangst

  Discovery Channel 09:30 Alle båtene står overfor store endringer idet snøkrabbesesongen begynner. Edgar sier endelig farvel til Northwestern, og Cornelia Marie får en ny kaptein.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 09:30 Den nye Stig tester en BMW M3 CSL. Samtidig bestemmer gutta seg for å hoppe over noen campingvogner i en Volvo. 2/10

 • Privat praksis

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2008

  TV2 Livsstil 09:55 Et utbrudd av meslinger tvinger Oceanside-klinikken i karantene. Samtidig blir Addison presset av Naomi til å hjelpe rivalen, Wyatt, fra Pacific Wellcare, med en sak.