Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Det gode bondeliv
  2. Landgang
  3. Hygge i hagen
 • NRK2
  1. Hvem tror du at du er ?
  2. Midt i naturen: Uganda
  3. Oddasat - nyheter på samisk
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. Standup: Live fra Apollo
  3. Pinlige sykdommer
 • TV2
  1. Halvveis til himmelen
  2. TV 2 Junior: Barbie - øyprinsessen
  3. Flinstones Meet Rockula And Frankenstone
 • TV3
  1. Dr. Phil
  2. TV Shop
  3. Will & Grace
 • TVNORGE
  1. Shake It Up
  2. Gøy på landet
  3. America's Funniest Home Videos
 • Påskekrim: Arthur og George

  Br. krim

  NRK 1 21:30 Forfatteren Sir Arthur Conan Doyle, skaperen av Sherlock Holmes, er i sorg etter tapet av sin hustru og lider av skrivesperre. Når han hører om den unge inderen George Edalji, som har sonet en fengselsstraff for uhyrlige forbrytelser han selv mener han ikke har begått, vekkes Sir Arthurs interesse. Han møter George, blir overbevist om at han er uskyldig og setter seg fore å bevise at inderen er utsatt for et justismord. Men etter hvert får Sir Arthur bange anelser. Er det noe George skjuler? Med: Martin Clunes, Arsher Ali mfl. Arthur & George.

 • The Guilty

  TV 2 21:40 Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til fem-åringen Callum Reid, som forsvant i 2008. Saken ble aldri løst. Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt. Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til fem-åringen Callum Reid, som forsvant i 2008. Saken ble aldri løst. Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt.

 • Påskekrim: Arthur og George

  Br. krim

  NRK 1 22:15 Forfatteren Sir Arthur Conan Doyle setter seg fore å renvaske inderen George Edalji ved å bevise at han er utsatt for et justismord. Men etter hvert får Sir Arthur bange anelser. Er det noe George skjuler? Sekretæren Woodie mistenker at det er George som er den fryktelige Wyrley Ripper, men Sir Arthur er ikke overbevist og skaper hodebry for politiet. Så blir den lokale smeden funnet død. Med: Martin Clunes, Arsher Ali mfl. Arthur & George.

 • Comedy Central Roast

  MTV 21:55

 • Verdens beste skijenter: VM-spesial

  Norsk dokumentarserie

  NRK 1 19:45 Norge har verdens beste langrennsjenter, og er landslaget som alle ønsker å kopiere. I serien får vi bli med jentene bak dører som ellers alltid er lukket. Episodebeskrivelse VM spesial. Verdens beste skijenter har avsluttet VM i Falun, og det endte med fem av seks mulige gull. For noen ble det et jubelmesterskap, men for andre gikk ikke ting helt som planlagt. Hør Marit Bjørgen, Therese Joahug og resten av jentene fortelle om opplevelsene under tidenes mesterskap. Vi følger også familiene deres gjennom de store seirene - og de ikke fullt så morsomme nedturene.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Gjestene våkner opp og reflekterer over gårsdagens utsjekk. Omtrent alle er enige i utfallet, og omtrent alle er vettskremte over alle de rare og merkelige tingene som skjer på hotellet for tiden. To av gutta får dra på utflukt der de blir stilt overfor et vanskelig valg: Skal de vekke en død hotellgjest til live for en fordel, eller skal de la gjesten være igjen i dødsriket? Videre er det klart for dansekonkurranse på hotellet, der vinneren får en forfriskende premie. På kvelden er det duket for Pandoras eske, der to par kan få en lukrativ bonus.

 • Les Miserables

  Amerikansk musikaldrama fra 2012 med Hugh Jackman og Russell Crowe.

  C More Action 10:30 Påkostet musikalversjon av Victor Hugos klassiske roman med Hugh Jackman, Russell Crowe og Anne Hathaway.

 • Now, Voyager

  TCM 15:00 Den betydningsfulle Hollywood-romansen med Davis som den forknytte jomfruen som slår ut I full blomst med hjelp av den vennlige psykologen Rains, og vinner Henreids hjerte. Cooper glitrer den fæle moren. Magisk film!

 • Secretary

  Silver 05:20

 • The Hill

  TCM 18:50 Det er flotte forestillinger fra alle som er med i Sidney Lumets drama som finner sted i et strengt militært fengsel i 2.verdenskrig i Afrika. Sean Connery er en opprørsk offiser som nekter å adlyde en ordre som betyr den visse død.

 • Apollo 13

  Amerikansk historisk drama fra 1995 med Tom Hanks.

  C More Emotion 08:45 Nervepirrende drama med Tom Hanks basert på den sanne historien om dramatikken som fant sted under måneferden til Apollo 13.

 • Shaft

  TCM 21:00 Richard Roundtree er den superkule detektiven som leies til å finne en gangsterleders kidnappede datter. En kultfilm fra 70-tallet, laget på nytt for det 21.århundret, med Samuel L Jackson. Isaac Hayes musikk vant en Oscar.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 06:35 Valerie legger opp til en spesiell kveld med Mark. Planene går imidlertid i vasken fordi det må mange tagninger til før alt sitter som det skal under en innspilling i ørkenen. Valerie snakker også om de første anmeldelsene av "Seeing Red", noe som gjør Paulie nervøs.

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2013 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 07:10 Firmaet jobber for å beholde en kunde, og Joan blir overrumplet.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 07:20 Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye "Dallas"-serien. JR Ewing er død. Familien blir sjokkert når de får høre at dødsfallet skyldes et tilfeldig overfall. De forsøker å sette uenighetne til side sånn at de kan sørge i fellesskap. Men, ingenting er som det ser ut til med JR Ewing, selv ikke når han er død ...

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 08:00 Hannah går igjennom en krise og får hjelp av vennene sine. Hannah og Adam har en oppriktig samtale om hvor de befinner seg i forholdet sitt.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 Liv fra Småland overrasker samboeren sin, som hater Ullared, med frieri inne på Gekås. Senere blir det bryllup – midt inne i varehuset – mellom dameklærne og papirserviettene. Brudgommen kjøper seg bryllupsantrekk og administrerende direktør Boris stiller opp som vitne. Etter vielsen blir det turisttog til campingplassen der festen venter.

 • New Girl

  TV2 Humor 09:00 En ukonvensjonell og vakker jente flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Jess og Nick støter på eksene sine, og de andre blir redd for at romantikken skal begynne å blomstre igjen.