Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Truls - Oppdrag Norge

  TV 2 20:00 Truls Svendsens venner sender ham ut på nye oppdrag og spennende utfordringer, både for å riste litt tak i ham igjen, men også fordi de finner stor fornøyelse i å se ham slite. Og denne gang står hele Norge for tur! Cecilie Skog utfordrer Truls til å gjøre et nytt forsøk på å bestige Svolværgeita, han skal være hjelpetrener for Ole Gunnar Solskjær i Clausenengen, tester tissue-akrobatikk i Steinkjer og besøker et verdensanerkjent ysteri i Steinkjer.

 • EM-kvalik: Italia - Norge

  TVNorge 20:45 1. omgang. Det italienske landslaget har vunnet fire verdensmesterskap og ett europamesterskap. Nå skal trener Høgmo og hans menn til Roma for å spille lagets tøffeste kamp i kvalikgruppa. Direkte fra Stadio Olimpico. Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås kommenterer.

 • Det er lov å være blid med Else

  TV 2 21:40 I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Vi får bli bedre kjent med Linnea Myhre som kommer på besøk hos Else. Praten tar utgangspunkt i en personlighetstest Linnea har tatt på forhånd.

 • Norges villmarker: Fjellet

  NRK 1 19:45 Vi besøker både Hardangervidda, Børgefjell og Finnmarksvidda i denne andre delen av storserien om norsk natur og dyreliv beregnet på det internasjonale marked. Naturfotografene Nævra og Beck Lande lar oss denne gangen møte bl.a. villrein, jerv, fjellrev og snøugle i storslåtte naturkulisser.

 • Hæsjtægg

  TV 2 22:15 Å ha en blogg er ikke så enkelt som en skulle tro. Det er en 24-timers jobb. I humordramaserien Hæsjtægg følger vi seks forskjellige bloggere som alle har til felles at livet sirkulerer rundt bloggen deres. Livsstilsblogger Tina Yvonne starter et treningsprosjekt for å komme i form til Vixen Blog Awards. Matblogger Mai blir invitert til God Morgen Norge. Motivasjonsblogger Hans Åke skal på foreldremøte på skolen. Pappablogger Robert tar opp kampen mot diskriminering av menn som er i barselperm.

 • Norge på dop

  Norsk dokumentarserie

  TV3 21:55 Hva om de som fører et cruiseskip gjennom trange fjorder eller møter deg på veien med lange vogntog er dopa? Mennesker reiser oftere og varer flytter seg over store avstander. Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal undersøker om de som sitter- eller står - bak rattet egentlig er skikket til dette. De møter en kultur der arbeidstid og inntjening kan ha bidratt til å presse sjåfører over forsvarlige grenser. De får innblikk i UPs utfordringer og transportører som doper seg for å fungere i jobben.

 • Capote

  Amerikansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More Action 08:55 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More Emotion 11:45 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Rio Bravo

  TCM 07:15

 • Mutiny on the Bounty

  TCM 03:10 Den andre filmversjonen av det berømte britiske marinemytteriet, med Marlon Brando denne gang i rollen som mytteristen Fletcher Christian, og Trevor Howard som den nådeløse Kaptein Bligh.

 • The Last Time I Saw Paris

  TCM 11:20 Van Johnson og Elizabeth Taylor spiller i denne oppdateringen av F. Scott Fitzgeralds "Paradise Revisited" - historien om et lidenskapelig ekteskap som rives i stykker av ektemannens destruktive tendenser.

 • At First Sight

  Amerikansk romantisk drama fra 1999 med Val Kilmer.

  C More Emotion 06:15 Romantisk drama om arkitekten Amy som under et spaopphold forelsker seg i massøren Virgil det eneste problemet er at han er blind.

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 05:00 Etter en reise til Los Angeles, og en krangel med Megan, vil Don begynne å jobbe igjen og tar en prat med Roger. Betty er redd hun forsømmer barna sine og blir med Bobby på utflukt.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK 1 05:20 Episodebeskrivelse Br. bilserie. James May feller sin dom over en Vauxhall Corsa VXR Nurburgring og den nye Fiat Panda. Med: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.

 • 30 Rock

  Amerikansk komiserie fra 2006

  Viasat 4 05:30 Nå som mye har endret seg på The Girlie Show sliter Liz med å ha kontroll. Men til tross for sin merkelige oppførsel klarer Tracy å gjøre en god jobb.

 • Solsidan

  Svensk komiserie fra 2012

  TV2 HD 06:00 HD. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex (Felix Herngren) og Anna (Mia Skäringer) samt Fredde (Johan Rheborg) og Mickan (Josephine Bornebusch) og deres omgivelser. Anna blir irritert over sin nye venn på facebook, mens Freddie og Alex prøver å finne ut av om det er mannlig å sitte og tisse.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery World 06:00 Kongekrabbesesongen nærmer seg slutten, men det er fremdeles jobb igjen. Mannskapet må finne krefter til å sette ut teinene, trekke dem opp og få krabbene av båtene en siste gang.

 • Beverly Hills 90210

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 07:20 Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien.