Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Debatten: Båtflyktninger
  2. Norge Rundt
  3. Lindmo
 • NRK2
  1. Hvem tror du at du er ?
  2. Sveriges beste sykehjem - ett år senere
  3. Sør-Amerikas ukjente historie
 • NRKSUPERNRK3
  1. Ikke gjør dette hjemme
  2. Nytt på nytt
  3. Verdens tøffeste jobber
 • TV2
  1. Modern Family
  2. Modern Family
  3. Junior Masterchef
 • TV3
  1. Dr. Phil
  2. Alle elsker Raymond
  3. Alle elsker Raymond
 • TVNORGE
  1. Alt for Norge
  2. Wipeout UK
  3. Top 20 Funniest
 • 71° nord - Norges tøffeste kjendis

  TVNorge 20:00 Kjendisene får virkelig føle på høydeskrekken når de klatrer majestetiske Huglhornet i Ballangen. En av kjendisene får store utfordringer på veien mot toppen, og må virkelig jobbe med seg selv for å klare å komme seg helt opp. Konkurransen hardner til når det skal bli klart hvilke fire som går videre til semifinalen, og etter en jevn duell må den sjette kjendisen forlate årets tur.

 • P.S. I Love You

  Amerikansk romantisk komedie fra 2007

  TV3 21:00 Da Holly Kennedy mister sin elskede mann Gerry etter en kortere tids sykdom, blir hun fullstendig fortvilet. Men det viser seg at Gerry har skrevet en rekke brev til henne som skal hjelpe henne å komme over sorgen og gå videre med livet sitt. Brevene ankommer en gang i måneden og avsluttes alltid med ordene P.S. Jeg elsker deg.

 • Neste sommer

  TVNorge 21:30 Terje (Eivind Sander) bedyrer å ha et helt avslappet forhold til eks-konas nye samboer Kåre (Terje Nauder). Men når det viser seg at datteren Nora (Lea Waldal) og Kåre har blitt forferdelig gode venner blir det vanskelig å svelge for Terje. I den hvite hytta sitter den uberegnelige bestemor (Frøydis Armand) barnevakt for Martin (Lukas Prange). Det kan umulig gå bra...

 • Thomas Giertsen: Helt perfekt

  TVNorge 22:00 Thomas prøver å vinne Ine tilbake fra Hans Olav Brenner, og tilbyr seg å passe den slagrammede onkelen hennes. Jon vil sjarmere noen unge jenter og skjønner at han må jobbe med imaget sitt.

 • Robinsonekspedisjonen

  TV 2 20:00 18 deltagere blir sendt til en øde øy i Filippinene. Her skal de kjempe sitt livs kamp - mot elementene og mot hverandre. De blir inndelt i to lag, og må hver uke kjempe mot hverandre i to konkurranser. Kappestriden gir deltagerne mulighet til å få mat og goder, Robinsonkampen gir vinneren immunitet. Laget som taper må møte i det fryktede øyrådet. Her må deltagerne bestemme hvem de ønsker å sende ut av ekspedisjonen. Deltaker oppdager at tennstålet er borte. Hvem har tatt det? I postkassen oppdager de plutselig 6000 pesos. Hvordan kan de brukes?

 • Jordskott

  TV 2 22:15 Kriminaletterforsker Eva Thörnblad kommer tilbake til Silverhöjd syv år etter at hennes datter, Josefine, forsvant ved en innsjø i skogen. Hun ble aldri funnet, og antatt druknet. Når en gutt blir sporløst borte lurer Eva på om saken har forbindelse til datterens forsvinning. Samtidig må hun ta hånd om arven etter sin far. Josefine har forsvunnet fra sykehuset og Eva slår seg sammen med den lokale politistyrken i letingen etter henne. Kollega Tom misliker først at Eva blander seg inn, men mistanken går over i en spirende interesse...

 • P.S. I Love You

  Amerikansk romantisk komedie fra 2007

  TV3 21:00 Da Holly Kennedy mister sin elskede mann Gerry etter en kortere tids sykdom, blir hun fullstendig fortvilet. Men det viser seg at Gerry har skrevet en rekke brev til henne som skal hjelpe henne å komme over sorgen og gå videre med livet sitt. Brevene ankommer en gang i måneden og avsluttes alltid med ordene P.S. Jeg elsker deg.

 • James Bond: The World Is Not Enough

  MAX 21:30 Terroristen Renard har ikke bare alt av nyeste teknologi, han har også en uvanlig - og livsfarlig - skade: En kule i hjernen gjør ham ufølsom for smerte. Han iverksetter en djevelsk plan for å ta kontrollen over verdens oljereserver, og igjen kan bare Agent 007 forpurre den.

 • Edison

  TV 2 Zebra 21:00 Politiets nye F.R.A.T. enhet har ryddet effektivt opp i gatene, men det hviskes i krokene om maktmisbruk, korrupsjon og narkotikahandel. Det er disse ryktene den unge journalisten Josh Pollack (Justin Timberlake) vil undersøke.

 • A Guy Thing

  FEM 21:00 Da Paul våkner morgenen etter sitt eget utdrikkningslag i seng med en ukjent ung kvinne, antar han naturligvis at han har vært utro mot sin fremtidige brud. Full av dårlig samvittighet prøver han fortvilet å dekke over den pinlige hendelsen i uken før bryllupet.

 • 22 Jump Street

  Amerikansk komedie fra 2014 med Jonah Hill og Channing Tatum.

  C More Action 21:00 Grenseløs amerikansk komedie med Jonah Hill og Channing Tatum om to politimenn som infiltrerer college i jakten på skurker.

 • Jarhead

  Amerikansk drama fra 2005

  Viasat 4 22:30 Handlingen er lagt til Golfkrigen, og vi følger soldaten Anthony "Swoff" Swoffords ferd fra treningsleiren til aktiv tjeneste i Midtøsten. Swoff og de andre soldatene kjemper for en sak de ikke helt forstår, i uutholdelig hete, omringet av ørken. De holder det gående ved hjelp av humor og kameratskap mens de beveger seg gjennom ørkenen på jakt etter en usynlig fiende.

 • Modern Family

  Amerikansk komiserie

  TV2 HD 08:00 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil og Claire tar Hayley med på middag for å diskutere fremtiden hennes. Shorty forteller Jay at han og kona skal flytte til Costa Rica, mens Mitchell og Cam intetanende avbryter en forlovelsesmiddag.

 • 30 Rock

  Amerikansk komediserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 08:00 Liz innser at hun begynner å få mer oppmerksomhet fra menn og Jenna forklarer at det er fordi hun utstråler mer selvsikkerhet. Jack er redd for at han ikke skal få se barnet sitt vokse opp, og bestemmer seg for å spille inn et filmklipp for å dele sin livsvisdom.

 • The Office

  Amerikansk komiserie fra 2008

  Viasat 4 08:00 Med Pam på slep blir Michael sendt ut i bedriftens kjedebutikker for å fortelle medarbeiderne om Scrantons sukesss. Dwight og Jim glemmer Kellys fødselsdag, selv om de er de nye lederne av festkomiteen.

 • Gossip Girl

  FEM 09:10 Sesongavslutning: Gossip Girl er etter Blair som aldri før og Serena innrømmer at hun uten å mene det kan ha spilt en viktig rolle i Blairs siste mareritt. Samtidig inviterer Nate Lola til å flytte inn hos ham, og Lily må ta en stor avgjørelse om framtiden. Blair må velge mellom de to mennene i livet sitt. Blir det Chuck eller Dan?

 • Defiance

  Amerikansk dramaserie fra 2013

  Viasat 4 09:30 Kenya kommer tilbake, noe som ikke faller i god jord hos Stahma, men hun holder en hemmelighet tett til brystet. Dr. Yewll forsøker å skjule noen av sine egne mørke hemmeligheter.

 • Awkward

  MTV 10:05 Det er ingen som gleder seg til Valentinsdagen i kjølvannet av PHHS-kjønnskampen, så Jenna vil piske opp stemningen ved å leie en partybuss.