Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. 20 spørsmål
  2. Vera
  3. Kveldsnytt
 • NRK2
  1. Nyheter
  2. På jakt med Lotta og Leif
  3. Oddasat - nyheter på samisk
 • NRKSUPERNRK3
  1. Top Gear USA
  2. Folkeopplysningen
  3. Bates Motel
 • TV2
  1. Nyhetene
  2. Været
  3. Sportsnyhetene
 • TV3
  1. State of play
  2. Sex og singelliv
  3. Sex og singelliv
 • TVNORGE
  1. Top 20 Funniest
  2. The Graham Norton Show
  3. The Rock
 • The Voice - Norges beste stemme

  TV 2 20:00 Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er klare til å finne Norges beste stemme. Programleder er Øyvind Mund. Nina, Kim Andre, Karoline, Signe, Ulrikke, Kaja, Marianne og Pål er klare på H3-arena.

 • Senkveld med Thomas og Harald

  TV 2 22:15 Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er gjester i studio, det er også Peter Jöback. Den amerikanske popstjernen Bebe Rexha spiller for oss.

 • The Voice - Norges beste stemme

  TV 2 21:40 Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er klare til å finne Norges beste stemme. Programleder er Øyvind Mund

 • The Graham Norton Show

  TVNorge 21:30 Matt LeBlanc, Kit Harington, Rebel Wilson og Mumford & Sons er gjester hos Graham Norton i kveld.

 • 20 spørsmål

  En spørrekonkurranse for de munnrappe

  NRK 1 20:55 Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven! Episodebeskrivelse Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Rune Gokstad, Helén Vikstvedt og Gustav Nilsen. Programleder er Trond-Viggo Torgersen.

 • Vera

  Britisk krimserie

  NRK 1 21:25 Episodebeskrivelse Br. krimserie. Kroppen til en høyt elsket familiemann kommer ramlende ned fra et parkeringshus ved et kjøpesenter. Hemmeligheter og løgner avsløres etter hvert som Vera går dypere inn i saken. Med: Brenda Blethyn, David Leon, Neil Armstrong mfl. Shadows in the Sky.

 • Transformers

  TV 2 Zebra 21:15 Robotene Transformers begir seg ut i rommet for å finne nye ressurser, noe som fører dem til Jorden. Forkledd som biler, fly, båter og lignende, starter de en hemmelig krig for å overta Jordens naturressurser.

 • The Rock

  TVNorge 22:30 Når terrorister tar gisler på Alcatraz-øya i San Francisco, og truer med å slippe løs kjemiske våpen som er lagret der, sender FBI sin ekspert på kjemisk krigføring. Men siden han på alle andre måter er helt grønn, sender de også bud på den eneste mannen som har overlevd en flukt fra fengselet. Han skal nå hjelpe dem å bryte seg inn i fengselet.

 • State of play

  Amerikansk/Britisk thriller fra 2009

  TV3 21:00 Kongressmann Stetphen Collins er en blivende stjerne i sitt parti – helt til hans forskningsassistent og elskerinne blir myrdet og gamle hemmeligheter kommer fram i dagens lys. Journalisten Cal MCCaffrey havner i et dilemma: på den ene siden er han en gammel venna av Collins, og på den andre siden så jobber han for en ubarmhjertig redaktør, Cameron, som gir ham i oppdrag å rapportere saken.

 • X-Men Origins: Wolverine

  TV 2 02:45 Filmen tar for seg mutanten Wolvrines opprinnelse. Wolverine (Hugh Jackman), også kjent som Logan, går gjennom Weapon X programmet i søken etter hevn over sin erkefiende Victor Creed (Liev Schreiber), senere Sabertooth.

 • Drive

  Amerikansk actiondrama fra 2011

  Viasat 4 22:30 Ryan Gosling spiller Driver, en mekaniker i Los Angeles med en sidejobb. Han er fluktsjåføren som sørger for at ransmenn slipper unna åstedene sine. Han er en ensom ulv av natur, men klarer likevel ikke å stoppe følelsene når han møter den vakre naboen Irene, en sårbar, ung mor som blir dratt inn i den farlige, kriminelle underverdenen av ektemannen Standard, som har sittet i fengsel. Når Standard slippes ut og hele familien trues av farlige lånehaier tar Driver ansvar for å redde Irene og barnet.

 • Star Wars

  FOX 21:00 After three years of fighting in the Clone Wars, Anakin Skywalker falls prey to the Sith Lord's lies and makes an enemy of the Jedi and those he loves.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie

  TV6 20:30 Liket av en ubåtmatros blir funnet i en syretønne på en marinebase. Det har ikke blitt rapportert noen savnede ombord noen av ubåtene. Gibbs tror derfor at det befinner seg en inntrenger ombord én av ubåtene - men hvem er det og på hvilken ubåt?

 • Person of Interest

  Amerikansk thrillerserie fra 2014.

  C More Series 21:00 Finch og Root prøver å redde The Machine, men kampen mot Samaritan er tøff. Samtidig befinner Reese seg i sentrum av den pågående konflikten mellom de rivaliserende gangsterbossene Elias og Dominic.

 • Anger Management

  Amerikansk komiserie fra 2014

  Viasat 4 21:00 Charlies kraftige temperament får ham utvist fra praksisen. Jordan og Sean utnytter muligheten til å spille ham noen puss.

 • Modern Family

  TV2 Humor 21:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Mitch sliter med å skjule hva han egentlig syns om et lite flatterende bryllupsplagg laget av Cams far. Phil prøver å hjelpe Gloria med å selge sin gamle leilighet.

 • CSI: NY

  VOX 21:30 Sheldon Hawkes blir fengslet for å ha skutt en bartender. Det skaper indre uro blant kollegene. En tidligere kjenning av politiet oppsøker Hawkes i fengselet, men han kommer ikke for å hjelpe ham ut. På andre siden av byen finner Stella og Mac en mann ille tilredt inne i en erotisk klubb.

 • The Vampire Diaries

  FEM 21:30 Når hun hjelper ofre etter Stefan og Carolines siste drapsraptus, oppdager Elena at Jo er gravid. En karaokerunde fører Tyler og Matt opp i en vanskelig situasjon.