Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Farmen 2015

  TV 2 21:40 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Storbonden gruer seg til valg av førstekjempe og det dveles mye frem og tilbake. Noen er livredde for å havne i kamp og prøver å påvirke valget. Ukesoppdraget er vanskelig og byr på problemer. Det må jobbes dag og kveld for at de skal komme i havn. Gaute viser oss det søte liv og tar oss med til «Kristines Franske Fristelser». Her får han også prøve seg som konditor.

 • Håndball kvinner: Norge - Hviterussland

  MAX 19:00 1. omgang. Etter triumfen i forrige EM er forventningene til landslaget skyhøye når kvalifiseringen til Europamesterskapet i Sverige kastes i gang. Direkte fra Trondheim Spektrum.

 • Håndball: Studio

  MAX 18:30 Studiosending fra Trondheim Spektrum med programleder Carsten Skjelbreid og ekspert Ole Gustav Gjekstad.

 • Best av de beste

  TV 2 20:00 Ti av Norges beste idrettsutøvere møtes på den spanske solkysten. Der skal de konkurrere mot hverandre om å bli aller best, uavhengig av kjønn og idrettsgren. Vinneren står igjen med en splitter ny bil til verdi av 399.000 kroner! Armhev og biltrekking står for tur for jentene i «Best av de beste». Det er lite som skiller dem så langt i konkurransen, og i dag gir de absolutt alt! For guttas del er det klart for gateløp og balløvelse.

 • Montebello camping

  TVNorge 20:30 Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie.I dokusåpen "Montebello Camping" blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Campingen ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensen, og i dagens episode blir vi kjent med plassen og camperne. Campingparet Snefrid og Erik bygger ut spikerteltet sitt. Erik står for byggingen, men ikke uten innblanding fra kona Snefrid, som liker å ha en finger med i spillet. Senere går Snefrid sin daglige luftetur med katten Pelle som av en eller annen grunn alltid trekker til den samme eksotiske krydderbusken. Daglig leder Lars Christian viser oss rundt og vi blir kjent med markedsdirektør og plassanviser Tom, som ivrig dirigerer campingturistene fra rullestolen sin. Vi møter også vaktmester Sverre som erfarer at det ikke alltid er like lett å kommunisere med walkietalkie. Det nyforelskede paret Hans og Monika nyter sommeren med Monikas 14 år gamle sønn Ole Martin, som også er stormende forelsket i nabovognas datter Helene. Norsk-amerikaneren Ulf Arne og hans norsk-polske kone Bernadette ruller inn på plassen med sin helt spesielle astronautcampingvogn samtidig som bestevennene Preben og Joakim, ikke helt uten problemer, parkerer sin gamle lånte campingvogn like ved. Joakim har aldri vært i Sverige eller på camping før, så for sikkerhets skyld har han med seg passet sitt.

 • Vårt Lille Land

  TV 2 22:40 Alle har en historie. Programleder Tonje Steinsland møter vanlige folk i hele Norge og får ta del i deres spennende historier. Bianca fra Porsgrunn bryter tabuet og snakker for første gang om hvordan det er å leve med den medfødte tilstanden ansiktsblindhet. Hun har problemer med å kjenne igjen ansikter, selv på sine aller nærmeste. Iranske Sheida Jahanbin (31 år fra Thereran) har truffet kjærligheten i Oslo og lærer seg å sykle for første gang. 16 år gamle Maren Skrede (Bærum) klarte det ingen hadde trodd var mulig, hun trosset den alvorlige rygglidelsen og er i dag en av Norges største ballett-talenter.

 • Bad Day at Black Rock

  TCM 13:40 Instruktør John Sturges stramme, sterke drama, med Spencer Tracy som den enarmede fremmede som avdekker mørke hemmeligheter i en westernby - med eksplosive resultater. Fantastisk støtte fra Robert Ryan, Dean Jagger ogd Lee Marvin, pluss et minneverdig manus.

 • Elvis: That's the Way It Is

  TCM 21:00 Denne anerkjente dokumentarfilmen om "the Kings" senere år, tegner et overbevisende portrett av livet på og av scenen. Elvis vises på vandring i Las Vegas med følge, når han slapper av bak scenen, når han spøker og spiller foran et bråkete publikum.

 • Stop-Loss

  Krigsdrama med Ryan Phillippe og Joseph Gordon-Levitt.

  C More Emotion 00:50 I sin første film siden prisbelønnede "Boys don't cry" følger Kimberly Pierces en gruppe unge menn som seirende kommer hjem fra Irak.

 • The Private Lives of Elizabeth and Essex

  TCM 08:15 Se gnistene fly mellom Errol Flynn og Bette Davis i dette episke kostymedramaet som følger det stormende forholdet mellom Elizabeth I og hennes ambisøse men ikke feilfrie favoritt, Jarlen av Essex. Michael Curtiz instruerer.

 • Stor ståhei for ingenting

  Britisk-amerikansk dramakomedie fra 1993 av Kenneth Branagh.

  C More Emotion 08:00 Fargesprakende og stjernespekket filmatisering av en av Shakespeares mest romantiske og lettbente komedier.

 • In & Out

  Komedie med Kevin Kline og Joan Cusack.

  C More First 15:00 Engelsklæreren Howards (Kevin Kline) liv blir snudd opp-ned når en av hans tidligere elever anklager ham for å være homofil på tv.

 • Solsidan

  Svensk komiserie

  TV2 HD 06:00 Vi følger de to parene Alex og Anna, samt Fredde og Mickan og deres forviklingsfylte omgivelser. Bryllupsdagen til Alex og Anna har kommet, men alt ser ut til å ende med katastrofe. Anna havner i krangel med sin mor og svigermor om et brudeslør, Fredde og Mickan sliter med hvordan de skal få filmet i kirken, Ove og Annette legger seg opp i bordplasseringen og Alex tar et oppgjør med sin mor og Malmberg.

 • 30 Rock

  Komeiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 06:00 Tracy har blitt dømt til samfunnstjeneste og må trene et guttelag i baseball. Liz blir forlegen når hun blir bedt på date av en ung og kjekk løpegutt som synes hun ser mye yngre ut enn det hun egentlig er.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery World 06:00 Når opiliokrabbesesongen går mot slutten, prøver flåten å få inn siste rester. Med fangsten om bord er den neste utfordringen for mannskapet å komme seg tilbake til havnen intakt.

 • Veep

  Amerikansk komiserie fra 2015 med Julia Louis-Dreyfus.

  C More Series 07:00 En dramatisk hendelse i Det hvite hus sjokkerer Selina. Mike prøver å selge inn en familieøvelse til pressen, mens Sue og Gary forbereder en offisiell middag med gamle venner av presidenten. Jonah og Richard komme til skade for å avsløre en hemmelighet.

 • Beverly Hills 90210

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 07:20 Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 Ethvert varehus med respekt for seg selv har et fiskespa og administrerende direktør Boris innvier Ullareds nye spa. Her kan slitne shoppingføtter få massasje av små fisker som spiser på føttene. Ola-Conny og Morgan er på treningsstudioet for å komme i bedre form, mens søstrene Maritta og Gunnel handler piknikutsyr og begir seg ut på utflukt til en innsjø.