Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Hagekampen
  2. Mesternes mester
  3. Tilbake til Malung
 • NRK2
  1. Distriktsnyheter Østlandssendingen
  2. Distriktsnyheter Østfold
  3. Distriktsnyheter Østnytt
 • NRKSUPERNRK3
  1. Nytt på nytt
  2. Ung og kroppsfiksert
  3. Oslo, 31. august
 • TV2
  1. Bonanza
  2. Bonanza
  3. Norges Hagemester
 • TV3
  1. The Ellen DeGeneres Show
  2. The Ellen DeGeneres Show
  3. Million Dollar Listing New York
 • TVNORGE
  1. Friends
  2. Friends
  3. Friends
 • Alt er lov

  TV 2 20:00 Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. Anne Marie Ottersen vil ligge i skje med Mikkel Niva, og Bjarte Hjelmeland prøver etter alle kunstens regler å simulere lyden av potetgull.

 • God kveld Norge

  TV 2 22:15 Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

 • 71° nord - Norges tøffeste kjendis

  TVNorge 19:00 Kjendisdeltakerne befinner seg ved Svartisen i Meløy kommune. Her blir de delt inn i nye lag og konkurrerer mot hverandre på Norges lavest liggende brearm, Engabreen, en del av Svartisen. Etappen avsluttes med et jevnt kappløp til mål, og vinnerlaget kan se frem til en behagelig overnatting på hotell. Duellen blir av det elektriske slaget.

 • Himmelblå

  Norsk dramaserie

  NRK 1 20:55 En varm og morsom serie om gammeldagse verdier som familie og vennskap, om brennende hjerter og om deilige kultursjokk. Episodebeskrivelse Marit er kokk i Oslo og har aleneomsorg for Iris 14 og Robin 8. Bestevennen Kim er redningen når hun ikke strekker til, og det er ofte. På det naturskjønne Ylvingen trues skolen med nedleggelse fordi de har for få elever, og i desperasjon annonserer øyværingene etter en barnefamilie i VG. Marit tror at dette er løsningen på alle hennes problemer og overtaler Kim til å reise med henne og barna for å begynne et nytt liv nordpå. Med Line Verndal, Edward Schultheiss, Sebastian Warholm, Elvira Haaland, Ketil Høegh, Lena Kristin Ellingsen, Hallvard Holmen, Ingrid Vollan og Terje Skonseng Naudeer. Regi: Eva Dahr.

 • Lindmo

  Norsk talkshow

  NRK 1 21:40 Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum,levende musikk og aktuelle gjester. Episodebeskrivelse Skuespiller Finn Schau har skrevet en teaterforestilling om sin far. Han kommer med sin sønn Kristopher Schau for å prate om sin relasjon til familien. Vi skal også få møte journalist og tidligere punkrocker Harald Fossberg som har skrevet historien om norsk black metal. Anne får også besøk av psykolog Ane Bjøru Fjeldsæter fra Leger Uten Grenser som dro til Sierra Leone og Liberia for å kjempe mot ebola. Kveldens musikalske innslag er det Kristopher Schaus band The Dogs som står for.

 • Kvinnen i buret

  TV 2 22:50 Etter en blodig skuddveksling som etterlater hans to partnere henholdsvis død og lammet, blir visekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til å lede den nyopprettede Avdeling Q, en avdeling for uoppklarte saker. Den første filmen basert på Jussi Adler-Olsens populære krimromaner om Avdeling Q.

 • Kvinnen i buret

  TV 2 22:50 Etter en blodig skuddveksling som etterlater hans to partnere henholdsvis død og lammet, blir visekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til å lede den nyopprettede Avdeling Q, en avdeling for uoppklarte saker. Den første filmen basert på Jussi Adler-Olsens populære krimromaner om Avdeling Q.

 • Oslo, 31. august

  No. drama fra 2010

  NRK Super / NRK3 21:30 Anders er i Oslo for å søke jobb og møte gamle venner. Han er rusfri etter seks år som narkoman og vandrer rundt i byen. Nå er det tid for å starte på nytt. Filmen er et eksistensielt drama, inspirert av kultromanen "Le feu follet".

 • Road to Perdition

  Amerikansk Oscarbelønnet krimdrama fra 2002

  TV3 21:30 Michael O’Sullivan (Tom Hanks) er en hengiven familiefar som forsørger familien sin ved å jobbe som leiemorder for en irskamerikansk bande i Chicago under den store depresjonen i 1930. Michael prøver så godt han kan å holde den kriminelle leveveien sin borte fra familien, men det viser seg å være vanskelig. En mørk natt oppdager den 12 år gamle sønnen hans hva som foregår, og det varer ikke lenge før far og sønn må slå seg sammen for å kunne overleve.

 • Spider-Man 2

  Amerikansk Oscar-belønt actioneventyr fra 2004

  Viasat 4 22:30 Peter Parker, studenten som utviklet overnaturlig styrke og kunne klatre på en hvilken som helst overflate, er tilbake. Peter bruker fortsatt sine krefter på bekjempelse av lovbrudd, men privatlivet har ikke vært enkelt. Skal han gi opp tilværelsen som superhelt og heller være sammen med sin store kjærlighet? Tilværelsen kompliseres ytterligere av at han får en ny fiende i form av en gal professor med lemmer som en blekksprut.

 • I Could Never Be Your Woman

  TV2 Bliss 21:50 Det er ikke enkelt å være enslig mor på 40, som Rosie. Med en datter på vei inn i puberteten og jobb som manusforfatter av en TV-serie ingen gidder å se, står utfordringene i kø. Når den nye, unge stjerneskuespilleren Adam kommer inn dørene, blir Rosie forelsket. Samtidig blir også datteren Izzie truffet av Amors piler for første gang i sitt liv. Men skjebnen sørger for å spille alle et puss.

 • En shopoholikers bekjennelser

  FEM 18:55 I New York Citys glamorøse verden finner vi Rebecca Bloomwood, en livsglad jente som er litt for god til å shoppe. Hun drømmer om å jobbe for sitt favoritt-motemagasin, men klarer ikke å få en fot innenfor – før hun, ironisk nok, får jobben med å skrive rådgiverspalten i et økonomisk magasin som utgis av samme forlag. Nå som drømmen blir virkelighet går hun til stadig større og hysteriske ytterligheter for å hindre at fortiden skal ødelegge fremtiden hennes.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 10:10 Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for de fem nyutdannede legene som har kirurgpraksis ved prestisjetunge Grace Hospital i Seattle. Femlinger skaper hodebry for ekspertene på Grace Hospital, og Meredith stilles i forlegenhet overfor Derek.

 • 30 Rock

  Amerikansk komiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 10:35 Jack risikerer nok en gang å miste jobben på grunn av Devon Banks. For å redde den må han raskt designe en ny mikrobølgeovn sammen med TGS forfatterstab. Samtidig er showets mannlige ansatte sinte på Liz på grunn av relasjonsboka hennes.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 11:00 Jeremy får hjelp av noen kjendisvenner til å teste den nye Kia Cee'd, og F1-stjernen Lewis Hamilton er ukens kjendis i en billigbil.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie fra 1998

  Viasat 4 12:30 Doug og Carrie bestemmer seg for å sende Arthur til en psykolog. Carrie finner ut at hun nyter å irritere sine omgivelser og bestemmer seg derfor selv å gå til behandling. Til slutt er det imidlertid Doug som må oppsøke hjelp...

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 13:10 Charlies nye kjæreste prøver å få ham til å leve sunnere, så han begynner å snike inn øl, sigarer og hamburgere bak ryggen hennes.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 15:00 Valerie prøver å selge en dokusåpe til TV-kanalen Bravo når hun får høre at erkefienden Paulie G. skriver en sitcom for HBO basert på hennes liv, noe som gjør Valerie forbannet og hevnlysten.