Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Norske talenter

  TV 2 20:00 Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik, og Bjarne Brøndbo er klare til å vurdere nye talenter i kveld. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

 • Nytt på nytt

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin i en satirisk form relatert til ukens nyhetsbilde

  NRK 1 20:55 Episodebeskrivelse Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Johan Golden og Pernille Sørensen. Gjester denne uken er Live Nelvik og Per Valebrokk.

 • Senkveld med Thomas og Harald

  TV 2 22:15 Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Nico & Vinz, Are Kalvø, Anne Holt og Morten Ramm er gjester i sofaen hos Thomas og Harald.

 • Norske Talenter - fortsetter

  TV 2 21:40

 • Norges smarteste

  Norsk underholdningsserie

  NRK 1 19:55 Noen av landets skarpeste hjerner konkurrerer om den gjeve tittelen Norges smarteste. Deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, logiske, musikalske og lingvistiske evner. De må også bevise at de har en sylskarp observasjonsevne når de må holde oversikt over alt fra hip hop-dansere, mattestykker og rebuser, til søsken og kjærestepar. Programleder er Nadia Hasnaoui.

 • Dyrepasserne

  TV 2 19:30 «Dyrepasserne» er en familievennlig dokumentarserie, hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Drakamp hos tigrene og geiter som skremmer høns, er noe av det du får oppleve i kveldens program av «Dyrepasserne». Kutoppen er et område preget av harmoni og ro der de nordiske husdyrene lever i fred med hverandre. Men, en bande geiter har begynt å herje vilt rundt der oppe og hønene tør ikke komme ut av hønsehuset lenger.

 • American Pie

  Am. komedie, 1999

  NRK Super / NRK3 21:45 Fire unge gutter inngår en pakt om at de skal miste jomfrudommen før avslutningsfesten på high school. Blir det med en tsjekkisk utvekslingsstudent, en korpsnerd eller kanskje med Stiflers mor? Med: Jason Biggs, Seann William Scott, Jennifer Coolidge mfl.

 • Drive Angry

  TV 2 Zebra 21:00 Forbryteren Milton (Nicolas Cage) unnslipper helvete for å hevne drapet på sin datter og redde hennes kidnappede barn. Sammen med steinharde Piper (Amber Heard), setter han av sted. Det viser seg imidlertid at de to blir forfulgt av en gåtefull morder (William Fichtner) som har blitt sendt av djevelen for å hente Milton tilbake til helvete.

 • X-Men

  Amerikansk sci-fi actionfilm fra 2000

  TV3 21:30 X-Men er mutanter, homo superior, og utgjør det neste steget i den menneskelige utviklingen. Hver av dem har blitt født med en genetisk mutasjon som gir dem ekstraordinære krefter som telekinese, telepati eller kontroll over værkreftene. I en forutinntatt verden er de utstøtte, fryktet og hatet av dem som ikke kan godta kreftene deres. Professor Xaviers ledelse har lært de begavede studentene å kontrollere kreftene sine for å kjempe på den gode siden og beskytte en verden som forakter dem. Professoren og studentene er i en fastlåst konflikt med Erik Lehnsherr, bedre kjent som Magneto. Han har vendt ryggen til samfunnet og mener at det er mutantenes tur til å overta verden. Sammen med disiplene sine viker han ikke for noen ting, selv om det kan bety slutten på menneskeheten...eller mutantene.

 • Platoon

  Amerikansk krigsfilm fra 1986

  Viasat 4 22:30 Oscar-belønt krigsdrama om en ung soldat og hans møte med den brutale hverdagen under krigen i Vietnam. Chris Taylor avslutter studiene og verver seg frivillig til krigen i 1968. Han blir raskt sendt til Vietnam hvor han tjenestegjør med en sammensatt gjeng. Etter bare noen uker i felten har jakten på fienden allerede resultert i stygge drap og voldtekter, og Taylors naive holdning til krigen har blitt fullstendig knust.

 • Son Of No One

  TV 2 23:35 En ung politimann må patruljere i nabolaget han vokste opp i, og en gammel hemmelighet trur med å ødelegge hans karriere, og familie.

 • Naturens spill

  TV2 Bliss 21:30 På vei hjem til bryllupet sitt krasjer Bens fly, og heltemodig som han er, redder han livet til den unge kvinnen Sarah. Som takk bestemmer Sarah seg for å følge Ben hvor enn han går.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie fra 2006

  FOX 20:05 Når en matros dør, tror NCIS-teamet først at dødsårsaken er en utilsiktet narkotikaoverdose. Men et mystisk, laminert kort endrer retningen på etterforskningen.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 20:30 Marge ser Homer flørte med to kvinner og blir bekymret for at han ikke er interessert i henne lengre. Hun prøver å teste ham, og han sovner! Marge går derfor til en plastisk kirurg for å ta fettsuging, men ender ved et uhell opp med silikonbryster. Legen lover å ta dem ut igjen, men ber henne teste sin nye tilværelse i to døgn før hun bestemmer seg.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK Super / NRK3 20:55 Episodebeskrivelse . Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og hans kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! I denne episoden: James Clarkson kappkjører en ny Jaguar XJ mot naturkreftene, mens Richard Hammond får sin guttedrøm oppfylt når han tester en Porsche 959 og en Ferrari F40. James May drar til USA for å prøvekjøre NASAs siste romfartøy.

 • Burn Notice

  TNT Nordic 21:00 Michael møter sitt alter ego, Black-ops-agenten Simon, som har begått de forbrytelsene som ble brukt for å svarteliste ham. Maddy blir forhørt av FBI. (Sesong 3 avsnitt 16)

 • Anger Management

  Amerikansk komiserie fra 2014

  Viasat 4 21:00 Charlie dater en kvinne som jobber med nettbasert matchmaking. Hun gjør det slutt av profesjonelle grunner, og hjelper Charlie og Sean å finne to andre kvinner, men Charlie tror hun har forvekslet dem.

 • Modern Family

  TV2 Humor 21:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Mitch og Cam er tilbake fra bryllupsreisen sin, men Mitch tilpasser seg hverdagslivet noe raskere enn Cam gjør. Gloria irriterer seg over hvor lite Jay bryr seg om utseendet, og syns det er på tide han får smake sin egen medisin.