Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Det kvinner vil ha

  Prisbelønnet amerikansk komedie fra 2000

  TV3 21:30 Nick er en mannsjåvinistisk reklamefyr, men livet blir satt på hodet, da en merkelig hendelse gjør at han kan høre hva kvinner tenker. Til å begynne med vil han bare kvitte seg med den nye egenskapen, men så viser en psykolog han hvordan det kan brukes til hans fordel!

 • Rita

  TV 2 21:40 Rita (Mille Dinesen) er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. Rita forsøker å holde politiet distrahert når Hjørdis vil begrave den perfekt tingen i en tidskapsel, nemlig marihuana!

 • Sommeråpent: Mandal

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Mandal, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Dan Børge Akerø og Jeannette Platou.

 • På hjul med Dag Otto

  TV 2 19:00 Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har reist gjennom åtte land på sykkel. Her har de møtt norske kjendiser og kjente syklister, og blitt kjent med sykkelkulturen i landet de besøker. Dag Otto deler av sine basiskunnskaper om sykkel i hvert program. Dag Otto og Kristian tester sykkelutfordringer og haggis-spisekonkurranse i England sammen med Pål Anders Ullevålseter og MOT-leder Atle Vårvik.

 • Små barn - stort ansvar

  FEM 22:35 Bare i Storbritannia er det omkring 250 000 barn som tar seg av foreldre som lider av kroniske sykdommer eller handikap. Vi følger tre av disse modige og uselviske barna i alderen 11 til 13 år, som har mye større ansvar enn alderen deres tilsier. Gjennom barnas egne videodagbøker får vi et innblikk i deres uvanlige hverdag.

 • God sommer Norge

  TV 2 20:00 Direktesendt underholdende aktualitetsprogrammet som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig.

 • Det kvinner vil ha

  Prisbelønnet amerikansk komedie fra 2000

  TV3 21:30 Nick er en mannsjåvinistisk reklamefyr, men livet blir satt på hodet, da en merkelig hendelse gjør at han kan høre hva kvinner tenker. Til å begynne med vil han bare kvitte seg med den nye egenskapen, men så viser en psykolog han hvordan det kan brukes til hans fordel!

 • Warrior

  Amerikansk sportsdrama fra 2011

  Viasat 4 22:00 Den yngste sønnen til en alkoholisert tidligere bokser, vender hjem for å få hjelp av faren med trening foran en mixed martial arts konkurranse, et valg som fører ham på krigsstien med sin eldre bror.

 • Norwegian wood

  Japansk långfilm från 2010.

  SVT1 23:55 Filmen utspelas i Tokyo i slutet av 1960-talet. Studenter över hela världen revolterar mot det borgerliga etablissemanget, något som går unge Watanabe helt förbi. Han slukas av sin första kärlek, den vackra och inåtvända Naoko, och av ett gemensamt och tragiskt minne, ett minne som binder dem samman men som också hotar att förgöra dem. När den utåtriktade Midori marscherar in i Watanabes liv tvingas han att välja - att stanna i det förflutna eller att släppa taget och gå vidare. (Noruwei no mori)

 • Skyline

  Am. thriller fra 2010

  NRK 1 01:55 Jarrod drar sammen med sin gravide kjæreste, Elaine, til Los Angeles for å hilse på et vennepar. De møter flere på en fest. En av gjestene overnatter på sofaen og oppdager et blått lys. Holder de på å bli invadert fra rommet?.

 • Sea of Love

  Amerikansk thriller fra 1989 med Al Pacino.

  C More First 02:30 Erotisk thriller med Al Pacino om en politimann som jakter på en seriemorder i New York og blir personlig engasjert i saken.

 • From Hell

  Amerikansk skrekkthriller fra 2001 med Johnny Depp.

  C More Action 00:30 Amerikansk skrekkthriller med Johnny Depp om seriemorderen Jack the Ripper, som sjokkerte London på slutten av 1800-tallet.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 18:50 James og Richard legger ut på en campingtur, Jodie Kidd er ukens kjendis i en billigbil, og Darth Vader satser på totalt herredømme på banen.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 19:30 Andys TV-show går mot slutten og vennene hans ønsker ham lykke til videre med det som fremtiden måtte bringe.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 20:00 Mr. Burns prøver å bli populær ved å hente Loch Ness-monsteret til Springfield.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie fra 2010

  FOX 20:05 Fingertuppene og tennene fra en drept marinesoldat blir funnet i en veske en lommetyv har stjålet, og NCIS må finne den kaldblodige morderen.

 • Burn Notice

  TNT Nordic 21:00 Michael arbeider som livvakt for å hindre at en kvinnelig klient blir kidnappet og drepes. Han og Sam finner Carla og begynner å sette sammen puslespillbitene i planen hennes. (Sesong 2 avsnitt 9)

 • Modern Family

  TV2 Humor 21:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Gloria er gravid, men nekter å gå med andre klær enn hun går med til vanlig. Cameron er hjemmeværende, men nå oppfordrer Mitchell ham til å få seg en jobb.