Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TV-guide

 • NRK1
  1. Billedbrev fra USA: Fra strand-adel til onde ånder
  2. Sommeråpent: Narvik
  3. Mysteriet på Sommerbåten
 • NRK2
  1. Narvik - Reine minutt for minutt
  2. Samtaler rundt det runde bord
  3. Mesterkokken Heston
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. Dama til: Dama til Hans Olav Lahlum
  3. Sør for Folkungagatan
 • TV2
  1. The Block
  2. Bolighjelpen
  3. Masterchef Sverige
 • TV3
  1. The Ellen DeGeneres Show
  2. Dr. Phil
  3. Gordon Ramsay rydder opp
 • TVNORGE
  1. Ullared
  2. Sinnasnekker'n
  3. Millionær søker kjæreste
 • Wallander: Sviket

  TV 2 21:40 Kurt Wallander blir følelsesmessig involvert når en ung jente kommer til politistasjonen for å rapportere at moren hennes har forsvunnet. Samtidig bekymrer Martinsson seg for Kurt, som stadig blir mer og mer glemsk

 • Wallander: Sviket

  TV 2 22:40 Kurt Wallander blir følelsesmessig involvert når en ung jente kommer til politistasjonen for å rapportere at moren hennes har forsvunnet. Samtidig bekymrer Martinsson seg for Kurt, som stadig blir mer og mer glemsk

 • CSI: Cyber

  TVNorge 21:30 Cyber-teamet etterforsker en sak der ni fly som lettet fra samme flyplass blir angrepet av et samkjørt Wi-Fi-angrep.

 • Sommeråpent: Reine

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Reine, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.

 • Chicago P.D

  Amerikansk krimserie fra 2014

  TV3 22:30 Teamet settes i høyeste beredning når Voight blir bortført. Ruzek og Atwater følger et spor som kan løse saken. Burgess og Roman leter etter en jente som stjal et politimerke.

 • God sommer Norge

  TV 2 20:00 Direktesendt underholdende aktualitetsprogrammet som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Vår Staude og Davy Wathne inviterer spennende og morsomme gjester på TV 2-taket.

 • Commando

  Amerikansk spenningsfilm fra 1985

  Viasat 4 22:00 Den tidligere kommandosoldaten John Matrix har byttet identitet og snudd ryggen til sitt tidligere liv som leder for en av Natos eliteoperasjonsstyrker for å tilbringe mer tid sammen med datteren sin. Han blir brutalt tvunget tilbake til livet han la bak seg når datteren blir kidnappet. For å få henne tilbake må Matrix drepe en president. Kan han redde henne før det er for sent?

 • Capote

  Amerikansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More Emotion 14:40 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • E.T. - gjesten fra verdensrommet

  Amerikansk familieeventyr fra 1982 av Steven Spielberg.

  C More First 09:00 Familieeventyr av Steven Spielberg om et utenomjordisk vesen som etterlates på jorden og skaper et unikt vennskap med en 10 år gammel gutt.

 • Upperdog

  Norsk komedie/drama fra 2009

  Viasat Film 23:00 Som små barn blir halvsøsknene Axel og Yanne adoptert bort til Norge: Han havner på Oslos beste vestkant, mens hun skal bo med en helt gjennomsnittlig familie på østsiden av byen. Når Yannes polske venn Maria begynner å jobbe som hushjelp for Axels foreldre, gjenkjenner hun ham fra et bilde som hun også har sett i leiligheten til Yanne. Maria innser hvem Axel er, og bestemmer seg for å gjenforene dem. Men før hun har tid til å fatte konsekvensene av dette, iverksetter hun en kjede av begivenheter som kaster en rekke mennesker ut i et følelsesmessig kaos.

 • Chicago

  Amerikansk musikaldrama fra 2002 med Renee Zellweger.

  C More First 15:45 Oscarbelønnet musikaldrama om kabaretsangerinnen Roxie Hart, som er fengslet for mord og bruker berømmelse i et forsøk på å unnslippe galgen.

 • The Trip

  Britisk komedie fra 2010

  Viasat Film 15:00 Når Steve Coogan blir spurt av The Observer om han vil anmelde landets beste restauranter, ser han for seg en romantisk tur med sin vakre kjæreste. Men hun trekker seg fra turen, og Steve har intet annet valg enn å invitere med seg sin beste venn og største kilde til evig irritasjon, Rob Brydon. Gourmetmat, Michael Caine-imitasjoner og lange samtaler om alt og ingenting følger.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 De to søstrene Gunnel og Maritta fra Hofors slår seg løs på Gekås før de pynter seg til fest. Ola-Conny selger sitt eget «Ola-Connys Bröd» og hjelper Morgan med å sage ned et tre. Ullaredfantastene Anders og Rosie er tilbake.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 08:30 Andys TV-show går mot slutten og vennene hans ønsker ham lykke til videre med det som fremtiden måtte bringe.

 • New Girl

  TV2 Humor 09:00 En ukonvensjonell og vakker jente har slått opp med kjæresten, hun flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Jess og gjengen tar en humpete mimrevei når de skal til hennes barndomshjem i Portland for å være med i farens bryllup.

 • 30 Rock

  Amerikansk komiserie fra 2007 med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 09:00 Jenna blir feilsitert i en avis og framstår som gal. Når hun får en sjanse til å forsvare seg, gjør hun bare alt verre. Josh skal lønnsforhandle med Jack, og Jack overveier å ikke fornye kontrakten hans. Kenneth oppdager at Tracys venner ikke er helt ærlige mot ham.

 • Glee

  Amerikansk komiserie

  TV2 Bliss 09:10 Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, «New Directions». Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. Når guttene blir testet for kjønnssykdommer, tester Artie positivt. Han blir dermed tvunget til å fortelle det til sine seksualpartnere.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery Channel 09:30 Det er kongekrabbesesongen 2008 i Dutch Harbour, så vær klar for mer dramatikk på det forræderske og livsfarlige Beringhavet.