Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Privatlandskamp fotball kvinner: Belgia - Norge
  2. Låtskriver'n: Ingrid Bjørnov
  3. Lørdagsrevyen
 • NRK2
  1. Kunnskapskanalen: Livet er så mange steder - Sammen som en
  2. Kunnskapskanalen: Forsker stand-up - Hva vi (ikke) vet om universet
  3. Møt korrespondentene
 • NRKSUPERNRK3
  1. Krøll på hjernen
  2. Folkeopplysningen
  3. P3morgens Eurovision-vorspiel
 • TV2
  1. Sykkel: Tour of Norway
  2. Nyhetene
  3. Lørdagsmagasinet
 • TV3
  1. The Real Housewives of Beverly Hills
  2. The Middle
  3. Brannstasjonen
 • TVNORGE
  1. Ullared
  2. Endelig ferie
  3. The Biggest Loser Norge
 • Eurovision Song Contest 2015

  Musikkonkurranse

  NRK 1 21:00 Episodebeskrivelse Direkte fra Wien. 20 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og fjorårsvinneren Østerrike. I tillegg - som en del av 60-års jubileet - har EBU invitert Australia for første gang. Programledere er Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler, Arabella Kiesbauer og fjorårets vinner Conchita Wurst i greenroom. Kommentator er Olav Viksmo Slettan.

 • La Liga: Real Madrid - Getafe

  MAX 20:25 1. omgang. Seriegullet glapp i siste liten for Real Madrid. Andreplassen er derimot sikret, så Ancelotti har en gylden mulighet til å teste ut unge talent i sesongens siste kamp. Direkte fra Santiago Bernabéu Stadium. Frode Marti kommenterer.

 • God kveld Norge

  TV 2 21:40 Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

 • Klassequizen - Finale

  NRK 1 19:55 Fylkesfinaler + finale Episodebeskrivelse Kunnskapskonkurranse for 10. klassinger - de kan mer enn du tror.

 • Jaget

  TV 2 20:00 Fire deltakere må jobbe sammen som et lag for vinne tusenvis av kroner til en felles premiepott i et fartsfylt gameshow. Men en quiz-jeger er også ute etter pengene. Programleder: Sturla Berg-Johansen. Åge Sten Nilsen, Stig Henrik Hoff, Kyrre Haugen Sydness og Marco Elsafadi skal kjempe sammen mot quiz-jegeren. Vinner de penger, gir de gevinsten til et godt formål.

 • The Real Housewives of Beverly Hills

  Amerikansk realityserie fra 2014

  TV3 16:00 Vi fortsetter å studere oppturer og nedturer fra sesongen som har gått. Eileen tar for seg hvordan blant annet Brandi har endret seg.

 • Ocean's Eleven

  TV 2 22:15 Mindre enn 24 timer etter at han kommer ut fra fengselet, er Danny Ocean i gang med å samle troppene for å utføre det perfekte ranet. Han har nok av tid til å planlegge i fengselet, og nå har han kommet opp mde en genial plan for å rane de to største casinoene i Las Vegas på én og samme kveld. Gevinsten vil være på 150 millioner dollar! Klarer gutta å gjennomføre det ultimate kuppet?

 • Transformers: De beseirede slår tilbake

  TV 2 Zebra 21:00 I oppfølgeren til "Transformers" jages Sam og Mikaela av Deceptions, ettersom Sam har informasjon om Transformers opprinnelse og deres fortid på jorden. Samtidig gjør USAs militære og en internasjonal koalisjon seg klar til å slå tilbake fiendens angrep sammen med Autobots.

 • Nanny McPhee

  Britisk komedie fra 2006

  TV3 19:30 Cedric Brown har akkurat blitt enkemann, og sitter alene igjen med ansvaret for sine sju uregjerlige barn. Hele 17 barnepiker har sagt opp på grunn av barnas rampestreker, og Cedric vet ikke hva han skal gjøre. Så får han beskjed av en mystisk stemme om å ansette Nanny McPhee, en kvinne med magiske evner og helt spesielle triks for å holde barna under kontroll.

 • Vehicle 19

  Amerikansk / Sør-Afrikansk actionthriller fra 2013

  Viasat 4 22:55 Michael (Paul Walker) har nettopp sluppet ut av fengsel på prøve, og legger straks ut på en lang reise for å finne sin elskede. Fanget i en ukjent by blir han plutselig målet for en stor politimenneskejakt etter å ha utilsiktet fått en leiebil hvor en kvinnelig kriminell blir funnet bakbundet i bagasjerommet. I all forvirringen bestemmer han seg for å forlate bilen når telefonen hans ringer og en ukjent stemme ber ham fortsette å kjøre. Kvinnen forteller ham at hun ble fanget med det formålet å tas livet av, fordi hun vet for mye om det lokale politiets innblanding i kriminelle handlinger. Mens politiet forsøker å få kvinnen til å holde munn før hun kan vitne mot dem, må Michael kjempe for å klarere sitt eget navn.

 • Min beste venns bryllup

  Amerikansk romantisk komedie fra 1997

  TV3 21:30 Julianne og Michael har et langvarig vennskap bak seg og har blant annet tidvis vært elskere. De har også en uskrevet avtale om at de skal gifte seg hvis ingen av dem har funnet "den rette" innen de fyller 28 år. Like før tidsfristen løper ut ringer Michael til Julianne for å fortelle at han er hodestups forelsket og skal gifte seg med den blonde og rike skjønnheten Kimmy. Dette blir mer enn Julianne kan svelge. Hun innser nemlig i samme sekund at det kun finnes én mann hun selv kan gifte seg med, og det er Michael. Michael trygler Julianne om å komme og hjelpe dem med bryllupsforberedelsene, og dessuten være hans moralske støtte i prosessen. Julianne reiser avgårde i full fart, men med et litt annet formål enn Michael har sett for seg. Julianne har nemlig bestemt seg for å ta alle midler i bruk for å få Michael til å innse at det egentlig er henne han elsker.

 • Sjakalen

  Britisk-fransk thriller fra 1973, basert på Frederick Forsyths bestselger

  NRK 2 21:10 En iskald britisk leiemorder gjør nitide forberedelser til et attentat på Frankrikes president. Like grundig arbeider den franske sikkerhetstjenesten, som aner at noe er i gjære. Skritt for skritt rykker de innpå den livsfarlige og slue forbryteren, for å gripe ham før han får utført oppdraget. Med Edward Fox, Michel Lonsdale, Eric Porter og Alan Badel. Regi: Fred Zinnemann.

 • Ullared

  TVNorge HD 16:30 Micke som leier ut partytelt, er i Ullared for å kjøpe rekvisita til firmaet. Gentlemannen Lars-Bertil, som har «hel og ren» som motto, er i Ullared for å handle inn hygieneartikler, og et nytt slips.

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 16:30 Don er tilbake på kontoret der de skal installere en datamaskin. Peggy blir ansvarlig for Burger Chef-kontoen og får velge medlemmer til teamet sitt. Mona og Brooks besøker Roger og forteller at Margaret har flyttet til et hippie-kollektiv.

 • The Middle

  Amerikansk komiserie fra 2014

  TV3 17:00 Frankie bestemmer seg for å kjøpe nytt kjøkken på nett. Sue og Darrin kommer på kant med hverandre over et smykke, mens Axl og Hutch finner en kreativ måte å betale husleien på.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 17:55 Jeremy, James og Richard introduserer mer motormani og bilprat, og prøver seg på fantastiske utfordringer i biler av alle typer.

 • Modern Family

  TV2 Humor 19:00 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil lurer Luke med på en dansetime, men spøken går ikke helt som planlagt når lureriet sender ham i fengsel. Jay og Gloria holder bursdagsfest for Manny og Joe, men er bekymret for at Manny legger an på jenter som han aldri vil få sjangs på.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 19:30 Homer tar avstand fra familiens hund fordi den ikke redder ham fra en brann.