Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Gift ved første blikk

  TVNorge 20:30 Parene har vært gift i under ei uke og flytter nå sammen. De skal lage plass til hverandre, forsøke å samarbeide og ta den klassiske parturen til møbelbutikken sammen. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de nå for alvor skal kjenne på livet som mann og kone?Parene har vært gift i under ei uke og flytter nå sammen. De skal lage plass til hverandre, forsøke å samarbeide og ta den klassiske parturen til møbelbutikken sammen. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de nå for alvor skal kjenne på livet som mann og kone? "Gift ved første blikk" er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Fire eksperter bruker ulike metoder for å finne fram til tre perfekte matcher. Første gang parene møtes er i sitt eget bryllup. Parene skal leve sammen som mann og kone i fem uker, for å se om det finnes en annen tilnærming til kjærligheten.

 • Hvem bryr seg

  TV 2 20:00 TV 2 setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. I «Hvem bryr seg» brukers det skjult kamera for å teste hvor hjelpsomme folk egentlig er. Spørsmålet er rett og slett hvem bryr seg? Kommer noen til å gripe inn når ei jente blir trakassert av en guttegjeng fordi hun er lettkledd? Og vil noen bryte inn når en mor er åpenbart er rasistisk mot sin datters kjæreste?

 • Tusvik & Tønne talkshow

  TV 2 21:40 I "Tusvik & Tønne talkshow" får vi utradisjonelle møter mellom kjente personligheter i en helt ny rolle, og to av Norges freidigste damer i fri utfoldelse. Dette er programmet der ingen, kanskje minst av alle programlederen, vet hva som kommer til å skje rundt neste sving. Tusvik & Tønne setter selveste Fabian Stang på prøve når de inviterer ham til å lede talkshowet fra programleder stolen.

 • Trinny & Susannah - oppdrag Norge

  FEM 21:30 Sophie Elise er en av Norges største bloggere, og er kjent for både sin særegne stil og sine plastiske operasjoner. Nå har hun flyttet til Oslo, og vil ha hjelp til å kle seg som den suksessfulle forretningskvinnen hun har blitt. Redaktør og feminist Martine Aurdal er i bunn og grunn skeptisk til det Trinny & Susannah holder på med. Hvordan vil hun reagere på en dag som kun handler om skjønnhet og mote, og vil hun bli overbevist om å prøve en ny stil?

 • Homeland

  Amerikansk dramaserie fra 2015

  TV 2 Zebra 22:30 To år har gått siden Carrie Mathison forlot Midt-Østen. Hun befinner seg nå i et selvpålagt eksil i Berlin, og jobber for et privat sikkerhetsfirma. Samtidig forsøker hun å forsone seg med skyldfølelse og desillusjoner etter årene i frontlinjen mot terror.

 • Sofa

  TV-programmet om nordmenn som ser på TV-program

  NRK 1 22:25 Episodebeskrivelse Norsk underholdningsserie. I Sofa denne uka ser Tore og Adam på NRKs quizprogram Norges Smarteste, men føler seg ikke så mye lurere etter det. Hos familien Prøis lurer Veslemøy de andre ved å jukse seg til rett svar. Bente skal reise bort noen dager og ektemannen Pål skal for første gang styre bed and breakfasten selv. Det krever mange formaninger og påminnelser. Hos Jan og Silvia er det som vanlig fredagsreker til Skavlan, og Jan lurer på om han skal slå følge med Stein-Erik Hagen ut av skapet.

 • The Harvey Girls

  TCM 09:10 En nydelig musikal av typen "ville vesten", med Judy Garland som en av de frekke "Harvey Girls", en gruppe servitriser som sendes for å lyse opp i barske nybyggerbyer med sin unektelige sjarme.

 • The Prisoner Of Zenda

  TCM 06:00 Ruritania regjerer! Stewart Granger, Deborah Kerr og James Mason spiller i hyggelige filmen om en engelskmanns vågale impersonasjon av en ruritansk kronprins, som er blitt forgiftet av sin onde bror. Basert på Anthony Hopes klassiker.

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More Action 09:50 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Uptown Girls

  Amerikansk romantisk komedie fra 2003 med Brittany Murphy.

  C More First 08:50 Romantisk komedie om en barnslig kvinne som plutselig får ansvaret for en veslevoksen åtte år gammel jente kan de lære noe av hverandre?

 • Tusen ganger god natt

  Norsk-irsk drama fra 2013 med Juliette Binoche.

  C More First 03:05 Drama med Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau om en krigsfotograf som får et ultimatum av sin ektefelle.

 • Kaos i eventyrland 2

  Amerikansk familiekomedie fra 2009.

  C More First 06:25 Enda en gang forstyrres balansen i eventyrland, og alle eventyrene kommer på kollisjonskurs med hverandre.

 • Cold Case

  FEM 02:50 Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet, har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer – å gjenoppta uløste drapssaker.

 • CSI

  TVNorge HD 03:00 En rockegroupie blir drept og en prostituert forsvinner. CSI-teamets etterforskning avdekker at begge to er knyttet til et mystisk band. Gene Simmons gjestespiller i denne episoden.

 • Shameless

  Amerikansk dramakomiserie med William H. Macy og Emmy Rossum.

  C More Series 03:10 Når Frank kommer til Lou for å hente forsikringspengene sine, oppdager han til sin store forbauselse at han allerede har hentet dem, og må nå prøve å huske hva som har skjedd. Lip besøker Amanda og hennes familie i deres luksuriøse hjem i Miami.

 • Blue Bloods

  Amerikansk dramaserie fra 2010

  TV2 HD 03:15 HD. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan (Tom Selleck) er sjef både i politiet og i familien. Når en krigshelt blir drept, gjør Danny alt i sin makt for å finne den skyldige.

 • Nikita

  MAX 03:45 Amanda overbeviser Alex om å drepe en mann som tidligere jobbet for faren hans. Men idet Nikita setter kjepper i hjulene for Amandas plan, kjemper Amanda tilbake og tar fra Nikita det hun holder mest kjært.

 • Criminal Minds

  TV2 HD 04:00 For å klare å ta de aller verste kriminelle, før de slår til igjen, må man tenke som dem. Fem studenter blir funnet drept i et ubebodd hus.