Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Privatlandskamp fotball kvinner: Norge - Finland
  2. Distriktsnyheter Østlandssendingen
  3. Dagsrevyen
 • NRK2
  1. Dagsnytt atten
  2. Privatlandskamp fotball kvinner: Norge - Finland
  3. Billedbrev: Berlin slott gjenoppstår
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bygg ditt drømmehus
  2. P3morgen
  3. Top Gear USA
 • TV2
  1. Sykkel: Tour des Fjords
  2. Nyhetene
  3. Været
 • TV3
  1. Lukket visning
  2. Boligjakten
  3. Svenske Hollywoodfruer
 • TVNORGE
  1. Two and a Half Men
  2. The Big Bang Theory
  3. The Big Bang Theory
 • The Voice - Norges beste stemme

  TV 2 20:00 Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er klare til å finne Norges beste stemme. Programleder er Øyvind Mund. Åtte deltager skal kjempe om de fire finaleplassene i The Voice 2015. Mentorene gir fra seg makten til seerne.

 • The Voice - Norges beste stemme

  TV 2 21:40 Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er klare til å finne Norges beste stemme. Programleder er Øyvind Mund

 • Senkveld med Thomas og Harald - Høydepunkter!

  TV 2 22:15 Gjenopplev de beste øyeblikkene fra vårens Senkveld-sesong.

 • Salt

  Amerikansk krim/action fra 2010

  TV3 21:00 CIA-agenten Evelyn Salt er høyt respektert av alle, inkludert sjefen, Ted Winter. Helt plutselig spaserer en russisk spion inn på kontorene deres og tilbyr sensitiv informasjon: Russlands president vil bli myrdet under begravelsen til den nylig avdøde amerikanske visepresidenten i New York City. Navnet på leiemorderen: Evelyn Salt. Evelyn er bekymret for mannens sikkerhet, som hun ikke får tak i, og flykter. Winter nekter å tro at hun er spion eller dobbeltagent, men handlingene hennes sår tvil. Nøyaktig hvem er Evelyn Salt og hva planlegger hun?

 • Vitner i fare

  Britisk krimsereie

  NRK 1 21:25 Episodebeskrivelse Br. thrillerserie. Den tidligere politietterforskeren Robert og kona Katy driver et pensjonat i et idyllisk, landlig område av Lake District. Når Robert blir overtalt av sin nære venn og eks-kollega til å gjøre om pensjonatet til et hjem for personer under politibeskyttelse, har ikke ekteparet noen anelse om hva de går til. En familie som frykter for livet flytter inn, og Robert prøver å få klarhet i trusselbildet. Med: Christopher Eccleston, Marsha Thomason, Paterson Joseph mfl. Safe House.

 • 20 spørsmål

  En spørrekonkurranse for de munnrappe

  NRK 1 20:55 Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven! Episodebeskrivelse Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Gustav Nilsen, Cille Biermann og Christian Mikkelsen. Programleder er Trond-Viggo Torgersen.

 • Salt

  Amerikansk krim/action fra 2010

  TV3 21:00 CIA-agenten Evelyn Salt er høyt respektert av alle, inkludert sjefen, Ted Winter. Helt plutselig spaserer en russisk spion inn på kontorene deres og tilbyr sensitiv informasjon: Russlands president vil bli myrdet under begravelsen til den nylig avdøde amerikanske visepresidenten i New York City. Navnet på leiemorderen: Evelyn Salt. Evelyn er bekymret for mannens sikkerhet, som hun ikke får tak i, og flykter. Winter nekter å tro at hun er spion eller dobbeltagent, men handlingene hennes sår tvil. Nøyaktig hvem er Evelyn Salt og hva planlegger hun?

 • Face / Off

  TVNorge 22:30 Politimannen Sean Archer stjeler Castor Troys identitet i håp om å finne ut hvor han har gjemt en livsfarlig bombe, samtidig som han har personlige motiver for å hevne seg på ham.Politimannen Sean Archer (Travolta) hater terroristen Castor Troy (Nicolas Cage) dypt og inderlig. Troy har nemlig drept Archers lille sønn. Når Archer endelig pågriper Troy, er Troy i koma. Det byr på problemer, fordi Archer vet at Troy har plassert en bombe på et ukjent offentlig sted. For å finne ut av det gjennomgår Archer en operasjon hvor han bytter ansikt med Troy. Slik vil han lure informasjon ut av Troys bror, som sitter i fengsel. Men planen får grusomme konsekvenser: mens Archer er i fengsel våkner Troy opp og truer legene til å gi ham Archers ansikt, for så å drepe alle som vet noe om ombyttingen.

 • Transporter 2

  Amerikansk thriller fra 2005

  Viasat 4 22:30 Frank Martin er den beste i bransjen. Han påtar seg spesielle transportoppdrag og leverer hva som helst uten å stille plagsomme spørsmål. Noe uventet har Frank blitt venn med den seks år gamle Jack, som han kjører til og fra skolen. Da Jack plutselig blir kidnappet, må Frank ta i bruk sine velprøvde kampegenskaper for å redde gutten og hindre kidnapperne i å slippe løs et dødelig virus.

 • Take this waltz

  Kanadensisk långfilm från 2011.

  SVT2 21:45 Det är kärlek vid första ögonkastet när Margot möter Daniel. Men Margot är lyckligt gift med Lou, en berömd kokboksförfattare, och försöker blunda för sina känslor. Men så flyttar Daniel in tvärs över gatan och förnekelsen blir svår att bära och Margot ger efter för begäret. Filmen presenteras av Fredrik Sahlin.

 • Tilfeldighetenes spill

  Amerikansk romantisk drama fra 1999

  TV6 22:30 Harrison Ford spiller Dutch van den Broeck, en politietterforsker som er bosatt i Washington D.C. Hans kone reiser stadig til Miami i forbindelse med jobben. Det tror i alle fall Dutch, inntil hun omkommer i en flyulykke. I etterkant av tragedien treffer Dutch den fremtredende politikeren Kay Chandler (Kristin Scott Thomas), som mistet sin ektemann i den samme flyulykken. Etter hvert finner Dutch og Kay ut hvorfor deres ektefeller var på samme fly. De hadde nemlig et forhold til hverandre. Dutch blir oppsatt på å finne ut alt om hvordan han har blitt ført bak lyset av sin kone, og dette gjør også at han etter hvert blir nært knyttet til Kay.

 • Den gode, den onde og den grusomme

  Italiensk westernklassiker fra 1966 med Clint Eastwood.

  C More Action 22:35 Sergio Leones klassiske spaghettiwestern der Clint Eastwood er en av tre revolvermenn som leter etter en nedgravd gullskatt.

 • Castle

  VOX 17:20 Castle og Beckett etterforsker drapet på en skattejeger og oppdager at saken er knyttet til en mystisk drapssak fra 1947 hvor en hardbarka privatdetektiv er involvert. Castle og Becket går derfor tilbake i tid for å løse begge sakene. Mark Pallegrino gjestespiller som Tom Dempsey.

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 17:40 Når Chelsea finner et bilde av en naken dame på Charlies telefon, letter han på trykket med å gå på fylla med Alan, Herb og naboen, Jerome.

 • South Park

  TV2 Humor 17:45 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Serien er kjent for sin svarte humor og satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 18:00 HBO ordner et lukrativt intervju med New York Times for Valerie. Samtidig begynner Valerie å uroe seg for Paulie som oppfører seg stadig merkeligere. Hun sporer opp Paulies gamle kompanjong for å få svar

 • The Big Bang Theory

  TVNorge HD 18:10 Da leiligheten deres blir robbet, ber Sheldon og Leonard vennene sine om hjelp til å lage et toppmoderne sikkerhetssystem.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 18:50 Storbritannias fremste motorshow, med utfordringer, vurderinger og kjendisgjester.