Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Big Bang
  2. Kampen for tilværelsen: Sex og religion
  3. Titanic
 • NRK2
  1. Å skilles
  2. Árdna: Samisk kulturmagasin
  3. Sarkozy: Spelet om trona
 • NRKSUPERNRK3
  1. Iron Sky
  2. Burlesque - Når striptease er kunst
  3. Musketerene
 • TV2
  1. Fotballkveld
  2. Madam Secretary
  3. The Good Wife
 • TV3
  1. Hot Tub Time Machine
  2. Crisis
  3. Battleship
 • TVNORGE
  1. Castle
  2. CSI
  3. American Crime
 • 71° nord - Norges tøffeste kjendis

  TVNorge 20:00 Kjendisene får virkelig føle på høydeskrekken når de klatrer majestetiske Huglhornet i Ballangen. En av kjendisene får store utfordringer på veien mot toppen, og må virkelig jobbe med seg selv for å klare å komme seg helt opp. Konkurransen hardner til når det skal bli klart hvilke fire som går videre til semifinalen, og etter en jevn duell må den sjette kjendisen forlate årets tur.

 • P.S. I Love You

  Amerikansk romantisk komedie fra 2007

  TV3 21:00 Da Holly Kennedy mister sin elskede mann Gerry etter en kortere tids sykdom, blir hun fullstendig fortvilet. Men det viser seg at Gerry har skrevet en rekke brev til henne som skal hjelpe henne å komme over sorgen og gå videre med livet sitt. Brevene ankommer en gang i måneden og avsluttes alltid med ordene P.S. Jeg elsker deg.

 • Neste sommer

  TVNorge 21:30 Terje (Eivind Sander) bedyrer å ha et helt avslappet forhold til eks-konas nye samboer Kåre (Terje Nauder). Men når det viser seg at datteren Nora (Lea Waldal) og Kåre har blitt forferdelig gode venner blir det vanskelig å svelge for Terje. I den hvite hytta sitter den uberegnelige bestemor (Frøydis Armand) barnevakt for Martin (Lukas Prange). Det kan umulig gå bra...

 • Jordskott

  TV 2 22:15 Kriminaletterforsker Eva Thörnblad kommer tilbake til Silverhöjd syv år etter at hennes datter, Josefine, forsvant ved en innsjø i skogen. Hun ble aldri funnet, og antatt druknet. Når en gutt blir sporløst borte lurer Eva på om saken har forbindelse til datterens forsvinning. Samtidig må hun ta hånd om arven etter sin far. Josefine har forsvunnet fra sykehuset og Eva slår seg sammen med den lokale politistyrken i letingen etter henne. Kollega Tom misliker først at Eva blander seg inn, men mistanken går over i en spirende interesse...

 • Thomas Giertsen: Helt perfekt

  TVNorge 22:00 Thomas prøver å vinne Ine tilbake fra Hans Olav Brenner, og tilbyr seg å passe den slagrammede onkelen hennes. Jon vil sjarmere noen unge jenter og skjønner at han må jobbe med imaget sitt.

 • Indiske somre

  Britisk dramaserie

  NRK 1 21:35 Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Det er den årlige Sipifestivalen, den eneste gangen i året at den indiske befolkningen har adgang til den britiske klubben i Shimla. Britisk India, 1932: Imperiet vakler, og inderne drømmer om uavhengighet. Indian summers.

 • Jarhead

  Amerikansk drama fra 2005

  Viasat 4 22:30 Handlingen er lagt til Golfkrigen, og vi følger soldaten Anthony "Swoff" Swoffords ferd fra treningsleiren til aktiv tjeneste i Midtøsten. Swoff og de andre soldatene kjemper for en sak de ikke helt forstår, i uutholdelig hete, omringet av ørken. De holder det gående ved hjelp av humor og kameratskap mens de beveger seg gjennom ørkenen på jakt etter en usynlig fiende.

 • Battleship

  Amerikansk action/eventyrfilm fra 2012

  TV3 02:50 En flåte med krigsskip støter på en fiendtlig og teknologisk overlegen utenomjordisk armada. En internasjonal marinekoalisjon blir verdens siste håp om å overleve idet de tvinges til kamp mot invasjonsstyrken. De må finne ut hva intensjonene deres er og hvordan de kan bekjempe romvesenenen.

 • Hot Tub Time Machine

  Amerikansk science-fiction komedie fra 2010

  TV3 00:15 En gruppe kompiser har blitt lei av voksenlivet. Adam had blitt dumpet av kjæresten, Lou er en festløve som ikke finner festen, Nicks kone kontrollerer alt han gjør og videospillavhengige Jacob forlater aldri kjelleren. Etter en vill kveld med drikking i boblebadet på et skisenter våkner guttene - men det er 1986! Nå får de sjansen til å forandre livet sitt. En av de finner kjærligheten, en annen lærer seg å forsvare seg selv, en tredje får draget og den siste lærer seg å eksistere.

 • The Hungover Games

  Amerikansk komedie fra 2014 av Josh Stoltenberg.

  C More First 02:15 Komedie som plasserer den forvirrede trioen fra "Hangover" midt i et blodig Hungerspill.

 • Iron Sky

  Fi. sci-fi-komedie fra 2012

  NRK Super / NRK3 00:25 Like før den andre verdenskrig tok slutt, dro nazistene til baksiden av månen. Der satte de opp en gigantisk romborg med en massiv armada med flyvende tallerkner. En dag lander den amerikanske astronauten James Washington litt for nær nazibasen med sin Lunar Landing. Det får Måneführeren seg til å bestemme at det er på tide å erobre jorden igjen.

 • My Bloody Valentine

  Showtime 00:05 Tom returns to his hometown on the tenth anniversary of the Valentine's night massacre that claimed the lives of 22 people. Instead of a homecoming, however, Tom finds himself suspected of committing the murders and it seems like his old flame is the only one who believes he's innocent.

 • Castle

  TVNorge HD 00:00 En mann blir drept på mystisk vis i en park, og Castle og Beckett samarbeider med en fremadstormende kvinnelig etterforsker fra Hong Kong som sitter på informasjon om offeret.

 • South Park

  MTV 00:00 Byen gleder seg over at Chef er tilbake etter å ha reist rundt i verden med "The Super Adventure Club".

 • Once Upon a Time

  FEM 00:00 Gold presser Regina til å hjelpe ham med å finne forfatteren før Emma. I Eventyrriket reiser Robin Hood til Oz for å stjele en verdifull trylledrikk fra den onde heksa.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie fra 2012

  TNT Nordic 00:10 Familien Ewing samles til bryllup på Southfork-ranchen. Til tross for de hyggelige omstendighetene får en hemmelig oljeboring en gammel strid til å blusse opp. (Sesong 1 episode 1)

 • Madam Secretary

  Amerikansk dramaserie fra 2014

  TV2 HD 00:45 Téa Leoni er Elizabeth McCord, tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. Elizabeth drar i all hemmelighet til Iran i et forsøk på å hindre et statskupp som også vil påvirke president Dalton. Hun forteller også resten av staben sin om etterforskningen av Marshs dødsfall.

 • CSI

  TVNorge HD 00:55 CSI-teamet etterforsker et drap som har forbindelser til to kidnappede jenter.