Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Det kvinner vil ha

  Prisbelønnet amerikansk komedie fra 2000

  TV3 21:30 Nick er en mannsjåvinistisk reklamefyr, men livet blir satt på hodet, da en merkelig hendelse gjør at han kan høre hva kvinner tenker. Til å begynne med vil han bare kvitte seg med den nye egenskapen, men så viser en psykolog han hvordan det kan brukes til hans fordel!

 • Sommeråpent: Mandal

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Mandal, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Dan Børge Akerø og Jeannette Platou.

 • Rita

  TV 2 21:40 Rita (Mille Dinesen) er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. Rita forsøker å holde politiet distrahert når Hjørdis vil begrave den perfekt tingen i en tidskapsel, nemlig marihuana!

 • Små barn - stort ansvar

  FEM 22:35 Bare i Storbritannia er det omkring 250 000 barn som tar seg av foreldre som lider av kroniske sykdommer eller handikap. Vi følger tre av disse modige og uselviske barna i alderen 11 til 13 år, som har mye større ansvar enn alderen deres tilsier. Gjennom barnas egne videodagbøker får vi et innblikk i deres uvanlige hverdag.

 • Special Victims Unit

  TVNorge 21:30 En tenåring hevder å ha blitt voldtatt på toalettet i en pizzarestaurant, men den mistenkte blir løslatt i mangel på håndfast bevis. Jentas far bestemmer seg for å ta loven i egne hender.

 • På hjul med Dag Otto

  TV 2 19:00 Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har reist gjennom åtte land på sykkel. Her har de møtt norske kjendiser og kjente syklister, og blitt kjent med sykkelkulturen i landet de besøker. Dag Otto deler av sine basiskunnskaper om sykkel i hvert program. Dag Otto og Kristian tester sykkelutfordringer og haggis-spisekonkurranse i England sammen med Pål Anders Ullevålseter og MOT-leder Atle Vårvik.

 • Norwegian wood

  Japansk långfilm från 2010.

  SVT1 23:55 Filmen utspelas i Tokyo i slutet av 1960-talet. Studenter över hela världen revolterar mot det borgerliga etablissemanget, något som går unge Watanabe helt förbi. Han slukas av sin första kärlek, den vackra och inåtvända Naoko, och av ett gemensamt och tragiskt minne, ett minne som binder dem samman men som också hotar att förgöra dem. När den utåtriktade Midori marscherar in i Watanabes liv tvingas han att välja - att stanna i det förflutna eller att släppa taget och gå vidare. (Noruwei no mori)

 • Skyline

  Am. thriller fra 2010

  NRK 1 01:55 Jarrod drar sammen med sin gravide kjæreste, Elaine, til Los Angeles for å hilse på et vennepar. De møter flere på en fest. En av gjestene overnatter på sofaen og oppdager et blått lys. Holder de på å bli invadert fra rommet?.

 • Capote

  Amerikansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More First 10:20 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • Tribute to a Bad Man

  TCM 06:00 En sjelden western for James Cagney, som her spiller en hensynsløs hesteoppdretter. Han er brutal mot partneren (Irene Papas), noe som sender henne i armene til en annen mann. Bare tiden og en holdningsendring kan få kjærligheten hun en gang følte for mannen til å blusse opp igjen.

 • Sea of Love

  Amerikansk thriller fra 1989 med Al Pacino.

  C More First 02:30 Erotisk thriller med Al Pacino om en politimann som jakter på en seriemorder i New York og blir personlig engasjert i saken.

 • From Hell

  Amerikansk skrekkthriller fra 2001 med Johnny Depp.

  C More Action 00:30 Amerikansk skrekkthriller med Johnny Depp om seriemorderen Jack the Ripper, som sjokkerte London på slutten av 1800-tallet.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie fra 2005

  TV6 01:05 Kommandanten som leder en viktig atomvåpenforsendelse forsvinner og NCIS blir kalt inn. Teamet må løse saken før personene som kidnappet kommandanten finner våpnenes hemmelige gjemmested.

 • Blue bloods

  Amerikansk kriminalserie från 2012.

  TV4 01:10 Polisen hittar en väska med kokain i Dannys bagagelucka och han blir satt i häkte. Hela familjen ställer sig bakom honom och gör allt för att bevisa att han är oskyldig.

 • Burn Notice

  TNT Nordic 01:25 Michael arbeider som livvakt for å hindre at en kvinnelig klient blir kidnappet og drepes. Han og Sam finner Carla og begynner å sette sammen puslespillbitene i planen hennes. (Sesong 2 avsnitt 9)

 • CSI

  TVNorge HD 01:25 Russell får hjelp fra en gammel kollega i en sak hvor en manns eks-kjæreste blir funnet død.

 • South Park

  TV2 Humor 01:50 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • White Collar

  Amerikansk komiserie fra 2013

  TV2 Bliss 01:50 Langtidsfangen Neal Caffrey blir tvunget til å slå seg sammen med FBI-agenten Peter Burke etter et mislykket rømningsforsøk. Sammen tar de opp jakten på kriminelle mesterhjerner.