Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • V-cup ski­sky­ting: Jaktstart menn

  Direkte fra Presque Isle

  NRK 1 17:50 Komm.: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

 • V-cup ski­sky­ting: Jaktstart menn

  Direkte fra Presque Isle

  NRK 2 17:25 Komm.: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

 • Idol

  TV 2 20:00 Programleder Markus Bailey har sammen med Idol-dommerne Vinni, Ina Wroldsen, Gunnar Greve og Sandeep Singh reist rundt i landet for å finne Norges nye Idol!

 • Nytt på nytt

  Under­hold­nings­av­de­lin­gens nyhets­ma­ga­sin i en satirisk form relatert til ukens nyhets­bilde

  NRK 1 20:55 Episodebeskrivelse Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Johan Golden. Gjester denne uken er Hanne Krogh og Tore Petterson 6: 13.

 • Senkveld med Thomas og Harald

  TV 2 21:40 Hopptrener Alexander Stöckl og hopperen Kenneth Gangnes er gjester i studio, det er også Hanne Kristin Rohde og artist Kristian Kristensen. I tillegg kommer Stian "Staysman" Thorbjørnsen rett fra bryllupsferie til Senkveld, og vi får se hvordan det gikk da han ble overrasket med sitt eget bryllup.

 • V-cup ski­sky­ting: Jaktstart kvinner

  Direkte fra Presque Isle

  NRK 2 19:00 Komm.: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

 • Speed

  Ame­ri­kansk action­film fra 1994

  TV3 21:30 En gal bombemann ønsker hevn over en ung politimann og planter en bombe på en buss i Los Angeles. Jack Traven, en tøff og smart representant fra terrorstyrken i Los Angeles-politiet, får i oppdrag å redde de fortapte passasjerene fra den rullende fellen som superskurken Howard Payne har plassert dem i. Assistanse får han fra Annie, en kvinnelig passasjer ombord i bussen. Bomben må detoneres før det er for sent, og at den er satt til å eksplodere hvis bussen sakner farten til under 80 km/t gjør det ikke akkurat lettere…

 • Gåten Jason Bourne

  Ame­ri­kansk thriller fra 2004

  NRK 1 23:25 Jason Bourne og Marie flytter fra by til by i forsøket på å holde seg ett skritt foran forfølgerne. Når en agent dukker opp i den søvnige indiske landsbyen som har vært deres hjem den siste tiden, må de gjøre hva de kan for å komme seg unna. Jason Bourne må nøste opp trådene fra sitt tidligere liv som leiemorder.

 • You Don’t Mess With the Zohan

  Ame­ri­kansk action/­ko­me­die fra 2008

  TV3 01:55 Zohan Dvir er kommandosoldat og bor med sine ortodokse foreldre i Israel. Han ønsker imidlertid ikke lenger et liv fullt av farlige sammenstøt med palestinerne. Under pågripelsen av en palestinsk aktivist kjent som Fantomet, bløffer han sin egen død og gjemmer seg i et hundebur på et fly som skal til New York. Der bestemmer han seg for å prøve seg som hårstylist.

 • Speed 2: Cruise Control

  Ame­ri­kansk spen­nings­film fra 1997

  TV3 23:40 Den fartsglade Annie Porter har en skummel tendens til å ende opp i trøbbel med terrorister. Etter å ha unnsluppet en bussbombe med livet i behold i den første Speed-filmen, setter Annie og kjæresten Alex nå av gårde på et luksuscruise. Turen blir derimot langt fra den romantiske ferien de hadde planlagt da det viser seg at en nylig oppsagt tekniker har skumle planer. Med stø kurs rett mot en oljetanker er cruiseskipet fortapt. Kan Annie og Alex endre kursen før skipet går opp i flammer? Gjør deg klar for fartsfylt spenning når Sandra Bullock nok en gang trår gassen i bånn for å redde seg selv, kjæresten og medpassasjerene sine.

 • The Colony

  TV 2 00:50 En gruppe overlevende etter en ny istid på jorden, kjemper for å unngå at deres skjøre samfunn skal kollapse når det går nedover med både matrasjonene og temperaturen.

 • 4closed

  TV 2 02:30 Når en familie flytter inn et nytt hjem, starter den tidligere eieren med terrorisering. Mannen lar seg ikke stoppe, og vil ha sitt gamle hjem tilbake, uansett hva som å til.

 • Kongen av Queens

  Ame­ri­kansk komiserie

  TV3 07:00 Doug blir besatt av sin egen Super Bowl-fest når han finner ut at mange av kollegaene hans skal på en lignende fest arrangert av en ny medarbeider. Mens Doug konsentrerer seg om å vinne tilbake så mange gjester som mulig, klager Carrie over at Doug ikke tenker nok på henne. Det blir problemer når Doug prøver å arrangere den ultimate Super Bowl-festen og samtidig bevise for Carrie at han er en oppmerksom ektemann.

 • NCIS

  Ame­ri­kansk krim/­drama­se­rie fra 2014

  TV3 11:10 I sesongpremieren reiser Gibbs og McGee til Russland for å eskortere hjem en NCIS-dataingeniør som sitter på hemmelighetsstemplet informasjon. Oppdraget trues når Russiske leiesoldater tar opp kampen.

 • The Big Bang Theory

  TVNorge 11:55 Sheldon tar på seg sin største utfordring noensinne når han prøver å hjelpe Penny med å forstå arbeidet til Leonard, og Wolowitz blir sjalu når Leonard begynner å tilbringe tid med sin nye kjæreste.

 • Modern Family

  Ame­ri­kansk komiserie

  TV 2 15:30 De tre familiene sliter med råkjøring, sykkelopplæring og mystiske naboer.

 • Solsidan

  Svensk komiserie

  TV 2 17:00 Bryllupsdagen til Alex og Anna har kommet, men alt ser ut til å ende med katastrofe. Anna havner i krangel med sin mor og svigermor om et brudeslør, Fredde og Mickan sliter med hvordan de skal få filmet i kirken, Ove og Annette legger seg opp i bordplasseringen og Alex tar et oppgjør med sin mor og Malmberg.

 • Two and a Half Men

  TVNorge 17:15 Charlie finner ut at hans nåværende kjæreste har en voksen sønn, som er forlovet med en jente han pleide å gå ut med.