Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • 71° nord

  TVNorge 20:30 12 nye deltakere legger ut på tur fra Lindesnes, i håp om å bli den første til å nå Nordkapp. - Vi har ikke bare sett etter de klassiske friskusene når vi har valgt deltakere i år, men tatt med oss mange sterke personligheter. Jeg håper alle seerne vil finne en de kan identifisere seg med og heie på, sier Tom Stiansen. Deltakerne blir, i kjent 71° nord-stil, presset til det ytterste og skal blant annet overnatte i hengekøyer 700 meter over bakken i Gygrekjeften i Sogn og Fjordane.12 nye deltakere legger ut på tur fra Lindesnes, i håp om å bli den første til å nå Nordkapp. - Vi har ikke bare sett etter de klassiske friskusene når vi har valgt deltakere i år, men tatt med oss mange sterke personligheter. Jeg håper alle seerne vil finne en de kan identifisere seg med og heie på, sier Tom Stiansen. Deltakerne blir, i kjent 71° nord-stil, presset til det ytterste og skal blant annet overnatte i hengekøyer 700 meter over bakken i Gygrekjeften i Sogn og Fjordane. Til høsten leder eks-alpinist Tom Stiansen sin tiende sesong av TVNorges realityflaggskip 71° nord. - Den første sesongen lo crewet av meg fordi jeg ikke klarte å gå og snakke samtidig. De ler vel egentlig ennå litt av dette. Men nå har jeg altså lært meg det òg. Jeg føler meg veldig privilegert. Jeg har fått lov til å holde på i ti år med dette fantastiske programmet. Og jeg sier i år som jeg har sagt de siste ti årene, denne sesongen er den beste vi har laget, sier Tom Stiansen. I første episode fraktes deltakerne til Kragerø hvor de i løpet av etappen blir utfordret på padling, svømming og ikke minst en 70 meter rappell ned i gammel gruve. Det blir definitivt ikke en drømmestart for en av deltakerne som har vannskrekk. Det laget som sist kommer i mål skal ut i en innbyrdes konkurranse, hvor taperen i neste program må i en duell og slåss for videre deltakelse.

 • Vinterveiens helter Norge

  National Geographic 22:00 I Odda kommer det kraftigste snøfallet de lokale bilbergerne Thord Paulsen og Olav Eike noen gang har sett. Det skaper kaos på veiene.

 • MasterChef Norge

  Norsk underholdningsserie fra 2015

  TV3 19:30 Denne første uken i høstens MasterChef er det Jenny Jensen, Lene Alexandra Øien, Anders Nilsen, Mette Solli, Abu Hussain og Fridtjof Nilsen som skal vise hva de kan – eller ikke kan – på kjøkkenet. Deltakerne må bokstavelig talt i ilden allerede første dag, da de må flambere en egenkomponert rett. Dette er nytt for flere av de og noen tar sjanser mens andre sliter med dårlig selvtillit og dårlig tid. Kun tre av rettene skal smakes, hvem har laget de mest fristende?

 • Sinnasnekker'n

  TVNorge 19:30 Trine og Marius kjøpte hus sammen for to år siden og startet mange oppussingsprosjekter. Men etter et år gikk de lei. Nå er stuen er full av malespann, materialer og bildekk, de mangler dør inn til do og Marius synes det trekker så kaldt fra vinduene på soverommet at han sover på sofaen i 1. etasje, mens Trine sover alene i 2. etasje. De trenger hjelp.Trine og Marius kjøpte seg hus sammen for to år siden. De startet friskt med mange oppussingsprosjekter, men etter et år gikk de lei, og nå er ingenting ferdig. Stuen er full av malespann, materialer og bildekk - de har hele garasjen sin inne i stuen. I tillegg mangler de dør inn til do. Marius synes det trekker så kaldt fra vinduene på soverommet at han sover på sofaen i 1. etasje, mens Trine sover alene i 2. etasje. Otto synes de lever som et gammelt ektepar, og situasjonen tærer virkelig på forholdet. Trine blir syk og deprimert av å bo i huset og er helt på randen av sammenbrudd. Marius er så petimeter at han nekter å ta imot hjelp av venner for å bli ferdig. De er helt fastlåst i huset, og de er begge redd forholdet skal ta slutt om de ikke får hjelp.

 • Alt for Norge

  TVNorge 22:00 Det er tid for den etterlengtede sjette sesongen av «Alt for Norge», der 12 norsk-amerikanere gjør sitt aller beste for å bli mest mulig norske. Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor.Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor? Etter en morgen der gutta konstaterer at temperaturen i sjøen er lav, prøver programleder Henriette Bruusgaard med vekslende hell å lære amerikanerne norsk. Deltakerne drar deretter ut for å snakke med lokalbefolkningen. Årets første konkurranse er basert på ordtaket «Ka sku vi ha gjort uten havet? Sku vi ha bært båtan???» Norsk-amerikanerne skal rett og slett bære en båt og fiske etter gjenstander på land, noe som setter kommunikasjonsevnene på en stor prøve. De som klarer oppgaven best, får en fordel i neste konkurranse. Uken avsluttes på spektakulært vis når amerikanerne får øye på en flokk med spekkhoggere i havgapet.

 • Symesterskapet

  Norsk realityserie

  NRK 1 19:45 Åtte av Norges fremste amatørsyere skal konkurrere om tittelen Norges beste amatørsyer. De må takle knallharde tidsfrister, utfordrende oppgaver og strenge dommere. Hver uke må en av dem forlate konkurransen, helt til en vinner står igjen til slutt. Kjendisdesigner Tine Solheim og Savile Row-skredder Andreas Feet er dommere. I første episode skal syerne lage en hettejakke til P3morgens Ronny Brede Aase. Programleder Christine Hope.

 • Hvordan bli dumpet på 10 dager

  TV2 Bliss 21:30 Andie Anderson har ti dager på seg for å lage en artikkel om å få en mann til å falle for henne, for så å gjøre feilene som får ham til å dumpe henne. Synd for henne at "målet" hun velger seg er kjekkasen Benjamin Barry (Matthew McConaughey), som nettopp har gjort et dristig veddemål med sjefen sin om at han kan få en kvinne til å falle for ham på vel, ti dager.

 • The Double

  Am. thriller fra 2011

  NRK Super / NRK3 21:30 I Washington blir en senator myrdet, og sporene tyder på at en sovjetisk drapsmann står bak. Problemet er bare at han er død. En tidligere CIA-agent settes på saken sammen med en ung FBI-agent. De finner ingen andre mistenkte enn den døde sovjeteren.

 • Livet går videre

  Amerikansk romantisk komedie fra 1998

  TV6 21:30 Birdee Pruitt har tilsynelatende alt. Den tidligere skjønnhetsdronningen giftet seg med kjæresten fra videregående, og sammen har de den skjønne datteren Bernice. En dag sprekker glansbildet. På et riksdekkende talkshowprogram avslører bestevenninnen hennes at hun har et forhold med ektemannen til Birdee. I mangel av noen andre å henvende seg til, reiser hun fra Chicago tilbake til hjemstedet Smithville for å flytte sammen med den eksentriske moren sin. For å unngå den offentlige ydmykelsen, tilbringer hun mesteparten av dagen hjemme i pyjamasen. Det er imidlertid én person som ikke har glemt den tidligere skjønnheten.

 • 12 Years a Slave

  Amerikansk drama fra 2013 med Chiwetel Ejiofor og Michael Fassbender.

  C More Emotion 21:40 Oscarbelønnet drama. I 1840-årenes USA blir en fri svart mann kidnappet av slavehandlere i Washington D.C., og solgt til en plantasje i Louisiana.

 • Let Me In

  TNT Nordic 21:55 Basert på boken "La den rette komme inn" av John Ajvide Lindqvist. Tolvåringen Owen blir mobbet på skolen og føler seg helt alene i verden. Når han blir kjent med naboen, Abby, en tolv år gammel vampyrjente, blir de to uventet venner.

 • The Messenger

  Amerikansk romantisk drama fra 2009

  Viasat Film Drama 21:00 I sin beste rolle til dags dato, spiller Ben Foster den amerikanske offiseren Will Montgomery, som nettopp har kommet tilbake fra tjeneste i Irak.Hjemme får han i oppdrag å informere familiemedlemmer om soldater som har omkommet under tjeneste. Under et slikt besøk tiltrekkes han av Olivia, som han nettopp har informet om mannens dødsfall.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 20:30 Gutta kjører tre billige lastebiler som knapt vil gå på tvers av Burma, et land som for det meste har vært stengt for vestlige besøkende i mange år.

 • Burn Notice

  TNT Nordic 21:00 Michael og teamet hans beskytter den mentalt tilbakestående kusinen til en narkotikalanger mot en gjeng hensynsløse tyver. (Sesong 3 avsnitt 12)

 • Modern Family

  TV2 Humor 21:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay bestemmer seg for å innvie Luke i snekkeryrket, mens Claire og Gloria hjelper Lily med å velge ut kjole til fedrenes bryllup.

 • CSI: NY

  VOX 21:40 Etterforskningen av knivdrapet på en ung kvinne tar en farlig vending når det blir tuklet med bevis som er blitt funnet på åstedet, og mannen som var mistenkt for drapet blir sluppet fri på grunn av dette. Samtidig sliter Danny med smerter etter skyteepisoden. Smertene har blitt verre etter at han kom tilbake på jobb, men han later som ingenting overfor Lindsay og resten av teamet.

 • The Big Bang Theory

  MAX 22:30 Leonard melder seg frivillig til å signere for en pakke, i håp om å gjøre godt inntrykk på Penny. Men når han involverer sin tvangsnevrotiske romkamerat, ser Leonard at forsøket på å være galant slår helt feil ut.

 • NCIS

  Amerikansk krim/dramaserie fra 2014

  TV3 22:30 Med sin ekspertise om det svarte markedet, hjelper DiNozzo senior teamet med en mordetterforskning hvor uvanlige malerier har blitt stjålet og byttet ut med en falsk kopi.