Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Mord og mysterier

  TV 2 21:45 Inspektør John Barnaby (Neil Dudgeon) etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker mens tv-seerne selv kan finne morderen blant underfundige personer med de forskjelligste motiver. Den storstilte lanseringen av Midsomer Vinae Winery sin nye, musserende vin blir sabotert når vinanmelderen Nadia Simons slakter den nye vinen. Og gjestene som smaker på vinen begynner plutselig å kollapse - en etter en. Patologen Kate avslører at vinen er tilsatt sneglegift, samtidig som det ser ut til at saken har sammenheng med påkjørselen og drapet på et barn. Barnaby og Nelson blir tilkalt for å etterforske saken. Del 1 av 2.

 • So You Think You Can Dance

  FEM 20:30 Vi følger tusenvis som konkurrerer om å bli USAs beste dansere. Den inspirerende dansekampen fører dansere fra prestisjefylte skoler sammen med uskolerte ungdommer som står på en scene for første gang. Nytt denne sesongen er at scenedansere settes opp mot gateartister. I dag er det audition i Detroit.

 • God sommer Norge

  TV 2 20:00 Direktesendt underholdende aktualitetsprogrammet som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Vår Staude og Davy Wathne inviterer spennende og morsomme gjester på TV 2-taket.

 • The Graham Norton Show

  TVNorge 21:30 Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Cyndi Lauper og Dara O'Brian er gjester hos Graham Norton i kveld.

 • Sommeråpent: Mosjøen

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Mosjøen, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.

 • Juno

  Amerikansk drama fra 2007

  TV3 21:00 Når tenåringsjenta Juno (Ellen Page) blir uventet gravid etter å ha ligget med klassekompisen Bleeker (Michael Cera) søker hun støtte hos bestevenninnen Leah (Olivia Thirlby) for å finne et passende par til å adoptere barnet. Hun tror selv hun er svært voksen for alderen, men innser raskt at hun ikke vet stort om virkeligheten utenfor husets trygge vegger og sin støttende familie. Hun kommer snart i kontakt med forstadsparet Mark og Vanessa som ikke kan få egne barn og ønsker å adoptere Junos ufødte baby. Når hun nå må ta en rekke voksne avgjørelser lærer hun raskt at et dårlig valg kan få en livstid av konsekvenser.

 • Juno

  Amerikansk drama fra 2007

  TV3 21:00 Når tenåringsjenta Juno (Ellen Page) blir uventet gravid etter å ha ligget med klassekompisen Bleeker (Michael Cera) søker hun støtte hos bestevenninnen Leah (Olivia Thirlby) for å finne et passende par til å adoptere barnet. Hun tror selv hun er svært voksen for alderen, men innser raskt at hun ikke vet stort om virkeligheten utenfor husets trygge vegger og sin støttende familie. Hun kommer snart i kontakt med forstadsparet Mark og Vanessa som ikke kan få egne barn og ønsker å adoptere Junos ufødte baby. Når hun nå må ta en rekke voksne avgjørelser lærer hun raskt at et dårlig valg kan få en livstid av konsekvenser.

 • Body of Lies

  TV 2 Zebra 21:15 Spionfilmen med Leonardo Di Caprio og Russel Crowe tar utgangspunkt i David Ignatius' spenningsroman med samme navn. En idealistisk CIA-agent dedikerer seg til å stoppe Al Quaida-angrep i Jordan. Han bruker en metode britene brukte mot nazistene, og planter mistanken om at lederne samarbeider med amerikanerne. Et farlig spill med konsekvenser han ikke kunne forutsett.

 • Deep Impact

  TVNorge 22:30 Unge Leo Beiderman (Elijah Wood) ble med i skolens astronomiklubb mer for å være sammen med Sarah Hotchner (Leelee Sobieski) enn for å se på stjernene. En natt gruppen er ute på feltstudier ser Leo tilfeldigvis en ekstra flekk i en kjent stjernegruppe. Den nye kometen får snart navnet Wolf-Beiderman. Den er på direkte kollisjonskurs med jorden. Reporteren Jenny Learner (Tea Leoni) får samtidig nyss om en sex-skandale i Washington. Men hun får snart vite at «Ellie» slett ikke er navnet på en kvinne, men på den dødelige hendelsen som er i ferd med å inntreffe. Snart blir kometens eksistens offentliggjort og den eneste muligheten for å redde jorden er å sprenge kometen. I ukene og månedene som følger er hele jordens befolkning nødt til å forsøke å finne en mening med livet.

 • Predator - den usynlige fiende

  Amerikansk action fra 1987

  Viasat 4 22:30 Den amerikanske majoren Dutch Schaeffer og mennene hans er på oppdrag i Sentral-Amerika for å ødelegge en treningsleir. Oppdraget skal derimot vise seg å bli langt farligere enn de hadde trodd når de snubler over en mystisk morder. En og en begynner soldatene å forsvinne sporløst, og det viser seg snart at det som står bak forsvinningene må være farligere og mer utspekulert enn noen fiende. Ethvert forsøk på å forsvare teamet er dødfødt, og Dutch blir tvunget til å møte fienden – ansikt til ansikt…

 • 30 Minutes or Less

  Amerikansk action/komedie fra 2011

  TV3 22:45 Nick jobber som pizzabud i en liten by. Hans kjedelige liv hans kolliderer med de store planene til to håpefulle kriminelle mesterhjerner når duoen kidnapper Nick og tvinger ham til å rane en bank. Han har bare noen få timer på seg til å gjennomføre den umulige oppgaven, og får hjelp av sin tidligere bestevenn, Chet. Det blir et kappløp mot tiden når de to må hanskes med politiet, leiemordere, flammekastere og sitt eget stormfulle vennskap.

 • Junebug

  Silver 21:15

 • Top Gear

  BBC Brit HD 18:50 Teamet kaster seg ut i miljøet rundt klassiske biler for å finne ut om de virkelig er morsommere enn moderne maskineri, slik fanatikerne hevder.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 18:55 Valerie legger opp til en spesiell kveld med Mark. Planene går imidlertid i vasken fordi det må mange tagninger til før alt sitter som det skal under en innspilling i ørkenen. Valerie snakker også om de første anmeldelsene av "Seeing Red", noe som gjør Paulie nervøs.

 • Modern Family

  Amerikansk komiserie fra 2014

  TV2 HD 19:00 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay og Phil får tak i Lilys gamle prinsesseslott til Joe, selv om de begge er irritert på konene sine, mens Mitchell og Cameron har hendene fulle med å være barnevakt for Joe.

 • New Girl

  TV2 Humor 19:05 En ukonvensjonell og vakker jente har slått opp med kjæresten, hun flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Jess "krasjer" en begravelse, og Schmidts mor, Louise, dukker opp i byen for å komme på besøk.

 • Parks and Recreation

  Amerikansk komiserie med Amy Poehler, Chris Pratt og Aubrey Plaza.

  C More Series 20:00 Donna og Joe skal gifte seg og brudepiken April hjelper til slik at alt skal gå som planlagt. Ron forårsaker en ubekvem situasjon for Tom og Lucy. Jen Barkley kommer til Ben og Leslie med en interessant mulighet.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 20:00 Bart blir byens helt når han sørger for at baseballaget kommer videre til mesterskapet for første gang. Homer har også lykken med seg når han sovner i en utstillingsseng i et kjøpesenter og får tilbud om en jobb som selger i avdelingen.