Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Håndball: Norge - Sverige

  TVNorge 18:10 Møbelringen Cup, 1. omgang. Direkte fra Håkons Hall. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • V-cup langrenn: 10 km klassisk jakt­start, kvinner

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 10:10 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • Farmen 2015

  TV 2 20:00 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

 • V-cup langrenn: 15 km klassisk jakt­start, menn

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 11:25 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • Hjem til jul

  TV3 20:00 I første episode av inviterer Ingeborg Heldal og Simen Staalnacke Anita Skorgan, Tone Damli Aaberge, Nils Ole Oftebro og Mani Hussaini til en varm første søndag i advent. Kalkun står på kveldens meny, og Kjartan disker opp en real festmiddag. Nils Ole har sammen med Flyktninghjelpen vært i Kurdistan og Irak, og vi blir vitne til de sterke inntrykkene opplevelsene hans derfra gjør på gjestene. Alle har tatt med seg personlige gaver som gis bort til nye faddere for Flyktninghjelpen.

 • V-cup alpint: Super-G menn

  Direkte fra Lake Louise, Canada

  NRK 2 18:55 Komm.: Andreas Toft og Marius Arnesen.

 • Bridget Jones: På randen

  Britisk komedie fra 2004

  TV3 02:40 Bridget Jones er tilbake! Fortsatt noenogtredve, fortsatt full av dårlig selvtillit, fortsatt karrierebevisst. Og hun teller fortsatt kalorier. Den store forskjellen er at nå har hun endelig litt romantikk i livet sitt: Seks uker har forholdet til den nærmest perfekte Mark Darcy vart, og tingenes tilstand kunne ikke ha vært bedre. Eller, kunne den?

 • Twisted

  TVNorge HD 04:20 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

 • North By Northwest

  TCM 00:50 Alfred Hitchcocks spennende og komiske thriller, med Grant som den kjekke reklamemannen som oppdager at han er i livsfare når den skumle Mason tror at han er dobbeltspion. Filmingev av spøyting av insektsmiddel fra fly og Mt Rushmore er klassisske spenningsscener.

 • An American in Paris

  TCM 07:25 Gene Kelly er den amerikanske soldaten i etterkrigstidens Paris, som faller for sjarmerende Leslie Caron. Vincente Minnellis musikal vant flere Oscar. Filmen har fantastisk musikk av Gershwin, og utrolig oppfinnsom koreografi fra Kelly.

 • The Phi­ladel­phia Story

  TCM 09:15 Fantastisk, lynskarp komedie, med Hepburn som sosietetsjenta Tracy Lord, som beiles samtidig av eksmannen Grant og den kyniske reporteren Stewart (som vant en Oscar). Kom ut i ny tgave 16 år senere (som musikal), som "High Society".

 • A Star Is Born

  TCM 03:05

 • Under The Dome

  Ame­ri­kansk spen­nings­se­rie fra 2015

  TV2 HD 01:20 I seriens sesongavslutning forsvinner domen, og det blir en intens kamp for å beskytte verden utenfor mot de infiserte innbyggerne.

 • NCIS

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2008

  FOX 01:25 Drapet på en underoffiser i marinen fører til at Gibbs avdekker en sjokkerende forbindelse mellom saken og direktør Vances avgjørelse om å oppløse teamet hans.

 • Blue Bloods

  Ame­ri­kansk krimserie fra 2010

  Viasat Film Drama 01:30 Tre tenåringer fra en katolsk high school dør av narkotikaoverdoser på en fest hos en student.

 • South Park

  TV2 Humor 01:35 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet. Etter at Cartman og Kyle er smittet med AIDS-viruset, henvender de seg til Magic Johnson for å få hjelp til å finne en kur.

 • House

  VOX 01:45 En kvinnelig pilot oppsøker House for en hemmelig legetime. Hun har hallusinasjoner og er redd for at dette kan spolere hennes planer om å søke seg inn i NASA.

 • Nurse Jackie

  Ame­ri­kansk komi-/drama­se­rie fra 2009

  Viasat Film Drama 02:15 Jackie gjør datteren flau ved å skjelle ut en annen jente i steppetimen for mødre og døtre.