Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Truls - Oppdrag Norge

  TV 2 20:00 Truls Svendsens venner sender ham ut på nye oppdrag og spennende utfordringer, både for å riste litt tak i ham igjen, men også fordi de finner stor fornøyelse i å se ham slite. Og denne gang står hele Norge for tur! Truls får prøvd seg som operasjonssykepleier i Tromsø, han møter på ulv i Bardu, blir testet knallhardt både fysisk og psykisk sammen med marinejegere i Harstad og får prøvd friluftsyoga på Skrova. Og lystgass.

 • Brille

  TVNorge 20:30 Brille er et humorbasert panelshow hvor programleder Harald Eia og Bård Tufte Johansen får besøk av landets ledende komikere. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Live Nelvik og Christopher Schjelderup.

 • Det er lov å være blid med Else

  TV 2 21:40 I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Åsne Seierstad er ukens gjest hos Else, og har tatt personlighetstest som utgangspunkt for praten.

 • Norge på dop

  Norsk dokumentarserie

  TV3 21:55 Hva om de som vedtar strenge lover og dømmer deg har noe annet enn rent mel i posen? I rettsstaten Norge har myndighetene besluttet at det skal være nulltoleranse i narkotika-politikken. Men klarer myndighetene selv å etterleve den strenge politikken? Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal retter lupen mot folkevalgte og embetsverket for å finne ut om det er sammenheng mellom liv og lære. De finner kilder som hevder at det er mer mellom himmel og jord enn rettskafne politikere, og går undercover på Stortinget for å få svar på hva som brukes når samfunnsansvaret blir for tungt.

 • Hæsjtægg

  TV 2 22:15 Å ha en blogg er ikke så enkelt som en skulle tro. Det er en 24-timers jobb. I humordramaserien Hæsjtægg følger vi seks forskjellige bloggere som alle har til felles at livet sirkulerer rundt bloggen deres. Livsstilsblogger Tina Yvonne lager et veldedighetsinnlegg med en uteligger i Oslo. Naturblogger Bård får noen nye venner på campingtur. Videoblogger Thale har funnet på et triks for å få tynnere lår. Og pappablogger Robert er på besøk i barnehagen for å finne ut om Vilhild skal gå der.

 • Kongen på haugen

  Norsk konkurransereality

  TV3 20:30 Det er dag fire på gården og temaet er intelligens. Dagen starter noe uventet da Rafto informerer om at det ifølge regelboken ikke er lov med rene jentelag, og derfor må stemmehaugen sende tilbake en av de gamle deltakerne. Første konkurranse er en flåtegåte og deltakerne har 10 minutter på å løse gåten, noe som blir et utfordring både psykisk og fysisk da det er trillebår inne i bildet. Andre konkurranse er et klassisk gameshow der det gjelder å svare riktig på ulike spørsmål. Dagens utstemming går ikke helt som planlagt og det blir enda en overraskelse for deltakerne.

 • The Private Lives of Elizabeth and Essex

  TCM 08:15 Se gnistene fly mellom Errol Flynn og Bette Davis i dette episke kostymedramaet som følger det stormende forholdet mellom Elizabeth I og hennes ambisøse men ikke feilfrie favoritt, Jarlen av Essex. Michael Curtiz instruerer.

 • Stor ståhei for ingenting

  Britisk-amerikansk dramakomedie fra 1993 av Kenneth Branagh.

  C More Emotion 08:00 Fargesprakende og stjernespekket filmatisering av en av Shakespeares mest romantiske og lettbente komedier.

 • The Gingerbread Man

  Amerikansk thriller fra 1998 av Robert Altman.

  C More Emotion 04:30 Thriller basert på John Grishams historie om en advokat i Sørstatene som havner i trøbbel når han møter en vakker kvinne.

 • Jurassic Park

  Amerikansk actioneventyr fra 1993 av Steven Spielberg.

  C More Action 11:10 Steven Spielbergs spenningsfylte actioneventyr om en øy bebodd av levende dinosaurer etter et strømbrudd går dyrene amok og blir livsfarlige.

 • Den gode, den onde og den grusomme

  Italiensk westernklassiker fra 1966 med Clint Eastwood.

  C More First 02:00 Sergio Leones klassiske spaghettiwestern der Clint Eastwood er en av tre revolvermenn som leter etter en nedgravd gullskatt.

 • SvampeBob Firkant Filmen: Svamp på land

  Amerikansk familiekomedie fra 2015 med Antonio Banderas.

  C More First 06:40 Familiefilm basert på den populære TV-serien om gale svampen nå på oppdrag over vannflaten.

 • Criminal Minds

  TV2 HD 04:00 For å klare å ta de aller verste kriminelle, før de slår til igjen, må man tenke som dem. Hun gikk ut for å leke, men kom ikke hjem. Spesialetterforskerne med personlighet og atferd som spesialfelt blir koblet inn. De tror i første omgang at det er jentas far som har bortført henne, men han har alibi.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK 1 04:10 Episodebeskrivelse . Hvordan gjøre togreisen billigere, raskere og mer interessant? Programlederne har en frisk idé som de setter ut i livet. Så tar Jeremy en prøvetur med en Jaguar XKR-S og en ny versjon av Nissan GT-R. Hvilken av dem foretrekker han?.

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2010

  Viasat 4 04:55 Jeff arrangerer en spesiell bursdagsfeiring for Abed, men rollene snus på hodet når Abed arrangerer en egen feiring sammen med Jeff på en annen restaurant.

 • Solsidan

  Svensk komiserie

  TV2 HD 06:00 Vi følger de to parene Alex og Anna, samt Fredde og Mickan og deres forviklingsfylte omgivelser. Bryllupsdagen til Alex og Anna har kommet, men alt ser ut til å ende med katastrofe. Anna havner i krangel med sin mor og svigermor om et brudeslør, Fredde og Mickan sliter med hvordan de skal få filmet i kirken, Ove og Annette legger seg opp i bordplasseringen og Alex tar et oppgjør med sin mor og Malmberg.

 • 30 Rock

  Komeiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 06:00 Tracy har blitt dømt til samfunnstjeneste og må trene et guttelag i baseball. Liz blir forlegen når hun blir bedt på date av en ung og kjekk løpegutt som synes hun ser mye yngre ut enn det hun egentlig er.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery World 06:00 Når opiliokrabbesesongen går mot slutten, prøver flåten å få inn siste rester. Med fangsten om bord er den neste utfordringen for mannskapet å komme seg tilbake til havnen intakt.