Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Hygge i Strömsö
  2. Muntlig spørretime
  3. Med hjartet på rette staden
 • NRK2
  1. Naturen på vippepunktet
  2. Naturens undere
  3. Oddasat - nyheter på samisk
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. P3morgen
  3. Verdens tøffeste jobber
 • TV2
  1. God morgen Norge
  2. God morgen Norge
  3. En bit av Norge
 • TV3
  1. Dr. Phil
  2. Norges styggeste rom
  3. Hell's Kitchen USA
 • TVNORGE
  1. Sinnasnekker'n
  2. Millionær søker kjæreste
  3. Millionær søker kjæreste
 • Huskestue

  TV 2 20:00 Et uhøytidelige spørreprogrammet som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. "Midtøsten og Norske idrettshelter" er tema når Ida Fladen, Synnøve Skarbø og Magnus Devold er gjester i quizkonkurransen.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 De tre gjenværende parene er spente før finalen i morgen, men for paret som er sikret plass er livet bare sus og dus. De to andre får vite at juryen diskuterer deres skjebne, hvem av dem får en plass i finalen og hvem blir sendt til dødsriket. Den siste festen før finalen sparkes i gang og nå er det tid for stemmesanking fra jurymedlemmene. Dramatiske scener utspiller seg på festen da gammelt grums kommer opp til overflaten og gruppene er mer delt enn noensinne.

 • Det er lov å være blid med Else

  TV 2 21:40 I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Are Kalvø er gjest hos Else i spalten "Sånn er du".

 • CSI: Cyber

  TVNorge 21:30 Avery og teamet etterforsker en ny datatrussel som gjør det lettere for pyromaner å sette fyr på hus uten å bli tatt. Samtidig får Elijah vite at ekskona planlegger å flytte utenbys og ønsker å ta med seg datteren.

 • Ullared: Den neste salgssuksessen

  TVNorge 20:30 I den nye serien fra Ullared er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgs-suksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på.I den nye serien fra Ullared er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgs-suksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på.

 • Ack Värmland

  TV 2 22:10 Anette (Mia Skäringer) driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter, Fanny. I tillegg har de begge blitt gravide med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av. Ola syns det er urettferdig at Fanny får all sympatien bare fordi hun er gravid, og bestemmer seg for å late som han har skadet foten sin. Samtidig får Janne en ny, strålende forretningside, mens Pontus overrasker Anette med en romantisk gest.

 • Evil Dead

  Amerikansk grøsser fra 2013 med Jane Levy og Shiloh Fernandez.

  C More Action 21:00 Amerikansk nyinnspilling av skrekklassikeren om en vennegjeng som tilbringer helgen i en hytte på landet som bærer på en mystisk hemmelighet.

 • Capote

  Amerikansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More Emotion 01:25 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • The Breakfast Club

  Amerikansk dramakomedie fra 1985 av John Hughes.

  C More Emotion 15:10 Kjent og kjær 80-tallsklassiker om fem tenåringer som fremstår helt forskjellige, helt til de må sitte igjen sammen på skolen en hel dag.

 • Annie og jeg

  Amerikansk dramakomedie fra 1977 med Diane Keaton og Woody Allen.

  C More Emotion 12:00 Oscar-vinnende dramakomedie av Woody Allen om en nevrotisk komiker fra New York som forelsker seg i den frilynte Annie Hall.

 • Dark Passage

  TCM 22:35 Det udødelige paret både på og av lerretet, Bogart og Bacall, spiller i dette gripende mordmysteriet. Bogie spiller en mann som er anklaget for konas mord, og som oved hjelp av en plastisk kirurg, får ny identitet og legger ut på jakt etter den virkelige drapsmannen.

 • Nothing but the Truth

  Amerikansk drama/thriller fra 2008

  Viasat Film Drama 21:00 Den politiske skribenten Rachel Armstrong ønsker å vinne en Pulitzerpris og styrte en president, og skriver at presidenten overså funnene til en hemmelig CIA-agent da han beordret luftangrep mot Venezuela. Rachel oppgir navnet på agenten, Erica Van Doren, hvis unge datter går i samme skoleklasse som Rachels sønn. Myndighetene forsøker raskt å tvinge Rachel til å oppgi kilden. Hun havner i fengsel for forakt for retten når hun nekter å gjøre dette, men hun forandrer ikke mening. Handlingen i denne filmen, som ser på spenningen mellom ytringsfrihet og nasjonal sikkerhet, samt morskap og atskillelse, er analog med Judith Millers virkelige avsløring av CIA-agenten Valerie Plame.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery Channel 09:30 Om bord på Kodiak og Wizard finner nybegynnerne ut hvor tøft krabbefiske faktisk er. Og på Northwestern må kapteinen Sig kjempe mot både broren sin og havet.

 • Glee

  Amerikansk komiserie fra 2012

  TV2 Bliss 09:35 Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, "New Directions". Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. Finn oppfordrer Glee-koret til å finne sin indre diva. Og i New York fører Rachels egne divatakter til at det renner over for Kurt. For Emma nærmer det seg bryllup, og hun drunker i forberedelser.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 09:55 En samling av alle de beste klippene fra serie 7 av Top Gear, deriblant et hvor en parykkbruker melder seg frivillig til å teste en cabriolet.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 10:00 Valerie prøver å selge en dokusåpe til TV-kanalen Bravo når hun får høre at erkefienden Paulie G. skriver en sitcom for HBO basert på hennes liv, noe som gjør Valerie forbannet og hevnlysten.

 • Anger Management

  Amerikansk komiserie fra 2013

  Viasat 4 10:00 Charlie må kjempe for å forhindre at Lacey blir involvert med en tidligere kriminell.

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 11:10 Don er tilbake på kontoret der de skal installere en datamaskin. Peggy blir ansvarlig for Burger Chef-kontoen og får velge medlemmer til teamet sitt. Mona og Brooks besøker Roger og forteller at Margaret har flyttet til et hippie-kollektiv.