Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Norske talenter

  TV 2 20:00 Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik, og Bjarne Brøndbo er klare til å vurdere nye talenter i kveld. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

 • Senkveld med Thomas og Harald

  TV 2 22:15 Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Nico & Vinz, Are Kalvø, Anne Holt og Morten Ramm er gjester i sofaen hos Thomas og Harald.

 • Nytt på nytt

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin i en satirisk form relatert til ukens nyhetsbilde

  NRK 1 20:55 Episodebeskrivelse Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Johan Golden og Pernille Sørensen. Gjester denne uken er Live Nelvik og Per Valebrokk.

 • Norske Talenter - fortsetter

  TV 2 21:40

 • Norges smarteste

  Norsk underholdningsserie

  NRK 1 19:55 Noen av landets skarpeste hjerner konkurrerer om den gjeve tittelen Norges smarteste. Deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, logiske, musikalske og lingvistiske evner. De må også bevise at de har en sylskarp observasjonsevne når de må holde oversikt over alt fra hip hop-dansere, mattestykker og rebuser, til søsken og kjærestepar. Programleder er Nadia Hasnaoui.

 • Dyrepasserne

  TV 2 19:30 «Dyrepasserne» er en familievennlig dokumentarserie, hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Drakamp hos tigrene og geiter som skremmer høns, er noe av det du får oppleve i kveldens program av «Dyrepasserne». Kutoppen er et område preget av harmoni og ro der de nordiske husdyrene lever i fred med hverandre. Men, en bande geiter har begynt å herje vilt rundt der oppe og hønene tør ikke komme ut av hønsehuset lenger.

 • E.T. - gjesten fra verdensrommet

  Amerikansk familieeventyr fra 1982 av Steven Spielberg.

  C More Action 08:30 Familieeventyr av Steven Spielberg om et utenomjordisk vesen som etterlates på jorden og skaper et unikt vennskap med en 10 år gammel gutt.

 • The Parole Officer

  Britisk komedie med Steve Coogan og Lena Headey.

  C More Action 10:25 Steve Coogan er tilbake med en ny, klassisk rollefigur i denne hysterisk morsomme komedien.

 • Welcome to Mooseport

  Amerikansk komedie fra 2004 med Gene Hackman og Ray Romano.

  C More Emotion 05:25 Amerikansk komedie om borgermestarvalget i en idyllisk småby, der kampen står mellom en populær butikkinnehaver och USA:s förre president.

 • Reisa til Fjørkongens rike

  Esben Toft Jacobsens svensk-danske animasjonsfilm fra 2014.

  C More First 06:10 Svensk-dansk barnefilm om en liten kanin som begir seg ut på en farlig reise for å finne sin forsvunnede mor.

 • Prinsessen av Solens rike

  Animert eventyr som utspiller seg i antikkens Egypt.

  C More First 07:30 Fornøyelig animasjonsfilm som utspiller seg i antikkens Egypt om en søt 14-årig prinsesse på jakt etter sin mor som har isolert seg på en øy.

 • Hallå, hallå

  Svensk komedie fra 2014 av Marie Blom.

  C More First 08:50 Den nyskilte hjelpepleieren Disa må starte på nytt i livet sitt i Maria Bloms dramakomedie om kjærlighet og opprør.

 • The Middle

  Amerikansk komiserie fra 2013

  TV3 05:35 Siden Axl ikke lenger kan plage henne begynner Sue å nyte skoledagene. Frankie blir sjalu når hun finner ut at Axl svarer på Mikes tekstemeldinger, men ignorerer hennes.

 • Modern Family

  Amerikansk komiserie fra 2014

  TV2 HD 06:40 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil skal lage Thanksgiving-middag, med Luke som medhjelper. Claire har overhodet ingen tiltro til dem, og lager en hemmelig kalkunmiddag som backup. Jay og Gloria ligger lavt, mens Mitch er lei av at Cameron ikke tør kjefte på Lily.

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2012

  Viasat 4 07:35 Abed finner koblinger mellom fortida til alle i studiegruppas, noe som betyr at livene deres alltid har vært knyttet sammen. Chang prøver å ødelegge Greendale for godt.

 • The Office

  Amerikansk komiserie fra 2008

  Viasat 4 08:00 Michael kommer i en vanskelig situasjon når Jan saksøker Dunder Mifflin. Kelly gjør narr av Pam etter Darryl vinner over Jim i bordtennis.

 • 30 Rock

  Amerikansk komediserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 09:30 Jack bestemmer seg for å hjelpe Liz med å få forholdet til Carol å fungere. På hjemmefronten tvinges Jack til å inngå kompromiss med Avery når hun omdekorerer leiligheten hans.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie fra 2009

  TV2 Bliss 10:10 Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Alex` yngre bror, Aaron, dukker opp på sykehuset med brokk. Det medfører at deler av Alex sin hemmelige fortid blir avslørt.