Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Håndball: Norge - Sverige

  TVNorge 18:10 Møbelringen Cup, 1. omgang. Direkte fra Håkons Hall. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • V-cup langrenn: 10 km klassisk jakt­start, kvinner

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 10:10 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • Farmen 2015

  TV 2 20:00 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

 • V-cup langrenn: 15 km klassisk jakt­start, menn

  Direkte fra Kuusamo

  NRK 1 11:25 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn. I målområdet har programleder Ida Nysæter Rasch med seg NRKs langrennsekspert Fredrik Aukland.

 • Hjem til jul

  TV3 20:00 I første episode av inviterer Ingeborg Heldal og Simen Staalnacke Anita Skorgan, Tone Damli Aaberge, Nils Ole Oftebro og Mani Hussaini til en varm første søndag i advent. Kalkun står på kveldens meny, og Kjartan disker opp en real festmiddag. Nils Ole har sammen med Flyktninghjelpen vært i Kurdistan og Irak, og vi blir vitne til de sterke inntrykkene opplevelsene hans derfra gjør på gjestene. Alle har tatt med seg personlige gaver som gis bort til nye faddere for Flyktninghjelpen.

 • V-cup alpint: Super-G menn

  Direkte fra Lake Louise, Canada

  NRK 2 18:55 Komm.: Andreas Toft og Marius Arnesen.

 • Borat

  Ame­ri­kansk komedie fra 2006

  Viasat 4 22:30 Borat Sagdiyev, Kasakhstans sjette mest berømte mann og en ledende journalist fra det statlige tv-nettverket, reiser fra hjemmet sitt i Kasakhstan til USA for å lage en dokumentar. På turen møter Borat virkelige folk i virkelige situasjoner med hysteriske konsekvenser.

 • Livstegn

  FEM 22:55 Peter Bowmann jobber som ingeniør i Sør-Amerika når han blir kidnappet av en latinamerikansk geriljagruppe. Kidnappingseksperten Terry Thorne blir fløyet inn for å løse situasjonen, men får et litt for nært forhold til Peters kone, Alice. Thorne er ekspert på kidnapping og tidligere soldat i de engelske spesialstyrkene. Men denne saken kan bli vanskeligere enn han hadde trodd.

 • Bridget Jones: På randen

  Britisk komedie fra 2004

  TV3 02:40 Bridget Jones er tilbake! Fortsatt noenogtredve, fortsatt full av dårlig selvtillit, fortsatt karrierebevisst. Og hun teller fortsatt kalorier. Den store forskjellen er at nå har hun endelig litt romantikk i livet sitt: Seks uker har forholdet til den nærmest perfekte Mark Darcy vart, og tingenes tilstand kunne ikke ha vært bedre. Eller, kunne den?

 • Twisted

  TVNorge HD 04:20 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

 • North By Northwest

  TCM 00:50 Alfred Hitchcocks spennende og komiske thriller, med Grant som den kjekke reklamemannen som oppdager at han er i livsfare når den skumle Mason tror at han er dobbeltspion. Filmingev av spøyting av insektsmiddel fra fly og Mt Rushmore er klassisske spenningsscener.

 • A Star Is Born

  TCM 03:05

 • The Blacklist

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2015

  TV3 23:30 En familietragedie fra Samars fortid blir aktuell igjen i forbindelse med at innsatsstyrken er på jakt etter en sky internasjonal terrorist.

 • Revo­lu­tion

  TVNorge HD 23:40 Porter og Miles tar seg inn i Willoughby i håp om å finne flere forbundsfeller. Monroe griper muligheten til å overraske Patriotene. Nevilles politiske krumspring setter ham og Jason i stor fare.

 • NCIS

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2007

  FOX 23:45 Jakten på personen som har drept en av deres egne, setter alle agentene i fare.

 • South Park

  MTV 23:50

 • Shameless

  VOX 00:35 Carl drar på ungdomsleir for kreftpasienter, mens Frank går med på å være Jodys sex-coach. Fiona samler kollegene mot sjefen. Jimmy oppdager farens hemmelige liv.

 • Under The Dome

  Ame­ri­kansk spen­nings­se­rie fra 2015

  TV2 HD 01:20 I seriens sesongavslutning forsvinner domen, og det blir en intens kamp for å beskytte verden utenfor mot de infiserte innbyggerne.