Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • V-cup langrenn: 5 km klassisk, kvinner

  Direkte fra Falun

  NRK 1 11:25 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn.

 • Mesternes mester

  Norsk under­hold­nings­se­rie

  NRK 1 19:55 Elleve tidligere toppidrettsutøvere er samlet og bor og lever sammen, samtidig som de konkurrerer mot hverandre om tittelen "Mesternes mester". I hvert program må de gjennom utfordrende konkurranser som setter alle deres egenskaper på prøve. Den som havner sist må ut i den fryktede natt-testen - en vinn-eller-forsvinn-konkurranse som avgjør om deltakeren får være med videre eller må reise hjem. Episodebeskrivelse Det er snart duket for årets aller siste natt-test før semifinalen starter i Mesternes Mester. Men før det skal deltagerne gjennom et nytt tema. Det blir gjensyn med gamle klassikere når temaet nå er presisjon. Hvem lager den "perfekte kube"? Hvem klarer å holde fokus for å unngå å få tøffe støt i "stålkontroll" og hvem klarer å beregne kaldt i "matchtiden"? Og hvem blir de fire semifinalistene i Mesternes Mester?.

 • V-cup langrenn: 10 km klassisk, menn

  Direkte fra Falun

  NRK 1 13:10 Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn.

 • V-cup hopp: Ski­fly­ging

  Rennstart kl 1600

  NRK 1 15:45 Direkte fra Vikersund. Komm.: Christian Nilssen og Johan Remen Evensen.

 • Hver gang vi møtes

  TV 2 20:00 Norges Joni Mitchell har hun blitt kalt, Unni Wilhelmsen. Etter platedebuten ble hun raskt forbilde for mange unge kvinnelige artister, deriblant Eva Weel Skram som inntil nå har holdt det hemmelig for Unni at hun har vært Evas store forbilde.

 • V-cup ski­sky­ting: Stafett menn

  Direkte fra Presque Isle

  NRK 2 20:05 Komm.: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.

 • Just Go with It

  Ame­ri­kansk romantisk komedie fra 2011

  TV3 21:30 Den plastiske kirurgen Danny har falt for en langt yngre lærerinne og for å dekke over en tilfeldig løgn blander han inn sin trofaste assistent, Katherine (Jennifer Aniston), inn i en enda større løgn. Katherine må late som om hun er på vei til å bli Dannys eks-kone, men den ene løgnen skaper flere og snart er barna hennes også innblandet. Til slutt ender alle opp sammen på ferie i Hawaii, en ferie som kommer til å endre alt for alltid.

 • En dag i livet

  TV 2 22:50 Etter en tragisk bilulykke, som kostet mannen hennes livet, prøver Jean på nytt å få orden på tilværelsen. Svigerfaren Einer bebreider henne for sønnens død, familiens gård forsømmes, og ensomheten styrer tilværelsen hans.

 • James Bond: Goldeneye

  TVNorge 21:30 James Bond møter på en ny farlig fiende i dette dødelige oppdraget. Ved hjelp av den russiske underverdenen har en forrædersk fiende stjålet et topphemmelig helikopter og det grufulle romvåpenet «GoldenEye», som han planlegger å bruke til å tilintetgjøre den vestlige verden.

 • Dis­con­nect

  Am. thriller, 2012

  NRK Super / NRK3 21:30 En advokat er konstant koblet til telefonen sin, men har ikke tid til å snakke med sine nærmeste. Et par havner i en farlig situasjon når hemmelighetene deres blir avslørt på nettet. En alenefar sliter med å oppdra sønnen, som mobber en klassekamerat via digitale medier. De er vanlige mennesker, og de sliter med å nå hverandre i virvaret av kommunikasjonsteknologi. Med Jason Bateman, Hope Davis, Michael Nyqvist mfl. Regi: Henry-Alex Rubin.

 • Baby Mama

  Ame­ri­kansk romantisk komedie fra 2008

  TV3 23:40 Kate Holbrook er en 37 år gammel karrierekvinne som alltid har satt jobben foran det å stifte familie, men nå blir hun mer og mer klar for å få barn enn noensinne. Uheldigvis for Kate er hun steril, så hun bestemmer seg for å be Angie Ostrowiski, en arbeiderklassekvinne fra Sør-Philadelphia, om å være surrogatmor.

 • 40 year old virgin

  Ame­ri­kansk komedie fra 2005

  NRK 1 00:05 Andy røper at han ikke "har gjort det" til kameratene sine på et pokerlag. De bestemmer seg for å fikse en dame til ham, men i mellomtiden møter Andy en hyggelig alenemor. Med: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, mf.fl. Regi: Judd Apatow.

 • Madam Secretary

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2015

  TV 2 04:25 En amerikansk hjelpearbeider i Syria blir drept av IS, og Elizabeth må trekke ut alle hjelpearbeiderne som er stasjonert der. Dette inkluderer Elizabeths motvillige bror, som jobber som lege i frontlinjen.

 • Kongen av Queens

  Ame­ri­kansk komiserie

  TV3 07:00 Doug og Carries hus er fullt av råte, og problemet ser ikke ut til å gi seg med det første. Det vil koste 12 tusen dollar å fikse skaden, og Doug blir tvunget til å be sin far om et lån. Det viser seg derimot å skape flere problemer enn det løser.

 • Two and a Half Men

  TVNorge 12:40 Alan jobber med å planlegge Evelyns bryllup. I mellomtiden flørter Charlie med sin fremtidige stesøster.