Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Gift ved første blikk

  TVNorge 20:30 Parene har vært gift i under ei uke og flytter nå sammen. De skal lage plass til hverandre, forsøke å samarbeide og ta den klassiske parturen til møbelbutikken sammen. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de nå for alvor skal kjenne på livet som mann og kone?Parene har vært gift i under ei uke og flytter nå sammen. De skal lage plass til hverandre, forsøke å samarbeide og ta den klassiske parturen til møbelbutikken sammen. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de nå for alvor skal kjenne på livet som mann og kone? "Gift ved første blikk" er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Fire eksperter bruker ulike metoder for å finne fram til tre perfekte matcher. Første gang parene møtes er i sitt eget bryllup. Parene skal leve sammen som mann og kone i fem uker, for å se om det finnes en annen tilnærming til kjærligheten.

 • Homeland

  Amerikansk dramaserie fra 2015

  TV 2 Zebra 22:30 To år har gått siden Carrie Mathison forlot Midt-Østen. Hun befinner seg nå i et selvpålagt eksil i Berlin, og jobber for et privat sikkerhetsfirma. Samtidig forsøker hun å forsone seg med skyldfølelse og desillusjoner etter årene i frontlinjen mot terror.

 • Trinny & Susannah - oppdrag Norge

  FEM 21:30 Sophie Elise er en av Norges største bloggere, og er kjent for både sin særegne stil og sine plastiske operasjoner. Nå har hun flyttet til Oslo, og vil ha hjelp til å kle seg som den suksessfulle forretningskvinnen hun har blitt. Redaktør og feminist Martine Aurdal er i bunn og grunn skeptisk til det Trinny & Susannah holder på med. Hvordan vil hun reagere på en dag som kun handler om skjønnhet og mote, og vil hun bli overbevist om å prøve en ny stil?

 • Hvem bryr seg

  TV 2 20:00 TV 2 setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. I «Hvem bryr seg» brukers det skjult kamera for å teste hvor hjelpsomme folk egentlig er. Spørsmålet er rett og slett hvem bryr seg? Kommer noen til å gripe inn når ei jente blir trakassert av en guttegjeng fordi hun er lettkledd? Og vil noen bryte inn når en mor er åpenbart er rasistisk mot sin datters kjæreste?

 • Tusvik & Tønne talkshow

  TV 2 21:40 I "Tusvik & Tønne talkshow" får vi utradisjonelle møter mellom kjente personligheter i en helt ny rolle, og to av Norges freidigste damer i fri utfoldelse. Dette er programmet der ingen, kanskje minst av alle programlederen, vet hva som kommer til å skje rundt neste sving. Tusvik & Tønne setter selveste Fabian Stang på prøve når de inviterer ham til å lede talkshowet fra programleder stolen.

 • Sofa

  TV-programmet om nordmenn som ser på TV-program

  NRK 1 22:25 Episodebeskrivelse Norsk underholdningsserie. I Sofa denne uka ser Tore og Adam på NRKs quizprogram Norges Smarteste, men føler seg ikke så mye lurere etter det. Hos familien Prøis lurer Veslemøy de andre ved å jukse seg til rett svar. Bente skal reise bort noen dager og ektemannen Pål skal for første gang styre bed and breakfasten selv. Det krever mange formaninger og påminnelser. Hos Jan og Silvia er det som vanlig fredagsreker til Skavlan, og Jan lurer på om han skal slå følge med Stein-Erik Hagen ut av skapet.

 • The Harvey Girls

  TCM 09:10 En nydelig musikal av typen "ville vesten", med Judy Garland som en av de frekke "Harvey Girls", en gruppe servitriser som sendes for å lyse opp i barske nybyggerbyer med sin unektelige sjarme.

 • Get Carter

  TCM 01:20 Michael Caine er den hensynsløse gangsteren som drar tilbake til hjembyen, Newcastle, for å få ravansje for brorens død. Mike Hodges tøffe thriller, som nylig ble nyutsendt på kino, er et innflytelsesrikt landemerke i britisk film.

 • The Prisoner Of Zenda

  TCM 06:00 Ruritania regjerer! Stewart Granger, Deborah Kerr og James Mason spiller i hyggelige filmen om en engelskmanns vågale impersonasjon av en ruritansk kronprins, som er blitt forgiftet av sin onde bror. Basert på Anthony Hopes klassiker.

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More Action 09:50 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Max Manus

  Norsk krigsdrama fra 2008 med Aksel Hennie.

  C More First 01:05 Norsk krigsfilm basert på en sann historie om en myteomspunnen motstandsmann og sabotør under Den andre verdenskrigen.

 • Uptown Girls

  Amerikansk romantisk komedie fra 2003 med Brittany Murphy.

  C More First 08:50 Romantisk komedie om en barnslig kvinne som plutselig får ansvaret for en veslevoksen åtte år gammel jente kan de lære noe av hverandre?

 • Blue bloods

  Amerikansk kriminalserie från 2014.

  TV4 00:50 Jamie går emellan när han bevittnar det destruktiva förhållandet mellan en ligist och hans flickvän, något som gör honom till måltavla för den hämndlystna ligisten. Frank måste hantera en politisk skandal när någon spelar in några okänsliga kommentarer av Henry och läcker dem till pressen.

 • Beverly Hills 90210

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 01:00 Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien.

 • Top Gear

  Britisk underholdningsserie

  NRK Super / NRK3 01:15 Episodebeskrivelse . Jeremy og James drar til kysten i to elektriske biler, en Nissan Leaf og en Peugeot iOn. Richard møter et spesielt rallyteam; alle har militær bakgrunn, og alle har amputert en kroppsdel. En Lamborghini Aventador tas ut på testbanen.

 • Two and a Half Men

  Amerikansk komiserie fra 2013

  Viasat 4 01:20 Alan snubler over en mulighet til å tjene penger, mens Walden må finne ut av sine uselvstendighetsproblemer.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie

  TV3 01:30 NCIS enheten følger de minste spor etter at seriemorderens siste offer var en person med tilknytning til teamet.

 • South Park

  TV2 Humor 01:35 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet. Cartman sverger på å stoppe Ike og Miss Stevenson fra å klilne i korridorene.