Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Pattedyrenes verden
  2. Hygge i Strömsö
  3. NRK nyheter
 • NRK2
  1. Aktuelt
  2. Urix
  3. Árdna: Samisk kulturmagasin
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. P3morgen
  3. Big Bang
 • TV2
  1. Hus til salgs
  2. Tid for hjem
  3. Grey's Anatomy
 • TV3
  1. The Real Housewives of Orange County
  2. MasterChef USA
  3. MasterChef Norge
 • TVNORGE
  1. Sinnasnekker'n
  2. Ullared
  3. Baby Daddy
 • Bruce Jenner: Mann eller kvinne?

  TV2 Bliss 22:30 Det har lenge vært en enorm media-interesse hele verden rundt intervjuet med Bruce Jenner. Mange forventer at han skal åpne opp om ryktene som har gått om at han skal bli kvinne, i dette intervjuet gjort av amerikanske Diane Sawyer for ABC.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie

  TV 2 21:40 Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Meredith er rystet etter at hun fant ut at Derek kan ha vært utro. Nå som Derek er tilbake i Seattle, må hun finne ut hvordan hun skal takle det hele. Samtidig blir Owen sjokkert når moren hans ankommer sykehuset som pasient.

 • Aamodt og Kjus på bortebane

  TVNorge 20:30 De to gamle kamphanene Ole «Lukkøye» Klemetsen og Thomas Hansvoll har slått seg sammen for å gi Aamodt og Kjus juling - bokstavelig talt! I sin kanskje tøffeste utfordring til nå, må Lasse og Kjetil gå i ringen mot to av Norges mest hardtslående utøvere gjennom tidene. Heldigvis for alpinistene er det ikke bare på boksearenaen kampen skal stå, så de får håpe at allsidighet til slutt er viktigere enn ren muskelkraft.

 • Svenske Hollywoodfruer

  Svensk realityserie fra 2015

  TV3 20:30 Et maurangrep får Åsa Vesterlund til å flykte fra huset i panikk, mens Maria Montazami tar finnlandsbåten til en Elle-gala og blir ekstremt overrasket når hun får vite at Østersjøen kan fryse til is!

 • Mellom bakkar og berg

  TVNorge 21:30 Mellom bakkar og berg er TVNorges vri på nasjonalskatten Norge Rundt, men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer spilt av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

 • Neste sommer

  TVNorge 22:30 Terje (Eivind Sander) bedyrer å ha et helt avslappet forhold til eks-konas nye samboer Kåre (Terje Nauder). Men når det viser seg at datteren Nora (Lea Waldal) og Kåre har blitt forferdelig gode venner blir det vanskelig å svelge for Terje. I den hvite hytta sitter den uberegnelige bestemor (Frøydis Armand) barnevakt for Martin (Lukas Prange). Det kan umulig gå bra...

 • Speed

  Amerikansk actionfilm fra 1994

  Viasat 4 21:00 En gal bombemann ønsker hevn over en ung politimann og planter en bombe på en buss i Los Angeles. Jack Traven, en tøff og smart representant fra terrorstyrken i Los Angeles-politiet, får i oppdrag å redde de fortapte passasjerene fra den rullende fellen som superskurken Howard Payne har plassert dem i. Assistanse får han fra Annie, en kvinnelig passasjer ombord i bussen. Bomben må detoneres før det er for sent, og at den er satt til å eksplodere hvis bussen sakner farten til under 80 km/t gjør det ikke akkurat lettere…

 • Capote

  Amerikansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More First 17:35 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • Traffic

  Amerikansk thriller-drama fra 2000

  Viasat Film Drama 01:00 Prisbelønnet drama som utforsker internasjonal narko handel og de mange skjebner som er involvert.

 • The Station Agent

  Amerikansk prisbelønnet dramakomedie fra 2003

  Viasat Film 21:00 Finbar McBride er en ung dverg med større lidenskap for tog enn mennesker. Når Finbars venn dør og etterlater ham et forlatt depot, håper Finbar at han endelig kan leve et liv i ensomhet. Men når han ankommer byen hvor depotet ligger går ikke ting helt som forventet og hans vei krysses av to andre; en sørgende maler som nesten kjører ned Finbar og en ensom snakkesalig pølseselger. Mot sin vilje og til sin store forundring dras Finbar inn i livene deres.

 • Secretary

  Silver 00:45

 • Seven Brides For Seven Brothers

  TCM 19:20 En av de beste musikalen på 50-tallet - fortellingen om sju brødre på leting etter damer, med Keel, Powell og Tamblyn fantastiske i hovedrollene. Har mange flotte sang-og-dansenumre.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  Viasat 4 13:30 Doug og Carries hus er fullt av råte, og problemet ser ikke ut til å gi seg med det første. Det vil koste 12 tusen dollar å fikse skaden, og Doug blir tvunget til å be sin far om et lån. Det viser seg derimot å skape flere problemer enn det løser.

 • Awkward

  MTV 14:00 Jenna forbereder seg på sin første valentinsdag med kjæreste, men både hun og Tamara blir sjalu ved tanken på at eksene deres kanskje er kommet over dem.

 • 30 Rock

  Komeiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 14:05 Tracy har blitt dømt til samfunnstjeneste og må trene et guttelag i baseball. Liz blir forlegen når hun blir bedt på date av en ung og kjekk løpegutt som synes hun ser mye yngre ut enn det hun egentlig er.

 • Ullared

  TVNorge HD 14:20 Ullared-stamkundene Sara, Rebecka og Therese har kjørt 80 mil for å gjøre gode kupp på senteret. Denne gangen står årets julegaver på handlelisten. 17-åringene Jonna og Matilda har planlagt sitt besøk til varehuset i et halvt år og nå er dagen endelig kommet. De har forberedt seg godt ved å studere kartet over varehuset og skrevet lange handlelister.

 • Glee

  Amerikansk komiserie

  TV2 Bliss 14:30 På McKinley High School dreier alt seg om sport - inntil spansklæreren Will tar over som dirigent for skolens lille sangkor, Glee Club. Det blir ganske opphetet stemning når New Directions møter Dalton Academy Warblers.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie fra 2009

  TV2 HD 15:05 Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Legene får et utfordrende pasienttilfelle, og flere av dem mislykkes i å behandle pasienten med verdighet og respekt. Og Derek må ta følgene av sorgen til enkemannen etter hans avdøde pasient.