Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Mord og mysterier

  TV 2 21:45 Inspektør John Barnaby (Neil Dudgeon) etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker mens tv-seerne selv kan finne morderen blant underfundige personer med de forskjelligste motiver. Den storstilte lanseringen av Midsomer Vinae Winery sin nye, musserende vin blir sabotert når vinanmelderen Nadia Simons slakter den nye vinen. Og gjestene som smaker på vinen begynner plutselig å kollapse - en etter en. Patologen Kate avslører at vinen er tilsatt sneglegift, samtidig som det ser ut til at saken har sammenheng med påkjørselen og drapet på et barn. Barnaby og Nelson blir tilkalt for å etterforske saken. Del 1 av 2.

 • God sommer Norge

  TV 2 20:00 Direktesendt underholdende aktualitetsprogrammet som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Vår Staude og Davy Wathne inviterer spennende og morsomme gjester på TV 2-taket.

 • The Graham Norton Show

  TVNorge 21:30 Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Cyndi Lauper og Dara O'Brian er gjester hos Graham Norton i kveld.

 • Sommeråpent: Mosjøen

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Mosjøen, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.

 • Tour de France i kveld

  TV 2 21:35 TV 2s Tour de France-team serverer deg nyheter og reportasjer fra verdens største sykkelritt. Sommerens store sykkel-eventyr starter i år i nederlandske Utrecht lørdag 4. juli. TV 2s alltid like entusiastiske sykkel-kommentatorer, Christian Paasche og Johan Kaggestad, vil lede norske tv-seere gjennom rittet på sitt klassiske vis.

 • So You Think You Can Dance

  FEM 20:30 Vi følger tusenvis som konkurrerer om å bli USAs beste dansere. Den inspirerende dansekampen fører dansere fra prestisjefylte skoler sammen med uskolerte ungdommer som står på en scene for første gang. Nytt denne sesongen er at scenedansere settes opp mot gateartister. I dag er det audition i Detroit.

 • Juno

  Amerikansk drama fra 2007

  TV3 21:00 Når tenåringsjenta Juno (Ellen Page) blir uventet gravid etter å ha ligget med klassekompisen Bleeker (Michael Cera) søker hun støtte hos bestevenninnen Leah (Olivia Thirlby) for å finne et passende par til å adoptere barnet. Hun tror selv hun er svært voksen for alderen, men innser raskt at hun ikke vet stort om virkeligheten utenfor husets trygge vegger og sin støttende familie. Hun kommer snart i kontakt med forstadsparet Mark og Vanessa som ikke kan få egne barn og ønsker å adoptere Junos ufødte baby. Når hun nå må ta en rekke voksne avgjørelser lærer hun raskt at et dårlig valg kan få en livstid av konsekvenser.

 • Deep Impact

  TVNorge 22:30 Unge Leo Beiderman (Elijah Wood) ble med i skolens astronomiklubb mer for å være sammen med Sarah Hotchner (Leelee Sobieski) enn for å se på stjernene. En natt gruppen er ute på feltstudier ser Leo tilfeldigvis en ekstra flekk i en kjent stjernegruppe. Den nye kometen får snart navnet Wolf-Beiderman. Den er på direkte kollisjonskurs med jorden. Reporteren Jenny Learner (Tea Leoni) får samtidig nyss om en sex-skandale i Washington. Men hun får snart vite at «Ellie» slett ikke er navnet på en kvinne, men på den dødelige hendelsen som er i ferd med å inntreffe. Snart blir kometens eksistens offentliggjort og den eneste muligheten for å redde jorden er å sprenge kometen. I ukene og månedene som følger er hele jordens befolkning nødt til å forsøke å finne en mening med livet.

 • Predator - den usynlige fiende

  Amerikansk action fra 1987

  Viasat 4 22:30 Den amerikanske majoren Dutch Schaeffer og mennene hans er på oppdrag i Sentral-Amerika for å ødelegge en treningsleir. Oppdraget skal derimot vise seg å bli langt farligere enn de hadde trodd når de snubler over en mystisk morder. En og en begynner soldatene å forsvinne sporløst, og det viser seg snart at det som står bak forsvinningene må være farligere og mer utspekulert enn noen fiende. Ethvert forsøk på å forsvare teamet er dødfødt, og Dutch blir tvunget til å møte fienden – ansikt til ansikt…

 • Body of Lies

  TV 2 Zebra 21:15 Spionfilmen med Leonardo Di Caprio og Russel Crowe tar utgangspunkt i David Ignatius' spenningsroman med samme navn. En idealistisk CIA-agent dedikerer seg til å stoppe Al Quaida-angrep i Jordan. Han bruker en metode britene brukte mot nazistene, og planter mistanken om at lederne samarbeider med amerikanerne. Et farlig spill med konsekvenser han ikke kunne forutsett.

 • Coronado

  Showtime 10:00 Leaving Beverly Hills, Claire Winslow travels to Switzerland to surprise her fiancé who is working there. When she arrives she is surprised to hear that he is on business in the politically unstable El Coronado in Central America. She follows him to El Coronado only to discover that he has been kidnapped and she can only rely on herself to find him.

 • 30 Minutes or Less

  Amerikansk action/komedie fra 2011

  TV3 22:45 Nick jobber som pizzabud i en liten by. Hans kjedelige liv hans kolliderer med de store planene til to håpefulle kriminelle mesterhjerner når duoen kidnapper Nick og tvinger ham til å rane en bank. Han har bare noen få timer på seg til å gjennomføre den umulige oppgaven, og får hjelp av sin tidligere bestevenn, Chet. Det blir et kappløp mot tiden når de to må hanskes med politiet, leiemordere, flammekastere og sitt eget stormfulle vennskap.

 • Glee

  Amerikansk komiserie

  TV2 Bliss 09:10 Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, «New Directions». Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. Rachel får en unik mulighet som enten kan hjelpe henne med å komme seg videre i karrieren eller muligens å ødelegge den helt. I mellomtiden ber Mercedes Santana om hjelp for å finne en ny sound for hennes neste singel. En velstående New Yorker tar Blaine under sine vinger.

 • 30 Rock

  Amerikansk komiserie fra 2007 med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 09:30 Jack vil at Liz skal bli venn med hans nye forlovede, Phoebe, men Liz kan ikke få seg til å like henne. Floyd funderer på å flytte til Cleveland og vil at Liz skal bli med ham. Tracy blir nervøs når han får vite at han har blitt utskjelt av Bill Cosby i en avisartikkel.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery Channel 09:30 Det går rykter om glimrende fiskeforhold ved pakkisen, og kappløpet begynner. Men vil de tøffe arbeidstidene og forsvunne teinene gjøre at mannskapet får nok?

 • Top Gear

  BBC Brit HD 09:40 Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er i bilfanatikerhimmelen i tre 680 kg tunge kupeer med bakhjulstrekk.

 • Anger Management

  Amerikansk komiserie fra 2013

  Viasat 4 10:00 Charlies kjæreste tar med seg en venninne hjem og plutselig befinner alle tre seg i samme seng...

 • House

  VOX 10:10 Cuddys unge handyman, Alfredo, faller ned fra taket hennes og hun går sammen med teamet for å finne ut hvorfor han falt ned. Cuddy sliter med dårlig samvittighet etter at House må amputere hånden til Alfredo på grunn av en infeksjon. Teamet tar en tur til nabolaget hans, og de finner kanskje ut av hva som var årsaken til sykdommen.