Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. NRK nyheter
  2. NRK nyheter
  3. De danske druer
 • NRK2
  1. Distriktsnyheter Nordnytt
  2. Onkel Joes rullande butikk
  3. Midt i naturen: Costa Rica
 • NRKSUPERNRK3
  1. Top Gear
  2. Underholdningsavdelingen
  3. Spill meg
 • TV2
  1. God morgen Norge
  2. God morgen Norge
  3. Celebrity Masterchef
 • TV3
  1. TV Shop
  2. Brannstasjonen
  3. The Ellen DeGeneres Show
 • TVNORGE
  1. America's Funniest Home Videos
  2. Cougar Town
  3. Ullared
 • Skavlan

  Skandinavias største talkshow

  NRK 1 21:25 Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, samtalen i fokus - og den beste musikken. Episodebeskrivelse Gunhild Stordalen gjør sitt første TV-intervju etter at hun ble rammet av alvorlig sykdom i fjor høst. Hun kommer til Skavlan sammen med Sverigedemokratenes leder Jimmie Åkesson, Mark Knopfler, og Mrs Hughes og Mrs Patmore fra Downton Abbey.

 • The Voice - Norges beste stemme

  TV 2 20:00 Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er klare til å finne Norges beste stemme. Programleder er Øyvind Mund.

 • Nytt på nytt

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin i en satirisk form relatert til ukens nyhetsbilde

  NRK 1 20:55 Episodebeskrivelse Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Knut Nærum. Gjester denne uken er Siri Kristiansen og Steinar Sagen.

 • Senkveld med Thomas og Harald

  TV 2 22:15 Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.

 • The Voice - Norges beste stemme

  TV 2 21:40 Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er klare til å finne Norges beste stemme. Programleder er Øyvind Mund

 • Beat for beat

  NRK 1 20:05 Seks tall skjuler seks ord fra en sang som kan være en klassisk hit, evergreen, vise eller barnesang. Ivar Dyrhaug er umyndig programleder for to artistlag som med hver sin faste lagleder konkurrerer i humørfylt tempo. Episodebeskrivelse Ivar Dyrhaug får besøk av Børge Pedersen og Therese Ulvan som utfordres til sanglek mot Askil Holm og Charlotte Audestad.

 • The Fast and the Furious

  Amerikansk actionthriller fra 2001

  TV3 21:00 Om natten eier "Dom" Toretto gatene i Los Angeles. Tiljublet av sine fans kjører han som en annen rockestjerne mot enhver som har nerver nok til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom, og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er en politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterring med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og hans grenser til det ytterste.

 • Rocky IV

  Amerikansk actionfilm fra 1985

  Viasat 4 23:00 Rocky Balboa, den populære tungvektsmesteren, står overfor en ny formidabel utfordring i sin karriere. Denne gang kommer utfordringen i form av den russiske bokseren Drago (Dolph Lundgren), en nesten umenneskelig stor slåsskjempe. Dragos første kamp i Amerika er ikke mot Rocky, men Apollo Creed, Rockys venn og tidligere utfordrer, som vil bevise hva han er god for. Når Apollo blir hardt skadet i kampen, har ikke Rocky annet valg enn å ta utfordringen fra Drago. Det blir arrangert en kamp som skal sendes over hele verden. Mens Drago forbereder seg med hjelp av den nyeste bokseteknologien, trener Rocky i sneen med sin bekymrede kone Adrian og svigerbror Paulie som overvåkere. Og så er det klart for århundrets kamp...

 • Pitch Perfect

  Amerikansk musikal fra 2012 med Anna Kendrick og Rebel Wilson.

  C More First 21:00 Kritikerrost amerikansk musikal om et universitet der studentene er mer opptatt av sangkonkurranser enn studier.

 • Boktyven

  Tysk-amerikansk drama fra 2013 av Brian Percival.

  C More Emotion 21:50 Drama om en ung jente i en tysk småby som elsker å lese bøker, noe som ikke var risikofritt under nazistenes styre.

 • Wild Hogs

  TVNorge 21:30 En gjeng med «wannabe»-bikere ser etter nye eventyr og reiser på motorsykkelferie for å finne det de er på jakt etter. På reisen møter de Del Fuegos, en fryktet motorsykkelgjeng fra New Mexcio. Et møte som går fryktelig galt.

 • Crocodile Dundee i Los Angeles

  Australsk/amerikansk komedie fra 2001

  Viasat 4 00:40 Mick Dundee bor i den lille landsbyen Walkabout Creek i Australias villmark med sitt hjertes utkårede, Sue, og deres lille sønn. Krokodillejakt har blitt ulovlig, så Mick livnærer seg med å bryte med krokodiller til glede for turistene. Da Sue blir tilbudt en god jobb for en avis i Los Angeles, flytter derfor hele familien over Stillehavet til California. Vel fremme i L.A. ender Mick junior i trøbbel med de innfødte, og senior later som om han er en privatdetektiv.

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2013 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 07:00 SCDP forsøker å roe ned konkurrerende kunder. Pete blir lurt av en uventet gjest.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 07:20 Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye "Dallas"-serien. Ryland fortsetter sitt forsøk på å ødelegge livet til Ann med å utlevere hemmeligheter fra hennes fortid. John Ross styrker sine forutsetninger til å ta kontroll over Ewing Energies ytterligere. Samtidig dukker en gammel nemesis av Ewing-familien opp.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 Når alle varene skal pakkes ut nøyer Kjell seg med å se på mens Rose-Marie og jentene gyver løs på den enorme mengden kasser. Det skal også summeres opp hvor mye penger som egentlig har gått med på varehuset i år. Morgan griller og prater om matlaging og hvordan hans drømmejente skal være. Den kommende bruden, Madde, er tilbake i Ullared. Denne gangen sammen med datter og mormor. Forloveden Martin ville ikke være med flere ganger etter storhandelen de hadde til det kommende bryllupet. Nå passer Madeleine på å dra uten ham og kjøpe enda flere ting til bryllupet, og mye annet som Martin syntes var unødvendig sist. Fra Sundsvall kommer en hel busslast med handlelystne. For førskolelæreren Angelique og hennes venninner er dette som en liten miniferie, og de har ingenting imot 80 mil i buss. De har forberedt seg godt, men halvveis ut i handledagen forsvinner en vogn inne i varehuset og Katrin forsøker å bruke kunderadioen for å sende ut en etterlysning.

 • New Girl

  TV2 Humor 09:00 En ukonvensjonell og vakker jente flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. En nervøs Jess inviterer Russell til en helg på loftet, og han kommer bedre overrens med gutta enn hun hadde håpet.

 • Glee

  Amerikansk komiserie

  TV2 Bliss 09:10 På McKinley High School dreier alt seg om sport - inntil spansklæreren Will tar over som dirigent for skolens lille sangkor, Glee Club. Rektor Figgins underviser elevene om farene ved å starte å drikke alkohol for tidlig, og Glee Club berøres personlig av temaet.

 • Top Gear

  BBC Entertainment (N) 09:15 The Stig kjører en Caterham fra Surrey til Skottland, og teamet forsøker å bygge en i Edinburg før han kommer frem.