Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Det gode bondeliv
  2. Dyreklinikken
  3. Skattejegerne
 • NRK2
  1. Naturen på vippepunktet
  2. Klassequizen - Finale
  3. Låtskriver'n: Ingrid Bjørnov
 • NRKSUPERNRK3
  1. Teenage Boss
  2. Bondi Beach
  3. P3morgen
 • TV2
  1. Blue Bloods
  2. Solsidan
  3. Nyhetene
 • TV3
  1. Supersize VS. Superskinny
  2. Nanny
  3. Dr. Phil
 • TVNORGE
  1. Nikki
  2. Nikki
  3. Scooby-Doo! Mystery Incorporated
 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Tre heldige par våkner opp til finaleuken! Juryen kommer inn og finalistene får en unik mulighet, men hvem av dem tør å benytte seg av den? Noen fra dødsriket kan gjenoppstå…. Det blir fest på kvelden med hele gjengen og gjensynsgleden er stor, men den gode stemningen snur fort om til taktikkprat der gamle feider og nye planer diskuteres.

 • Badehotellet

  TV 2 21:40 Det er 1929, og stamgjestene fra København vender tilbake til Vesterhavet og Andersens Badehotel for nok en sommer med feriefølelser, søte stuepiker og forlokkende mat. Det er stor gjensynsglede og godt humør, men ferieidyllen viser seg snart å slå sprekker. Ti år etter at han reiste fra hotellet i sinne, kommer hotellvertens avdøde sønn, Poul, tilbake fra Amerika for å avslutte arveoppgjøret med fru Andersen. Har han kun kommet tilbake fordi han vil overta hotellet? Amanda opprettholder isfronten mot faren, inntil han holder sin del av avtalen og frikjenner Morten. Men så oppdager hun plutselig en hemmelighet som kan løse problemet.

 • YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour

  TVNorge 20:30 I februar inviterte Bård og Vegard Ylvisåker til et utsolgt show i Oslo Spektrum der de spilte flere av sine nye sanger live for første gang. Fansen som ikke fikk billett da, kan endelig få nyte YLVIS i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

 • Dokument 2: Edderkoppen

  TV 2 22:40 Norges samfunnsfiende nr. 1 heter Farid. Han er 36 år og vokste opp i Oslo med norsk mor og fransk/algerisk far. PST mener Farid organiserer Syria-krigerne og at pengene hans nettverk samler inn, brukes til å finansiere terrorgrupper i utlandet. Hvordan gikk Farid fra å være en kriminell torpedo til å bli islamist?

 • Ungkaren

  FEM 21:30 Etter den tøffe avgjørelsen på roseseremonien i Des Monines, besøker Chris de fire gjenværende damenes hjembyer.

 • Nytt liv i East End

  NRK 1 21:30 Britisk periodedrama som omhandler jordmødre på 1950-tallet Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Det bryt ut dysenteri i bydelen. Den nybakte mora Marie får livet sitt snudd på hovudet når mannen hennar blir arrestert for intim omgang med ein mann. Søster Crane møter ei gravid, irsk kvinne som viser seg å vere underernært og full av loppebit, og som seinare forsvinn. Med: Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart mfl. Call the Midwife.

 • 2001: A Space Odyssey

  TCM 07:30 Stanley Kubricks innflytelsesrike sci-fi mesterverk om møter med romvesener som inspirerer en dømt romfartstokt til Jupiter. Filmen ble berømt for de utrolige spesialeffektene (gjennomført av Douglas Trumbull), uforglemmelige atmosfære og overraskende bruk av klassisk musikk.

 • Doctor Zhivago

  TCM 02:20 David Leans romantiske film, basert på Pasternaks roman. Omar Sharif er den russiske legen som er gift med en barndomsvenn. Dette overskygges av lidenskapen hans for en annen kvinne (Julie Christies Lara). Filmen vant flere Oscar (inkludert Beste film, Beste instruktør og Beste musikk).

 • The Parole Officer

  Britisk komedie med Steve Coogan og Lena Headey.

  C More Emotion 04:20 Steve Coogan er tilbake med en ny, klassisk rollefigur i denne hysterisk morsomme komedien.

 • Planet 51

  Britisk/spansk animasjonsfilm fra 2009.

  C More First 10:30 Animert familiefilm hvor den amerikanske astronauten "Chuck" Baker krasjer på Planet 51, som viser seg å være bebodd av små grønne aliens.

 • American Pie 2

  Amerikansk komedie fra 2001 av J.B. Rogers.

  C More Emotion 08:45 Amerikansk tenåringskomedie om en hormonspekket kompisgjeng som tilbringer sommerferien sammen i et hus ved stranda.

 • Sound of Music Live

  Amerikansk musikal fra 2013 med Carrie Underwood.

  C More First 05:15 Carrie Underwood spiller Maria i denne tv-versjonen av Rodgers og Hammersteins musikal, som ble direktesendt på amerikansk tv.

 • Mad Men

  VOX 04:50 Don legger ut på en uforberedt reise. Betty spiser lunsj med en venn. Harry bedriver lobbyvirksomhet. Partnerne gjør en tvilsom vurdering.

 • Blue Bloods

  Amerikansk dramaserie fra 2010

  TV2 HD 04:55 HD. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan (Tom Selleck) er sjef både i politiet og i familien. Når Frank, Danny og resten av NYPD får vite at en bombe befinner seg en plass på Manhattan, starter en kamp mot klokken for å finne bomben før den detoneres.

 • Solsidan

  Svensk komiserie fra 2012

  TV2 HD 06:00 HD. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex (Felix Herngren) og Anna (Mia Skäringer) samt Fredde (Johan Rheborg) og Mickan (Josephine Bornebusch) og deres omgivelser. Anna og Alex holder på å bli gal av renoveringskaoset hjemme, og Anette lurer Fredde til å kjøre henne til jobb hver dag.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 06:00 Hannah står overfor et dilemma innad i familien. Jessa, Ace, Mimi-Rose og Adam kommer ut for et merkelig møte. Ray holder i en kampanjefest der Marnie kommer med en kunngjøring.

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2011

  Viasat 4 07:35 En klassekamerat dør plutselig og Britta gir gjengen terapi ut i fra det hun har lært i psykologitimene. Chang prøver å ta over sikkerhetssystemet på skoleområdet.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 07:45 Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye "Dallas"-serien. Bobby får hjelp av sin bror Gary til å slå tilbake mot John Ross og Sue Ellen`s forsøk på å ta kontroll over Ewing Energies. Bataljen ender i en såkalt «Mexican standoff», hvor alle parter blir stående å peke revolvere på hverandre. Samtidig står Pamela midt imellom Christopher og John Ross som begge vil ha henne. Disputten guttene imellom kulminerer i et billøp hvor tar alt, inkludert dama.