Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Monsen på villspor
  2. Lørdagsrevyen
  3. Lotto-trekning
 • NRK2
  1. Havets skjulte landskap
  2. I Larsens leilighet: Sven Nordin
  3. Sør-Amerikas ukjente historie
 • NRKSUPERNRK3
  1. Nytt på nytt
  2. Spill meg
  3. Ikke gjør dette hjemme
 • TV2
  1. Nyhetene
  2. Lørdagsmagasinet
  3. Sportsnyhetene
 • TV3
  1. Brannstasjonen
  2. Annie
  3. Fast & Furious 4
 • TVNORGE
  1. The Biggest Loser Norge
  2. 71° nord - Norges tøffeste kjendis
  3. Aamodt og Kjus på bortebane
 • EM-kvalik: Kroatia - Norge

  MAX 18:00 Norge har bare ett poeng mindre enn den ubeseirede gruppelederen Kroatia. En seier for landslagstrener Høgmo i denne kampen kan bli avgjørende for avansement i kvalifiseringen. Direkte fra Stadion Maksimir. Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås er kommentatorer. 1. omgang.

 • Alt er lov

  TV 2 20:00 Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. Skuespiller Mariann Hole og Esben Ullbæk Bundgaard-Jørgensen Selvig - bedre kjent som "Dansken" - er ukens gjester hos "Alt er lov"-gjengen. Mariann får spille Guds sekretær, mens Dansken prøver å lage lyden av en trampoline.

 • Fast & Furious 4

  Amerikansk actionthriller fra 2009

  TV3 21:30 Dom Toretto er tilbake i Los Angeles for å finne ut sannheten bak et lovbrudd. Men Brian O'Conner er ikke fornøyd med at han dukker opp igjen. Rivalene blir tvunget til å jobbe sammen for å løse saken.

 • EM-kvalik: Studio

  MAX 17:00 Presentasjon av alle kveldens kamper i kvalifiseringen til fotball-EM i Frankrike 2016. Carsten Skjelbreid er programleder og Bengt Eriksen og Tor Ole Skullerud er eksperter.

 • Vårt Lille Land

  TV 2 21:40 Utrolige historier fra virkeligheten «Vårt lille land» forteller i kveld historien om tre gode venner som nekter å tilbringe dagene på dagsenter for psykisk utviklingshemmede. Deres høyeste ønske er å ha en ordentlig jobb, og de satser alle sparepengene sine på å starte sin egen bedrift, et konditori i Halden. Så går det riktig galt. Men som da skjer - er nesten så du ikke tror det er sant.

 • Annie

  Amerikansk familiefilm fra 1999

  TV3 19:05 Tv-versjon av musikalen om Annie som bor på et barnehjem. En eksentrisk milliardær vil adoptere henne, men Annie er overbevist om at hennes foreldre en dag kommer tilbake for å hente henne. Milliardæren må derfor finne en plan som får henne til å bli.

 • Fast & Furious 4

  Amerikansk actionthriller fra 2009

  TV3 21:30 Dom Toretto er tilbake i Los Angeles for å finne ut sannheten bak et lovbrudd. Men Brian O'Conner er ikke fornøyd med at han dukker opp igjen. Rivalene blir tvunget til å jobbe sammen for å løse saken.

 • Annie

  Amerikansk familiefilm fra 1999

  TV3 19:05 Tv-versjon av musikalen om Annie som bor på et barnehjem. En eksentrisk milliardær vil adoptere henne, men Annie er overbevist om at hennes foreldre en dag kommer tilbake for å hente henne. Milliardæren må derfor finne en plan som får henne til å bli.

 • Den fantastiske historien om Benjamin Button

  FEM 21:00 – Jeg ble født under uvanlige omstendigheter. Benjamin Button har sine ord i behold. Han blir født som en sykelig olding og aldres baklengs og ender til slutt opp som spedbarn. Men til tross for at han er en ganske ualminnelig mann, kan han ikke stanse tiden.

 • The Women

  TV 2 22:50 Når den vakre og suksessfulle Mary oppdager at mannen hennes er utro, søker hun trøst hos venninnene sine for gode råd, shopping og coctails. Men alt er ikke bare fryd og gammen, og affæren får flere av dem til å sette spørsmålstegn ved livene sine.

 • Sleepers

  Am. thriller, 1996

  NRK Super / NRK3 21:00 Etter at en spøk går katastrofalt galt, blir en gjeng gutter sendt til et ungdomsfengsel. Der blir de mishandlet av de ansatte i over ti år. Som voksne møter de plutselig en av fangevokterne igjen. Nå har de sjansen til å ta hevn. Regi: Barry Levinson. Sleepers.

 • Skal vi danse?

  FEM 18:50 Advokaten John Clark lever et nærmest perfekt liv. Han elsker sin vakre kone, han har skapt seg en vellykket karriere og oppdratt to skjønne unger. En kveld på vei hjem fra jobb går han av toget og gjør det utenkelige. Uten å fortelle det til en sjel, begynner han i all hemmelighet å ta dansetimer. Plutselig blir han kastet inn i en helt ny verden – en verden fylt med bevegelse, musikk, kameratskap og lidenskap.

 • Modern Family

  TV2 Humor 19:00 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Et jordskjelv rammer byen, og skaper ulike forviklinger for våre venner i "En moderne familie".

 • Simpsons

  Amerikansk komiserie fra 2010

  Viasat 4 19:30 Homer ydmyker Bart i offentlighet, og Matge tvinger ham til å ta et farskapskurs i håpet om at han kan bli en bedre far. Da læreren finner ut at Homer ofte tar kvelertak på sønnen sin bestemmer han seg for å gi Homer litt av hans egen medisin.

 • Awkward

  MTV 19:30 Jenna sliter med å kommunisere med Matty, ettersom hun tror at han er fraværende på grunn av deres siste stevnemøte. Men det viser seg å handle om en stor oppdagelse som han ikke har fortalt om til noen. Og Tamara tviler på Jakes musikalske begavelse.

 • NCIS

  FOX 19:55 Etter å ha tatt til fange en internasjonal våpenhandler, finner NCIS-teamet ut at marinens hemmeligstemplede våpensystem holder på å bli solgt til en annen våpenhandler.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 20:00 Hannah og Adam pakker før hun reiser til Iowa, og de to forbereder seg på å pleie et avstandsforhold. Marnie og Desi opptrer under en jazzbrunsj på en restaurant, og Shoshanna gjør unna eksamen. Jessa ryker uklar med Beedies datter, Rickie.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 20:35 Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Maggie presser Meredith, etter at hun unngår å svare Maggie på spørsmål angående Washington DC. Bailey og Ben blir bekymret når Bens bror havner på sykehuset. Og samtidig begynner Dr. Herman å blir mer komfortabel rundt Arizona, mens Richard føler at Catherine manipulerer ham.