Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • The Fast and the Furious: Tokyo Drift

  Amerikansk actionfilm fra 2006

  TV3 21:00 Sean Boswell er en temperamentsfull gateracer, som har det med å havne i konflikt med politiet. For å unngå å havne i fengsel, sendes han for å bo hos faren sin, en yrkesmilitær stasjonert i Tokyo. Der møter han amerikaneren Twinkie, som introduserer ham for driftracing, en ulovlig form for bilrace som bedrives i Tokyos underverden.

 • Hvordan bli dumpet på 10 dager

  TV2 Bliss 21:30 Andie Anderson har ti dager på seg for å lage en artikkel om å få en mann til å falle for henne, for så å gjøre feilene som får ham til å dumpe henne. Synd for henne at "målet" hun velger seg er kjekkasen Benjamin Barry (Matthew McConaughey), som nettopp har gjort et dristig veddemål med sjefen sin om at han kan få en kvinne til å falle for ham på vel, ti dager.

 • Blå Ögon

  TV 2 21:45 Midt under det svenske valget forsvinner plutselig justisministerens stabssjef. Elin Hammer tar over ansvaret, men møter motstand når hun prøver å finne ut hva som har skjedd. Etter hvert dras hun inn i en konspiratorisk røre, samtidig som det politiske landskapet er i ferd med å endre seg. Splittelsen i regjeringen vokser når de prøver å håndtere terrortrusselen fra Veritas. Striden kan også forklare hva som har skjedd med Sarah, og jo mer Elin graver, desto mer peker sporene tilbake til Rosenbad. Samtidig søker Sofia trøst på internett, og havner på et forum som mener innvandring har skylden for morens drap.

 • Coyote Ugly

  FEM 21:00 Violet Sanford reiser til New York for å realisere drømmen om å slå igjennom som låtskriver. For å få endene til å møtes, tar hun ekstrajobb på baren Coyote Ugly; byens hotteste nattklubb. En bar hvor rocken herjer, folk danser, stemningen er høy og bartenderne består av vakre og ressurssterke kvinner som underholder det mannlige klientellet.

 • Tippeligaen: Rosenborg - Sarpsborg 08

  TV 2 Zebra 19:55 Fra Lerkendal Stadion og kampen mellom Rosenborg og Sarpsborg 08 i Tippeligaens 18. runde. Kommentatorer: Asbjørn Myhre og Egil Olsen.

 • Åndenes makt

  TVNorge 21:30 I et over 100 år gammelt hus i åssiden ovenfor Drammen bor Gunn med hunden Bella Mi. Men de bor ikke alene, det er som om de har en usynlig samboer som leser tanker, ødelegger gjenstander og skremmer gjester som kommer på besøk. Etter fire år med tiltagende aktivtet i huset orker ikke Gunn mer og tar kontak med Åndenes makt.- Jeg prøver hele tiden å finne naturlige svar på alle tingene som skjer, men der er ikke lett, sier Gunn Bodil Bergli. I det koselige hvite huset i Drammen skjer det stadig merkelige ting som at tannbørsten flytter seg, hårbånd flyr av seg selv, en usynlig hånd som stryker Gunn over håret mens hun ligger i sengen, hunden Bella Mi som knurrer mot noe eller noen ingen kan se, tallerkener som farer ut av skapet og knuses, vinflasker som kastetes gjennom rommet, stikkontakter som stadig trekkes ut og sikringer som eksploderer. Men det er ikke bare Bodil som opplever alle de uforklarlige hendelsene. Hennes venninne og utpreget skeptiker Berit J. Vang fikk også føle det på kroppen da hun overnatter i huset. - Jeg fikk ikke sove i det hele tatt, følte at jeg overvåket hele natten. Da jeg så i speilt for å sminke meg så jeg en skygge passerere bak meg, forteller Berit. Aktiviteten i huset tiltok og spesielt ille ble det da det begynte å gå ut over barn og barnebarn som begge opplevde å bli dyttet ned trappen av noe eller noen usynlig. Vil klarsynte Lena Ranehag finne ut hvem eller hva det er som står bak alle disse uforklarlige hendelsene? Vil det bli ro i huset?

 • One True Thing

  Amerikansk drama fra 1998 med Meryl Streep og Renee Zellweger.

  C More Emotion 09:55 Familiedrama med Meryl Streep og Renee Zellweger. En ung kvinne velger bort jobben i New York for å ta hånd om sin kreftsyke mor.

 • Apollo 13

  Amerikansk historisk drama fra 1995 med Tom Hanks.

  C More Action 08:15 Nervepirrende drama med Tom Hanks basert på den sanne historien om dramatikken som fant sted under måneferden til Apollo 13.

 • Happy, Texas

  Amerikansk actionkomedie fra 1999 med Steve Zahn i hovedrollen.

  C More Emotion 08:15 Actionkomedie om fanger på rømmen som havner i en småby i Texas. Der utgir de seg for å være arrangører av en skjønnhetskonkurranse.

 • Full Moon in Blue Water

  Amerikansk dramakomedie fra 1988 med Gene Hackman.

  C More First 05:55 Romantisk dramakomedie med Gene Hackman og Teri Garr om en sørgende bareier i Texas som er i ferd med å gi opp livet.

 • Sandtrollet

  Britisk familiefilm med Freddie Highmore og Tara Fitzgerald.

  C More First 07:30 Fem barn får oppleve en kaotisk og fortryllende sommer når de oppdager et sandtroll som kan oppfylle alle ønskene deres.

 • Grusomme meg 2

  Amerikansk animert familiekomedi fra 2013.

  C More First 09:00 Den tidligere superskurken Gru og hans bråkete minioner er tilbake i en fargesterk og fartsfylt eventyrkomedie for hele familien.

 • Vegas

  Amerikansk dramaserie fra 2012

  TV2 HD 03:50 Sheriffen Ralph Lamb skal håndheve loven i den voksende gamblingbyen Las Vegas på 1960-tallet. Den største trusselen er en Chicago-gangster som ønsker å gjøre Vegas til sin egen kriminelle drømmeby. Savino trenger en mafiasympatiserende venn som ordfører. Med sin kones hjelp, oppfordrer han George Grady til å stille til valg. Sheriff Lamb på sin side, etterforsker en sak om en tannlege som ble drept på grunn av gamblingjeld.

 • Cold Case

  FEM 03:55 Rush og teamet etterforsker en hjemløs og paranoid schizofren mann for å finne ut om han kan ha drept sin tidligere psykiater.

 • Bones

  Amerikansk krimserie fra 2012

  TV6 04:10 Den onskapsfulle Christopher Pelant kommer tilbake og leker med teamet under deres etterforskning. De oppdager snart at en rekke mord kan kobles til FBI-agenter som står nære Booth.

 • Fringe

  FOX 04:20 Gjengen finner en måte å avskjære Observere fra fremtiden på, Peter avhører en ifangetatt Observer, og Olivia prøver å godta at datteren er død.

 • Defiance

  Amerikansk dramaserie fra 2013

  Viasat 4 04:30 Nolan begir seg ut for å finne sin savnede datter, mens Amanda melder seg frivillig for å finne morderen som drepte en av hennes prostituerte kvinner.

 • 30 Rock

  C More Series 05:00 Det er Valentinesdag og Liz første ordentlige date med Drew blir en katastrofe. Jack vil feire høytiden på en luksusrestaurant, men Elisa insisterer på at han skal bli med i kirken.