Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Tour de France 3. etappe

  TV 2 12:30 Fra 3. etappe i Tour de France, Antwerpen - Huy (159,5 km). Kommentatorer: Christian Paasche og Johan Kaggestad. For første gang har en Tour de France-etappe målgang i Belgia, og det på toppen av en av verdens mest kjente bakker: Mur de Huy. «Veggen» har vært målgang for sykkelrittet La Flèche Wallonne siden 1983. - Alejandro Valverde er det heteste tipset, mens min personlige favoritt i denne etappen er Dan Martin. For Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen er den siste bakken for brutal, mener TV 2s sykkelekspert Johan Kaggestad.

 • Maria Lang

  TV 2 21:45 Vi møter kriminalbetjent Christer Wijk og hans venner Puck og Einar Bure. Historiene utspiller seg i den vakre og idylliske småbyen Bergslagen på 50-tallet, et sted fullt av intriger, svik, hemmeligheter og løgner. Puck og Einar befinner seg på en idyllisk sommerøy sammen med en gruppe venner, når en av kvinnene plutselig blir funnet drept. (Mördaren ljuger inte ensam - Del 2 av 2)

 • Nytt liv i East End

  NRK 1 21:30 Britisk periodedrama som omhandler jordmødre på 1950-tallet Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Chummy kjem tilbake til Nonnatus. Trixie og søster Mary Cynthia gir støtte til ei døv kvinne som snart skal bli mor og er redd for at barnet hennar også skal vere høyrslehemma. Eit tilfelle av morgonkvalme viser seg å vere verre enn først antatt, og kvinna blir behandla med eit revolusjonerande, nytt lækjemiddel. Dattera til Fred, Marlene, kjem frå Birmingham og er ikkje nøgd med at han skal gifte seg for fjerde gong. Delia kjem med eit forslag til Patsy. Med: Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart mfl. Call the Midwife.

 • Pretty Woman

  TV2 Bliss 21:30 Forretningsmannen Edward Lewis (Richard Gere) kjører seg vill i Los Angeles' gater. Etter et klossete forsøk på å spørre om veien, ender han opp på hotell med den prostituerte Vivian Ward (Julia Roberts). Han faller raskt for den livlige kvinnen, men innser samtidig at de lever i to forskjellige verdener. Hun er rå, rappkjeftet og empatisk, mens han er konservativ, manipulerende og hensynsløs. Edward bestemmer seg for å leie Vivian en weekend for å gjøre inntrykk på en forretningsforbindelse.

 • God sommer Norge

  TV 2 20:00 Direktesendt underholdende aktualitetsprogrammet som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Vår Staude og Sturla Berg Johansen inviterer spennende og morsomme gjester på TV 2-taket.

 • Med somletog i Afrika

  Britisk serie

  NRK 1 22:30 Episodebeskrivelse Br. dokumentarserie. Griff Rhys Jones toger rundt i Afrika for å utforske dette spennende kontinentet. Den nesten to hundre mil lange sikksakk-ruta gjennom Kenya og Tanzania byr på utfordringer. Jernbanen her er rester fra kolonitiden, noe både tog og spor bærer preg av. I tillegg møter han uforutsette hindringer som kraftig regn og streik. Slow Train Through Africa.

 • Born Romantic

  Britisk komedie fra 2000. Regissør er David Kane.

  C More Emotion 02:15 Komedie om tre menn som kurtiserer tre kvinner. Det hele utspiller seg på en salsaklubb i London.

 • G.I Jane

  Am. action fra 1997

  NRK 1 02:15 Løytnant Jordan O'Neil skal som første kvinne delta i opplæringen i U.S. Navy Special Warfare Group. Ingen har tro på at hun klarer det, men hun setter alt inn på å takle den onde og rå instruktøren.

 • The Hours

  Amerikansk-britisk drama fra 2002 med Nicole Kidman.

  C More Emotion 20:00 Tre dramatiske dager i ulike epoker veves sammen i dette dramaet med en rekke Oscar-vinnere på rollelisten.

 • Shaft

  TCM 22:45 Richard Roundtree er den superkule detektiven som leies til å finne en gangsterleders kidnappede datter. En kultfilm fra 70-tallet, laget på nytt for det 21.århundret, med Samuel L Jackson. Isaac Hayes musikk vant en Oscar.

 • The Time Machine

  TCM 17:05 Oscar-vinnende spesialeffekter fra fantasimesteren George Pals spennende og trofaste versjon av HG Wells klassiker. Rod Taylor spiller den viktorianske vitenskapsmannen som eksperimenterer med tiden. Eksperimentene fører til en helt utrolig tur inn i framtiden.

 • Battle Royale

  Showtime 03:15 In a future world, society is on the verge of collapsing and with ten million people out of work, the government is forced to drastic actions. Every year, one school class is kidnapped, taken to an isolated island and introduced to a "game" where the students must kill each other, leaving only one alive, or they will all die.

 • Castle

  VOX 17:00 En mann blir funnet drept i en stor industri-mixmaster og Castle og Beckett blir satt på saken. Etterforskningen fører dem til en irsk gjeng på Staten Island, og ikke minst en vakker bareier som Ryan tidligere har hatt et forhold til. Når etterforskningen stopper opp blir Ryan tvunget til å ta opp igjen kontakten med den kvinnelige bareieren, noe hans kone ikke er spesielt fornøyd med.

 • South Park

  TV2 Humor 17:15 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 17:15 Alan lurer Charlie til å ta over skolestykket til Jake og hans klassekamerater.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  Viasat 4 17:30 Doug arrangerer en paint ball-fest for Deacons bursdag, som snart utvikler seg til noe mer enn bare lek...

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 18:00 Det er januar 1969 og Don reiser til Los Angeles for å møte Megan. Peggy møter motstand hos sin nye sjef, Lou Avery. Joan tar en drink med en klient, og Roger får en merkelig telefon.

 • The Big Bang Theory

  TVNorge HD 18:05 Sheldons liv snus på hodet etter at frisøren hans blir lagt inn på sykehus. Nå som rutinene hans må endres, revurderer han alt ved livet sitt. Samtidig får astronautopplæringen Howard til å angre på avgjørelsen om å dra til verdensrommet.