Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Alt for Norge

  TVNorge 20:00 Det er tid for den etterlengtede sjette sesongen av «Alt for Norge», der 12 norsk-amerikanere gjør sitt aller beste for å bli mest mulig norske. Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor.Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor? Etter en morgen der gutta konstaterer at temperaturen i sjøen er lav, prøver programleder Henriette Bruusgaard med vekslende hell å lære amerikanerne norsk. Deltakerne drar deretter ut for å snakke med lokalbefolkningen. Årets første konkurranse er basert på ordtaket «Ka sku vi ha gjort uten havet? Sku vi ha bært båtan???» Norsk-amerikanerne skal rett og slett bære en båt og fiske etter gjenstander på land, noe som setter kommunikasjonsevnene på en stor prøve. De som klarer oppgaven best, får en fordel i neste konkurranse. Uken avsluttes på spektakulært vis når amerikanerne får øye på en flokk med spekkhoggere i havgapet.

 • Barneavdelingen

  TVNorge 21:30 Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo Universitetsykehus. Andrea på fem år fikk påvist øyekreft og måtte fjerne det ene øyet. Hun er inne til kontroll. En guttebaby må opereres for å lett tetthet i urinveien, og en ti år gammel jente behandles for en kraftig bakterieinfeksjon i skjelettet.Etter to vellykkede sesonger med På liv og død, valgte barneavdelingene ved Oslo universitetssykehus å åpne dørene for et TV-team som følger pasienter, pårørende og ansatte over tid. Resultatet er blitt den rørende doku-serien Barneavdelingen. - Barneavdelingen formidler livet på en avdeling ingen av oss har lyst til å oppsøke, men alle bør være takknemlig for at finnes. Vi setter pris på tilliten sykehuset og de pårørende har vist oss, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks. - Serien gir et innblikk i en av de mest meningsfylte, men samtidig mest utfordrende, oppgavene helse-Norge står overfor: behandling av barn og unge. Vi følger pasienter med blant annet øyekreft, lårbeinsbrudd, leddgikt, epilepsi, diabetes og hyperallergi, men også ansatte og pårørende. Det er et stort spenn i behandlingene og pasientene. Noen er innom et par dager, noen har sykehuset som sitt andre hjem, mens andre får sykehuset hjem til seg, sier Eivind Landsverk. God erfaring I programserien På liv og død fulgte 70 kamerateam det norske helsevesenet gjennom ett døgn. I Barneavdelingen har filmingen skjedd over tid. Det gir muligheten til å følge pasienter, pårørende og ansatte over lengre perioder. - Å lage TV-underholdning av våre mest sårbare øyeblikk medfører et stort ansvar. Det har blitt felt tårer under filmprosessen, og vi er dypt imponert over alle de tapre barna og foreldrene, sier Eivind Landsverk. Gjennom ti episoder av Barneavdelingen følger vi pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede. Foreldrene deler sine erfaringer, og lar filmteamet følge dem når barnas liv er i legenes hender. De unge pasientene er åpne om hvordan de takler det de gjennomgår. Programserien skildrer en arbeidsplass utenom det vanlige, der alvor preger hverdagen, men hvor også humor spiller en vesentlig rolle for både pasientene og menneskene som jobber der.

 • Skal vi danse

  TV 2 14:00 Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når 12 kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser. Hvem imponerer mest på parketten i premieren?

 • En kongelig affære

  Da. historisk drama fra 2012

  NRK 1 20:55 En ung dronning, gift med en gal konge, blir hemmelig forelsket i legen sin. Sammen starter de en revolusjon som endrer Danmark for alltid. Gripende og lidenskapelig om et livsfarlig og pikant trekantdrama.

 • Jaget

  TV 2 20:00 Fire kjendiser må jobbe sammen som et lag for vinne tusenvis av kroner til en felles premiepott i et fartsfylt gameshow. Men en quiz-jeger er også ute etter pengene. Programleder: Sturla Berg-Johansen. Erik Thorstvedt, Jonna Støme, Ida Fladen og Jonas Klinge tar opp kampen mot jegeren..

 • Newton

  Populærvitenskapelig program for barn

  NRK 1 18:30 Episodebeskrivelse Vi følger Line fra hun finner ut at hun er gravid og til hun føder. Hvordan kan et lite egg inni mors mage bli til en helt ferdig baby?.

 • En kongelig affære

  Da. historisk drama fra 2012

  NRK 1 20:55 En ung dronning, gift med en gal konge, blir hemmelig forelsket i legen sin. Sammen starter de en revolusjon som endrer Danmark for alltid. Gripende og lidenskapelig om et livsfarlig og pikant trekantdrama.

 • Flightplan

  FEM 21:00 Kyle Pratt (Jodie Foster) mister den lille datteren sin på et fly fra Berlin til New York. Da ingen av passasjerene eller mannskapet kan huske å ha sett henne om bord, må Kyle vurdere om hun er i ferd med å miste kontakten med virkeligheten, samtidig som hun desperat prøver å løse mysteriet rundt datterens forsvinning.

 • Wall Street: Money Never Sleeps

  Amerikansk drama fra 2010

  TV3 21:00 Den legendariske regissøren Oliver Stone presenterer et drama fra verdens mest berømte finansdistrikt. Shia LeBeouf spiller den ambisiøse megleren Jake Moore og Michael Douglas spiller den vanærede tidligere Wall Street-aksjespekulanten Gordon Gekko. De to forsøker å advare finanssamsunnet om den kommende krisen, samtidig som de forsøker å løse mordet på mentoren til en ung megler.

 • Unstoppable

  Amerikansk action/thriller fra 2010

  Viasat 4 22:30 Den unge lokomotivføreren Will og veteranen Frank får vite at et løpsk lokomotiv med farlige kjemikalier om bord er på vei mot en liten by. En kollisjon vil være katastrofalt. For å stoppe toget må de først finne ut hvordan de kan ta det igjen. Men i veien står Colin, sjefen for jernbaneselskapet, som er mer interessert i å redde aksjekursen enn livene til byens innbyggere. Da er det bra at duoen har den kompetente Connie på radioen for å hjelpe dem i forsøket på å stoppe det ustoppelige lokomotivet.

 • Brudens far II

  TV2 Humor 21:30 Steve Martin er den samme småhysteriske, omtenksomme pappaen midt i midtlivskrisa. Diane Keaton er fremdeles hans rolige, tørrvittige kone. Men Martin Shorts lille rolle som brylluppsarrangør fra den første filmen, er sterkt utvidet. Denne gangen skal Steve Martin bli bestefar!

 • Olme beist

  Britisk komedie frå 1996

  NRK Super / NRK3 21:40 Eit stort, multinasjonalt selskap har kjøpt opp ein dyrepark i London, og den nye leiinga har eit bombesikkert opplegg for å trekkje til seg publikum. I dyreparken skal det berre vere dyr som er eigna til å skape frykt blant dei besøkjande, som for eksempel skremmande, menneskeetande rovdyr. Men dei tilsette i dyreparken er imot dette. Dei vil framleis ha koselege små og store dyr. Ein konflikt er ikkje til å unngå mellom arbeidarar og leiing, og mellom menneske og monster. Med John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, Robert Lindsay, Michael Palin og Ronnie Corbett.

 • Modern Family

  TV2 Humor 19:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil og Claire tar Hayley med på middag for å diskutere fremtiden hennes. Shorty forteller Jay at han og kona skal flytte til Costa Rica, mens Mitchell og Cam intetanende avbryter en forlovelsesmiddag.

 • Ingen grunn til begeistring

  Amerikansk komiserie

  NRK Super / NRK3 19:30 Larry David, medskaper og medprodusent av den kritikerroste Curb your komiserien Seinfeld, spiller rollen som seg selv. Serien tar opp helt dagligdagse situasjoner - med overraskende utfall. Episodebeskrivelse Am. sitcom. En venn som har lovet å holde på en hemmelighet, vekker oppsikt. Larry spiser et spesielt måltid, og Richard Lewis får seg en skrape. Curb your Enthusiasm: Vow of Silence.

 • 30 Rock

  Amerikansk komiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 19:30 Midt i bryllupshysteriet treffer Liz drømmemannen sin. Jack tvinges til slutt å velge mellom Avery og Nancy. Kjæresten til jenna viser seg å ha øyne for andre enn henne...

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 19:30 Marge lager en kjøkkenhage og får snart problemer med kråker. For å verne om plantene setter hun opp et fugleskremsel. Det er ikke bare kråkene som blir skremt, Homer selv syns det hele er ganske nifst. Han ødelegger fugleskremselet, og kråkene ser nå på ham som sin nye sjef!

 • Community

  Amerikansk komiserie fra 2015

  Viasat 4 20:00 Et frieri mellom to personer i Jeffs rettsklasse avslører koblingen mellom den kommende bruden og brudgommen.

 • Game of Thrones

  Amerikansk eventyrserie basert på George R.R. Martins bokserie.

  C More Series 21:00 Sesongsavslutning. Stannis begir seg ut på vandring, Dany omgis av fremmede, Cersei vil bli tilgitt, mens Jon utfordres.