Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Den store reisen
  2. Teenage Boss
  3. NRK nyheter
 • NRK2
  1. Naturen på vippepunktet
  2. Med hjartet på rette staden
  3. Derrick
 • NRKSUPERNRK3
  1. Bondi Beach
  2. P3morgen
  3. Pinlige sykdommer
 • TV2
  1. Sykkel: Tour des Fjords
  2. Nyhetene
  3. Været
 • TV3
  1. MasterChef Norge
  2. Svenske Hollywoodfruer
  3. Luksusfellen Sverige
 • TVNORGE
  1. Cougar Town
  2. Friends
  3. Friends
 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Dags for finale! Finalistene våkner opp i bakrus og spenning. Juryen forbereder spørsmål til løgndetektortest og finalistene gruer seg til de skal i ilden, ikke alle kommer like godt ut av denne testen… Ingen av parene er sikre på hvor mange stemmer de får, men når det er avgjort gjenstår det å se om lovnader holdes eller brytes når finaleparet står med hver sin kule. Slippes den eller deler de premien på 300.000 kroner?

 • Criminal Minds

  TV 2 21:40 For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. For å løse en ny sak, tar teamet en titt på en gammel sak som Rossi og Gideon jobbet med uten at de klarte å løse den. Klarer de nå å finne personen som den gang slapp unna med et drap?

 • Camping på Öland

  TVNorge 20:30 Det er høysesong på Böda Camping og vi treffer Marie-Louise som pleier å få selskap av ormer når hun er på camping. Vi følger også Kevin og Gurra som jobber på campingplassen.

 • Kardashians: Take the Hamptons

  TV2 Bliss 20:30 En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm! Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. Scott bestemmer seg for å forlate Hamptons tidligere enn planlagt.

 • Bloggerne

  TV2 Bliss 21:30 Vi følger livene til Norges største bloggere. Bli bedre kjent med Kristin «Styleconnection» Gjelsvik, Marna «Komikerfrue» Haugen , Sophie Elise Isachsen og Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen. Anna reiser til Kypros for å se på et hus hun ønsker å leie til høsten. Kristin reiser til Marokko sammen med Dennis for å surfe og pleie forholdet. Sophie møter ei venninne og koser seg med sol og champagne. Marna og Ørjan reiser for å kjøpe hagemøbler, men har ulike behov og ønsker.

 • Alt er lov

  TV 2 20:00 Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. I kveldens program prøver Henriette Steenstup å forklare ord mens hun blir forstyrret av en kampsportutøver og Mads Ousdal spiller butler i 22,5 graders helling!

 • Modern Family

  TV2 Humor 21:30 På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Mens Phil redigerer Mitchell og Camerons bryllupsvideo, oppdager han at han er smittekilden til forkjølelsen som har gått på rundgang i hele familien. Jay og Gloria gir Manny råd om hvordan takle stresset som fotballspiller, Mitchell møter sin intellektuelle likemann i Lilys nye venn, Sydney.

 • Drive

  Amerikansk actiondrama fra 2011

  Viasat 4 22:00 Ryan Gosling spiller Driver, en mekaniker i Los Angeles med en sidejobb. Han er fluktsjåføren som sørger for at ransmenn slipper unna åstedene sine. Han er en ensom ulv av natur, men klarer likevel ikke å stoppe følelsene når han møter den vakre naboen Irene, en sårbar, ung mor som blir dratt inn i den farlige, kriminelle underverdenen av ektemannen Standard, som har sittet i fengsel. Når Standard slippes ut og hele familien trues av farlige lånehaier tar Driver ansvar for å redde Irene og barnet.

 • Hooligans

  TV 2 Zebra 21:30 Etter feilaktig å ha blitt kastet ut fra Harvard for besittelse av narkotika, drar Matt Buckner til London for å bo hos søsteren sin. Her blir han introdusert for engelsk fotball, og det blir et møte med en verden fylt av nådeløs fotballvold og hooliganisme. Matt blir rystet av det han ser, men merker seg også lojaliteten, vennskapet, fellesskapet og æren i miljøet, og det går opp for ham hva det vil si å ha venner i ryggen. Det tar ikke lang tid før han selv står side om side med resten av medlemmene i hooligangjengen "Green Street Elite", foran tiårets kamp mellom erkerivalene Millwall og West Ham.

 • Lust For Life

  TCM 16:45 Vincente Minnelli instruerte denne fantastiske, visuelt helt utrolige filmen om det torturerte kunstnergeniet Van Gogh, med Douglas karismatisk i tittelrollen. Quinn vant en Oscar for sin åtte minutter lange forestiilling som Van Goghs malervenn, Paul Gauguin.

 • The Talented Mr. Ripley

  Amerikansk thrillerdrama fra 1999.

  C More Emotion 21:40 Psykologisk thriller om bedrageren Ripley (Matt Damon) som innynder seg hos rike amerikanere i 50-tallets Italia.

 • The Naked Spur

  TCM 04:30 Den er blitt kalt "en av de beste westernfilmene som noen sinne er laget". Colorado Rockies danner en fantastisk bakgrunn for denne stramme handlingsfilmen om en tøff veteran fra borgerkrigen (Stewart) på sporet av en grusom drapsmann (Ryan).

 • Mad Men

  Amerikansk dramaserie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 15:00 Don besøker Megan i Los Angeles og støter på Harry Crane. Stan oppdager Lous hemmelige hobby. Michael Ginsberg får problemer på grunn av kontorets nye datamaskin.

 • Top Gear

  BBC Brit HD 15:10 En samling av alle de beste klippene fra serie 7 av Top Gear, deriblant et hvor Richard Hammond løper med oksene i Pamplona.

 • Scrubs

  TV2 Humor 15:25 Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital. J.D. skal på blind date med niesen til en pasient, og han prøver å lytte til gode råd fra Elliot. Turk engasjerer seg i sykehusets band, mens Dr. Cox frykter han er en dårlig far.

 • One Tree Hill

  FEM 15:25 Det er første skoledag i siste skoleår, og ekteparet Nathan og Haley har vanskeligheter med å tilpasse seg tilværelsen som klassekamerater. Brooke fortsetter å spille «hard-to-get», og Lucas får høre en bekymringsfull nyhet om Peytons mor. Samtidig begynner Dan å avdekke sannheten om brannen.

 • Simpsons

  Amerikansk tegnefilmserie

  Viasat 4 16:00 Når Bart brekker benet i sommerferien, tilbringer han tiden ved vinduet hvor han spionerer på naboene gjennom en kikkert. Det er egentlig ganske kjedelig - helt til han mener han ser Ned Flanders myrde sin kone.

 • Grey's Anatomy

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 16:20 Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for de fem nyutdannede legene som har kirurgpraksis ved prestisjetunge Grace Hospital i Seattle. Ingen aner hva som har skjedd med Meredith. Etter at hun dro ned til havnen for å hjelpe skadde etter fergekatastrofen, er hun sporløst borte.