Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Johnny English Reborn
  2. Beyoncé - et selvportrett
  3. Spill meg
 • NRK2
  1. Sarkozy: Spelet om trona
  2. Selskapet
  3. Apokalypse - verden i krig
 • NRKSUPERNRK3
  1. Top Gear USA
  2. Spill meg
  3. Nedenom og hjem
 • TV2
  1. Home Of The Brave
  2. Senkveld med Thomas og Harald
  3. Jordskott
 • TV3
  1. Battleship
  2. Notes on a Scandal
  3. Paradise Hotel
 • TVNORGE
  1. James Bond: The World Is Not Enough
  2. Signs
  3. V
 • Alt er lov

  TV 2 20:00 Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. I kveldens program blir det holdt minneseremoni for Magnus Devold i skråscenen, mens Kristin Skogheim får vist frem sine tegneferdigheter.

 • God kveld Norge

  TV 2 22:15 Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

 • James Bond: The World Is Not Enough

  TVNorge 21:30 Terroristen Renard har ikke bare alt av nyeste teknologi, han har også en uvanlig - og livsfarlig - skade: En kule i hjernen gjør ham ufølsom for smerte. Han iverksetter en djevelsk plan for å ta kontrollen over verdens oljereserver, og igjen kan bare Agent 007 forpurre den.

 • Vårt Lille Land

  TV 2 21:40 Utrolige historier fra virkeligheten

 • Battleship

  Amerikansk action/eventyrfilm fra 2012

  TV3 21:30 En flåte med krigsskip støter på en fiendtlig og teknologisk overlegen utenomjordisk armada. En internasjonal marinekoalisjon blir verdens siste håp om å overleve idet de tvinges til kamp mot invasjonsstyrken. De må finne ut hva intensjonene deres er og hvordan de kan bekjempe romvesenenen.

 • Himmelblå

  Norsk dramaserie

  NRK 1 20:55 En varm og morsom serie om gammeldagse verdier som familie og vennskap, om brennende hjerter og om deilige kultursjokk. Episodebeskrivelse Marit og Kim har store planer for pensjonatet. Til tross for at regnet sildrer gjennom taket og komfyren ikke virker uten et velplassert spark, ser de flere muligheter enn begrensninger. Med Line Verndal, Edward Schultheiss, Sebastian Warholm, Elvira Haaland, Ketil Høegh, Lena Kristin Ellingsen, Hallvard Holmen, Ingrid Vollan og Terje Skonseng Naudeer. Regi: Eva Dahr.

 • James Bond: The World Is Not Enough

  TVNorge 21:30 Terroristen Renard har ikke bare alt av nyeste teknologi, han har også en uvanlig - og livsfarlig - skade: En kule i hjernen gjør ham ufølsom for smerte. Han iverksetter en djevelsk plan for å ta kontrollen over verdens oljereserver, og igjen kan bare Agent 007 forpurre den.

 • Battleship

  Amerikansk action/eventyrfilm fra 2012

  TV3 21:30 En flåte med krigsskip støter på en fiendtlig og teknologisk overlegen utenomjordisk armada. En internasjonal marinekoalisjon blir verdens siste håp om å overleve idet de tvinges til kamp mot invasjonsstyrken. De må finne ut hva intensjonene deres er og hvordan de kan bekjempe romvesenenen.

 • Johnny English Reborn

  Br. komedie, 2011

  NRK 1 23:20 Den hemmelege agenten Johnny English har gått i skjul i eit tibetansk kloster. Der har han gøymt seg i åtte år, heilt sidan han skjemde ut heile etterretningstenesta i Mosambik. Men når han blir tilkalla av MI7 til eit oppdrag som berre han kan leie, er han atter ein gong i aksjon. Med: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Dominic West mfl.

 • Signs

  TVNorge 00:00 Graham Hess slutter som landsbyprest etter at han mistet kona i en tragisk bilulykke. For å få fred trekker han seg tilbake til familiegården, sammen med sin bror og sine to barn. Men fred er det siste han får. Han blir stadig vekket midt på natten av merkelige lyder, og oppdager at noen har laget et flere hundre meter stort mønster av sirkler og linjer i maisåkeren hans. Som den nyfrelste rasjonalisten han er, avfeier Hess det som guttestreker. Men med flere andre uforklarlige hendelser, begynner frykten og uhyggen å melde seg. Og nå har han ikke lenger noen Gud å søke trygghet hos.

 • The Kingdom

  Amerikansk tysk actiondrama fra 2007

  Viasat 4 22:30 Etter et angrep på amerikanske styrker i Riyadh blir spesialagentet Ronald Fleury bedt om å sette sammen en spesialenhet som skal etterforske bombingen og finne ut hvem som stod bak angrepet. Enheten blir hindret av byråkratiet og oppdager at de ikke er velkomne blant sine egne.

 • Kongens ridder

  Amerikansk eventyrdrama fra 1995

  TV6 22:35 Et storslått drama om kjærlighet, ære, bedrag og begjær i det legendariske kongeriket Camelot. Filmen er basert på den klassiske fortellingen om kong Arthur, som her spilles av Sean Connery, og historien fortelles fra ridderen Lancelots (Richard Gere) synsvinkel. Lancelot reiser til Camelot, ikke først og fremst for å bli ridder og vinne ære, men for kjærligheten til den vakre frøken Guinevere (Julia Ormond). Hun er imidlertid blitt lovet bort til kong Arthur, men forelsker seg i både ham og Lancelot. Arthur åpner sitt hjerte for dem begge, uten å ane at han da også åpner for muligheten til de verste bedrag.

 • South Park

  MTV 23:30 Evig uskyldige Butters er lei behandlingen han får av foreldrene, og blir litt for oppslukt av den nye vampyrfeberen.

 • Nurse Jackie

  Amerikansk dramakomedi från 2013.

  SVT2 23:35 Femte säsongen om sjuksköterskan Jackie Peyton i New York, med en fäbless för smärtstillande. Happy Fucking Birthday. Jackie ber sin före detta man om tillåtelse att få ha barnen på sin födelsedag. Passagerarna från en bussolycka kommer till akuten. O'Hara inser att hon vill vara mer med sin nyfödda son.

 • Gotham

  Amerikansk thrillerserie fra 2014 med Ben McKenzie.

  C More Series 23:35 I en by preget av korrupsjon og kriminalitet begynner historien om en av vår tids mest populære heltefigurer. Den unge, rettskafne politimannen Jim Gordon møter en 12-årig gutt som nylig opplevde at begge foreldrene ble drept. Gutten heter Bruce Wayne.

 • Nedenom og hjem

  Amerikansk komiserie

  NRK Super / NRK3 00:15 Baseballstjernen Kenny Powers blir tvunget til å forlate idretten han elsker mer enn noe annet. Nederlaget er totalt når han flytter inn hos broren og hans skeptiske kone og begynner å jobbe som gymlærer på den lokale ungdomsskolen. Kenny klamrer seg til sin gradvis forsvinnende heltestatus og legger vidløftige planer om å gjøre comeback. Med bl.a. Danny McBride, John Hawkes, Katie Mixon og Andrew Daly. Episodebeskrivelse Am. komedie. Den tidligere baseballstjernen Kenny blåser nytt liv i karrieren i Myrtle Beach. Med seg har han kameraten Shane. Sønnen Toby fyller ett år, og det får uventede følger. Eastbound and down.

 • Cold Case

  FEM 01:05 Da bevismateriale om dødsfallet til en fire år gammel jente skyller i land langs New Jerseys kystlinje, fører det til at Lilly Rush og teamet hennes gjenopptar den uløste saken fra 1965.

 • The Good Wife

  FOX 01:20 Firmaet påtar seg en testsak som kan føre til søksmål mot et farmasøytisk selskap.