Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Herskapelig redningsaksjon
  2. Det gode bondeliv
  3. Niklas' mat
 • NRK2
  1. Hvem tror du at du er ?
  2. Midt i naturen: Costa Rica
  3. Oddasat - nyheter på samisk
 • NRKSUPERNRK3
  1. Rome
  2. Bondi Beach
  3. Big Bang
 • TV2
  1. Suits
  2. Halvveis til himmelen
  3. Halvveis til himmelen
 • TV3
  1. Gordon Ramsay rydder opp
  2. Nanny
  3. Dr. Phil
 • TVNORGE
  1. Special Victims Unit
  2. Episodes
  3. Shake It Up
 • Påskekrim: Prey

  Britisk krimserie

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Br. krimserie. Kriminalbetjent Marcus Farrow blir mistenkt og arrestert for å ha drept kona og sønnen. Han er uskyldig, og når muligheten byr seg, rømmer han fra politiet. Farrow gjør alt han kan for å finne sannheten og renvaske seg, mens etterforsker Reinhardt er hakk i hæl. Prey.

 • Frikjent

  TV 2 21:40 Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Angeline tror ikke lenger på at Aksel er uskyldig, og for at han skal klare å overbevise henne trenger han Tonjes hjelp.

 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Ny uke i paradiset – eller i helvetet? Denne uka er det nemlig «Ondskapens hotell»-tema, der gjestene får et aldri så lite tilbakeblikk over hvilke gjester som har sjekket ut. I dag sjekker det også inn en gammel kjenning, og på kvelden er det kostymefest, der ikke alle gjestene er like fornøyde med sitt antrekk for kvelden.

 • Mord uten grenser

  Dansk krimserie

  NRK 1 22:15 Episodebeskrivelse Da. krimserie. Når det danske politiet ankommer den illegale kyllingfarmen, står den i full brann. Mange av arbeiderne blir innestengt og omkommer. Er dette moderne slaveri på sitt verste? Og er alle bevis mot Loukauskis gått opp i røyk? For å nagle Loukauskis må etterforskningsteamet ty til Jean Louis' materiale. The Team.

 • Solgt!

  Norsk dokumentarserie

  NRK 1 19:45 To lag med eiendomsmeglere blir rusket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Episodebeskrivelse Hemsedal er kjent som eit vinterparadis med eksklusive og dyre hytter, men kva kostar ei hytte med utedo og utan straum og veg? Programleiar Frode Søreide tek med seg meklarar til skibygda i Hallingdal for å tippe salsprisen på tre ulike hytter. Kven tippar nærast?.

 • Påskenøtter

  Visuell spørrelek for hele familien

  NRK 1 19:30 Episodebeskrivelse Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer seks spennende og underholdende oppgaver for hele familien.

 • I Give It A Year

  C More First 13:40 Romantisk komedie av forfatteren bak "Borat" om et par som er så ulike at ingen i deres nærhet tror på forholdet.

 • Ben-Hur

  TCM 02:25 Det utrollige 20 minutter lange kjerreløpet er bare ett av høydepunktene i denne fantastiske filmen. Enorme sett, svært budsjett, snerrende rivaler Charlton Heston og Steven Boyd, og en fengende menneskelig historie gjør at Ben Hur simpelthen tar pusten fra deg.

 • Adventureland

  Komedie med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart.

  C More First 08:30 I 1987 drømmer James Brennan om en europeisk sommerturné før han starter studiene på Universitetet i New York City. Men planene faller i grus på grunn av et par tilbakeslag i foreldrenes økonomi.

 • Little Women

  TCM 11:25 Varmhjertet og sjarmerende gjenfortelling av Louisa M. Alcotts klassiske fortelling om fire søstre fra New England som må greie seg selv når faren drar i den amerikanske borgerkrigen.

 • Den enestående Will Hunting

  Oscarbelønnet drama fra 1997 med Matt Damon og Robin Williams.

  C More Emotion 05:55 Robin Williams fikk Oscar for sin rolle i denne hyllede dramafilmen hvor Matt Damon spiller et bebyrdet mattegeni.

 • Orange County

  Amerikansk komedie fra 2002 med Colin Hanks og Jack Black.

  C More Action 07:05 Komedie om en ung mann (Colin Hanks) som drømmer om å ta forfatterstudiet på Stanford, men inntil videre må bo i en overfladisk by med mange surfere.

 • Suits

  Amerikansk komiserie fra 2014

  TV2 HD 01:30 En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. En Harvard-professor oppsøker Harvey for hjelp til en sak, mens Mike gjør sitt beste for at ikke professoren skal kjenne ham igjen. Louis prøver å varte opp en snobbete direktør.

 • Mad Men

  VOX 04:50 Peggy legger planer for fremtiden. Roger smører en potensiell klient.

 • The Comeback

  Amerikansk komiserie fra 2014 med Lisa Kudrow i hovedrollen.

  C More Series 06:00 Valerie prøver å selge en dokusåpe til TV-kanalen Bravo når hun får høre at erkefienden Paulie G. skriver en sitcom for HBO basert på hennes liv, noe som gjør Valerie forbannet og hevnlysten.

 • Dallas

  Amerikansk dramaserie

  TV2 Bliss 07:20 Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye "Dallas"-serien. Bobby får hjelp av sin bror Gary til å slå tilbake mot John Ross og Sue Ellen`s forsøk på å ta kontroll over Ewing Energies. Bataljen ender i en såkalt «Mexican standoff», hvor alle parter blir stående å peke revolvere på hverandre. Samtidig står Pamela midt imellom Christopher og John Ross som begge vil ha henne. Disputten guttene imellom kulminerer i et billøp hvor tar alt, inkludert dama.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 08:00 Hannah og Adam pakker før hun reiser til Iowa, og de to forbereder seg på å pleie et avstandsforhold. Marnie og Desi opptrer under en jazzbrunsj på en restaurant, og Shoshanna gjør unna eksamen. Jessa ryker uklar med Beedies datter, Rickie.

 • Ullared

  TVNorge HD 08:25 Kjell innvier det ombygde varehuset Gekås i Ullared, som nå er blitt enda større. Det holdes en stor innvielsesfest med artister, gjester og verdens lengste rullekake. Flere av varehusets mest trofaste kunder er på plass; supershopperne fra Skåne, Kjell og Rose-Marie, de fnisete damene fra Gøteborg, Maggan og Gittan og naturligvis personalet som har jobbet hardt før innvielsen, deriblant Morgan, Ola-Conny og Boris.