Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Bridget Jones: På randen

  Britisk komedie fra 2004

  TV3 21:25 Bridget Jones er tilbake! Fortsatt noenogtredve, fortsatt full av dårlig selvtillit, fortsatt karrierebevisst. Og hun teller fortsatt kalorier. Den store forskjellen er at nå har hun endelig litt romantikk i livet sitt: Seks uker har forholdet til den nærmest perfekte Mark Darcy vart, og tingenes tilstand kunne ikke ha vært bedre. Eller, kunne den?

 • Ryktet går

  TV2 Livsstil 21:00 Sara Huttinger (Jennifer Aniston) er forvirret. Hun har endelig sagt ja til å gifte seg med kjæresten Jeff (Mark Ruffalo), men er overhodet ikke sikker på at det er noe hun er klar for. Nå er hun på vei hjem for å være med på søsterens bryllup og det betyr at hun må være mye sammen med en tennisbesatt familie hun aldri har følt seg som en del av. Ikke før Sarah ramler over en vel bevart familiehemmelighet begynner hun å sette spørsmålstegn ved sine røtter.

 • Baby on Board

  FEM 21:00 Angela og Curtis har alt - et kjærlig forhold, et nydelig hus og suksessfulle karrierer - helt til Angela oppdager at hun er gravid. Nå må de håndtere sjalusi, mistenktsomhet og Angelas krevende sjef, i tillegg til alt dramaet forårsaket av deres beste venner Danny og Sylvie.

 • Mad Max etter Thun­der­dome

  TV 2 Zebra 21:00 En stamme i landsbyen Bartertown har overlevd atomkatastrofen og har dannet et totalitært samfunn basert på griselortproduksjon. Dette samfunnet er ledet av en sterk kvinne ved navn Aunt Entity, som lever i stadig maktkamp med underverdens hersker, Master Blaster. Inn i dette groteske samfunnet vandrer Mad Max. Han blir straks kastet inn i den brutale arenaen The Thunderdome, hvor han må kjempe mot en fryktløs gladiator - til bare én av dem står igjen i live.

 • Capote

  Ame­ri­kansk drama fra 2005 med Philip Seymour Hoffman.

  C More First 12:15 Philip Seymour Hoffman ble oscarnominert for sin rolle i filmen om arbeidet med Truman Capotes klassiske reportasjebok "Med kalt blod".

 • Twisted

  TVNorge HD 04:20 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

 • Downton Abbey

  Brittisk drama­se­rie från 2015, sjätte och sista säsongen.

  SVT1 08:55 Familjen chockeras av händelser vid ett motorrace och Violet smider överraskande planer. Moleseley och Daisy ställs inför ett svårt prov.

 • Frust­rerte fruer

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2004

  TV2 Livsstil 09:00 Gabrielle havner til sengs igjen med den unge gartneren , John.

 • Mad Men

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2014 med Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  C More Series 09:10 Don besøker Megan i Los Angeles og støter på Harry Crane. Stan oppdager Lous hemmelige hobby. Michael Ginsberg får problemer på grunn av kontorets nye datamaskin.

 • Gossip Girl

  FEM 09:30 Etter en krangel ønsker Serena å bli skuls med Blair. Hun vet at Blair drømmer om å gå på Yale – og godtar derfor en personlig invitasjon fra dekanus om å komme på besøk dit. Samtidig blir Chuck kidnappet av en hemmelig eliteklubb.

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 11:25 Berta må ta med seg sitt 16 år gamle sexy og opprørske barnebarn, Prudence, på jobb, noe gutta setter stor pris på. Megan Fox gjestespiller som Prudence.

 • The Mentalist

  Ame­ri­kansk krimserie fra 2010

  TV6 12:00 LaRoche fortsetter etterforskningen av drapet av Todd Johnson, mens CBI konsentrerer seg om et drap som har skjedd under en kampsportkamp.