Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Titanic
  2. Milorg: Gutta på skauen
  3. Indiske somre
 • NRK2
  1. Sarkozy: Spelet om trona
  2. Hvem tror du at du er ?
  3. Hovedscenen: Show Boat fra San Francisco Opera
 • NRKSUPERNRK3
  1. Burlesque - Når striptease er kunst
  2. Musketerene
  3. Bondi Beach
 • TV2
  1. The Good Wife
  2. God kveld Norge
  3. The Missing
 • TV3
  1. Crisis
  2. Battleship
  3. Alle elsker Raymond
 • TVNORGE
  1. American Crime
  2. Live Wire
  3. Rizzoli og Isles
 • 71° nord - Norges tøffeste kjendis

  TVNorge 20:00 Kjendisene får virkelig føle på høydeskrekken når de klatrer majestetiske Huglhornet i Ballangen. En av kjendisene får store utfordringer på veien mot toppen, og må virkelig jobbe med seg selv for å klare å komme seg helt opp. Konkurransen hardner til når det skal bli klart hvilke fire som går videre til semifinalen, og etter en jevn duell må den sjette kjendisen forlate årets tur.

 • Neste sommer

  TVNorge 21:30 Terje (Eivind Sander) bedyrer å ha et helt avslappet forhold til eks-konas nye samboer Kåre (Terje Nauder). Men når det viser seg at datteren Nora (Lea Waldal) og Kåre har blitt forferdelig gode venner blir det vanskelig å svelge for Terje. I den hvite hytta sitter den uberegnelige bestemor (Frøydis Armand) barnevakt for Martin (Lukas Prange). Det kan umulig gå bra...

 • P.S. I Love You

  Amerikansk romantisk komedie fra 2007

  TV3 21:00 Da Holly Kennedy mister sin elskede mann Gerry etter en kortere tids sykdom, blir hun fullstendig fortvilet. Men det viser seg at Gerry har skrevet en rekke brev til henne som skal hjelpe henne å komme over sorgen og gå videre med livet sitt. Brevene ankommer en gang i måneden og avsluttes alltid med ordene P.S. Jeg elsker deg.

 • Jordskott

  TV 2 22:15 Kriminaletterforsker Eva Thörnblad kommer tilbake til Silverhöjd syv år etter at hennes datter, Josefine, forsvant ved en innsjø i skogen. Hun ble aldri funnet, og antatt druknet. Når en gutt blir sporløst borte lurer Eva på om saken har forbindelse til datterens forsvinning. Samtidig må hun ta hånd om arven etter sin far. Josefine har forsvunnet fra sykehuset og Eva slår seg sammen med den lokale politistyrken i letingen etter henne. Kollega Tom misliker først at Eva blander seg inn, men mistanken går over i en spirende interesse...

 • Thomas Giertsen: Helt perfekt

  TVNorge 22:00 Thomas prøver å vinne Ine tilbake fra Hans Olav Brenner, og tilbyr seg å passe den slagrammede onkelen hennes. Jon vil sjarmere noen unge jenter og skjønner at han må jobbe med imaget sitt.

 • Indiske somre

  Britisk dramaserie

  NRK 1 21:35 Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Det er den årlige Sipifestivalen, den eneste gangen i året at den indiske befolkningen har adgang til den britiske klubben i Shimla. Britisk India, 1932: Imperiet vakler, og inderne drømmer om uavhengighet. Indian summers.

 • Battleship

  Amerikansk action/eventyrfilm fra 2012

  TV3 02:50 En flåte med krigsskip støter på en fiendtlig og teknologisk overlegen utenomjordisk armada. En internasjonal marinekoalisjon blir verdens siste håp om å overleve idet de tvinges til kamp mot invasjonsstyrken. De må finne ut hva intensjonene deres er og hvordan de kan bekjempe romvesenenen.

 • The Hungover Games

  Amerikansk komedie fra 2014 av Josh Stoltenberg.

  C More First 02:15 Komedie som plasserer den forvirrede trioen fra "Hangover" midt i et blodig Hungerspill.

 • Meet Me in St. Louis

  TCM 04:00 Garland synger en rekke uforglemmelige melodier, inkludert "The Trolley Song", i Vincente Minnellis flotte og engasjerende musikal. O'Brien, som vant en spesiell "barne"-Oscar, stjal nesten showet som Garlands lillesøster, Tootie.

 • The Naked Spur

  TCM 06:00 Den er blitt kalt "en av de beste westernfilmene som noen sinne er laget". Colorado Rockies danner en fantastisk bakgrunn for denne stramme handlingsfilmen om en tøff veteran fra borgerkrigen (Stewart) på sporet av en grusom drapsmann (Ryan).

 • Vincere

  Silver 01:50

 • Sherrybaby

  Silver 09:00

 • The Good Wife

  Amerikansk dramaserie fra 2014

  TV2 HD 01:40 Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Nå har hun gjenreist advokatkarrieren sin, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Cary leier en fengselskonsulent for å forberede seg på oppholdet i fengselet. Samtidig øver Alicia seg på debatten hun skal gjennom med de andre kandidatene.

 • Gotham

  Amerikansk kriminalserie från 2014/2015.

  TV4 01:50 Gordon och Bullock undersöker Red hood-gänget efter att staden drabbats av flera bankrån. Selina Kyle fortsätter att lära känna Barbara medan Fish Mooney försöker återta sin position i den undre världen.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie fra 2007

  TV6 01:50 NCIS-teamet tilkalles for å hindre en flåteoffiser i å begå selvmord, men da selvmordsforsøket utvikler seg til mord, må de finne ut hvem som står bak.

 • South Park

  TV2 Humor 01:55 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • The Following

  VOX 01:55 Joey er fortsatt savnet og jakten på Carroll eskalerer. FBI henter inn Nick Donovan til å lede etterforskningen, Ryan og Parker er ikke fornøyd med avgjørelsen.

 • Game of Thrones

  Amerikansk eventyrserie basert på George R.R. Martins bokserie.

  C More Series 03:00 Arya er i Braavos og får et kort glimt av guden med de mange ansiktene. Dronning Margaery nyter livet sammen med sin nye mann i King's Landing. Tyrion og Varys går over Volantis lange bro.