Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Tid for hjem

  TV 2 20:00 Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. Har du tenkt å pusse opp kjøkkenet? Få med deg kveldens program, så kan du få noen gode ideer.

 • MTV VMA's 2015

  MTV 21:00 I år arrangeres VMA i LA, og Miley Cyrus er verten! Se liveopptredener med Nicki Minaj, Justin Bieber, The Weeknd, Tori Kelly, Macklemore & Ryan Lewis, Demi Lovato, twenty one pilots med ASAP Rocky og Pharrell Williams!!!

 • Sinnasnekker'n

  TVNorge 19:30 Anne-Sofie og Per-Håvard har alltid ledd litt av at det er Anne-Sofie som gjør all oppussingen i huset, mens Per-Håvard er den som passer barna. Nå er det likevel kommet til det punktet hvor Anne-Sofie er lei av å holde på alene - hun vil også ha kvalitetstid med barna, og hun ønsker at Per-Håvard skal bidra mer. Huset trenger en ny romdeling og badet trenger en oppfriskning.Anne-Sofie og Per-Håvard har alltid ledd litt av at det er Anne-Sofie som gjør all oppussingen i huset, mens Per-Håvard er den som passer barna. Nå er det likevel kommet til det punktet hvor Anne-Sofie er lei av å holde på alene - hun vil også ha kvalitetstid med barna, og hun ønsker at Per-Håvard skal bidra mer. Per-Håvard på sin side mener bestemt at han har ti tommeltotter og synes Anne-Sofie stiller for høye krav til hvordan prosjekter skal utføres i huset. Huset trenger en ny romdeling, så alle de tre barna kan få hvert sitt soverom. I tillegg er ikke badet deres godkjent og trenger en oppfriskning.

 • MasterChef Norge

  Norsk underholdningsserie fra 2015

  TV3 19:30 Denne første uken i høstens MasterChef er det Jenny Jensen, Lene Alexandra Øien, Anders Nilsen, Mette Solli, Abu Hussain og Fridtjof Nilsen som skal vise hva de kan – eller ikke kan – på kjøkkenet. I dag er det kylling på menyen, men den blir ikke servert på fat. Deltakerne må selv partere kyllingen og lage fine stykker som de kvalitetsbevisste dommerne skal godkjenne. Kyllingen skal selvsagt brukes til å lage en velsmakende kyllingrett, men ikke alle har like god tid…

 • Fingrene av fatet

  TV 2 19:00 Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Christian Strand og Henriette Bruusgaard skal ut i kokkeduell! På menyen står fish and chips.

 • MasterChef Norge

  Norsk underholdningsserie fra 2015

  TV3 18:30 Denne første uken i høstens MasterChef er det Jenny Jensen, Lene Alexandra Øien, Anders Nilsen, Mette Solli, Abu Hussain og Fridtjof Nilsen som skal vise hva de kan – eller ikke kan – på kjøkkenet. Deltakerne må bokstavelig talt i ilden allerede første dag, da de må flambere en egenkomponert rett. Dette er nytt for flere av de og noen tar sjanser mens andre sliter med dårlig selvtillit og dårlig tid. Kun tre av rettene skal smakes, hvem har laget de mest fristende?

 • A Day At The Races

  TCM 03:40 Klassisk komedie med de sprø Marx-brødrene, med Groucho som en tullete hestedokter som forårsaker kaos blant pasientene på et respektablet sanatorium. Du kan vente deg livlige sang- og dansenummer, musikalsk virtuositet og romantikk.

 • The Messenger

  Amerikansk romantisk drama fra 2009

  Viasat Film Drama 21:10 I sin beste rolle til dags dato, spiller Ben Foster den amerikanske offiseren Will Montgomery, som nettopp har kommet tilbake fra tjeneste i Irak.Hjemme får han i oppdrag å informere familiemedlemmer om soldater som har omkommet under tjeneste. Under et slikt besøk tiltrekkes han av Olivia, som han nettopp har informet om mannens dødsfall.

 • How the West Was Won

  TCM 09:40 Tre store western-instruktører, inkludert John Ford, slo seg sammen med en stjernespekket rolleliste for å skape dette fantastiske panoramaet av hvordan det amerikanske vesten ble vunnet - og tapt - sett gjennom øynene til pionerfamilien Prescott.

 • Jarhead

  Amerikansk krigsdrama fra 2005 med Jake Gyllenhaal og Jamie Foxx.

  C More Emotion 03:05 Krigsdrama om den unge marinesoldaten Anthony Swoffords opplevelser under Kuwait-krigen, om dramatikk, hverdagsliv, uro og hjemlengsel.

 • Dr. Dolittle 2

  Komedie med Eddie Murphy og Kristen Wilson.

  C More First 17:30 Eddie Murphy som legen som kan snakke med dyr, er tilbake for å forvandle en sirkusbjørn til et skummelt villdyr.

 • Kicking & Screaming

  Amerikansk komedie fra 2005 med Will Ferrell og Robert Duvall.

  C More Emotion 18:20 Komedie om Phil (Will Ferrell) og faren (Robert Duvall) som havner på kollisjonskurs fordi de er fotballtrenere for hvert sitt miniputtlag.

 • Girls

  Amerikansk dramakomiserie fra 2015 med Lena Dunham.

  C More Series 11:30 Hanna tilbringer dagen sammen med en ny venn, Marnie og Desi krangler om penger, mens Shoshanna får sjekketips av Jessa. Tad og Loreen spiser middag med vennene Avi og Shanaz.

 • New Girl

  TV2 Humor 11:45 En ukonvensjonell og vakker jente har nettopp slått opp med kjæresten, hun flytter inn med tre single gutter og forandrer livene deres. Nick og Schmidt blir forført av en kvinne som elsker triste gutter. Winston faller for en jente som ikke er interressert i ham - noe som bare gjør ham enda mer tiltrukket av henne.

 • Frustrerte fruer

  Amerikansk komiserie fra 2010

  TV2 Bliss 11:50 Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. Susans dager som en sexy internettsensasjon kan være talte når hun havner i unåde hos sjefen.

 • The Big Bang Theory

  TVNorge HD 11:55 Leonard melder seg frivillig til å signere for en pakke, i håp om å gjøre godt inntrykk på Penny. Men når han involverer sin tvangsnevrotiske romkamerat, ser Leonard at forsøket på å være galant slår helt feil ut.

 • One Tree Hill

  FEM 11:55 Bedrageri, sinne og romantisk mistro gjennomsyrer livene til flere av innbyggerne i Tree Hill. Nathan befinner seg ansikt til ansikt med en gammel rival, Brooke har å gjøre med en person som en gang såret henne, og Lucas' roman leder ham til truende farvann.

 • Veep

  Amerikansk komiserie fra 2015 med Julia Louis-Dreyfus.

  C More Series 12:00 Det blir en kamp mot klokka for Selina og hennes stab når en intern krise er i ferd med å skje under en partikonvensjon. Presidentens nye rådgiver, Karen, holder på å gjøre Amy gal. Jonah og Richard får et annerledes oppdrag av Dan.