Drikke

Har du sansen for god drikke? Startsiden har oversikt over inspirerende nettsteder og blogger. Her finner du alt fra øl og vin, til kaffe eller fruktsmoothies.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Ron And Dann And Martha And 1955

    Three of my favourite people in beer. Working together. Making a beer that few thought twelve mo ...

    17.April 2014 23:45

    A Good Beer Blog

  • Littlemill 1992 (Whisky Mercenary)

    Littlemill 21 yo 1992 (52,9%, The Whisky Mercenary 2014) - 88/100

    17.April 2014 22:30

    WhiskeyNotes

  • S:t Eriks Påskale 2014

    S:t Eriks Påskale (33 cl flaska)  5,5% Årets påsköl från S:t Eriks är en APA med Galaxy. Jag fic ...

    17.April 2014 18:45

    Ölsvammel

  • 2007 Doisy Daëne

    2007 Château Doisy Daëne Golden. Fresh nose of apricots, pineapples and some faint minera ...

    17.April 2014 12:39

    my wines and more

  • Two Fronsac/ Canon Fronsac's

    2011 Château Haut Bardon Ruby. very easy going cassis nose. Freshish acidity, ripe tannin ...

    17.April 2014 12:37

    my wines and more

  • SMWS 121.61 Pulled pork with chocolate mousse

    SMWS 121.61 Pulled pork with chocolate mousse, 10 YO, 61,1 % The Scotch Malt Whisky Society (SMW ...

    17.April 2014 12:35

    Whisky Saga

  • Alphabet City Blend macchiato at Ninth Street Espresso (9th St).

    Alphabet City Blend macchiato at (9th St).

    17.April 2014 11:30

    My Daily Coffee

  • Ben Nevis 1992 20 YO Authentic Collection

    Ben Nevis 1992 20 YO Authentic Collection, 56,2 % Here is another quick review. I have a lot of ...

    17.April 2014 10:30

    Whisky Saga

  • Big Peat Tweet Tasting

    Continuing our teaming throng of Tweet Tastings, we’re absolutely thrilled to announce our 45th ...

    17.April 2014 09:18

    The Whisky Wire

  • 2011 Jean-Marc Millot Echézeaux and more

    2012 Francois Carillon Bourgogne Blanc Pale lemon yellow. Apples, fruity, fresh, slight ...

    17.April 2014 08:06

    my wines and more

  • Saint-Estéphe 2013 Primeurs

    2013 Château Calon Ségur Ruby. Scented, raspberries, red fruits and floral nose, delicat ...

    17.April 2014 07:23

    my wines and more

  • Two great cowboy ryes live from California

    High West ?Double Rye!? (46%, OB, USA, batch #13k21, 2013) - 1512 Spirits ?100% Rye? (48%, OB, U ...

    17.April 2014 06:23

    Whiskyfun.com

  • Beer Book Excitement Building And Not For Mine

    I am about 80% through a mad 140,000 experiment over the last year in serial co-authoring with , ...

    17.April 2014 00:06

    A Good Beer Blog

  • Strathisla 8 Years Old (70° Proof)

    Strathisla 8 yo ‘70° Proof’ (40%, Gordon & MacPhail 1970’s, 26 3/4 fl. oz) - 77/100

    16.April 2014 23:06

    WhiskeyNotes

  • Tesco Revisionist

    Building on the ever growing trend for craft beers, Tesco have joined forces with Marstonʼs Brew ...

    16.April 2014 15:26

    Oh Beautiful Beer

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Ingen påske uten påskeegg

    Godterisalget til påske øker med 35 prosent sammenlignet med en gjennomsnittsmåned. Nidar har sørget for fylt...

    17.April 2014 22:02

    matoppskrift.no

  • Ekspertenes steketips: Slik lykkes du med påskelammet

    For saftig påskelam trengs riktig kjernetemperatur, godt krydder og en god porsjon tålmodighet. Her syv ekspe...

    17.April 2014 17:57

    godt.no

  • By på en «irish» i påskesolen

    Irish coffee er alle nordmenns favoritt og en perfekt drikk å servere i hytteveggen eller foran peisen.

    17.April 2014 16:30

    aperitif.no

  • Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.

    17.April 2014 10:17

    aperitif.no

  • Ukens matblogger: Minipavlova med sitronkrem, jordbær og krokan

    Sprøtt, søtt og fantastisk godt! Imponer gjestene dine med en lekker minipavlova fylt med deilig sitronkrem o...

    17.April 2014 06:37

    godt.no

  • Påskemoro med barna: Slik pynter du eggene

    Foreldre.no-redaktør Susanne Kaluza gir deg tips og inspirasjon til hvordan du kan gjøre eggpyntingen med bar...

    17.April 2014 06:37

    godt.no

  • Vi spiser dobbelt så mye egg i påska

    Det stunder mot påske, og da spiser vi dobbelt så mye egg som ellers i året. Men det er ingen grunn til å fry...

    17.April 2014 06:04

    matoppskrift.no

  • Porsjere egg, Du lærer denne kunsten på to minutter.

    Å kunne posjere et egg er faktisk en av livets store gleder. Senest i dag tidlig utførte jeg kunsten....

    17.April 2014 04:03

    klikk.no

  • Skille eggeplommer fra eggehviter, Se det geniale trikset.

    Skille eggeplommer og eggehviter - ja det er det mange som strever med. De fleste har prøvd de ulike...

    16.April 2014 10:07

    klikk.no

  • Wiig tapte champagne-krigen

    Sandnes-selskapet Premium Spirits er dømt til å betale Moët & Hennessey Norge nærmere 750 000 kroner i erstat...

    16.April 2014 10:06

    adressa.no

  • Ølsalg og åpningstider på polet i påska

    Vil du kjøpe vin og øl før helligdagene, bør du få ut fingeren.

    16.April 2014 09:26

    abcnyheter.no

  • Sjekk hva matkjendisene har i påskeegget

    Fra melkesjokolade til havregryn. Hent inspirasjon til påskeegget hos matentusiaster som TV-kokk Wenche Ander...

    16.April 2014 07:09

    godt.no

  • Havets biff

    Gi slipp på den irrasjonelle hvalangsten, og lær deg kunsten å steke den perfekte hvalbiff.

    16.April 2014 01:01

    smp.no

  • Liker bryst bedre enn lår

    Nordmenn spiser fem ganger mer kyllingbryst enn kyllinglår. Folk går glipp av mange smakfulle opplevelser, me...

    15.April 2014 22:09

    matoppskrift.no

  • Så kjapt kan du dele tomater

    Her er trikset du skulle ønske at du hadde lært tidligere.

    15.April 2014 17:49

    abcnyheter.no

  • Påskekake: Gul ostekake med mandelbunn

    Lett, syrlig og kremete med en sprø mandelbunn. Konditormester Sverre Sætre har oppskriften på den beste påsk...

    15.April 2014 12:17

    godt.no

  • Sats på denne rødvinen til påskelammet

    Om du ikke har sikret deg en rimelig og god rødvin til påskekosen ennå, er det denne du skal gå for.

    15.April 2014 11:05

    aperitif.no

  • Mathelg i San Sebastián

    Du kan nyte strandlivet, gamlebyen og ikke minst restaurantene med til sammen 16 Michelin-stjerner. San Sebas...

    15.April 2014 10:33

    smp.no

  • Påskesnacks, Her er de små tingene som gjør påsken fin.

    Det beste jeg vet å trylle fram snacks fra ingenting. Pestoruller er en sånn ting. - Har vi ikke noe...

    15.April 2014 07:17

    klikk.no

  • 5 sunne middager på under 30 minutter, Pizza og burger som er godt for kroppen.

    - Du trenger ikke å leve et liv i forsakelse for å leve sunt. Liker du pizza, så spis for all del det...

    14.April 2014 22:02

    klikk.no

  • Handleliste til påske, Du husker ikke alt. Her er sjekklista.

    Handleliste til påsken? Jo, det trenger vi. Det er mye å huske på. Ingen handleliste vil være lik -...

    14.April 2014 19:33

    klikk.no

  • By på en skikkelig påskefrokost

    Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

    14.April 2014 13:37

    aperitif.no

  • Sjokoladefondant i appelsinskall

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for brød og korn Foto: Siv Iren Moe

    14.April 2014 11:45

    aperitif.no

  • Speilegg i brødskive

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for brød og korn Foto: Nadin Martinuzzi

    14.April 2014 11:35

    aperitif.no

  • Gresk påskebrød

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for brød og korn Foto: Yina Chan

    14.April 2014 11:22

    aperitif.no

  • Texmex og chilidogs! Her er seks pølsetilbehør du MÅ prøve

    Med rett tilbehør kan favorittpølsene løftes til nye høyder. Enten du liker texmex eller asiatiske smaker. La...

    14.April 2014 10:59

    godt.no

  • Vinkurs 21. mai i Oslo - Smak hundrevis av supre viner

    I løpet av denne onsdagskvelden får du sjansen til å bli kjent med flere enn 400 viner fra 45 vinhus.

    14.April 2014 09:25

    aperitif.no

  • Derfor er marsipanen sunnest når du lager den selv

    Tradisjonsrik, saftig og søt. Lag påskemarsipanen selv i år - da blir den sunnest og best.

    14.April 2014 07:39

    godt.no

  • Mat som gir muskler, Proteiner er kroppens byggeklosser. Får du i deg nok?

    Proteinet kan beskrives som kroppens håndverkere, og er verken dyre i drift eller vanskelige å ha med...

    13.April 2014 22:09

    klikk.no

  • Påskens lammefrikassé

    Klassisk lammefrikassé er enkelt som bare det og perfekt påskemat. Test ut denne oppskriften.

    13.April 2014 22:06

    aperitif.no

  • flere
    tilbake

    Hvordan.no

    flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden