Drikke

Har du sansen for god drikke? Startsiden har oversikt over inspirerende nettsteder og blogger. Her finner du alt fra øl og vin, til kaffe eller fruktsmoothies.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • [HAPPY HOUR] Pumpkin Pie Wonderland

    Selv om gresskar “er” Halloween, inneholder like gjerne drinker og andre oppskrifter til Hallowe ...

    24.October 2014 15:00

    Cocktail chic: Cocktails

  • SMÖF 2014 – Del 8 – Live-rapport fredag

    Nu tycker jag vi sparkar igång SMÖF på webben. Jag kommer rapportera live hela helgen och varje ...

    24.October 2014 14:28

    Ölsvammel

  • Chichibu PX & Oloroso: 2 Single Casks for Modern Malt Market Tokyo 2014

    Post by  , Tokyo All of our reviews so far of single cask Chichibus have been of ex-bourbon ones ...

    24.October 2014 13:25

    Nonjatta

  • Compass Box The Spice Tree

    Compass Box The Spice Tree, NAS, 46 % I realize I am rather late to the party, but I am starting ...

    24.October 2014 13:02

    Whisky Saga

  • Unknown Dunkin Donuts® blend on Jet Blue Flight #123 to Los...

    Unknown Dunkin Donuts® blend on to Los Angeles. Surprisingly palatable with a little milk.

    24.October 2014 11:30

    My Daily Coffee

  • More Clynelish

    Clynelish 15 yo 1980/1995 (43%, Van Wees, The Ultimate, cask #1270) - Clynelish 17 yo 1997/2014 ...

    24.October 2014 07:08

    Whiskyfun.com

  • What Use Is Beer When Facing Truly Horrible Things?

    It's a bit hard this Thursday to think of something I'd like to write about given the events of ...

    24.October 2014 01:41

    A Good Beer Blog

  • Ardbeg 1973 (Sestante)

    Ardbeg 15 yo 1973 (43%, Sestante 1988, 75cl.) - 92/100

    24.October 2014 00:38

    WhiskeyNotes

  • Mikkeller The American Dream - igen

    Jag vet inte riktigt vad som är rätt ord, men jag tror att ”långsint” är det som kommer n ...

    23.October 2014 20:10

    Ofiltrerat

  • Inför SMÖF 2014 – Del 7 – Bryggning av Extra Special Biergitta

    Förra året fick en delegat från SMÖF brygga öl hos Närke Kulturbryggeri. Det blev en Mickes Port ...

    23.October 2014 18:13

    Ölsvammel

  • Mackmyra whisky + Ægir beer + food

    The dinner Yesterday I had the good fortune to attend a whisky + beer + food matching. The whisk ...

    23.October 2014 12:44

    Whisky Saga

  • [I BARSKAPET] The Macallan

    Hva sies om et Vinmonopol-tips før helgen? Den skotske maltwhiskyen The Macallan 1824 Series fin ...

    23.October 2014 12:01

    Cocktail chic: Cocktails

  • Leftist Espresso at Gimme! Coffee (Roebling).

    Leftist Espresso at (Roebling).

    23.October 2014 11:30

    My Daily Coffee

  • Another Clynextravaganza

    Fascadale 12 yo 'Batch 6' (46%, Adelphi, 1496 bottles, 2014) - Clynelish 16 yo 1997/2014 (46%, ...

    23.October 2014 06:56

    Whiskyfun.com

  • Burnside 1989 (Maltbarn)

    Burnside 25 yo 1989 (50,9%, Maltbarn 2014, bourbon cask, 167 btl.) - 88/100

    22.October 2014 22:06

    WhiskeyNotes

  • 2Rabbit Brewery

    This fictional craft beer branding is based on the Aztec god Ometotchtli (“Two Rabbit”) and the ...

    22.October 2014 18:57

    Oh Beautiful Beer

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Hva betyr bestrålt krydder?

    Ingrediensen høres farlig ut, men skal gjøre maten din tryggere.

    24.October 2014 14:59

    abcnyheter.no

  • Norges beste vinkelner: Her er mine ti favorittviner

    Henrik Dahl Jahnsen (23) vant NM for vinkelnere, og mener at mange bommer på valget ved de store anledningene...

    24.October 2014 12:53

    godt.no

  • Ok søreuropeere

    Ukas vinanbefalinger av John Strandmo.

    24.October 2014 10:08

    itromso.no

  • Derfor slakter de Erna og Siv

    De aller fleste av Norges fremste økonomer er helt uenig i regjeringens nye skattepolitikk. Her begrunner de ...

    24.October 2014 09:50

    vg.no

  • La deg erobre slik som så mange før deg

    Dette «dramatiske» møtet mellom calvados og whisky kan bli din nye favorittdrink. Varmer godt gjør den i alle...

    24.October 2014 09:08

    aperitif.no

  • Øl for arbeidere

    Britiske porter-tradisjoner inntar Norge i høst.

    24.October 2014 09:04

    abcnyheter.no

  • Sildekakenes venn

    Svømme eller synke sammen med høstsilda? Vi fant et øl som klarte brasene.

    24.October 2014 08:53

    dagsavisen.no

  • Fest med fisk

    For å gjøre hverdagsmiddagen til et festmåltid er det bare noen små grep som skal til.

    24.October 2014 07:34

    dinmat.no

  • Sjokolade i skål

    Ekstra flott blir det når du tilbereder og serverer sjokoladedesserten i porsjonsskåler. Vi har funnet frem f...

    24.October 2014 07:34

    dinmat.no

  • Høstens beste retter med elg

    Saftig elgburger og nydelig viltgryte med rødvinssaus. Nyt høsten med disse deilige rettene.

    24.October 2014 07:34

    godt.no

  • Hva vet du om ost?

    Verden er full av spennende og smaksrike oster, men vet du hvor de kommer fra?

    24.October 2014 07:27

    aperitif.no

  • Taiwan erobrer whiskyverdenen

    Taiwansk maltwhisky har inntatt verdenstoppen. Det har fått noen hver til å sperre øynene opp.

    24.October 2014 07:01

    aperitif.no

  • St. Raw sushi: Halvtom meny og treg service

    Selv ikke de deiligste smaker kunne reddet nye St. Raw fra en kveld med lang ventetid og manglende retter.

    24.October 2014 07:01

    godt.no

  • Siv får skatteslakt av økonomi-ekspertene

    Norges stjerneøkonomer bruker sin faglige tyngde når de gir Siv Jensen stryk for skattekuttene hennes og mene...

    24.October 2014 06:37

    vg.no

  • Lag denne menyen i helgen

    Folk vil elske deg.

    24.October 2014 04:02

    klikk.no

  • En smak av harde tider

    Av og til er livet som pengelens overraskende smakfullt. Her er luksusmiddagen både fattig og rik bør koste p...

    24.October 2014 01:05

    dagsavisen.no

  • I dag blir det taco i burgerbrød

    For noen er det å banne i kjerka, men du får like mye tacosmak med denne burgeroppskriften som du ellers er v...

    23.October 2014 22:20

    aperitif.no

  • Knallgode rødvinskjøp

    Legger du på 50-100 kroner i forhold til det du vanligvis bruker på en vinflaske, kan du få en stor vinopplev...

    23.October 2014 20:07

    abcnyheter.no

  • Klima-Tine: - Døm meg på dette

    Norges mest utskjelte statsråd skriver kun «gjennomført» bak én eneste arbeidsoppgave når hun skal oppsummere...

    23.October 2014 17:34

    vg.no

  • Advarer EU mot nye fornybar-mål

    Flere norske statsråder har de siste ukene vært i Brussel og advart EUs toppledere mot å øke produksjonen av ...

    23.October 2014 13:22

    vg.no

  • Mye mer enn fårikål

    Bare det siste året har det skjedd mye med utvalget av norsk lam i butikkene. Mens det før var fårikålkjøtt, ...

    23.October 2014 12:52

    matprat.no

  • Masterchef-Alexandras sunne favorittpizza

    Pizza er kjempegodt, og med noen enkle triks kan det i tillegg være kjempesunt. Sjekk ut Alexandra Joners sup...

    23.October 2014 10:32

    godt.no

  • Denne eplekaken smaker himmelsk

    Selv om du har din favorittoppskrift allerede, må du rett og slett prøve denne eplekaken.

    23.October 2014 10:17

    aperitif.no

  • Smak champagne i virkelig toppklasse. Bli med på vinkurs 10. desember i Oslo

    Denne smakingen må du få med deg. Plassene kommer til å fylles opp raskt. Meld deg på allerede i dag.

    23.October 2014 08:13

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Sjokoladetrøfler med ekte peppermynte og honning

    Tenk deg myk sjokoladetrøffel som smelter på tungen med smak av honning og peppermynte. Her får du oppskriften.

    23.October 2014 07:57

    godt.no

  • Koreansk i mexikansk drakt

    Fyll tacos og quesedillas med koreanskinspirert kjøtt og sauser.

    23.October 2014 07:06

    dinmat.no

  • Et veritabelt champagnekupp

    Knusktørr, kraftig, lagringsdyktig og til «halve prisen» av mange andre toppchampagner, det er ukens godbit.

    23.October 2014 03:02

    aperitif.no

  • En litt hissig pastarett setter fart på diskusjonen

    Pasta er alltid godt. I dagens oppskrift gir vi deg en rimelig, enkel og ikke minst vegetarisk og småsint utg...

    22.October 2014 22:20

    aperitif.no

  • Lettvint salsa

    Og med lettvint salsa mener jeg skikkelig lettvint salsa for alle ingredienser legges opp i ett beger og blan...

    22.October 2014 15:02

    matpaabordet.com

  • Seks fra Calle Fegth

    Calles Fegth portefølje teller nå seks forskjellige viner, derav en rød. De hvite kommer dessuten i ulike stø...

    22.October 2014 14:23

    adressa.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden