Vegetar- og veganmat

Middag uten kjøtt? Startsiden gir deg oppskrifter, blogger og inspirasjon til å lage vegetar- og veganmat.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Vegetar- og veganmat

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Smarta zucchinibrownies

    Bananer är en perfekt råvara att använda när du vill baka sötsaker men samtidigt hålla ig ...

    21.September 2014 19:19

    Lilla Matdériven

  • Søndagsbesøk

    Hei hei dere. Nå håper jeg alt er bra med dere. Selv har jeg hatt fulle dager den siste tiden, d ...

    21.September 2014 19:04

    Ragnhild Nordrum

  • Lett å få tak i -ukemeny, uke 39/2014

    Lett å få tak i-uke.  I ukens meny finner du oppskrifter med ingredienser som skal være l ...

    21.September 2014 14:50

    VeganMisjonen

  • Peanutbutter cookies

    Disse peanutbutter cookies er ud af denne verden fantastiske. Hemmeligheden? Grundingrediensen E ...

    21.September 2014 13:35

    Månebarnet

  • Couscous Bowls with Za’atar Chickpeas and Roasted Cauliflower

    Couscous, chickpeas and cauliflower are the perfect vehicle to try trendy za'atar. Top it all of ...

    21.September 2014 12:15

    Oh My Veggies

  • Frankfurter Kranz Doughnuts {Frankfurt Crown Doughnuts}

    VeganMoFo and me are not getting along very well this year. Ironically I’ll have a lot of spare ...

    21.September 2014 11:37

    Seitan is my motor

  • Ukemeny: Uke 39, 2014

    Gjestemeny fra Green bonanza! Denne uken har jeg gitt ukemeny-stafettpinnen videre, så nå er der ...

    21.September 2014 06:00

    Vegetarbloggen

  • Lentil-Quinoa Falafel with Coconut-Fenugreek Sauce

    Considering how much food I share here on my space, it might come as a surprise to some readers ...

    20.September 2014 19:23

    Lisa's Kitchen

  • Saturday Six | Pumpkin Breakfast Cookies, Lentil Fritters and Sweet Potato Ribbons

    We’re rounding up some of our favorite recipes from this week’s Potluck submissions, including h ...

    20.September 2014 13:10

    Oh My Veggies

  • Veganer. Charme, selvtillid, og lækkert hår?

    En veganer spiser ikke kun vegansk, men undgår også produkter, derunder plejeprodukter, som er t ...

    20.September 2014 07:25

    Månebarnet

  • Korma-saus à la Jamie Oliver

    Ny laptop, ikke noe billedbehandling­sprogram, taster og funksjoner et eneste virvar. Og jeg ...

    19.September 2014 19:11

    Basisk mat

  • Cauliflower Hummus

    This creamy, yet light cauliflower tahini dip is like a hummus, except it uses cauliflower inste ...

    19.September 2014 18:52

    Veggie Belly

  • This Week’s Meatless Meal Plan | 09.22.14

    On the menu this week: Crispy Orange-Ginger Tofu with Broccoli, Curried Red Lentil Quinoa Bowls, ...

    19.September 2014 12:20

    Oh My Veggies

  • Himmelsk gulrotkrem med bønner

    Hils på min nye påleggsfavoritt: Gulrotkrem med bønner!  Lykken er å stå opp frokostsulte ...

    19.September 2014 11:54

    VeganMisjonen

  • Spring Water, Yum! ... plus: How To Find A Spring!

    If there is a such thing as gourmet water, this is it ... It's from a public spring next ...

    19.September 2014 10:33

    Raw on $10 a Day (or Less!)

  • Tofeta, Gisleved och gelatin

    Jahopp, nu har jag testat den nya fetaosten "Tofeta" och BBQ-burgarna från Astrid. Jag tyckte my ...

    19.September 2014 07:41

    Vegokoll.se

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Visste du dette om kveite?

    Kveite, hellebarn, gudefisk. Kjært barn har mange navn. Lær mer om en av våre aller beste matfisker og få tip...

    21.September 2014 22:03

    aperitif.no

  • Madsen og Dolve tilbake

    Bare måneder etter at de forlot importøren Winetailor, er Remi Madsen og Henning Dolve tilbake i bransjen med...

    21.September 2014 09:51

    adressa.no

  • Brødet som ser ut som en kake

    Du baker det lett. Kjempelett.

    21.September 2014 04:01

    klikk.no

  • Frp-topper: Norske IS-terrorister er landssvikere

    Norske IS-terrorister bør behandles som landssvikere. Det mener FrPs Christian Tybring-Gjedde og Per Sandberg.

    20.September 2014 11:18

    vg.no

  • Hvordan fjerne paven på krabbe

    Unngå kardinalfeilene. Se video av hvordan det gjøres.

    20.September 2014 04:03

    klikk.no

  • Tast 1 for Baltazar

    Kvelden startet med en skrålende, hjemmesnekret utgave av «Gøy på landet», men endte uendelig godt.

    20.September 2014 01:06

    dagsavisen.no

  • Når det ruges på noe godt

    Rye whisky vinner tilbake terreng. Nå får du rye whisky i Vinmonopolets basisutvalg.

    20.September 2014 01:05

    dagsavisen.no

  • En saftig lammestek er topp høstmat

    Endelig er sesongens lammekjøtt på plass i kjøttdisken. Det mest klassiske du kan diske opp med er lammestek....

    19.September 2014 22:18

    aperitif.no

  • Denne proffe retten lager du på en halvtime

    Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og en så enkel oppskrift...

    19.September 2014 22:00

    aperitif.no

  • Åpner for reiseforbud for fremmedkrigerne

    Både Ap og Høyre åpner at norske jihad-krigere kan bli fysisk hindret i å forlate landet og slutte seg til IS...

    19.September 2014 20:06

    vg.no

  • Snacks fra skogbunnen

    Sopplukkere og kokker har ikke jublet så høyt på lenge. For et steinsoppår!

    19.September 2014 15:39

    dagsavisen.no

  • Elegant fra Etna

    Elegant fra EtnaLangs vulkanens skrinne sider trives en drue som knapt finnes andre steder i verden.Si...

    19.September 2014 15:39

    dagsavisen.no

  • Stjerne fra Rhône på besøk

    En av Frankrikes meste berømte vinfamilier tar turen til Trondheim 16.oktober. Med seg har de en av verdens b...

    19.September 2014 14:41

    adressa.no

  • Smak i Bodø har Nord-Norges to beste kokker

    Espen Ramnestedt fra Smak i Bodø er kåret til Nord-Norges beste kokk. Lærlingen hans, Roghell Chan, kom på an...

    19.September 2014 14:04

    aperitif.no

  • Slik baker du deilige bringebærboller

    Slik baker du helgens beste boller med lime og bringebær!

    19.September 2014 12:58

    topp.no

  • En sveitsisk verdensmann

    Han kommer fra Sveits, lager viner i Argentina og gjør suksess der god vin kjøpes. Hubert Weber er imidlertid...

    19.September 2014 10:53

    adressa.no

  • Øl med et snev av galskap!

    Øl med alkoholinnhold som en hetvin og øl som er brygget med druejuice og kirsebær. Slikt finner du i Mohawks...

    19.September 2014 10:07

    abcnyheter.no

  • Hvordan lage fårikål?

    Vår nasjonalrett fårikål er en av de mest smakfulle retter vi kan tenke oss. Og nå som høsten setter inn er f...

    19.September 2014 09:48

    matoppskrift.no

  • Drikke til krabbe: Seks perfekte hvitviner til krabbe

    Unn deg et glass avkjølt hvitvin sammen med krabbende delikatesser! Her får du tips til de beste vinene til s...

    19.September 2014 09:26

    godt.no

  • Dette er den perfekte drinken for alle typer jakt

    Om du ikke skal på rypejakt i skogen, smaker denne kombinasjonen av solbær og whisky fortreffelig også i byen.

    19.September 2014 09:00

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Langtidsstekt sitronkylling

    Lag luksusmat for en rimelig penge: Sitruskylling er en veldig god familiemiddag med masse smak og lite jobb.

    19.September 2014 07:30

    godt.no

  • Restaurant Cru: Treg service og skuffende mat

    Måltidet på Cru står dessverre ikke helt i forhold til ambisjonsnivået - og slett ikke til prisnivået.

    19.September 2014 07:30

    godt.no

  • Tre krabberetter med en vri: Spaghetti med krabbe, krabbe-taco og spicy krabbe

    Krabbesesongen er i gang. Prøv noe annet enn majones og sitron til årets krabbelag.

    19.September 2014 07:30

    godt.no

  • Rødt, hvitt og rosa

    19.September 2014 06:45

    itromso.no

  • Maten som redder helgen

    Endelig helg!Jeg har laget en meny som forhåpentligvis er enkel og god. Forreten skal du ikke bruke me...

    19.September 2014 04:01

    klikk.no

  • Musserende luksus

    En suksesshistorie: Dyktige vinbønder, men også smart markedsføring, har ført champagnen til topps i hierarki...

    19.September 2014 01:16

    dagsavisen.no

  • By på lekker kalveschnitzel i kveld

    Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er opp...

    18.September 2014 22:02

    aperitif.no

  • Eplekake med sesamfrø og pinjekjerner

    Fremgangsmåte: Smør og strø en kakeform, 24 cm i diameter, med sesamfrø.

    18.September 2014 15:08

    aperitif.no

  • Ny brunelloskandale avverget

    Italiensk politi har beslaglagt 165.000 liter falsk brunello og rosso di Montalcino.

    18.September 2014 14:10

    aperitif.no

  • Varsler søksmål om inndragning av skjenkeløyve

    Det toppet seg for ledelsen av utestedet Hall Toll da de mottok varsel om inndragning av skjenkebevillingen.

    18.September 2014 14:06

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden