Vegetar- og veganmat

Middag uten kjøtt? Startsiden gir deg oppskrifter, blogger og inspirasjon til å lage vegetar- og veganmat.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Vegetar- og veganmat

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Veggie Nacho Bar Party + Sriracha Beer Queso

    Looking for a fun party idea? Try a veggie nacho bar party! Let guests assemble their own plates ...

    26.January 2015 14:00

    Oh My Veggies

  • Myke småbrød á la polarbrød

    Favoritt i matpakka.  Dette er min versjon av polarbrød. Hjemmebakte, saftige, myke og kj ...

    26.January 2015 12:50

    VeganMisjonen

  • Trippel-nytelsessjokolade

    Hei hei! I helgen lagde jeg en porsjon med denne nydelig raw sjokoladen. Dette er trippel nytels ...

    26.January 2015 12:33

    Ragnhild Nordrum

  • Favorittsmoothien: banan- og peanøttshake

    Herrigud. Denne. Den ligner litt på min, men gjør seg minst like godt uten sjokoladesmak ...

    26.January 2015 08:29

    Men hva spiser du egentlig?

  • Retox Weekend!!

    After 21 days of eating nothing but wholesome, unprocessed food (much of which was raw) on the C ...

    26.January 2015 00:34

    Vegan Chunk

  • Vegan Aussie Bites

    These vegan Aussie Bites are like a cross between a granola bar and a muffin. Best of all, they ...

    25.January 2015 14:50

    Oh My Veggies

  • Ukemeny, uke 5/2015

    Middagsgleder.  Det er noe med dette varme måltidet. Middagen. Selve hovedmåltidet i løpe ...

    25.January 2015 12:15

    VeganMisjonen

  • Morgenlykke (+ oppskrift på bananpannekaker til barn)

    Jeg ønsker dere en fin søndag alle sammen. Vi har hatt en så deilig morgen. S sov helt til halv ...

    25.January 2015 10:08

    Ragnhild Nordrum

  • Grymt god tofumacka

    På helgerna äter jag helst smörgåsar till lunch. Ibland nöjer jag mig med en klassisk ost ...

    25.January 2015 07:23

    Lilla Matdériven

  • Lørdagsmiddagen: raw lasagne-tårn

    I kveld laget jeg en av mine absolutt favorittmiddager, raw lasagne. Jeg lager helst dette når j ...

    24.January 2015 21:02

    Ragnhild Nordrum

  • Saturday Six | Cilantro Smoothies, Baked Cauliflower Tots and Mexican Brown Rice Casserole

    We’re rounding up some of our favorite recipes from this week’s Potluck submissions, including a ...

    24.January 2015 12:30

    Oh My Veggies

  • Movie on a Mission: Plastic Paradise

    Our Q&A with journalist Angela Sun, who set out to investigate the Great Pacific Garbage Patch, ...

    23.January 2015 20:29

    Vegetarian Times: Blog

  • «Ostekake» med mango og lime

    Den søte og milde mangoen, den mektige, syrlige og søte «ostemassen» fri for både ost og sukker, ...

    23.January 2015 19:54

    Basisk mat

  • The Best Green Smoothies on The Planet: A Recipe and Cookbook Review

    I'm really excited to share a review of a new cookbook with you today that I think will r ...

    23.January 2015 17:17

    Green Vegan Living

  • Goat Cheese Biscuits

    I'm certain one of the reasons I am not vegan is creamy goat cheese, and oh yes, paneer cheese t ...

    23.January 2015 16:38

    Lisa's Kitchen

  • ‘Joys Of The Simple Life’ – By Dugald Semple – Now 100 Years Old

    Ernest Bell Library items – ‘Joys Of The Simple Life’ by Dugald Semple. Published by Ernest Bell ...

    23.January 2015 16:03

    Happy Cow: Blogg

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Brasserie Frances servitørlærlinger til topps

    Under Norgescup 2015 var det Brasserie Frances servitørlag som stakk av med seieren.

    26.January 2015 14:11

    aperitif.no

  • Fikk du favoritten din på topp?

    Her ser du hvilke øl som fikk flest stemmer i årets kåring av nordmenns favorittøl.

    26.January 2015 12:54

    aperitif.no

  • Slik blir ekte pultost til

    Alt er håndgjort hos Harry Dale. Han melker Miss Jones og Snehvit for hånd, bærer, separerer og stuller og st...

    26.January 2015 12:33

    aperitif.no

  • Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene

    Torsk er både mager, smaksrik og anvendelig. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.

    26.January 2015 08:00

    aperitif.no

  • Gi woken en ekstra piff i dag

    Denne oppskriften er virkelig verdt å prøve siden den kombinerer hurtighet med spennende smaker. Noe du garan...

    25.January 2015 23:16

    aperitif.no

  • 4 oppskrifter for uken

    Så var vi plutselig inne på siste uken i januar. Ikke at det blir noe mindre vinter av det, jeg liker bare å ...

    25.January 2015 18:22

    matpaabordet.com

  • Kjenner du matrettene?

    Vi gir deg noen ingredienser, og så skal du gjette hvilken rett det er.

    25.January 2015 03:03

    klikk.no

  • Ikke begå disse flørte-feilene

    Finn ut hvilke fallgruver du bør unngå når du flørter med drømmegutten!

    24.January 2015 19:01

    topp.no

  • Nutella-drøm

    Lørdag 24. januar 2015 kl. 02:00 Skrevet av: Tina Sandboe E-post: tina@topp.no

    24.January 2015 13:05

    topp.no

  • De aller beste kjøpene

    På Smak.no finner du Norges største database over anmeldte viner. Her er kåringen av Vinmonopolets beste kjøp.

    24.January 2015 11:51

    dn.no

  • Her er HSM-stjernene i dag

    Hit har stjernene gått videre til etter "High School Musical".

    24.January 2015 10:05

    topp.no

  • Denne søndagsmiddagen er slik Hellstrøm liker den

    Han spiser kanskje ikke kålrulletter på søndag, men like fullt har denne oppskriften signert Eyvind Hellstrøm...

    23.January 2015 23:31

    aperitif.no

  • Nå er skreien her. Be inn på ekte skreimølje

    Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksesse...

    23.January 2015 23:16

    aperitif.no

  • «Mesket» svinenakke med puffet svor, løkringer, kålrotpure, løkmarmelade og potetkake

    Innsendt av: Bent-Åge Rustad/Tårnhuset Foto: Julie H. Amundsen

    23.January 2015 16:33

    aperitif.no

  • Deilig sjokolademousse

    Fredag 23. januar 2015 kl. 05:00 Skrevet av: Maria Aleksandersen E-post: maria@topp.no

    23.January 2015 16:05

    topp.no

  • Slik leser du en vinanmeldelse

    Mange lurer på hvordan man skal lese vinanmeldelser, poengsummer og terningkast. Her er et lite lynkurs.

    23.January 2015 13:19

    godt.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 13:19

    godt.no

  • Crispy duck (Pekingand) med pannekaker

    Lyst å lage crispy duck eller Pekingand som det også kalles? Skal du lage det på autentisk vis er det en noe ...

    23.January 2015 13:04

    matpaabordet.com

  • Vinøs perfeksjon

    Det er ingen over og så og si ingen ved siden av når Éric Rousseau treffer på en årgang i Gevrey-Chambertin. ...

    23.January 2015 12:33

    dn.no

  • Start dagen med avokado

    Det er viktig å starte dagen med et godt og sunt måltid. Avokadoen er kanskje en av de mest komplette ...

    23.January 2015 11:45

    godt.no

  • Dette er Penicillin som smaker virkelig godt

    Om ikke denne drinken erstatter det den er oppkalt etter, smaken den fantastisk mye bedre.

    23.January 2015 10:00

    aperitif.no

  • Gjør Miley narr av Selena i ny post?

    Det kan i hvert fall se sånn ut! Instagrambildet Miley Cyrus la ut var til forveksling likt det Selena Gomez ...

    23.January 2015 08:50

    topp.no

  • Du blander gin og...hva?!

    - Det der kommer jeg ikke til å like, tenkte jeg. Og bladde videre i kokeboka.For historien om drinken...

    23.January 2015 08:46

    klikk.no

  • Hva med å prøve whisky til suppen

    Mulligatawny-suppe er en klassiker fra det indo-britiske kjøkken og nærmest udødeliggjort av en viss grevinne...

    23.January 2015 08:32

    aperitif.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Proseccheria: Knekker ikke Italia-koden

    Flotte lokaler, fin beliggenhet og hyggelig betjening til tross: heller ikke Proseccheria i Oslo får det til ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Mange go`biter

    iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse e...

    23.January 2015 06:42

    itromso.no

  • Kylling og pasta utkonkurrerer tacoen i kveld

    I hvert fall når du legger til denne vrien på pesto som kommer til å gi garantert mersmak. Oppskriften er sår...

    22.January 2015 23:00

    aperitif.no

  • Hjemmelaget twix

    Hjemmelaget twix, eller millionaire's shortbread som det også heter er kort fortalt en konfekt bestående av t...

    22.January 2015 16:44

    matpaabordet.com

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden