På denne dag – 5. april

Velkommen til vår side for historiske tilbakeblikk. Hver eneste dag finner du tre historiske hendelser for dagens dato, og i dag er intet unntak. Du kan også lese hva som skjedde på andre datoer lengre ned på siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Historiske tilbakeblikk

1722 - – Den nederlandske admiralen Jakob Roggeveen kommer til Påskeøya 1. påskedag
Jakob Roggeveen var en nederlandsk oppdager, som ble sendt ut på oppdrag for å finne Terra Australis, men i stedet oppdaget Påskeøya ved en tilfeldighet 5. april 1722. Kilde: Wikipedia
Foto: Michel Linssen/Redferns
1994 - – Kurt Cobain begår selvmord i Seattle
Kurt Donald Cobain, kjent som vokalist og låtskriver i det legendariske gruge-rock bandet Nirvana på 90-tallet dør på denne dag.
2004 - – NOKAS-ranet i Stavanger
Tungt bevæpnede ranere slo til mot tellesentralen til Norsk Kontantservice i Stavanger og en politimann ble drept av skudd fra ranerne. Gjerningsmennene kom unna med 57,4 millioner kroner. Kilde: Wikipedia

Flere historiske tilbakeblikk

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden