På denne dag – 13. april

Velkommen til vår side for historiske tilbakeblikk. Hver eneste dag finner du tre historiske hendelser for dagens dato, og i dag er intet unntak. Du kan også lese hva som skjedde på andre datoer lengre ned på siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Historiske tilbakeblikk

Galactic Radiation and Background satellite 1.
1960 - – USA lanserer "Transit 1-B" satelitt-programmet
Verdens første satellitt-navigeringsprogram. Systemet ble først og fremst brukt av den amerikanske marinen for å gi nøyaktig posisjonsinformasjon til sine Polaris ballistiske rakett-ubåter.
Rollingstones logoen.
1971 - The Rolling Stones slipper singelen 'Brown Sugar' fra plata Sticky Fingers
Plata "Sticky Fingers", er deres første plate på eget label (Rolling Stones Records), som introduserte deres velkjente logo med den sleikende tunga og leppene. Albumet var Mick Taylors første hele album som gitarist etter at han hadde tatt over for Brian Jones som døde i 1969. Åpningssporet «Brown Sugar» ble utgitt som singel i april 1971, og nådde førsteplass på hitlistene i USA og andreplass i Storbritannia. Kilde: Wikipedia.
Tiger Woods, fotografert under Masters i 2006.
1997 - – Tiger Woods blir den yngste vinneren av Masters Tournament.
"The Masters Tournament" er en av de fire store mesterskap i profesjonell golf. I motsetning til de andre store mesterskap, blir Masters arrangeres hvert år på samme sted, Augusta National Golf Club, i byen Augusta, Georgia, USA.

Flere historiske tilbakeblikk

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden