På denne dag – 23. april

Velkommen til vår side for historiske tilbakeblikk. Hver eneste dag finner du tre historiske hendelser for dagens dato, og i dag er intet unntak. Du kan også lese hva som skjedde på andre datoer lengre ned på siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Historiske tilbakeblikk

Foto: Rigmor Dahl Delphin - Oslo Museum
1965 - "Ti i skuddet" sendt første gang
Ti i skuddet var et musikkprogram på  NRK radio. Programmet ble raskt en suksess og ble ledet av Vidar Lønn-Arnesen. Dette var ungdommens eget program og ble kjent for flere generasjoner.
Fotot: Lienhard Schulz
1995 - FN oppretter verdens bokdag
23. april er verdens bokdag. Målet er å markere bokens rolle i samfunnet, boken som uttrykksform, for språklig og kulturelt mangfold, for utdannelse og for kommunikasjon.
1985 - Coca-Cola introduserer "New coke"
Etter å ha tapt markedsandeler til Pepsi, forsøker Coca-Cola seg med en ny formel for sin populære drikk. Det går ikke bra og selskapet trekker tilbake det nye produktet etter få måneder.

Flere historiske tilbakeblikk

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden