På denne dag – 25. april

Velkommen til vår side for historiske tilbakeblikk. Hver eneste dag finner du tre historiske hendelser for dagens dato, og i dag er intet unntak. Du kan også lese hva som skjedde på andre datoer lengre ned på siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Historiske tilbakeblikk

1974 - Fremtiden i våre hender blir stiftet
Framtiden i våre hender arbeider for mindre forbruk og en rettferdig fordeling av verdens ressurser. Organisasjonen er kritisk til det stadig økende forbruket i rike land og mener at hensynet til natur og klima er viktigere enn vekst i forbruk og økonomi.
1974 - Nellikrevolusjonen i Portugal
Nellikrevolusjonen var en tilnærmet blodløs militærledet revolusjon som startet i Lisboa i Portugal. Revolusjonen førte til at det autoritære diktaturet falt og at demokrati ble innført etter en toårig overgangsperiode.
1719 - Romanen Robinson Crusoe gis ut
Romanen er skrevet av Daniel Defoe og historien var inspirert av virkelige hendelser. Boken ble veldig populær og satte en ny standard innen realistisk fiksjon.

Flere historiske tilbakeblikk

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden