På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Billig tredemølle: Disse er nå på januartilbud

Collage av tredemøller på tilbud, med modeller fra Sportsmaster, Carbon og Run.
Vi har funnet modeller fra Sportsmaster, Carbon og Run som er på tilbud nå. (Foto: Herman Arneberg Johnsen / ABC Guider)

En tredemølle trenger ikke nødvendigvis å være særlig dyr. Vi har funnet et knippe tredemøller som selges til en god pris akkurat nå!

Når det nye åres sparkes i gang er det mange som får en trang til å trene av seg fjorårets ribbefett, og starte nyåret med å investere litt ekstra i egen helse. Det fremkommer tydelig av de siste dagenes søketrender, der spesielt søk på diverse treningsutstyr har eksplodert i søkevolum.

Derfor har vi funnet noen skikkelig gode tilbud på tredemøller under 10.000 kroner, slik at det kun blir deg, og ikke lommeboken din, som blir slank i 2024.

Her kan du forresten lese om hvilke tredemøller og WalkingPads som ble kåret til best i test i 2023.

Carbon T10 Tredemølle

Pulssonen.no anbefalte denne tredemøllen i oktober, har topphastighet på 16 kilometer i timen, kommer med integrert iFit med 10 tommer touchscreen og bluetooth-høyttalere.

47% rabatt

Sportsmaster T5 Tredemølle

Denne tredemøllen med en topphastighet på 18 kilometer i timen egner seg for lett trening, har 16 nivåer stigning fra 0 til 12%, og kan kobles opp mot apper som iConsole+ og Kinomap.

40% rabatt
Sportsmaster T5

Sportsmaster T5

Sjekk prisen her

Run 250 Tredemølle

Denne tredemøllen er svært rimelig, kommer med 24 ulike treningsprogrammer og er kompatibel med appene Fitshow, Kinomap og Zwift.  

40% rabatt

Les mer på våre temasider: