Aktiv

Gratis treningsprogram (uke 1, dag 4): Fri + genialt tips for å dempe søtsuget

Bilde av personlig trener Cornelis Elander på en blå og mint-farget bakgrunn med teksten «uke 1, dag 4». Cornelis Elander har på seg en svart trenings t-skjorte og en blå shorts og står med to manualer i hendene. Elander har laget et gratis treningsprogram, med alt fra styrkeøvelser og kardio, som alle kan gjennomføres hjemme og med kroppsvekt eller manualer. Med dette treningsprogrammet kommer du i form i sommer, og det passer for både nybegynnere, mer erfarne og godt trente!
I dag er det treningsfri, men personlig trener Cornelis Elander kommer med en utfordring til deg med tanke på kosthold! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

På dagens plan for vårt gratis treningsprogram står det fri, men Cornelis gir oss et genialt triks som stopper søtsuget!

I dag er det igjen fri fra trening, men det betyr likevel ikke at du bare bør sitte helt stille og være inaktiv. Ta en kjapp joggetur, gå en tur i skogen, eller gå en tur i byen. All aktivitet teller og er bra, så gjør noe godt for kroppen din også i dag!

Her finner du enda mer inspirasjon til hjemmetrening, og alt fra treningsprogram for styrke til løping!

Dagens tips: Tips for å stoppe søtsuget!

Bilde av en lyspære på gradert blå- og mintfarget bakgrunn med teksten tips mot søtsug, puss tennene! Dette er fridag og tips i personlig trener Cornelis Elander sitt 30-dagers treningsprogram, hvor han har laget et gratis treningsprogram, med alt fra styrkeøvelser og cardio, som alle kan gjennomføres hjemme og med kroppsvekt eller manualer. Med dette treningsprogrammet kommer du i form i sommer, og det passer for både nybegynnere, mer erfarne og godt trente!
Personlig trener Cornelis Elander gir et supert tips mot søtsug! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Gå til dag 3 (uke 1) av Cornelis Elanders 30-dagers gratis treningsprogram.

Om du, som mange av oss, skulle slite med at du er litt for glad i godteri og søtsaker, gjør dette: neste gang du skulle få lyst på noe søtt – puss tennene! Hvor rart det enn måtte høres ut så vil dette enkle trikset for de aller fleste hjelpe med å stoppe både søtsuget og lysten på søtsaker.

Visste du at disse matvarene bremser fettforbrenningen?

Dagens utfordring: Spis sunt og proteiner

Enten du tar deg treningsfri eller ei; spis noe proteinrikt, sunt og godt i dag!

Et sunt kosthold og riktig ernæring behøver ikke å bety det samme som kjedelig og tørt, og enten om du går for et måltid bestående av magert, rent kjøtt eller om du for eksempel inntar én porsjon med cottage cheese og litt frisk frukt – sørg for å innta i hvert fall ett måltid som inneholder både litt mer protein og sunne matvarer enn det du kanskje vanligvis spiser. Dette vil ikke bare være med på å hjelpe kroppen din med å hente seg inn og bygge/styrke opp muskulaturen din, men det kan også hjelpe deg med å fokusere på å komme i form. 

Gå til dag 5 (uke 1) av Cornelis Elanders 30-dagers gratis treningsprogram.

Lykke til 😃