På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Hoka joggesko: Her er vårens nyheter 2024

Bilde av våres nyheter fra Hoka. På bilde ser du Hoka Clifton 9 og Hoka Bondi 8. Vi har samlet vårens hoka nyheter. i saken finner du blant annet Hoka Bondi 8, Hoka Rincon 3, Hoka Speedgoat, Hoka Challanger, Hoka Clifton 9, Hoka Klæbo Edition og mange fler.
Årets Hoka-nyheter er endelig i butikk. Vi viser deg nyhetene for 2024 fra det populære franske joggesko-merket. (Foto: Get Inspired)

Våren er endelig her og Hoka har lansert vårens nyheter. Vi har samlet modellene slik at du kan finne din favoritt.

Hoka One One ble kjapt en favoritt hos nordmenn. Siden skoen kom til Norge i 2018, har det franske skomerket virkelig gjort seg kjent. Joggeskoene rives bort fra butikkhyllene sesong etter sesong og nå er det igjen duket for en ny løpesesong med spreke Hoka-nyheter. Vi har funnet frem årets Hoka-nyheter, og nyhetene fra skomerket som kjennetegnes av en enestående demping og komfort finner du under!

Skoen er designet for deg som verdsetter passform, god respons og et friskt utseende. Skoen er lett og fungerer derfor like godt til løping på mølla, i skogen, under maraton eller til en gåtur i byen. Merket har utviklet en unik såle som er lett, myk og en av de beste på markedet.

Hoka Clifton 9

Den niende utgaven av Hokas løpesko «Clifton» har nå blitt lettere og kommer med mer demping enn noen gang. Skoen som tidligere har vært Hokas mest solgte kommer nå i nye friske farger som vi tror du kommer til å elske.

Clifton 9 er en alsidig sko som passer til alt fra løping og trening til gåturer og fritidsbruk. Clifton 9 har allerede fått gode skussmål, blant annet i Tripsavvy som kaller den «beste løpesko».

Årets nye modell
Hoka Clifton 9 (Dame)

Hoka Clifton 9 (Dame)

God demping, fargerik og lett.
Sjekk prisen her
Årets nye modell
Hoka Clifton 9 (Herre)

Hoka Clifton 9 (Herre)

Hokas prisbelønte Clifton-serie er lansert. Nå er den lettere og mer dempet enn noen gang før.
Sjekk prisen her

Hoka Bondi 8

Hoka mener selv at Bondi er merkets beste sko for løping på asfalt og ved høy hastighet. Utstyrt med en lett karbonplate er skoen laget spesielt til deg som ønsker å ta løpeturen til et høyere tempo. Bondi er også behagelig på harde underlag takket være sin gode demping.

Joggeskoen har en slitesterk såle som tåler mange mil med løping på hardt underlag.

Hoka bondi 8 (Dame)

Hoka bondi 8 (Dame)

Løpesko med myk og lett såle
Sjekk prisen her
Hoka Bondi 8 (Dame)

Hoka Bondi 8 (Dame)

Med disse løpeskoa kan du få følelsen av å løpe på skyer.
Sjekk prisen her
Hoka Bondi 8 (Herre)

Hoka Bondi 8 (Herre)

Den ultimate løpeskoen til deg som er opptatt av komfort.
Sjekk prisen her

Hoka 9 Klæbo Edition

Hoka gjentar suksessen og lanserer et nytt samarbeid med skiløperen Johannes Klæbo. Skoen har et flott nytt design med spreke farger. «Klæbo Edition» av Cifton 9-modellen og er designet til både herre og dame

Hoka Klæbo 2024
Hoka Klæbo 2024

Hoka Klæbo 2024

Årets modell av «Hoka Klæbo» er endelig her
Sjekk prisen på skoen til herre her Sjekk prisen på skoen til dame her

Hoka Rincon 3

Rincon er en av joggesko-familiens letteste og mest dempede joggesko. 2024-modellen er oppdater med enda bedre pusteegenskaper. Og utstyrt med sin signaturmyke demping og sitt MetaRocker-avtrykk har du her en rask racersko som gir en stabil og myk løpefølelse samtidig som du har full bakkekontakt.

Hoka Rincon 3 (Herre)

Hoka Rincon 3 (Herre)

En uslåelig løpesko som er lett, dempende og responsiv.
Sjekk prisen her
Hoka Rincon 3 (Dame)

Hoka Rincon 3 (Dame)

Opplev følelsen av ubegrenset fart med Rincon 3
Sjekk prisen her

Hoka Speedgoat 5

Terrengskoen «Speedgoat» fra Hoka er ifølge merket selv modellen med best grep. Speedgoat 5 GTX har fått en real oppgradering fra den fjerde versjonen også på alt fra såle til lisser. Blant annet er mellomsålen mykere, men droppet på 4 mm er opprettholdt også på den nye modellen. I tillegg har skoen fått en membran laget av GORE-TEX som i tillegg til å holde deg tørr hjelper med å frakte fukt ut av skoene.

Hoka Speedgoat 5 (Dame)

Hoka Speedgoat 5 (Dame)

Årets modell har en helt ny overdel og kommer med GORE-TEX.
Sjekk prisen her
Hoka Speedgoat 5 (Herre)

Hoka Speedgoat 5 (Herre)

Løpesko for alle flater fra asfalt til stier i terreng.
Sjekk prisen her