På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Oppblåsbar kajakk: Disse er best i test i 2024

Kollasj av oppblåsbare kajakker som alle er best i test i 2024. Bildet er av tre kajakker; (f.v.) best i test billige oppblåsbar kajakk: grønn Intex Challenger K1. Midten: Best i test oppblåsbar kajakk: gul Kokopelli Moki. Venstre: Best i test tandem-kajakk: rød Advanced Elements Advanced Frame Convertible.
For deg som har fått smaken på det gode padle-liv og ønsker å kjøpe deg en kajakk selv er en oppblåsbar kajakk et godt sted å starte. De er billigere, pakkes enkelt sammen og enkle å frakte med seg. For deg som vil ha den beste avslører vi her hvilke som er best i test i 2024! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

En oppblåsbar kajakk er ikke bare billigere enn tradisjonelle kajakker, de er også utrolig praktiske! Disse er best i test i 2024.

Oppblåsbare kajakker er et billig og praktisk alternativ til en tradisjonell kajakk. Ikke bare kan de enkelt bæres og pakkes med på en rekke forskjellige turer, de er også gjerne mye rimeligere enn en vanlig kajakk. Disse er derfor ikke bare et ypperlig valg for deg som er nybegynner, men også for deg som gjerne vil ha muligheten til å pakke ned kajakken etter bruk.

Vi har tatt en titt på testene hvor eksperter har prøvd de smarte, oppblåsbare båtene, og under finner du svaret på hvilke oppblåsbare kajakker som er best i test i 2024!

Hvordan du velger riktig tursekk, flotte fjellturer og gode produktanbefalinger, alt dette og mer finner du på vår samleside «sport og fritiluft».

Best i test oppblåsbar kajakk i 2024: Kokopelli Moki I (Solo)

Ifølge Treelinereview.com er det Kokopelli Moki I (Solo) som er den beste oppblåsbare kajakken i 2024.

Kokopelli Moki blir kåret til «beste oppblåsbare kajakk» for sin allsidighet og pris, i tillegg til kajakkens fantastiske tilbakemeldinger fra både eksperter og dagligdagse brukere, som bare ytterligere beviser kajakkens popularitet, skryter de i testen.

Er du usikker på hvilken kajakk du skal gå for? Slik velger du riktig kajakk!

Beste oppblåsbare
Kokopelli Moki I (Solo)

Kokopelli Moki I (Solo)

Pris nå: 4 000 kroner hos XXL
Her får du den til laveste pris

Beste tandem-kajakk: Oppblåsbar kajakk fra Advanced Elements

Gearjunkie mener at Advanced Elements Advanced Frame Convertible som er den beste tandem-kajakken i 2024. Og selv om dette egentlig er en oppblåsbar kajakk til to personer, er det verdt å nevne at denne kan man også padle alene i.

– Selv om den er litt på den dyrere siden for en oppblåsbar kajakk, så er den både komfortabel, holdbar og imponerte oss virkelig med hva en premium-oppblåsbar kajakk kan få til.

beste tandem
Advanced Elements Advanced Frame Convertible

Advanced Elements Advanced Frame Convertible

Sjekk prisen her

Beste billige kajakk: Intex Challenger K1

Intex Challenger K1 er den beste i test om man ser etter en billig kajakk i 2024, mener Gearjunkie. De liker at den har det de kaller et ganske så komfortabelt sete som også er justerbart, noe de skriver at man ikke ofte ser på oppblåsbare kajakker.

– For denne prisen, så får du her verdi for pengene og denne vil kunne gi deg mange timer med moro på vannet.

En annen båt som har blitt veldig populær og som er oppblåsbar er packraft! Disse er best i test i 2024!

beste billige
Intex Challenger K1

Intex Challenger K1

Sjekk prisen her

Redningsvest eller flytevest? Slik velger du riktig!

Les mer på våre temasider: