På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Pulsklokke til herre: Disse er best i test i 2024

Blå kollasj av pulsklokker som aller er best i test til herre i 2024. Testvinnerne er linet opp foran «2024« i grønn skrift. Testvinnerne er Garmin fenix 7, Polar Pacer PRO, Polar Grit X Pro, Garmin Forerunner 965, Garmin Forerunner 955, Suunto 9 Baro, Garmin Forerunner® 945, Coros Vertix 2 og Garmin Enduro 2.
Hvis du er på leting etter årets beste pulsklokke til herre er du på rett sted! Disse treningsklokkene med GPS er nemlig alle best i test i 2024! Klokkene er fra alt fra populære merker som Garmin og Polar til mindre kjente merker som Coros. (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Ser du etter årets beste pulsklokke til herre? Vi har funnet treningsklokkene som er best i test i 2024! Vinnerne er fra Garmin, Polar, Suunto og Coros.

Først og fremst, er det noe som begrenser forskjellige pulsklokker til herre eller dame? Nei, pulsklokker kan brukes av alle og på tvers av alle kjønn. Det vi mener med «pulsklokke til herre» er altså klokker som er beregnet til tykkere håndledd og som er litt større enn pulsklokkene vi har samlet som er best i test til dame i 2024.

Under finner du altså pulsklokker med en lengre reim, som alle er best i test i 2024.

Garmin Fenix 7-serien: Pulsklokkene som er best i test

I 2023 var Fenix-klokken fra Garmin den store testvinneren, noe det ser ut til at den fortsetter med i 2024 også. Irunfar mener at det er årets beste løpeklokke med GPS, men det er ikke bare her den får en topplassering, GearLab velger også å kalle dette for den beste pulsklokken på markedet.

Vi skriver stadig om produkter som kåres til best i test. Les alle våre best i test-artikler her.

En GPS-multisportsklokke som inneholder de beste funksjonene blant Garmins trenings- og utendørsklokker.

GARMIN
Garmin Fenix 7 smartklokke 47mm (grafitt)

Garmin Fenix 7 smartklokke 47mm (grafitt)

En GPS-multisportsklokke som inneholder de beste funksjonene blant Garmins trenings- og utendørsklokker.
Pris nå: 4 990 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Ønsker du en klokke som er enda mer rå anbefaler vi deg å sjekke ut Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar.

– Batteritiden på Fenix 7 Pro-serien er enkelt og greit fantastisk god med opptil flere uker i smartklokkemodus, skriver Pulssonen om sportsklokken.

garmin
Garmin Fenix 7 Pro

Garmin Fenix 7 Pro

Sjekk prisen her

Her hjelper vi deg med å finne ut hvilken Garmin Fenix 7-klokke som passer best til deg.

Pulsklokker fra Polar: De beste billige sportsklokkene

Polar vinner en rekke tester for pulsklokkene sine. Blant annet velger Runner’s World å kalle Polar Pacer Pro for den beste Polar-klokken på markedet i 2024, og gir den spesielt skryt for den lange batteritiden og ikke minst prisen.

polar
Polar Pacer PRO

Polar Pacer PRO

Pris nå: 2 897 kroner hos CDON
Her får du den til laveste pris

Også Polar-pulsklokken «Grit X Pro» er testvinner i 2024, og da med utnevnelsen «beste klokke for off-road-trening». Denne tittelen får de hos Techradar.

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro

Pris nå: 4 427 kroner hos Proshop
Her får du den til laveste pris

Garmin Forerunner 955 og 965: De beste løpeklokkene

Pulssonen har gjennom årene testet en rekke pulsklokker, og i 2024 er det Garmin Forerunner 965 som årets store vinner.

– Dette er drømmeklokken for enhver som ønsker det beste verktøyet for å nå målene sine. Og det beste; prisen er slett ikke verst, skriver de om denne pulsklokken.

garmin
Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 965

Sjekk prisen her

Techradar har valgt å kåre Garmin Forerunner 955 Solar til den beste løpeklokken i 2024, og sier den bringer treningen til et nytt nivå med massevis av funksjoner og et enormt batteri.

Dette er forresten smartklokkene som er best i test i 2024.

garmin
Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955

Sjekk prisen her

Suunto 9: Beste alternativ til Garmin Fenix

Runner’s World kårer Suunto 9 til sportsklokken som er beste alternative til Garmin Fenix-serien. Det som trekker ned denne klokken i testen er at menyen og knappene kan være vanskelig å forstå. Tek.no er også imponert over denne pulsklokke.

– Suunto 9 Baro gir oss nærmest perfekt GPS og svært god batteritid, skriver de om klokken.

suunto
Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Pris nå: kroner hos

Garmin Forerunner 945: Beste pulsklokke for nybegynnere

Er du ute etter din første pulsklokke kan det være lurt å gå for en enklere modell. Techradar er store tilhengere av Forerunner-klokkene til Garmin og velger å kåre Garmin Forerunner 945 til en svært god klokke for nybegynnere.

– Garmin Forerunner 945 er en utmerket løperklokke for både amatører og profesjonelle. Den gir deg alt du forventer, og litt til, skriver de.

garmin
Garmin Forerunner® 945

Garmin Forerunner® 945

Pris nå: kroner hos

Det er viktig med riktig skotøy til treningsturene. Her har du løpeskoene som er best i test i 2024.

Beste batteritid i en pulsklokke: Coros Vertix 2

Irunfar.com tester også pulsklokker i 2024, og her er det pulsklokker fra mindre kjente Coros som stikker av med flere av prisene. Blant annet får Coros Vertix 2 den gjeve utmerkelsen «beste batteritid i en pulsklokke».

Coros Vertix 2

Coros Vertix 2

Pris nå: 7 399 kroner hos Løpeshop
Her får du den til laveste pris

Garmin Enduro 2: Beste pulsklokke for langdistanseløpere

– En kraftfull klokke med episk batteritid, skryter Techradar etter å ha testet pulsklokken fra Garmin. Også hos Tek høster pulsklokken annerkjendende ord:

– Ekstremt solid og ekstremt god batteritid. En klokke for ultraløperen, skriver de og gir klokken hele 8,5 av 10 mulige poeng.

Enduro 2

Enduro 2

Pris nå: 9 999 kroner hos Bikeshop