Black Week dekkes av Startsidens kommersielle produktteam. Inneholder annonselenker.

Live: Black Week 2022

Tilbudene her er håndplukket av Herman, Cecilie, Ole, Monika og Sondre i Startsiden. Kontakt oss her
Tilbudene her er håndplukket av Herman, Cecilie, Ole, Monika og Sondre i Startsiden. Kontakt oss her
Tilbudene oppdateres fortløpende
Nyeste tilbud
Nyeste tilbud
Alle
Alle
⭐️
Beste tilbudene
🏡
Hus og hjem
⚽️
Sport og fritid
👠
Mote og skjønnhet
💻
Elektronikk og gadgets
🧰
Motor og verktøy

Black Week FAQ

Når er det Black Week i 2022?
  • Black Week begynner i år mandag 21. november og varer til og med Cyber Monday den 28. november. Black Week foregår i uke 47 og mandag i uke 48. De fleste butikkjedene deltar under forlengelsen av Black Friday, nå kalt Black Week. Vi ser derfor gode tilbud gjennom hele handleuka, med noen utvalgte tilbud som er ekstra gode under selve fredagen.
Når er det Black Friday i 2022?
  • Black Friday er fredag den 25. november i uke 47. Alltid etter Thanksgiving i USA og havner derfor på den fjerde fredagen i november. Spesifikk dato varierer årlig. De fleste butikkjedene deltar under Black Friday. Likevel har vi sett flere butikker og organisasjoner som gjennom de siste årene boikotter shoppingdagene med “Grønn Fredag”, som fokuserer på miljø og gjenbruk.
Når er det Cyber Monday i 2022?
  • Cyber Monday er i år den 28. november, og er siste salgsdag under årets store handleuke. Dette er ofte siste dagen å gjøre et veldig godt kjøp, og er avslutningen på årets kanskje største shoppinguke. Tilbudene avsluttes 23:59 mandag kveld.
Hva er ofte på salg under tilbudsuka?
  • Ofte er kjente produkter og merkevarer som fjorårets iPhone, Apple Airpods, høyttalere fra Sonos, hvitevarer fra Miele/Bosch og TV-er fra Samsung på tilbud under Black Week og Black Friday. I år kan vi forvente tilbud på iPhone 13 og tidligere TV-modeller av Samsung The Frame. Vi i Startsidens kommersielle Black Week-team anbefaler at du lager liste på hva du skal handle denne uka, slik at du ikke kjøper mange unødvendige ting. Tips i 2022: Kjøp årets julegaver under Black Week, Black Friday og Cyber Monday, slik at du ikke bruker unødvendig mye penger på gaver, når flere av oss ønsker å spare mest mulig i hverdagen.
Hva er Black Friday?
  • Black Friday er kanskje den største shoppingdagen i året, og ble først lansert i Norge i 2010 på Norges største outletmekka i Vestby, Norwegian Outlet. Dagen blir også ofte sett på som starten på julehandelen. Black Friday, også kalt svartfredag, er en dag med kaos på kjøpesentere rundt om i verden. Det finnes til og med en nettside som fører statistikk på hvor mange som blir skadet og antall dødsfall som følge av Black Friday-shopping.
Hva er Black Week?
  • Black Week er en forlengelse av Black Friday, og vi har i senere tid også sett at nettbutikker har Black Month (tilbud gjennom hele november). Black Week betyr at butikker og nettbutikker tilbyr Black Friday-tilbud gjennom hele uke 47, og starter mandagen før Black Friday.