På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Gassgrill: Disse er best i test

Gassgrill test: Illustrasjonsbilde av en person som griller på gassgrill
Gassgrill test: Vi har funnet gassgrillene som garantert er et godt kjøp. (Foto: Colourbox)

Skal du ha ny grill er det viktig å velge en som passer ditt bruk. Dette er gassgrillene som er best i test!

Å kjøpe ny grill er nesten som å kjøpe en ny bil. Den følger deg gjennom flere år, den bidrar til mange gode minner og i likhet med et bilkjøp er det mange modeller å velge mellom. Pris og kvalitet henger sammen. Hvordan den skal brukes avgjør hvilken grill man kjøper. Det viktigste er å finne en grill man kan håndtere.

Gassgrillen har mange fordeler. Den er tilgjengelig når du har den koblet opp og blir rask varm. Den er enkel i bruk og kan fyres opp med en knapp. Du slipper å kvitte deg asken, og er ikke avhengig av tennvæske. Gassflaskene varer også lenge, sammenlignet med å ha ved tilgjengelig hver gang du skal grille. Derfor er det ikke så rart at mange velger gass når de skal ha ny grill.

Disse gassgrillene er best i test

Det er mange modeller å velge i mellom. Fra de store grillene med digre grilloverflater og flere brennere, til de små kompakte gassgrillene du kan ha med deg på tur eller i parken. Vi har tatt en grundig gjennomgang av gassgrill-tester fra inn- og utland, og funnet de modellene som oftes trekkes frem som gode kjøp i sitt segment.

Usikker på om du skal velge grill drevet av gass, kull eller strøm? Da bør du lese vår store kjøpsguide til grill!

Liten gassgrill

Weber Go Anywhere Gass

Weber Go Anywhere Gass

Sjekk prisen her

Denne knøttlille gassgrillen fra Weber er helt genial som piknikgrill, og fikk blant annet terningkast 6 og «best i test»-stempelet fra Dinside.no sin test av turgriller. Der får den masse ros for å være enkel og trygg i bruk, jevn varme og god temperaturregulering. Tek.no ga grillen 8.5 av 10 mulige poeng, og omtalte den blant annet som «Kvalitetsprodukt fra innerst til ytterst».

Weber Traveler gassgrill

Sjekk prisen her

Denne gassgrillen, også fra Weber, er hakket større. Derimot har den praktiske hjul som gjør den enkel å flytte rundt på. I engelske T3 Magazine får den 5 av 5 mulige poeng, og deres «platinum award» for produkter som skiller seg ekstra positivt ut. Der får den blant annet skryt for god byggkvalitet og smarte løsninger.

I Homes and Gardens får den 4.5 av 5 mulige stjerner, og tittelen «beste liten grill».

Mellomstor gassgrill

Flying Culinary Circus X Grill Chef

Flying Culinary Circus X Grill Chef

Fra Flying Culinary Circus kommer denne gassgrillen, som i Tek.no sin test av gassgriller får tittelen «meget bra», og anbefalt-stempelet deres. I TV2 sin test av gassgriller, kommer den aller best ut av grillene de testet, der den blant annet omtales som «lett å bruke for familier som ikke har peiling på griller».

Weber Q 3000 Gassgrill

Sjekk prisen her!

Denne gassgrillen fra Weber kom seirende ut av klikk.no sin test av gassgriller, hvor den høster skryt for solid byggkvalitet, brukervennligheten og varmeevnen. «Her får du suverent resultat på biffen med en skikkelig god stekeskorpe», skriver de om denne grillen fra Weber.

Stor gassgrill

Visste du at vi har en samleside for alt grill-relatert?

Hva bør du se etter når du kjøper gassgrill?

  1. Brennerkvalitet: Sørg for å velge en gassgrill med brennere av høy kvalitet. Rustfritt stål eller porselensemaljert stål er vanlige materialer som brukes.
  2. Størrelse: Velg en grill som passer til størrelsen på ditt utendørsområde og tenk over antall personer du vanligvis lager mat til.
  3. Materiale: Sørg for at grillen er laget av holdbart materiale som tåler vær og vind. Rustfritt stål og aluminium er populære valg.
  4. Brennerkontroller: Se etter en grill med individuelle brennerkontroller, slik at du kan justere temperaturen på hver brenner uavhengig av hverandre.
  5. Lokk: En grill med et lokk holder på varmen og gir deg mulighet til å grille på indirekte varme.
  6. Sidebrenner: Hvis du vil bruke grillen til mer enn bare grilling av kjøtt, bør du vurdere en grill med en sidebrenner til å lage sauser, steking av grønnsaker, eller andre matvarer.
  7. Rengjøring: Sørg for at grillen er lett å rengjøre, og at det er enkle måter å samle opp fett og rester under grillingen.
  8. Garanti: Sjekk garantien og serviceavtalen til grillprodusenten, så du vet hva som er dekket og hva som ikke er det.
Product name

Product name

Pris nå: kroner hos

Denne grillen ble best i test i Tek.no sin gassgrill-test, hvor den blant annet får ros for stor grillflate og høy effekt. Den har også glass i lokket, som lar deg holde et øye med maten, hjul for enkel transport og gjennomgående god kvalitet i materialene.

Weber Genesis II E-310 GBS

Sjekk prisen her!

Hos testfakta.se kommer denne grillen seirende ut, og får «best i test»-stempelet. Blant annet når den testens høyeste temperatur. Hos thespruceeats.com får den 4 av 5 mulige, og omtales som å være verdt den høye prislappen, takket være jevn varmefordeling og god byggkvalitet.