På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Bolig

Piknik og camping-grill: Disse små grillene er best i test

Collage av best i test grill som går på kull, strøm eller gass fra Weber, Kamado Joe, og Campingaz.
Disse grillene er alle testvinnende og bittesmå. (Foto: ABC Startsiden/ Herman Arneberg Johnsen)

Fleksibilitet er viktig når du skal ha med en grill på piknik eller på camping. Vi har samlet de beste testvinnende små grillene som går på gass, kull eller strøm!

Her får du resultater fra test av smågriller. For mange er sommeren nærmest synonymt med grilling, og det er ikke rart å skjønne hvorfor. Lite slår følelsen av å tilberede maten utendørs i gode venners lag. Av og til vil man gjøre dette i en park, ute på båttur på en liten øy et sted, eller på campingplassen. Da er liten vekt og gode grillegenskaper alfa og omega.

Derfor har vi samlet et knippe små griller med ulikt brennmiddel, som alle er best i test!

Vil du lese mer om grill? Sjekk ut vår samleside for grill-saker!

Weber Go Anywhere – Best i test liten kullgrill

liten størrelse og pris
Weber Go-Anywhere Kullgrill

Weber Go-Anywhere Kullgrill

Pris nå: 1 099 kroner hos Hylte
Her får du den til laveste pris

Denne knøttlille gassgrillen fra Weber er helt genial som piknikgrill, og fikk blant annet terningkast 6 og «best i test»-stempelet i Dinside.no sin test av turgriller. Der får den masse ros for å være enkel og trygg i bruk, og for å ha en jevn varme og god temperaturregulering. Tek.no ga grillen 8.5 av 10 mulige poeng, og omtalte den blant annet som «kvalitetsprodukt fra innerst til ytterst».

The Spruce Eats kårer den til den beste camping-grillen, og skryter av både hvor bærbar den er og hvor lav prisen er.

Campingaz 200CV – Knøttliten og ukomplisert gassgrill

Den minste på markedet?
Campingaz 200 Cv

Campingaz 200 Cv

Pris nå: 999 kroner hos Fjellsport
Her får du den til laveste pris

På Amazon, en av verdens største nettbutikker, har denne parkgrillen blitt en kundefavoritt og mange skryter av produktet. I tillegg har det norske testnettstedet Tek.no testet produktet, og rost det opp i skyene:

– Gir rå varme og supert resultat. Morsom og ukomplisert å grille på, skriver Tek.no.

1323 av totalt 1470 globale kundeanmeldelser på Amazon gir den i tillegg 5 eller 4 stjerner, som jo er et godt tegn. Denne grillen må vel være en av, om ikke den aller minste gassgrillene på det norske markedet?

Kamado Joe Junior – Testvinnende mini-grill for entusiaster

For den virkelig kresne
Kullgrill Kamado Joe Junior Ø34Cm

Kullgrill Kamado Joe Junior Ø34Cm

Pris nå: kroner hos

De eggformede Kamado-style grillene er nok best kjent for grill-entusiaster som den ettertraktede «The Green Egg»-grillen, som er en svær og kostbar greie som av mange ansees som den aller beste kullgrillen på markedet. Denne lille grillen er ikke like bærbar som de to grillen lenger opp i artikkelen, men kan fint bæres rundt uten store vansker.

The Spruce Eats er imponert over den relativt lave vekten (31 kg) til keramisk grill å være, hvor godt den holder på varmen og at den kan brukes til å røke mat.

Weber Lumin Compact – Liten elektrisk grill med røykfunksjon

Bordgrillen med 3 unike funksjoner
Weber Lumin Compact elektrisk grill

Weber Lumin Compact elektrisk grill

Griller, damper og røyker.
Pris nå: 4 390 kroner hos NetOnNet
Her får du den til laveste pris

Denne varianten fra Weber er en nyhet som virkelig gir deg spillerom når du griller, uten å ta opp masse plass på balkongen eller på campingplassen.

I tillegg til å kunne grille med temperaturer opp til 315 °C, har den nemlig en røykinfusjonsinnstilling som lar deg varmrøyke mat, og en dampinnstilling som lar deg dampe mat. Weber Lumin gjør det også svært skarpt i produkttester:

Food & Wine er «ingenting annet enn imponert», BBC Good Food gir den 4.5 av 5 mulige stjerner og kaller den «et effektivt alternativ til gass- og kullgriller».

Les også: Slik velger du riktig grill

Les mer på våre temasider: