Fotball

Avis: Premier League-stjerne vil til Liverpool

Feyenoord's former Dutch head coach Arne Slot looks on during the Dutch Eredivisie football match between PSV Eindhoven and Feyenoord at the Phillips stadium, in Eindhoven, Netherlands on March 3, 2024.
(Foto: MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP) / Netherlands OUT)

For noen dager siden meldte Daily Mail at Newcastle var i forhandlinger med Liverpool om Anthony Gordon (23). Men samtalene skal ha brutt ned da avstanden mellom klubbene var altfor store.

Daily Mail hintet om at Liverpool ble «tilbudt» Gordon dersom Newcastle fikk Jarral Quansah (21) i tillegg til en god slump med penger, noe Liverpool sa nei til.

Men Telegraph-journalist Luke Edwards hevder at Gordon selv ønsket en overgang til Liverpool, og at «hodet hans har blitt snudd».

Avisen skriver at Newcastle nå er bekymret for humøret til Gordon etter at Liverpool-overgangen ikke ser ut til å bli noe av.

Gordon skal angivelig sterkt ønske en overgang til barndsomsklubben etter at han fikk vite om interessen.

På et tidspunkt trodde Gordon, som har fått lite spilletid så langt i EM, at han skulle signere for Liverpool, men etter samtaler mellom de to klubbene ble det ikke noe bud fra Liverpool.

Gordon tvang seg ut av Everton for å sikre en overgang til Newcastle i januar 2023,. Da nektet han å møte opp på trening i et forsøk på å legge press på Everton for å selge.

Telegraph skriver videre at det er bortimot null sjanse for at Gordon blir solgt til Liverpool i sommer, og Newcastle skal også ha begynt å tvile på om Anfield-klubben virkelig ønsket Gordon eller ikke.

Gordon er født og oppvokst i Liverpool.

Han startet i ungdomsavdelingen til Liverpool før han byttet til Everton og fikk Premier League-debuten sin for «The Toffees».

LES OGSÅ: Tottenham bekrefter storkjøp

Publisert i samarbeid med sportsbibelen.no

Du vil kanskje også like disse sakene: