Fotball

Fagermo om ny jobb: – Jeg er veldig glad. Det blir moro

Bilde av Dag-Eilev Fagermo på trenerbenken
På trenerbenken: Dag-Eilev Fagermo. (Foto: Sportsbibelen.no)

Dag-Eilev Fagermo har nå en ekstra god unnskyldning for å se mye på fotball-EM 2024

I sommer skal Dag-Eilev Fagermo (57) levere EM-innsikt med leserne hos Telemarksavisa. – Det er jeg veldig glad for – for det blir moro, smiler Fagermo.

Dag-Eilev Fagermo har stått uten trenerjobb siden han måtte forlate et nedrykkstruet Vålerenga i juni i fjor. Under hele mesterskapet i Tyskland skal Fagermo være fast skribent hos TA.

Han har sin egen spalte som blir kalt for «Sudden DEF». Der vil han dele sine tanker og erfaringer med avisens lesere.

Nå kan jeg sitte og se mye på fotball-EM

– For det første har jeg en unnskyldning overfor kjerringa. Nå kan jeg sitte og se mye på fotball-EM. Det er veldig mange som får kjeft for det nå, at de ser mye EM. Det kan ikke jeg få, for jeg har tross alt en jobb, sier Fagermo.

– Jeg må prøve å levere fotballfaglig på en folkelig måte. Kanskje en morsom måte, og kanskje en litt provoserende måte. Spalte litt om ting som skjer i mesterskapet, fortsetter den tidligere Odd- og VIF-treneren.

Fagermo har vært gjest under TV 2s FotballXtra flere ganger.

– Jeg synes det har vært gøy. Media er absolutt gøy. Jeg mener at det er altfor dårlig rundt fotballen i media. Da passer det at jeg får prøvd meg selv. Jeg er lei av at større medier skal ta etter én eller to som er eksperter i TV2. Hva slags identitet er det? Man må ha egne fagfolk, mener Fagermo.

Publisert i samarbeid med sportsbibelen.no

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: