Fotball

Vil stoppe Greenwood-overgangen til Marseille: – Ikke akseptabelt

Getafe's Mason Greenwood reacts after coming on late as substitute to make his debut during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Osasuna at the Coliseum stadium in Getafe, Spain, Sunday, Sept. 17, 2023. The Spanish league says that it will look into a complaint filed by Getafe that Real Madrid player Jude Bellingham allegedly called Getafe forward Mason Greenwood a “rapist” during a game. The incident allegedly occurred during Madrid’s 2-0 win at Getafe on Thursday, Feb. 1, 2024
Mason Greenwood (Foto: AP Photo/Jose Breton, File)

Mason Greenwood nærmer seg en overgang til Marseille. Greenwood hadde en god sesong i Getafe sist sesong på lån fra Manchester United, men det er store røster som ikke vil ha Greenwood til Marseille.

Byens borgemester, Benoit Payan, sier ifølge RMC at han håper Marseille avlyser Greenwood-overgangen.

– Jeg kommer til å be presidenten i Marseille om å ikke rekruttere Greenwood. Jeg ønsker ikke at klubben min skal være dekket i skam av noen som slår sin kjære. Det er ikke akseptabelt, sier Benoit Payan til nettstedet RMC.

– Det er en skam, fortsetter han.

Greenwood har vært suspendert av klubben siden han i januar 2022 ble pågrepet og siktet for voldtektsforsøk, vold og drapstrusler mot sin kjæreste.

Det ble utferdiget tiltale, men i februar i fjor ble tiltalen frafalt grunnet en kombinasjon av nye opplysninger i saken, og at nøkkelvitner hadde trukket seg.

Den ferske Marseille-treneren Roberto De Zerbi forsvarer overgangen.

– Jeg pleier ikke å involvere meg i spillernes privatliv. Men hvis han kommer hit, så må dere forstå at jeg behandler alle spillerne mine som sønner. Jeg kan gå ut mot dem privat, men jeg kommer aldri til å gjøre det offentlig, forteller han, gjengitt av ESPN.

Greenwood fikk proffkontrakt i 2019 og har spilt 129 førstelagskamper.

LES OGSÅ: Har akseptert kjempebud fra Manchester United

Publisert i samarbeid med sportsbibelen.no

Du vil kanskje også like disse sakene: