Hvilken av ballene hører ikke til her?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

24.11.2018 kl. 06:00

Det er mye informasjon du må ta inn for å løse dagens gåte. Gåten består av en drøss med baller som alle har farge, tegn, bokstaver eller tall på seg. Med det samme kan det kanskje se ut som om ballene er tilfeldige og uten system. Slik er det imidlertid ikke. Det er system her. Og straks du finner disse, ser du kanskje hvilken ball som skiller seg ut?

Sjekk løsningen på gåten under.

Se svaret under annonsen

?

Ball nummer 7. Disse reglene gjelder: Eurotegnene hører hjemme på fiolette baller, dollartegnene på grønne baller, partall på gule baller, oddetall og konsonanter på oransje baller, vokaler på blå baller, tallene fra 1-9 med rød skrift og tallene fra 10-19 med hvit og tallene over 20 i svart.

Derfor skulle tallet 7 på en oransje ball vært skrevet med rødt.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev