Hvilken farge har bjørnen?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

14.11.2018 kl. 06:00

Erling har gått seg vill og forsøker etter beste evne å finne veien hjem igjen. Han starter med å vandre fem kilometer sørover. Deretter går han fem kilometer vestover, før han til slutt går fem kilometer nordover.

Nå er Erling tilbake til utgangspunktet, hvor en bjørn plutselig dukker opp for å angripe. Heldigvis klarer Erling å skremme bjørnen vekk, slik at ingen blir skadd. Spørsmålet er bare om du ved hjelp av opplysningene over klarer å skjønne hvilken farge bjørnen hadde. 

Se svaret under annonsen

?
bjørn-gåte-svaret
 

Bjørnen er hvit. Det dreier seg nemlig om en isbjørn. Hvorfor det, spør du kanskje. Så her er forklaringen: Erling er på Nordpolen. Bare på Nordpolen vil du ende opp på samme sted ved å gå slik som Erling. Han har gått i trekant. Og på Nordpolen finnes ingen andre bjørner enn isbjørner, som selvsagt er hvite.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev