Lukk øynene og se

presizely

Sverre Bjørstad Graff

01.03.2018 kl. 06:00

Ta en solid titt på bildet i denne artikkelen. Lukk deretter øynene helt igjen. Klarer du se ansiktet som trer fram? Gjør du det riktig, vil den kjente personens ansikt feste seg på netthinnen uten at du trenger å ha øynene åpne. Men hvem er det egentlig du ser? Det kan lønne seg å prøve flere ganger dersom du ikke får det til på første forsøk. For eksempel kan det være at du trenger mer enn 30 sekunder på å få bildet til å feste seg.  Sjekk gjerne svaret også, om du er i tvil.

Se svaret under annonsen

?
 

Dronning Elizabeth, slik hun vil fremstå på netthinna di - om du har fulgt instruksjonen rett.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev