Rev, hare og ...?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

19.01.2019 kl. 06:01

Klarer du å finne alle de tre dyrene som har gjemt seg? Du skal være passe fjern for ikke å skjønne at det er en rev og en hare på bildet vi har funnet fram til deg. (Spesielt ettersom vi nevner de to dyrene i overskriften). Men i tillegg til den allerede nevnte reven og haren befinner det seg altså et tredje dyr på bildet under. Et dyr som haren ikke klarer å se, men som sannsynligvis betyr rene undergangen for den stakkars haren som tror den er trygg. Ser du hvilket dyr vi snakker om? Sjekk løsning for riktig svar. Bildet er for øvrig laget av en kunstner som kaller seg Rusty Rust.

Se svaret under annonsen

?
 
 

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev