Hvilke dyr består denne uvanlige skap­nin­gen av?

presizely

Christian Hval Karlsen

13.02.2019 kl. 06:01

Alle skapninger på jorden skal ha samme genetiske opphav og være i slekt med hverandre, om man går langt nok tilbake i tid. Men om det noen gang har eksistert et dyr som ser ut som på bildet over er heldigvis mindre trolig.

Hvis den hadde eksistert en gang for millioner av år siden ville denne uvanlige skapningen bestått av genetisk materiale til flere kjente dyr i vår egen samtid, dyr både fra egen fauna her i Norge og fra kontinenter langt unna.

Noen hint skal du få:

Vi skal frem til hele seks forskjellige dyr i denne nøtta, en av de er kjent for å være en skikkelig sleip luring, en annen er anerkjent for sin forvaltning av eiendom og hjem under meget fuktige forhold.

Klarer du å se hvilke dyr dette bildet er satt sammen av?

Se svaret under annonsen

?

Bever (hodet), sebra (rygg - ytrefilet), hjortedyr (overkropp og frambein), kenguru (bakbein og bakpart), elefant (bakre føtter) og rev (halen).

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev