Ser du alle dyrene?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

14.09.2018 kl. 06:01

WWF Verdens Naturfond, på engelsk World Wide Fund for Nature, er en av organisasjonene som jobber for å bevare jordens artsmangfold.

De har også laget den fantastiske illusjonen du kan se på bildet over. Bildet, som er av en regnskog, skjuler en rekke dyrearter, som du kanskje klarer å finne om du bruker øynene godt.

Faktisk er vi ikke helt sikre på hvor mange dyr som befinner seg på bildet. Det samme gjelder for verdens regnskoger også. For selv om regnskogene bare dekker 7 prosent av planeten vår, huser den over 50 prosent av alle artene.

Ved å sjekke løsningen under, kan du se de dyrene vi fant da vi lette rundt i bildet. Finner du færre eller flere selv? Utfordre gjerne en venn.

Se svaret under annonsen

?
 
 

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev