Klarer du å finne hodet?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

15.01.2019 kl. 06:00

Vi har ikke noe medisinsk hold for å komme med påstanden, men flere nettsider sier at dersom du klarer å finne mannens hode på under 3 sekunder, ja, da er du et geni. Finner du hodet i løpet av disse magiske 3 sekundene, skal det innebære at din høyre hjernehalvdel er utviklet bedre enn gjennomsnittet. Bruker du opp mot ett minutt, er høyre hjernehalvdel normalt utviklet. Men dersom du trenger enda lenger tid, kan det tyde på at den høyre hjernehalvdelen din ikke er mye å skryte av. I hvert fall om vi skal tro nettsidene som har postet dette bildet.

Se svaret under annonsen

?
hjernetrim
hjernetrim
 

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev