Finn bokstaven som mangler

presizely

Sverre Bjørstad Graff

03.11.2018 kl. 06:00

Det ser kanskje ut som en meningsløs runde med Scrabble, hvor det ikke er så viktig å lage ord med mening. Men det er faktisk et system i bokstavene på brettet, og det er opp til deg å finne hvilken bokstavkloss som skal erstatte spørsmålstegnet. Klarer du det?

Sjekk under for riktig svar.

Se svaret under annonsen

?

Svaret er bokstavkloss O. I den vertikale linjen skal de fem første vokalene i alfabetet ligge: AEIOU. I den horisontale rekken ligger bokstavene som kommer etter hverandre i alfabetet, to og to sammen: LM RS OP.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev