Hva er riktig tem­pe­ra­tur?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

07.11.2018 kl. 06:00

Temperaturene i denne oppgaven er som hentet ut fra en nordnorsk sommer, med grader som går fra kjølig til passe sommerlig. Men om du ser nøye etter, ser du at termometer nummer fire ikke har noen temperatur ennå. Klarer du skjønne hvilken temperatur dette termometeret skal vise?

Sjekk under for riktig svar.

Se svaret under annonsen

?

Løsning: 8. Summen av temperaturene på termometrene til høyre og venstre skal alltid bli 20. For eksempel: helt til venstre (6) + helt til høyre (14) = 20, nest lengst til venstre (11) + nest lengst til høyre (9) = 20, osv ...

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev