Ser du hva dette er?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

19.12.2018 kl. 06:01

Ta en god titt på bildet over. Ser du ikke hva det er? Ta en ny titt. Ikke nå heller? Kanskje ikke så rart. En liten runde i redaksjonen viste at ingen av redaksjonens medarbeidere klarte å se hva som skjulte seg i det svart-hvite bildet. Spørsmålene gikk på om bildet egentlig skjulte et 3D-univers om man bare klemte øynene sammen og myste, eller om det rett og slett bare dreide seg om tullball. Svaret er ingen av delene. Bildet viser et helt klart og tydelig motiv. Forutsatt at du ser det, selvsagt. For straks du ser hva det er, er det ingen vei tilbake. Da vil du for alltid se motivet klinkende klart. – Ahhhh, selvfølgelig, var responsen da kollegaene ble fortalt hva bildet egentlig skjuler. Ikke sjekk svaret under før du virkelig, virkelig har prøvd. Og utfordre gjerne en venn.

Se svaret under annonsen

?
ku
 

En ku.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev