Finner du fuglen på under ett minutt?

presizely

Sverre Bjørstad Graff

05.01.2019 kl. 06:00

Blant disse bladene skjuler det seg en fugl. Hvor lang tid bruker du på å finne den? Å speide etter fugler i naturen kan være utfordrende. Ofte hjelper det ikke en gang med slektningers vennlige pekefinger og optimistiske «der, der, der - ser du den ikke?!» med referanse til en eller annen gren midt i granskogen. Litt av den samme følelsen vil du kanskje få når du gyver løs på denne hjernetrimmen vi fant på internett. Vi kan si så mye at det befinner seg en fugl på bildet, helt bombesikkert. Men hvor den er får være opp til deg å finne. Men bare slapp av, du er verken en dompapp eller helt koko selv om du ikke har falkeblikk og finner fuglen på under ti sekunder. Forsøk selv - og utfordre gjerne en venn. Løsningen finner du under her.

Se svaret under annonsen

?
 
 

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev