Her skal det være 16 ansikter ... vi finner bare 15!

presizely

Sverre Bjørstad Graff

17.01.2019 kl. 06:00

Det kan se ut som en idyllisk piknik i parken uten andre tilskuere enn de seks personene på bildet. Men når du oppdager alle ansiktene som skjuler seg, skjønner du nok brått at du ikke er helt alene.

Ifølge mobilprodusenten LG skal det være 16 ansikter på dette bildet (dette inkluderer trolig ansiktene til de seks menneskene på bildet). Vi i redaksjonen satte oss ned for å teste vår observasjonsevne, og fant ganske raskt 15 stykker. Det siste er vi imidlertid litt usikker på, selv om vi har våre mistanker.

Se hva vi fant i svaret under.

Se svaret under annonsen

?
 
Vi tror dette er de 16 ansiktene som du kan finne på bildet. Den blå sirkelen indikerer ansiktet vi er usikker på. Men på oss ligner den hvite duen mistenkelig på ansiktet til en løve eller tiger.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev