Vi har redesignet spillopplevelsen din! Se den nye spillseksjonen her

Dagens hjernetrim

lørdag 19.10.2019

Hvilken dør byr på minst fare?

Hvilken dør byr på minst fare?

Christian Hval Karlsen

En noe uheldig forretningsreisende fra Toten havnet på kant med loven og måtte ta sin straff. Straffen var ikke av ikke av det milde slaget, og han sto nå overfor et meget vanskelig valg.

Han måtte velge hvilket av disse rommene han skulle tilbringe natten igjennom:

I rom nummer en var det intens varme og røyk fra ulike branner. I rom nummer to var det en gjeng med ustabile leiemordere med fulladede våpen. I rom nummer tre var det en stor løve med skarpe klør som ikke hadde spist på veldig, veldig lenge. Og i rom nummer fire var det utallige mengder giftige slanger og edderkopper.

Et meget vanskelig valg skulle tas, og han hadde kun ett minutts betenkningstid der han stod utenfor de fire dørene. Så spørsmålet er, hvilket rom bør han velge for å ha størst mulighet til å overleve?

?