Vi har redesignet spillopplevelsen din! Se den nye spillseksjonen her

Dagens hjernetrim

lørdag 29.02.2020

Hvor mange ansikter ser du i skogen?

Hvor mange ansikter ser du i skogen?

Sverre Bjørstad Graff

Ta en god titt på bildet over. Her skal det i alt befinne seg tretten ansikter gjemt i skog og buskas. Og det er i tillegg til de to rytterne. Hvor mange ansikter finner du? • Finner du ingen bør du nok ta en titt på bildet først. • Finner du bare 1 ansikt har du kanskje misforstått hva du skulle gjøre. • Finner du mellom 2 og 4 er det svært lite imponerende. • Finner du 5 - 7 bør du forsøke en gang til. • Finner du 8 eller 9 kan du slå deg til ro med en observasjonsevne vi tipper er helt på det jevne. • Finner du 10 eller 11 har du en observasjonsevne bedre enn gjennomsnittet (tror vi) • Finner du 12 er du veldig observant og kan unne deg en liten gratulasjon. • Finner du 13 kan du skryte av å være ekstremt observant og sannsynligvis er du også både intuitiv og kreativ. • Finner du mange flere enn 13 har du nok for livlig fantasi.

Lykke til - og husk at fasiten ligger under.

?