Dagens hjernetrim

søndag 08.03.2020

Finner du fuglen på under ett minutt?

Finner du fuglen på under ett minutt?

Sverre Bjørstad Graff

Blant disse bladene skjuler det seg en fugl. Hvor lang tid bruker du på å finne den? Å speide etter fugler i naturen kan være utfordrende. Ofte hjelper det ikke en gang med slektningers vennlige pekefinger og optimistiske «der, der, der - ser du den ikke?!» med referanse til en eller annen gren midt i granskogen. Litt av den samme følelsen vil du kanskje få når du gyver løs på denne hjernetrimmen vi fant på internett. Vi kan si så mye at det befinner seg en fugl på bildet, helt bombesikkert. Men hvor den er får være opp til deg å finne. Men bare slapp av, du er verken en dompapp eller helt koko selv om du ikke har falkeblikk og finner fuglen på under ti sekunder. Forsøk selv - og utfordre gjerne en venn. Løsningen finner du under her.
?