Aldri mer ensomme sokker med dette geniale og enkle trikset

 Foto: Siri Stevik Mobeck

Løsning på det evindelige sokkemysteriet…

Dette smarte trikset delte Siri Stevik Mobeck med oss i vår store Facebook-gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips” og vi ønsker gjerne å dele Siri sitt geniale triks videre med dere.

Bli medlem du også, og del dine kreative prosjekter og smarte tips med oss. Besøk gruppen her!

Vi kjenner oss alle igjen i det store mysteriet med ensomme sokker. Hvor blir de av? Du har kanskje en samling med ensomme sokker på ditt vaskerom og sliter med å finne en liknende sokk å parre de med? Men hvis du gjør som Siri så blir det hele mye enklere…

— Ikke alle er like nøye som meg, men jeg vet det er mange sliter med vasking/sortering av sokker.  Jeg bruker stort sett ensfarga svarte. De blir etterhvert ofte forskjellig i fargen, forteller Siri til de andre medlemmene i gruppen.

— Når jeg kjøper en bunke, merker jeg parene med å sy fast litt sytråd på innsiden (det synes ikke fra utsiden). Er det noe hvitt på innsiden, fargelegger jeg med sprittusj i forskjellige farger, forteller Siri.

 Foto: Siri Stevik Mobeck

Men med dette trikset kan du være sikker på at begge sokkene blir med i vaskemaskine før du setter på vasken, og du kan enkelt parre de sammen på klessnora etterpå!

— Noen vil sikkert si at dette tar for lang tid, men på en halvtime rekker en å merke en del par. Er verdt det når klesvasken skal brettes. Og det aller beste rådet for å unngå ensomme sokker, er å være sikker på at begge blir med inni maskina og pare dem sammen direkte fra klessnora! forteller Siri.

 

LES OGSÅ: Vet du hvordan du vasker en caps? Se hvordan du gjør det her uten å ødelegge favoritt-capsen.

 Foto: Siri Stevik Mobeck

POPULÆRE EMNER

#SMARTE TIPS  #HVERDAGSTIPS  #LIVSTRIKS  #LIFE HACKS  #HUS OG HJEM  #HJEM OG FRITID  #GJENBRUK 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)