Aron brukte hele to år på å bygge hundehus til sine tre hunder. Resultatet? Tre etasjer, innlagt strøm, fossefall og svømmebasseng!

 Foto: Facebook/Aaron Franks via Storyful

Snakk om bortskjemte hunder!

Aaron Franks fra Pennsylvania er eier av flere hunder av rasen Pit Bull og han har brukt de siste to årene å bygge et utrolig hundehus på hele 3 etasjer. Franks delte bildene på Facebook den 15. august, og responsen var naturlig nok overveldende. I skrivende stund er Franks sin post delt 154 000 ganger.

Hundehuset kan like gjerne kalles et slott, da det både inneholder innlagt strøm, en rennende fossefall, svømmebasseng og flere ramper som fører opp til flere etasjer. Kronen på verket er kanskje den falske brannhydranten, laget av treverk, hvor hundene gjøre sitt fornødne i hagen.

— Mine barn vil at jeg skal sette inn en flatskjerm der ute, så de kan se Animal Planet, men jeg vet ikke, det kan nesten bli for mye, forteller Franks.

Han forteller videre at det imponerende prosjektet tok han hele to år å bygge. Han takker sin kone for tålmodigheten og økonomiske bidrag for å gjøre ferdig prosjektet. Dette hundehuset setter nå punktum for 10 år med oppussing av familiens hjem.

— Våre hunder er vår familie. Jeg antar at noen ikke vil kalle dette et hundehus, men det er den enkleste betegnelsen jeg kommer på. Det er et 3-etasjers lekeområde, den har 3 innganger, den er utstyrt med strøm, rennende vann, 3 svinger, nedsenket basseng, 2 overvåkningskameraer, innendørs trapp med rampe, brannvern, piratskip, tilgang til mat og vann, plass til å tisse, 3 kaninhull og flere steder hvor de kan slappe av både inne eller ut i solen, pluss et boom-boom rom, forteller Franks.

Intet mindre. Herlig kreativitet og pågangsmot, og veldig heldige hunder…

Se flere bilder på neste side…

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)