Noe så STILIG! En oppblåsbar pub er det festen din trenger!

Oppblasbar Pub2Foto: foodandwine.com via The Paddywagon Inflatable Pub

Oversatt og bearbeidet av Linda Sofie Ramnæs Bjørkli
Opprinnelig artikkel: http://www.foodandwine.com

Irske puber finner du over hele verden, og noe av det vi liker med dem er den uslåelige kombinasjonen av godt drikke og god stemning. Men ikke alle bor slik til at en irsk pub er tilgjengelig uten videre, og det er heller ikke mange forunt å ha en i hagen. “I hagen?” tenker kanskje du. Det går ikke an! Joda, selvfølgelig gjør det det. Du kan jo bare leie en. Det finnes nemlig flere firmaer som spesialiserer seg på utleie av oppblåsbare publokaler. La gå, de mangler den historiske susen et ekte publokale har, men hvem bryr seg når du kan ha en i hagen!

Oppblåsbart er altså ikke forbeholdt unger! Dette utleiefirmaet står for både oppblåsbart lokale og passende drikkevarer til en tilnærmet autentisk, irsk aften.

Oppblasbar Pub Interior

Foto: foodandwine.com via The Paddywagon Inflatable Pub

Tenk deg å feire svigermor, din egen skilsmisse, inntreden i pensjonistenes rekker eller hva det måtte være her! Det oppblåsbare lokalet ligner så mye på en pub det er mulig å få til, med betagende detaljer som “mursteiner”og en “peis”. Og om ikke mat og drikke er nok, kan utleiefirmaet skilte med livemusikk, DJ-er, irske dansere og irske ulvehunder (!). Jeg tror hundene i seg selv er en grunn til å vurdere dette!

Oppblasbar PubFoto: www.thepaddywagonpub.com

Pub Irsk UlvehundFoto: www.thepaddywagonpub.com

Ja, vi kan si look to America, for der finner du utleiefirmaet vi viser til. Men se også HER for en norsk tilbyder. Jeg omfavner dette konseptet og lover ta det opp til vurdering når mitt neste runde år skal markeres!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)