Det startet med en kjedelig hageflekk, men resultatet er ugjenkjennelig!

 Foto: Morten Benjaminsen 

Fra en våt drøm til virkelighet for under 60.000. Se hvordan Morten bygget bassengdrømmen på en-to-tre!

— Det startet med en kjedelig grønn plen i ett nyinnkjøpt hus. Med middels til ingen interesse for plen, så var ikke valget vanskelig, forteller Morten Benjaminsen som delte dette utrolige “gjør det selv”-prosjektet i vår store Facebook-gruppe.

Basseng og utstyr, materialer ble kjøpt inn og gravingen startet juni 2016. For hvem drømmer ikke om en egen oase med basseng og solsenger i egen hage til varme sommerdager i Norge?

For mange blir dette med drømmen, men Morten viser oss her at drømmen faktisk kan bli til realitet med litt sparing og egen arbeidsinnsats.

— Hver minste ting ble gjort selv og titusener ble spart. Mye jobb, men så verdt det, forteller Morten til de andre medlemmene i gruppen om det flotte resultatet.

 Foto: Morten Benjaminsen 

Med iherdig graveinnsats skulle bassenget bli 5,49 meter langt og 2,79 meter bredt. Han gravde hele 1,32 meter dypt. Varmepumpe ble også kjøpt inne, for å varme opp bassengen og kjører saltvannsklorinator.

 Foto: Morten Benjaminsen 

 Foto: Morten Benjaminsen 

Rundt bassenget ble det bygget et flott uteområde for soling og lek. Det er viktig å sikre private basseng på en korrekt måte, les mer om det her.

Se det flotte basseng til Morten på neste side ->

 

POPULÆRE EMNER

 #GJØR DET SELV   #LAG DET SELV  #HAGE

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!