Dette paret bygget et massivt svømmebasseng på størrelse med en fotballbane!

Ingenting kunne stoppe dette ekteparet fra å leve ut drømmen!

Jerry og Marina har laget seg et ferieparadis i sin egen hage. Her har de installert et svømmebasseng på størrelse med en profesjonell fotballbane. Bassenget er hele 90 meter lang og 70 meter bred. Den store dammen har også grunnere ende for barna. Jerry holder vannet rent med klor og pumpesystem. Men vi kan nok tenke oss at det er litt av en jobb å vedlikeholde dette…

Dette er altså et riktig så imponerende DIY-prosjekt. Paret er bosatt i Sundre i Alberta, Canada, og ønsket å skape deres helt egne ferieparadis hvor de kunne tilbringe mer kvalitetstid med familie og venner. Jerry og Marina Leussink eier en stor gård i Canada og her var det mer en nok plass å ta av får oppfylle drømmen om et 119 997 liter stort svømmebasseng i hagen…

” Det er flott å ha det på varme dager,” fortalte Jerry til Prairie Farm Report. “Vi har brukt det mange ganger i helgene med familie og venner som kommer på campingtur hit. Og det kan også brukes til litt skøyter til vinteren.”

Se også: Aron brukte hele to år på å bygge hundehus til sine tre hunder. Resultatet? Tre etasjer, innlagt strøm, fossefall og svømmebasseng!

Det var mye jobb for Jerry å grave ut den enorme dammen. Og i starten hadde de “svømmedammen” med naturlig bunn, men det tok ikke lang tid før ugresset dukket opp. Etter noen år valgte Jerry å bruke en plastduk i bånn, en jobb det tok 15 personer til å utføre. Men resultatet er flott, og nå er det naturstein som holder duken på plass.

Jerry har selv konstruert det soldrevne renseanlegget, samt en nye blanding av klor for å holde vannet rent og pent.

Som om ikke “svømmedammen” var nok, så har Jerry i tillegg bygget en gulv som kan legges over til dansing på sene sommerkvelder.

Du lurer nok på hvor mye dette koster, ikke sant? 

Jerry forteller til simplemost.com at totalsummen for hele prosjektet kom på rundt $ 15.000, ca 118 380 norske kroner. Men dette syns han var en bra investering med tanke på hvor mye moro dette har skapt for hele familien!

Se også: Drømmer du om svømmebasseng i hagen? Denne enkle løsningen har du neppe tenkt på!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)