Disse to har ikke endret hårfrisyre på over 20 år, så får de en heftig MAKEOVER!

Hairdo

Er det noe jeg savner mer enn jeg savner billigere sjokolade så er det gode, gamle Oprah 😀 Heldigvis for meg og mange andre millioner av fans er det nok videoer å ta av på YouTube. Noen av mine favoritter er makeovers, de blir jeg rett og slett aldri lei av.

Som for eksempel disse to. Wendy og Tim var gjester i programmet i 2003, men de ser ut til å ha hoppet rett ut av et band fra 80-tallet. De vil begge ha en endring, men har ikke visst hvordan de skal ta tak i det. De er også begge enige at de ser mye eldre ut enn de er: Wendy er ikke enn 39 år og Tim har ikke engang fylt 44, men vi kan alle være enige i at de begge ser MYE eldre ut enn det.

Nå er de så heldige å få en makeover hos selveste Oprah, og forvandlingen deres er til å besvime av. Først får vi møte Wendy og hun ser MINST 20 år yngre ut. Håret, klærne, sminken – hun stråler virkelig og det er tydelig at hun er fornøyd med utseendet sitt for første gang på lenge.

Rockeren Tim kommer så ut, og WOW, hvem hadde trodd at det var en SÅ kjekk mann som gjemte seg under den løvemanken? Selv begynner han å gråte når han ser konas forvandling (det samme gjør hun når hun ser han) og de ser ut til å være forelsket helt på nytt – og legger ikke stort merke til hverken publikum eller Oprah som følger med fra sidelinjen.

For en fantastisk forvandling. Dette endret garantert livene deres for godt!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)