Hvis du lurte: Pengegaver trenger IKKE være kjedelig!

Det er straks mai, og du skal kanskje i en konfirmasjon eller to? Med dette kreative gave-galleriet kan du få inspirasjon til superkule pengegaver!

Pengegaver er alltid stas for konfirmanten selv, men kan være ganske så kjedelig å gi bort. Vi er vant til å legge pengene i en konvolutt, noe som er vel og bra, men innimellom avslørende. Hva gjør du i stedet, da?

Her har vi fått lov til å vise frem bilder av superkreative pengegaver fra våre medlemmer i Facebook-gruppen “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips!”. 

Kreative måter å gi bort penger på har vært tema i gruppa ved flere anledninger, og topper seg rundt konfirmasjonstider. Men det er aktuelt også i jula og ved bursdagsfeiringer, og dersom du er en av dem som skal gi bort penger, er det bare å følge med!

Disse kreative sjelene har laget kreasjoner og skulpturer som vil imponere en hver mottaker! Her er det bare å prøve selv!

1. Denne supersøte hyllen med flere ulike innslag gjør seg godt på et gavebord! 

Foto: Mona Trøen/privat

Lær deg dette: Hvordan lage sommerfugl av penger

2. Kanskje du skal gi en gave til noen som sparer til ferietur? 

Foto: Kristin Markussen/privat

3. Dette lille klesskapet er imponerende laget, og nesten for fin til å ta fra hverandre! Enkel måte å spare pengene på! 

Foto: Reidun Turid Johansen/privat

Se flere bilder i galleriet her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)